20 legjobb tartalommarketing eszköz a tartalom termelékenységének javításához 2020-ban

A tartalommarketing az értékes, releváns, következetes tartalom marketingjének eljárási megközelítése. Ez a legjobb és a leghatékonyabb módszer a webhelyére irányuló organikus forgalom generálására. Gondolkodnia kell arra, hogy bárki hogyan végezhet marketingt tartalom révén?


Itt először meg kell tisztáznunk a digitalizálás és a digitálisan végrehajtott stratégiai marketing világát. A mai forgatókönyv szerint senki sem hisz a hagyományos marketingben, és a hangsúly a digitális marketingre vált.

A digitális marketing az alábbi módon hajtható végre:

 • Keresőoptimalizálás (SEO)
 • Keresőmotorok marketingje és kattintásonként fizető hirdetések
 • Közösségi média marketing
 • Tartalom marketing
 • Partner marketing
 • Befolyásoló marketing
 • E-mail marketing
 • Vírusos marketing mobiltelefon-reklám

Amikor arra kerül sor tartalom marketing mondhatjuk, hogy ez része a SEO on-site tevékenységnek. Nem csoda, hogy ez a legjobb módszer az organikus forgalom generálására. Vagyis anélkül, hogy pénzt költene fizetett hirdetésekre vagy marketingre.

Azoknak, akik rendelkeznek egy weboldattal, rangsorolni kell a SERP-t, és ez nyilvánvalóan nehéz feladat. Az első és kulcsfontosságú lépés webhely rangsorolása felé a tartalommarketing. Ez a tartalom optimalizálása. A tartalommarketing valóban elengedhetetlen ahhoz, hogy fenntartsa tartalmának relevanciáját a címmel, a kulcsszavak fenntartását, valamint a tartalom magas színvonalát. Mindez magában foglalja a tartalommarketing felé vezető lépést.

Kiváló minőségű tartalom biztosítása az ügyfelek létrehozásához és az oldal rangsorának javítása a SERP-en (Keresőmotor eredményoldal). Ez az oldal jelenik meg először, amikor bármilyen kulcsszóra vagy kifejezésre keresünk, és az első oldalon megjelenő webhelyek oldalait az adott kulcsszó rangsorolja..

Egy adott kulcsszó végső sorrendje tartalom marketing egy igazán fontos lépés. Jól mondják, hogy a tartalom a király, mert egy oldal minőségi tartalom nélkül lehetetlen rangsorolni a SERP-en.

A tartalomnak a célközönségnek kell lennie. Kerülje el az ilyen hibákat, ha olyan tartalmat ír, amely tartalmaz kulcsszavak kitöltését, verés a bokor körül, a helyes nyelv vagy nyelvtani hibák figyelembevétele nélkül, kerülendő a plágium. Ezeket a szempontokat szem előtt kell tartani, amikor tartalmat írnak marketingre.

Különböző eszközök vannak, amelyeket megvitatunk a tartalommarketing területén, amelyek csodákat tehetnek az Ön tartalma szempontjából.

20 legjobb tartalommarketing eszköz 2020-ra

1. BuzzSumo

A mai forgatókönyv szerint a tartalommarketing bizonyította a legjobb módszert a forgalom generálására és webhelye tekintélyének növelésére. A probléma akkor merül fel, amikor el kell döntenie, hogy melyik témáról írjon egy trendjét felmutató blogot. A legjobb eszköz, amely egyszerűsítheti a problémát, a „BuzzSumo”, egy hatékony online eszköz, amely lehetővé teszi a trend trendjeinek vagy tartalmának megtalálását a blogban.

2. WordPress

A WordPress a leghasznosabb és legszélesebb körben használt platform az egész világon. Ez az egyik legjobb CMS (Content Management System). A WordPress egy nagyon hűvös és hasznos eszköz a tartalom-marketing program fejlesztéséhez. Ez egy nyílt forráskódú, amely lehetővé teszi, hogy webhelyét saját választása szerint készítse el, és lehetősége van otthont adni rá. Könnyedén testreszabhatja webhelyét a WordPress-ben elérhető témák és bővítmények segítségével.

3. HubSpot

Ennek az eszköznek a segítségével olyan tartalmat hozhat létre, amely több látogatót vonz ahhoz a kulcsszóhoz, amely több keresést tartalmaz. Készítsen és módosítson weboldalt IT nélkül, csak be kell húznia és be kell dobnia blogbejegyzések, céloldalak és sablonok létrehozásához. Ha ezeket reagáló sablonok segítségével készíti, készen áll a látogatókra.

4. Kurata

A Curata eszköz segít kiszámítható ellátási lánc létrehozásában, valamint azon tartalom kiválasztásában, amely hatással lehet az értékesítésre és a marketingre. Segít javítani a tartalommarketing megközelítésében. Könnyedén átnézheti blogja teljesítményét.

5. puffer

Minden, amit tettél, jó minőségű tartalom készül. Most online kell a különféle közösségi média platformokon. A puffer ugyanabban segít. Ez egy eszköz, amely lehetővé teszi a hozzászólások és frissítések megosztását a különféle típusú közösségi médiaplatformokon, az ütemezésnek megfelelően. Az elemzés funkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével láthatja, hogy a közösségi média tartalma hogyan teljesít.

Olvassa el a 10 legjobb WordPress beépülő modult a blogbejegyzés automatikus megosztására a közösségi médiában.

6. Élesztő

Az egyik kedvenc eszközévé válik, amint az enyém is lett. Minden egy eszköz, amely a legjobban segít a SEO optimalizálásában. Könnyedén optimalizálhatja a tartalmat, a kulcsszavakat, a Meta leírást; akár belső linkeket is javasolhat, és még sok más.

7. Ahrefs

Ez kétségkívül az egyik kedvenc eszközem, és imádni fogja ezt az eszközt is. Az eszköz segít annak elemzésében, hogy a versenytársak miért helyeznek magas rangot. És hogyan lehet felülmúlni őket. Kulcsszavakkal és tartalomkutatási eszközökkel érkezik, amelyek segítenek abban, hogy megtudja, melyik tartalom rangsorolja a legjobban, és az adott kulcsszót.

8. Nyelvtan

A nyelvtani eszköz az egyik legjobb online eszköz, amely segíti a helyesírási vagy nyelvtani hibák jelzését. Az összes összefüggési hibát piros színű aláhúzással jelölik ki. Az összes hibát az eszköz könnyen kijavíthatja. Csak vigye a kurzort a piros színű vonal aláhúzott szót. És rákattinthat a hiba helyes szavára.

9. Google Analytics

Ha elfoglalt vagy olyan különféle feladatok elvégzése, mint például a weboldal legjobb tartalmának létrehozása, a közösségi média frissítése és a bloghoz kapcsolódó egyéb tevékenységek elvégzése. Elfelejtheti a nagyon fontos lépést, azaz az előrehaladás elemzését.

Az eszköz, amely segít ebben, a Google Analytics. Könnyedén megnézheti betekintését és statisztikáit, és megváltoztathatja stratégiáját, ha nem működik. A tartalom marketing kampányának elemzése valóban szükséges. Segít megválaszolni a különféle kérdéseket, például a Mennyi forgalmat generál a megtekinteni kívánt időszak alatt? Melyik kulcsszó generál nagyobb forgalmat, és a demográfia alapján is?

10. Hemingway szerkesztő

Ez az eszköz nagyon hasznos az Ön számára, mivel kontextuálisabban ismeri a hibákat. Segít abban, hogy az írás merész és egyértelmű legyen. Sárga vonallal jelölve kiemeli a hosszú, összetett és általános hibákat.

 • A piros kiemelés azt jelenti, hogy a mondat annyira unalmas, hogy az olvasó eltévedni próbál megérteni a jelentését.
 • A lila kiemelés azt mondja, hogy cserélje le rövidebb szóval.
 • A kék kiemelés azt mondja, hogy cserélje ki a vonzóbb szót, a zöld kiemelés azt jelzi, hogy a kifejezés passzív hangon szól.

11. Adobe Photoshop

Kiváló minőségű tartalommal rendelkezik, és a legjobb eszköz az Ön számára, hogy kiváló minőségű és vonzó képeket készítsen tartalmához. Az Adobe Photoshop egy egyszerű eszköz, amelyet akkor is használhat, ha nem ismeri jól a grafikai tervezést. A legjobb, ha közösségi médiabejegyzéseket, képeket készít a tartalomhoz, a blogborítót és a képernyőképet. Imádni fogod ezt az eszközt.

12. Easel.ly

Az Easel.ly egy web-alapú infographic, amely segít az ötletek, koncepciók és jelentések konvertálásában a tényleges webdesignban. Még akkor is, ha nem profi tervező vagy, könnyen készíthet infografikákat. Ez segít abban, hogy reménykedve generál további linkeket, és nyilvánvalóan érdekes és vonzó infographics automatikusan generálja a forgalmat.

13. MailChimp

A MailChimp az e-mail marketing legjobb eszköze. Ez egy egyszerű módja annak, hogy tartalmát e-mailekben forgalmazza. A tartalom e-mail útján történő terjesztése az eszköz segítségével elősegíti az előfizetők számának növekedését. Ez az eszköz hasznos a tömeges levelezéshez.

A legfontosabb tudnivaló az, hogy a MailChimp ingyenes akár 2000 előfizetőnek és 12000 havi e-mailnek, valamint útmutatóval rendelkezik az e-mail marketing elindításához. Ez az eszköz elősegíti a márka ismertségének fokozását és az ügyfelekkel való kapcsolattartás legjobb módját.

14. Marketo

Amikor eljön az idő, hogy összehozza az összes közösségi média tevékenységet és a tartalom marketing erőfeszítéseit, a Marketo eszköz hasznos lehet az Ön számára, mivel kiszolgálja a szükséges szolgáltatást..

Ennek az eszköznek számos funkciója van, de a tartalom-előrejelző funkció révén a legjobban előnyeit nyújthatja, ha meghatározza a legjobb tartalmat, és elemezni fogja, hogy melyik tartalmat rangsorolja, és releváns tartalmat biztosít a célközönség számára. Prediktív jellege a lehető legjobb módon segíti Önt.

15. HotJar

A HotJar az egyik kedvenc elemző eszközöm. Ez a legjobb felhasználói élményt nyújt, amely felméréseket és munkamenet-visszajátszásokat foglal magában. A HotJar nem csak segít a felhasználói viselkedés elemzés eredményeinek „mi”, „hol” megválaszolásában, hanem „miért” is. Azt is megadja, amellyel a látogatók kattintanak és csak görgetnek.

16. Őrült tojás

Használja ezt a csodálatos eszközt az eredmények eléréséhez, amelyek az ügyfél reagálnak a webhely elemeire. A hőtérképek és a görgető térképek a vizuális jelentések megtekintéséhez szolgálnak. Ez tovább növeli a Google Analytics adataival kapcsolatos betekintését.

17. Lázadás

Azta! A zsarolás hasznos eszköz. Segíthet abban, hogy dinamikusan megváltoztassa a webhely vevői beszámolóit, hogy azok megfeleljenek a látogató választásának. Személyre szabott weboldalt biztosít minden látogató számára, hogy több eladást generáljon.

18. Együttműködési ütemterv

Ez a sokoldalú szerkesztői naptár a marketingstratégia megtervezéséhez, végrehajtásához. Ez segít mindent egy helyen megszervezni. Tervezheti, ütemezheti vagy ütemezheti blogjait, marketing tartalmát és a közösségi médiát egy helyen. Könnyen kezelhető és segít mindent egy helyen megszervezni. Egyszerűsíti a munkát.

19. Canva

Ahhoz, hogy tartalmát vonzóbbá és szemléltetőbbé tegye, a Canva legértékesebb eszköze, ez elősegíti, hogy gyönyörű képeket készítsen blogjainak, anélkül, hogy további erőfeszítésekre lenne szükség. Nem kell aggódnia a szerzői jogi kérdés miatt. A képeket számos sablon, grafika, ikon, szalaghirdetés és infographics közül választhatja ki.

20. Szociális állat

A társadalmi állat nagyon aktívan használt eszköz. A demo-fiók megmondhatja, hogy az eszköz mennyire hasznos a réspiac számára. Ez az eszköz részletes kutatást végezhet kulcsszavakkal kapcsolatban. Van egy kutatási eszköze, amely igazán hasznos. A társadalmi állatok hatékony, szilárd elképzelést adhatnak neked arról, hogy hogyan és mit kell írni a blogodhoz. Segít megtalálni a felkapott tartalmi témákat.

Szerző Bio: Samridhi Sharma volt digitális marketing és tartalomíró a Quantum IT innováció. Blogokat írt a technológiai alapú beszélgetésekről. Szenvedélyesen foglalkozik a blog iránti érdeklődésével, és többet szeretne felfedezni ezen a területen.

Olvassa el még:

 • A WordPress 10 legfontosabb beépülő modulja, hogy 2020-ban több társadalmi részesedést szerezzen
 • 14 legjobb SEO eszköz, amelyet az összes SEO szakértő használ 2020-ban (ingyenes & Fizetett)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map