14 najboljih SEO alata koje svi SEO stručnjaci koriste u 2020. godini (besplatno i plaćeno)

Ako pokrećete SEO web stranice, tada vam trebaju najbolji SEO alati. Previše je SEO alata koji su dostupni u besplatnoj, freemium i plaćenoj verziji.


Ovdje smo napravili ručno izabran popis najboljih SEO alata koji svi 2020 stručnjaci koriste u 2020. Te alate možete koristiti i prema vašim zahtjevima.

Donji popis sadrži najpopularnije alate za SEO poput alata za analizu povratnih veza, alata za istraživanje ključnih riječi i alata za optimizaciju sadržaja.

Pročitajte i: 9 načina za besplatno izgradnju kvalitetnih povratnih veza u 2020. godini

Top 14 najboljih SEO alata koje svi SEO stručnjaci koriste u 2020. godini

1. Ahrefs

Ahrefs najbolji SEO alat

Ahrefs je naglo porastao i sada postaje najpopularniji alat za analizu veza u 2020. Pruža previše funkcija kao što su analiza veza, istraživanje ključnih riječi, praćenje ranga, neispravna provjera veza i još mnogo toga. Mogu reći da je sveobuhvatni SEO alat koji svatko može koristiti.

Ahrefs nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 7 dolara. Ima ukupno 4 plana, počevši od 99 dolara mjesečno.

Možete provjeriti usporedbu svih planova ovdje.

2. SemRush

SemRush Većina poplular SEO alat

SemRush je jedan od najpopularnijih SEO alata. Najčešće se koristi za analizu konkurencije i istraživanje ključnih riječi. SemRush je dostupan u slobodnoj i plaćenoj verziji. U freemiumu imate ograničenje na sve zadatke. Plaćeni plan počinje od 99,95 USD mjesečno.

Ostvari 30 dana besplatnog probnog razdoblja SEMrush odavde.

3. Moz Pro

Alat Moz Pro Link Explorer

Moz Pro je najbolji alat za istraživanje veze. Možete provjeriti referentne domene, ulazne veze, ključne riječi, rangirane ključne riječi, vrh stranice, neželjenu ocjenu web stranice i još mnogo toga. Dostupan je u besplatnoj i besplatnoj verziji.

Moz Pro nudi probno razdoblje od 30 dana, a njegov plaćeni plan kreće se od 99 USD mjesečno. Pogledajte sve cijene i usporedbu plana ovdje.

4. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics pruža cjelovito izvješće o analizi web mjesta poput pojavljivanja stranica, organskih klikova, izravnih posjeta i preporuka, odredišnih stranica i mnogih drugih.

Ako ste stručnjak za korištenje Google analitike, onda je to vrlo korisno za vas jer pruža previše informacija, ali malo je teško razumjeti početnicima.

5. Google Search Console

Google Search Console

Google pretraživačka konzola najbolji je Googleov SEO alat. Možete provjeriti omjer klikova, ukupne organske klikove, pojavljivanje, poziciju u Google pretraživanju, sitemapove, povratne veze, upotrebljivost mobilnih uređaja i mnoge druge.

6. Majestic: Marketing SEO Alati

Veličanstveni najbolji SEO alati

Majestic je jedan od najboljih SEO alata. Možete ga koristiti za istraživanje povratnih veza, za provjeru novih i izgubljenih domena, za provjeru protoka povjerenja i protoka citata na web mjestu.

Majestic je dostupan u freemium i plaćenim verzijama. Plaćeni plan počinje od 49,99 USD mjesečno. Ovdje možete vidjeti sav plan, cijene i njihovu usporedbu.

7. SEOprofiler

SEO Profiler

SEOprofiler pruža previše značajki poput analize veza, rangiranja ključnih riječi, optimizacije stranica, analize ključnih riječi, analize društvenih medija, analitike web stranica itd. Sve ove značajke imaju previše podfunkcije. Ukratko, SEOprofiler je najbolji SEO alat za sve.

SEOprofiler je dostupan u freemium i plaćenim verzijama. Plaćeni plan počinje od 69,95 USD mjesečno. Ovdje možete provjeriti cijene svih planova.

8. Screaming Frog SEO Spider

Vrišteći žaba SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider je softver koji pruža mnoge SEO značajke poput analize prekida veze, analize naslova stranica i metapodataka, generacija XML sitemapa itd. Dostupan je u besplatnoj i plaćenoj verziji.

9. Ubersuggest

Ubersuggest najbolji alat za istraživanje ključnih riječi

Ubersuggest je jedan od najboljih alata za istraživanje ključnih riječi. Glavna prednost ovog alata je da je besplatan. U budućnosti ćete u ovom alatu imati i neke nove cool značajke kao što su gornje stranice, ideje o sadržaju itd.

10. KWFinder: Alat za ključne riječi SEO

KWFinder SEO alat za ključne riječi

KWFinder može vam pomoći pronaći nove ključne riječi koje imaju nižu konkurenciju i veći volumen pretraživanja. Pomoću ovih alata možete jednostavno optimizirati svoju web stranicu i rangirati se na ključnu riječ s dugim repom.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Ako želite znati najzastupljeniji sadržaj na društvenim mrežama, tada je BuzzSumo najbolji alat. Vrhunski sadržaj možete provjeriti za bilo koju određenu društvenu mrežu. Još jedna velika značajka je da možete dobiti upozorenje kada se odabrana ključna riječ spominje na webu.

12. Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights je najbolji i preporučeni SEO alat za provjeru brzine web stranice. Ovaj će vam alat reći što stvari čine vašu stranicu sporo učitavanje. Tako možete jednostavno poboljšati brzinu stranice.

13. Pingdom

Alat za ispitivanje brzine internetske stranice Pingdom

Pingdom je također jedan od rijetkih alata za testiranje brzine na web mjestu. Pomoću ovog alata možete provjeriti brzinu web stranice za određenu lokaciju. Na gornjoj slici možete vidjeti dostupnu lokaciju.

Pročitajte i: 15 načina za povećanje brzine WordPress web stranica

14. SEO provjera web mjesta

SEO SEO Provjera najboljih SEO alata

Provjera SEO stranica je najbolji SEO alat za provjeru SEO revizije vašeg web mjesta. Dati će vam sve SEO podatke o stranici, a možete je i izvoziti u pdf datoteku. U besplatnoj verziji možete pregledavati samo jednu web stranicu dnevno.

Završne riječi

Ovdje ste vidjeli vrh popisa SEO alata za 2020. Svi ovi alati najpopularniji su i koriste SEO stručnjaci.

Sad mi javite koji alat najviše koristite komentiranjem u odjeljku za komentare. Ako postoji neki novi SEO alat koji radi bolje od bilo kojeg od navedenog, molimo vas da nas obavijestite o tome kako bih ga mogao dodati na ovaj popis.

Pročitajte i:

 • 10 najboljih softvera za SEO analizu koji se koriste u 2020. godini
 • 7 najboljih SEO dodataka za rangiranje vaše web stranice u 2020. godini
 • Kako brzo indeksirati web mjesto u googleu?
 • Top SEO trendovi 2020
 • 7 vrhunskih SEO strategija za optimizaciju vaše web stranice u 2020. godini
 • 20 najboljih alata za marketing sadržaja za poboljšanje produktivnosti sadržaja u 2020. godini
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map