7 effektive måter å forbedre CTR for ditt WordPress-nettsted

Søkemotorer fortsetter å være en av de mest avgjørende trafikkildene for nettsteder og nettsider. Derfor er det ekstremt viktig å forbedre din organiske klikkfrekvens (CTR), ved å dra nytte av de riktige strategiene.


Husk at det ikke bare handler om rangeringen din på søkemotorer, og det er det nettstedseiere alltid fokuserer på. Tross alt, hvis du er på den første siden med søkemotorer, vil trafikken komme din vei umiddelbart, ikke sant? Dessverre fungerer det ikke slik!

Å oppnå selv den høyeste rangeringen på rangeringssider for søkemotorer hjelper ikke hvis ingen klikker og besøker innholdet ditt. Hvis dette skjer, ender søkeresultatet bare med å være et skjerm mer enn et display.

Det er der du forbedrer CTR-en, som spiller hånd i hånd med søkerangeringene dine. Fordi publikum ikke er søkemotor, men det er ekte mennesker som gjør innholdet ditt relevant.

Men hvordan gjør du det? Les videre mens jeg viser deg de forskjellige måtene å forbedre WordPress-nettstedets CTR!

Måter å forbedre WordPress nettstedets CTR

Å jobbe med CTR er en fin måte å forbedre søkerangering. Det kan faktisk flytte nettstedet ditt opp til ett sted i søkemotorsidene for hver 3% forbedring av din organiske CTR!

Når det er sagt, følg disse syv tipsene for å øke din organiske CTR.

1. Sjekk ut gjeldende CTR

Det første jeg anbefaler deg å gjøre er å sjekke hva din nåværende klikkfrekvens er. Det er best å lære seg statusen ved å bruke de riktige verktøyene når du gjør det.

Du kan bruke Google Analytics for overvåking og forbedring av CTR. Når du er på Google Analytics, kan du gå videre til anskaffelse>Søkekonsoll>Spørringer. Deretter ser du de forskjellige søkene som bringer folk inn på nettstedet ditt.

På skjermen kan du også sjekke forespørselsklikk, eksakt CTR, visninger og den gjennomsnittlige søkeposisjonen. Du kan finne mer informasjon på destinasjonssider-menyen for mer informasjon om sidene under nettstedet ditt.

På den måten vil du vite hvilke tiltak du må gjøre for å forbedre din organiske CTR.

2. Forbedre alle nettstedets titler

En av de viktigste delene av søkeresultatene er tittelen. Tenk på det som nettstedets førsteinntrykk før en søker besøker siden. På grunn av dette må du fokusere på å gjøre tittelen din så effektiv som den kan. Du kan følge disse tipsene:

 • Prøv ut forskjellige overskrifter, og hold deg ikke bare til et valg. Har forskjellige tittelalternativer og se hvilken som fungerer best.
 • Fokuser på følelsene, ettersom klikkingsvedtaket er motivert av hvordan folk føler seg.
 • Prøv listebaserte titler, som er det folk elsker mest. Du la merke til hvorfor folk elsker topp-X-lister, så prøv å bruke dem til innholdet og tittelen.
 • Bruk riktig formatering, da utseendet betyr noe. Tittelen må være grammatisk korrekt og i riktig lengde for å forhindre at den blir avskåret fra SERP-er.

3. Test overskriftene

Selv om du trenger å ha gode titler, må du teste disse overskriftene før du legger den ut. Du kan ikke stole på gjetninger for å se hvordan innholdstitler forbedres. Prøv disse tipsene:

 • Bruk de riktige verktøyene for å måle overskriftene, for eksempel CoSchedule Headline Analyzer. Du kan også bruke WordPress-plugins, med verktøy for A / B-testing
 • Test ut titlene på sosiale medienettverk. Du kan legge ut lignende innhold med forskjellige titler for å se hvilken tittel som fungerer best
 • Prøv å bruke PPC-annonser for å teste ut titlene dine, kjøp annonser for sider du vil forbedre CTR fra, og bruk den til å prøve forskjellige titler

4. Gjør URL-ene beskrivende

I tillegg til titlene og overskriftene, er det neste du må gjøre å sjekke ut webadresser. Du må også plassere søkeordet ditt her, noe som er viktig for Google og vil få de potensielle besøkende til å lokke til å klikke på ditt. En studie viser faktisk at beskrivende URL-er klarer seg 25% bedre sammenlignet med generiske URL-er!

I tillegg til å legge til korte og relevante nettadresser, kan du forbedre den ved å plassere den i kategorier og underkategorier i koblingsstrukturen. På den måten er det en større kontekst og får besøkende til å kjenne til innholdet ditt.

5. Dobbelt ned Meta-beskrivelsene

Folk vil ha en ide om hva de skal lese, og du vil lokke dem med en kort beskrivelse av innholdet ditt. Det er her målerbeskrivelser følger med, som er utdrag av innholdet ditt for å fortelle potensielle besøkende hva de kan forvente av hjemmesiden din.

Ha en lokkende tilpasset beskrivelse per innlegg, ellers vil søkemotorer trekke tilfeldige setninger som inneholder hovednøkkelordet ditt. Forsikre deg om at du bruker makt og følelser, akkurat som å lage overskriftene, men ikke gjør det for lenge, eller det blir avskåret.

Må lese: 7 tips for å skrive kraftige metabeskrivelser som konverterer

6. Sett opp strukturerte data fra Schema.org

Hvis du ikke er kjent med strukturerte data, er det dette som skaper innholdsrike utdrag som har tilleggsinformasjon for innholdet ditt. Den har bilder, rangeringer, forberedelsestid (brukes til oppskrifter) eller brødsmulernavigasjoner. Hvis du bruker disse, kan du øke din organiske CTR med 30% hvis det gjøres riktig!

I tillegg til denne søkemotorene bruker strukturerte data for å vise informasjon på resultatsiden, vanligvis før organiske søkeresultater. Det er derfor det er på tide å dra nytte av det og legge til strukturerte data til ditt WordPress-nettsted.

7. Forbedre nettstedets hastighet

Dette er det endelige og absolutte avgjørende tipset for å hjelpe deg organisk CTR. Med en hurtiglastende side vil folk være mer tilbøyelige til å bli, og redusere risikoen for avkjørsler og avvisningsrater.

Når alt kommer til alt, hvem vil være på en webside som ikke lastes selv etter noen minutter? Selvfølgelig vil de velge et annet nettsted som lastes raskt!

Må lese: 15 effektive måter for å få fart på WordPress-nettstedet ditt

Pakk det opp

Jeg håper denne artikkelen om hvordan du forbedrer CTR på nettstedet hjalp deg! Så ikke vent lenger og bruk disse tipsene for å begynne å få mer trafikk nå.

Hvis du har spørsmål eller vil dele dine egne tips og ekspertise for CTR, så kommenter nedenfor. Tankene dine blir satt stor pris på!

Les også:

 • 25 måter å øke nettstedstrafikken i 2020

Forfatter Bio:

Joel House er en grunnlegger av Joel House Search Media og ekspert på digital markedsføring. I løpet av de siste 10 årene har Joel implementert forskjellige digitale markedsføringsstrategier for bedrifter i forskjellige størrelser. Hans lidenskap for organisk SEO og Google Adword gjør ham mer spesiell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map