20 beste verktøy for innholdsmarkedsføring for å forbedre innholdsproduktiviteten i 2020

Innholdsmarkedsføring er en prosessuell tilnærming til markedsføring av verdifullt, relevant, konsekvent innhold. Det er den beste og mest effektive måten å generere organisk trafikk til nettstedet ditt. Du må tenke på hvordan noen kan markedsføre seg gjennom innhold?


Her må vi først komme tydelig frem med digitaliseringsverdenen og strategisk markedsføring som foregår digitalt. I dagens scenario er det ingen som tror på tradisjonell markedsføring, og fokuset har gått over til digital markedsføring.

Digital markedsføring kan gjøres på følgende måter:

 • Søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Søkemotormarkedsføring og betaling per klikk-annonsering
 • Markedsføring over sosiale medier
 • Innholdsmarkedsføring
 • Tilknyttet markedsføring
 • Influencer Marketing
 • Epost markedsføring
 • Viral markedsføring Mobiltelefonreklame

Når det gjelder innholdsmarkedsføring vi kan si at det er en del av SEO-aktivitet på siden. Ikke rart det er den beste måten å generere organisk trafikk på. Det vil si uten å bruke penger på betalte annonser eller markedsføring.

De som eier et nettsted, må rangere på SERP, og det er åpenbart en tøff oppgave å gjøre. Et innledende og avgjørende skritt mot rangeringen av nettstedet ditt er Content marketing. Det er optimalisering av innhold. Innholdsmarkedsføring er virkelig avgjørende for å opprettholde relevansen til innholdet ditt med tittelen, opprettholde nøkkelordene, den høye kvaliteten på innholdet. Alt dette omfatter trinnet mot markedsføring av innhold.

Leverer en høy kvalitet på innholdet for å generere potensielle kunder og improvisere rangeringen av siden på SERP (resultatsiden for søkemotorer). Det er siden som vises først når vi søker etter et søkeord eller uttrykk, sidene på nettstedene som vises på første side er rangert etter det aktuelle nøkkelordet.

For å rangere et bestemt nøkkelord til slutt innholdsmarkedsføring er et veldig viktig skritt. Det er vel sagt innholdet er kongen fordi en side er umulig å rangere på SERP uten et kvalitetsinnhold.

Innholdet må være i henhold til målgruppen. Unngå slike feil mens du skriver et innhold som inkluderer fylling av nøkkelord, juling rundt busken, ikke med tanke på riktig språk eller grammatiske feil, må plagiering unngås. Disse tingene må huskes når du skriver innhold for markedsføring.

Det er forskjellige verktøy som vi vil diskutere for innholdsmarkedsføring som kan gjøre underverker for innholdet ditt.

20 beste verktøy for innholdsmarkedsføring for 2020

1. BuzzSumo

I dagens scenario har innholdsmarkedsføring vist seg å være den beste måten å generere trafikk og øke autoriteten til nettstedet ditt. Problemet oppstår når du må bestemme deg for hvilket emne du skal skrive en blogg som er en trend. Det beste verktøyet som kan forenkle problemet ditt er ‘BuzzSumo’, et kraftig online verktøy som lar deg finne trendingene eller innholdet for bloggen.

2. WordPress

WordPress er den mest nyttige og mest brukte plattformen over hele verden. Det er et av de beste CMS (Content Management System). WordPress er et ganske kult og nyttig verktøy for å utvide innholdsmarkedsføringsprogrammet. Det er en åpen kildekode som lar deg bygge nettstedet ditt etter ditt valg og har muligheten til å være vert for det. Du kan enkelt tilpasse nettstedet ditt ved å bruke temaene og pluginene som er tilgjengelige i WordPress.

3. HubSpot

Ved hjelp av dette verktøyet kan du bygge innhold som vil tiltrekke flere besøkende til søkeordet som har flere søk. Bygg og modifiser nettstedet uten IT, du trenger bare å dra og slippe for å lage blogginnlegg, destinasjonssider og maler. Ved å lage disse ved hjelp av responsive maler, er du klar for de besøkende.

4. Curata

Curata-verktøyet hjelper deg å lage en forutsigbar forsyningskjede og velge innhold som kan påvirke salgs- og markedsføringsledningen. Hjelper deg å forbedre tilnærmingen din til innholdsmarkedsføring. Du kan enkelt se gjennom hvordan bloggen din presterer.

5. Buffer

Alt du har gjort er å lage innhold av høy kvalitet. Nå trenger du online på forskjellige sosiale medieplattformer. Buffer hjelper deg med det samme. Det er et verktøy som lar deg dele innlegg og oppdateringer på forskjellige typer plattformer på sosiale medier, også etter måten du planlegger. Det har funksjonen analytics også ved hjelp av hvordan du kan se hvordan innholdet på sosiale medier presterer.

Les også 10 beste WordPress-plugins for automatisk å dele blogginnlegg på sosiale medier.

6. Yoast

Det vil bli et av favorittverktøyene dine, da det også ble mitt. Alt i ett verktøy som hjelper deg best med optimalisering for SEO. Du kan enkelt optimalisere innholdet, nøkkelordene, Meta-beskrivelsen; til og med foreslå interne lenker og mange flere.

7. Ahrefs

Dette er et av favorittverktøyene mine, uten tvil om at du også vil elske dette verktøyet. Verktøyet hjelper deg å analysere hvorfor konkurrentene rangerer høyt. Og måtene du kan outrank dem på. Det kommer med nøkkelord og verktøy for innholdsforskning som hjelper deg å vite hvilket innhold som rangerer mest og hvilke nøkkelord som er for dem.

8. Grammatisk

Grammatisk verktøy er et av de beste verktøyene på nettet som hjelper deg å indikere stavefeil eller grammatiske feil. Alle kontekstuelle feil blir fremhevet med en rødfarget understrek. Alle feilene kan enkelt rettes av verktøyet. Du trenger bare å ta markøren på ordet understreket av den røde fargelinjen. Og du kan klikke på riktig ord for den feilen.

9. Google Analytics

Når du er opptatt med å utføre forskjellige oppgaver, for eksempel å lage det beste innholdet for nettstedet ditt, oppdatere sosiale medier og gjøre flere andre aktiviteter for bloggen din. Du kan glemme det helt viktige trinnet, dvs. å analysere fremdriften.

Verktøyet som hjelper deg med dette er Google Analytics. Du kan enkelt se innsikten og statistikken og endre strategien hvis den ikke fungerer. Det er virkelig nødvendig å analysere kampanjen for innholdsmarkedsføring. Det hjelper å svare på de forskjellige spørsmålene dine, for eksempel hvor mye trafikk som genereres for perioden du velger å se? Hvilket søkeord genererer mer trafikk og også på grunnlag av demografi?

10. Hemingway Editor

Dette verktøyet er veldig nyttig for deg når du kjenner feilene på en mer kontekstuell måte. Bidra til å gjøre skrivingen din fet og tydelig. Det fremhever lange, komplekse og vanlige feil ved å indikere med en gul linje.

 • Rødt høydepunkt betyr at setningen din er så kjedelig at leseren vil gå seg vill ved å prøve å forstå betydningen.
 • Lilla høydepunkt forteller deg å erstatte det med et kortere ord.
 • Blå høydepunkt ber deg om å erstatte ordet som er mer attraktivt og grønt høydepunkt forteller deg å indikere at uttrykket i den passive stemmen.

11. Adobe Photoshop

Du har innhold av høy kvalitet, og vi har det beste verktøyet for deg å lage høykvalitets og attraktive bilder for innholdet ditt. Adobe Photoshop er et enkelt verktøy å bruke selv om du ikke er god på grafisk design. Det er best for å lage innlegg i sosiale medier, bilder for innholdet ditt, bloggforsiden og skjermbildeopplæringen. Du kommer til å elske dette verktøyet.

12. Staffeli

Easel.ly er en nettbasert infografikk som hjelper deg å konvertere ideer, konsepter og rapporter i faktisk nettdesign. Selv om du ikke er en profesjonell designer, kan du enkelt lage infografikk. Det hjelper deg håpefulle å generere flere tilbakekoblinger og åpenbart interessante og attraktive infografier genererer automatisk trafikk.

13. MailChimp

MailChimp er det beste verktøyet for e-postmarkedsføring. Det er en enkel måte å markedsføre innholdet ditt på via e-post. Distribusjon av innhold via e-post ved hjelp av dette verktøyet vil hjelpe deg med å øke abonnentene dine. Dette verktøyet er nyttig for masseutsendelse.

Det viktigste å vite er at MailChimp er gratis for opptil 2000 abonnenter og 12000 månedlige e-poster og har en guide for å komme i gang med e-postmarkedsføring. Dette verktøyet er med på å forbedre merkevarekjennskapen og den beste måten å samhandle med kundene på.

14. Marketo

Når tiden er inne for å samle alle sosiale medier og innsats for markedsføring av innhold, kan Marketo-verktøyet være nyttig for deg nå, da det vil tjene deg den nødvendige tjenesten.

Dette verktøyet har mange funksjoner, men de beste fordelene det kan gi deg ved hjelp av funksjonen til å forutsi innhold, er å finne det beste innholdet ditt og analysere hvilket av innholdet ditt som vil rangere og gi relevant innhold for målgruppen. Dens prediktive natur hjelper deg på best mulig måte.

15. HotJar

HotJar er et av mine favoritt analyseverktøy. Det gir den beste brukeropplevelsen som inkluderer spørreundersøkelser og øktreferanser. HotJar vil ikke bare hjelpe deg med å svare “hva” “hvor” resultatene av brukeratferdsanalyse, men også “hvorfor”. Det gir deg også det visuelle bildet av besøkende som klikker og bare blar.

16. Crazy Egg

Bruk dette fantastiske verktøyet for å få resultatene relatert til kundens svar på elementer på nettstedet ditt. Varmekart og rullekart er for å vise visuelle rapporter. Det øker innsikten din i Google Analytics-data.

17. Mytteri

Wow! Et mytteri er et nyttig verktøy. Det kan hjelpe deg med å endre dynamisk endre nettstedets kundevurderinger slik at de samsvarer med besøkende. Det gir et personlig nettsted for hver besøkende å generere mer salg.

18. Co-plan

Dette er alt-i-ett-redaksjonskalenderen for planlegging, gjennomføring av markedsføringsstrategi. Dette hjelper deg med å organisere alt på ett sted. Du kan planlegge, planlegge eller omplanlegge blogger, markedsføringsinnhold og sosiale medier alt på ett sted. Det er enkelt å bruke og hjelper deg med å organisere alt på ett sted på din måte! Det forenkler arbeidet ditt.

19. Canva

For å gjøre innholdet ditt mer attraktivt og illustrerende, er det mest verdifulle verktøyet Canva. Dette hjelper deg med å lage vakre bilder til bloggene dine uten ekstra krefter. Du trenger ikke å bekymre deg for copyright-problemet. Du kan lage bilder ved å velge en passende mal fra et stort antall maler, grafikk, ikoner, bannere og infografikk.

20. Sosialt dyr

Et sosialt dyr er et veldig aktivt brukt verktøy. En demokonto kan fortelle deg hvor nyttig verktøyet er for nisjemarkedet. Dette verktøyet kan gi deg detaljert forskning på nøkkelord. Den har et forskningsverktøy som er veldig nyttig. Sosiale dyr kan gi deg en effektiv solid ide om hvordan og hva bør du skrive til bloggen din. Det vil hjelpe deg med å finne trender med innhold.

Forfatter Bio: Samridhi Sharma har vært en digital markedsfører og en innholdsforfatter hos Quantum IT Innovation. Hun har skrevet blogger om teknologibaserte diskusjoner. Hun brenner for interessen sin for blogging og ønsker å utforske mer på dette feltet.

Les også:

 • Topp 10 WordPress-plugins for å få flere sosiale aksjer i 2020
 • 14 beste SEO-verktøy som alle SEO-eksperter bruker i 2020 (gratis & betalt)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map