7 hatékony módszer a CTR javítására a WordPress webhelyén

A keresőmotorok továbbra is a webhelyek és weboldalak egyik legfontosabb forgalmi forrása. Ezért rendkívül fontos javítani az organikus átkattintási arányt (CTR), a megfelelő stratégiák kihasználásával.


Ne feledje, hogy nemcsak a keresőmotorok rangsorolásáról van szó, hanem a webhelytulajdonosok mindig összpontosítanak. Végül is, ha a keresőmotorok első oldalán tartózkodik, a forgalom azonnal megjelenik, ugye? Sajnos ez nem működik így!

A keresőmotorok rangsoroló oldalain a legmagasabb rang elérése sem segít, ha senki sem kattint, és meglátogatja a tartalmat. Ha ez megtörténik, akkor a keresési rangsor az lesz, hogy inkább inkább kijelző, mint kijelző.

Itt érkezik a CTR javítása, ami kéz a kézben tartott rangsorolással jár. Mivel a közönség nem keresőmotor, hanem valódi emberek, akik relevánssá teszik a tartalmat.

De hogy csinálod? Olvassa tovább, amint megmutatom a WordPress webhelyének CTR-jének javításának különféle módjait!

A WordPress webhelyének CTR-jének javításának módjai

A CTR-n végzett munka nagyszerű módja a keresési rangsor javításának. Ez ténylegesen mozgathatja webhelyét egy ponton a keresőmotor oldalain az organikus CTR minden 3% -os javulásával!

Ennek megfelelően kövesse ezt a hét tippet az organikus CTR növeléséhez.

1. Nézze meg a jelenlegi CTR-jét

Az első dolog, amit javaslom, ellenőrizze, hogy mekkora az átkattintási arány. A legjobb, ha megtudja, mi az állapot, a megfelelő eszközök használatával.

Te tudod használni A Google Analytics a CTR megfigyelésére és javítására. Amikor a Google Analytics szolgáltatást használja, folytassa a Beszerzés lehetőséggel>Search Console>Lekérdezések. Ezután látni fogja azokat a különféle keresési lekérdezéseket, amelyek az embereket behozzák az Ön webhelyére.

A képernyőn ellenőrizheti a lekérdezés kattintásait, a pontos CTR-t, a megjelenéseket és az átlagos keresési pozíciót is. További információt a Landing Pages menüben találhat, ha további információkat szeretne kapni a weboldala alatt.

Ily módon tudja, milyen lépéseket kell tenni az organikus CTR javítása érdekében.

2. Javítsa meg az összes webhely címeit

A keresési eredmények egyik legfontosabb része a cím. Gondolj rá, mint a webhely első benyomására, mielőtt egy kereső meglátogatná az oldalt. Emiatt arra kell összpontosítania, hogy a címe minél hatékonyabb legyen. Az alábbi tippeket követheti:

 • Próbálja ki a különböző címeket, és ne csak ragaszkodjon egy választáshoz. Különböző cím alternatívái vannak, és láthatja, melyik működik a legjobban.
 • Összpontosítson az érzelmekre, mivel a kattintási döntést az emberek érzése motiválja.
 • Próbálja ki a listákon alapuló címeket, és ezt az emberek szeretik legjobban. Észrevetted, hogy az emberek miért szeretik a top X listákat, ezért próbáld meg alkalmazni őket a tartalomra és a címre.
 • Használja a megfelelő formázást, mivel a megjelenés számít. A címnek grammatikailag helyesnek és megfelelő hosszúságúnak kell lennie, hogy megakadályozzák, hogy leválják a SERP-kből.

3. Tesztelje a címsorokat

Noha jó címekre van szükséged, ezeket a címeket le kell tesztelnie, mielőtt elküldi. Nem támaszkodhat a találgatásokra, hogy megnézze, hogyan javul a tartalom címe. Próbálja ki ezeket a tippeket:

 • Használja a megfelelő eszközöket a címsorozatok méréséhez, például a CoSchedule Headline Analyzer. Használhat WordPress bővítményeket, eszközökkel az A / B teszteléshez
 • Próbálja ki a címeket a közösségi média hálózatain. Hasonló tartalmat küldhet különféle címekkel, hogy megnézhesse, melyik cím működik a legjobban
 • Próbálja ki a PPC hirdetéseket a címe kipróbálásához, vásároljon hirdetéseket olyan oldalakra, amelyekben javítani szeretné CTR-jét, és használja a különböző címek kipróbálására.

4. Tegye leíróvá az URL-eket

A címeken és a címsorokon kívül a következő dolog az, hogy megnézed a URL-ek. Ide kell beillesztenie a kulcsszóját is, ami a Google számára fontos, és a potenciális látogatóinak vonzódik, hogy rákattintsanak a sajátodra. Valójában egy tanulmány azt mutatja, hogy a leíró URL-ek 25% -kal jobban teljesítenek, mint az általános URL-ek!

A rövid és releváns URL-ek hozzáadása mellett javíthatja, ha kategóriákba és alkategóriákba helyezi a link struktúrájában. Ilyen módon szélesebb kontextus van, és a látogatók megismerik a tartalom lényegét.

5. Dupla le a metaleírásokat

Az emberek szeretnének egy elképzelést arról, hogy mit fognak elolvasni, és a tartalom rövid leírásával szeretnék csábítani őket. Itt jönnek a mérőleírások, amelyek a tartalom részei, hogy elmondják a potenciális látogatóknak, mit várhatnak el az Ön weboldalától.

Van egy csábító egyedi leírás postánként, különben a keresőmotorok véletlenszerű mondatokat fognak húzni, amelyek tartalmazzák a fő kulcsszót. Csakúgy, mint a címsor elkészítése, ügyeljen arra, hogy energiát és érzelmeket használ, de ne tegye túl hosszúra, vagy pedig levág.

El kell olvasni: 7 tipp az erõteljes metaleírások írásához, amelyek konvertálják

6. Állítsa be a Schema.org strukturált adatait

Ha nem ismeri a strukturált adatokat, ezek hoznak létre gazdag kódrészleteket, amelyek további információkat tartalmaznak a tartalomhoz. Képeket, értékeléseket, előkészítési időt (receptekhez használt) vagy navigációs navigációt tartalmaz. Ezek használata növelheti az organikus CTR-t 30% -kal, ha helyesen hajtják végre!

Ezen felül a keresőmotorok strukturált adatokat használnak az eredmények megjelenítésére az eredményoldalon, általában az organikus keresési eredmények előtt. Ezért van ideje kihasználni azt, és strukturált adatokat ad hozzá a WordPress webhelyéhez.

7. Javítsa webhelye sebességét

Ez az utolsó és abszolút kritikus tipp, amely segít Önnek organikus CTR. A gyorsan betöltő oldallal az emberek hajlamosabbak maradni, csökkentve ezzel a kijárat és a visszafordulási arány kockázatát.

Végül is, ki akarna maradni egy olyan weboldalon, amely néhány perc elteltével sem töltődik be? Természetesen másik webhelyet szeretnének választani, amely gyorsan betöltődik!

El kell olvasni: 15 hatékony módszer a WordPress webhely felgyorsítására

Csomagolás fel

Remélem, hogy a webhely CTR-jének javításáról szóló cikk segítette Önt! Tehát ne várjon tovább, és használja ezeket a tippeket, hogy most elinduljon a forgalom.

Ha bármilyen kérdése van, vagy meg akarja osztani a saját tippeit és szakértelmét a CTR-nál, akkor kommentálja az alábbiakat. Gondolkodásait nagyra becsüljük!

Olvassa el még:

 • 25 módszer a webhely forgalmának növelésére 2020-ban

Szerző Bio:

A Joel House a. Alapítója Joel House Search Media és digitális marketing szakértő. Az elmúlt 10 évben a Joel különböző digitális marketing stratégiákat hajtott végre különböző méretű vállalkozások számára. A organikus SEO és a Google Adword iránti szenvedélye különlegesé teszi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map