7 tipp az erõteljes metaleírások írásához, amelyek konvertálják

A metaleírások legjobban egy alapos előnézetként írhatók le webhelyén. Segítenek a látogatónak abban, hogy eldöntsék, hogy menjenek tovább, és kattintson a linkre, és végül megkaphatják a konverziót. Ezért fontos, hogy tedd előre a legjobb lábad, és mozdítsd magad olyan filmkészítőként, aki megpróbál előnézetet vagy előzetes képet létrehozni a közönség számára.


MetaleírásokMetaleírások

Annak ellenére, hogy ennek csak rövid leírásnak kell lennie, mégis sok szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy elérje a jelet.

Ennek ellenére, itt található 7 tipp egy erõteljes metódusleírás elkészítéséhez, amely konvertálja.

7 tipp az erõteljes metaleírások írásához, amelyek konvertálják

# 1. Tartsd röviden

Sok javaslatot találhat a használni kívánt karakterek számáról. Az alapvető dolog, amit meg kell jegyezni, hogy rövidnek és tömörnek kell lennie, mivel a SERP végül elvágja a szöveg egy részét, ha az meghaladja a 160 karaktert..

Ezért a lehető legpontosabbnak kell lennie, az általános ajánlás átlagosan 150 és 155 karakter között van, így biztos abban, hogy a teljes leírás megjelenik, és a látogató ténylegesen rá lesz rá késztetve arra, hogy rákattintson és elolvassa az Ön webhelyének tartalmát..

De ne felejtse el, hogy bármit is belefoglal a metaleírásba, ezt meg kell tennie érzék a látogatónak, és nem a keresőmotornak.

# 2. Tartalmazza a kulcsszavakat

Vegye fel a kulcsszavakat a MetaleírásbaVegye fel a kulcsszavakat a Metaleírásba

Annak ellenére, hogy a metaleírás valóban nem befolyásolja a keresőmotor rangsorolását, fontos, hogy ott kulcsszavakat használjon. Ne feledje, hogy a kereső személy egy adott témáról a legrelevánsabb információkat keresi, így az segít, ha képesek látni a keresett kulcsszavak egy részét a metaleírásban.

A kulcsszavak használata azonban nem azt jelenti, hogy meg kell töltenie a leírást. A kulcsszavaknak áramolniuk kell a leírásban hogy a közönség megértse, hogy valóban ez egy olyan webhely, ahol megtalálhatók a keresett információk.

# 3. Válaszoljon a WIFM kérdésére

Válaszoljon a WIFM kérdéséreVálaszoljon a WIFM kérdésére

A WIFM rövidítése a „Mi van nekem?” Rövidítéssel

Szinte mindenkinek felmerül a kérdése a fejében, amikor az internetet böngészi, vagy akár vásárlási döntést hoz. Metaleírásának figyelembe kell vennie ezt a tényt, az olvasó azt kérdezi, miért kellene az Ön oldalára kattintani, nem pedig a keresési eredményekben megjelenő többi oldalra..

A leírásnak képesnek kell lennie arra, hogy megmondja az olvasónak, milyen értéket ad az oldal az életükhöz, amikor rákattintanak. Versenyez a többi megjelenő oldallal, és csupán néhány szóval meg tudja győzni a közönséget, hogy Ön a legmegfelelőbb.

# 4. Tegye cselekvésre ösztönzővé

Ne feledje, hogy megpróbálja konvertálni a látogatókat, mi lenne jobb módszer a konverzió fokozására azáltal, hogy a meta leírásába felhívja a cselekvésre ösztönzést. Ez nem azt tanácsolja Önnek, hogy értékesítési pályává változtassa, ez csak kikapcsolja az embert. A cselekvésre való felhívásnak finomnak, de hatékonynak kell lennie. Ez majdnem olyan, mintha meg tudnánk válaszolni a WIFM kérdésére. Az olvasót arra kell ösztönözni, hogy kattintson a linkre annak érdekében, hogy valami hasznot húzzon.

A cselekvésre ösztönző üzenet lehet például: „megtanulják, hogyan lehet több kattintást elérni a weboldalára”. Mint láthatja, ez egy finom cselekvésre ösztönzés, de végül az a személy, aki több kattintást szeretne elérni, nagyobb valószínűséggel kattint a linkre.

# 5. Legyen barátságos és tökéletes

A metaleírás olyan, mint a recepció vagy a recepciókezelő. A lehető legmeghívóbbá kell tennie. Ahogy valaki mondta: “ez lehet egy mosolygó ajtó vagy egy dühös ugráló.”

Lehet, hogy oldala először megjelenik a keresési eredmények között, de ha a leírása nem elég meghívó, akkor valószínűleg egyáltalán nem jelenik meg az eredményekben.

A kulcsszavak összefűzése, és az igeekkel és főnevekkel való sietett összekeverés nem konverziót fog eredményezni, hanem visszatéréseket.

Arra kell törekednie, hogy üdvözlő hangot kapjon a leírásban, majd ellenőrizze azt, hogy hibátlan-e. Sokan egy könyvet a borító alapján ítélnek meg, és a borítóján szereplő hibák miatt feltehetik a kérdést, hogy bízhatnak-e a tartalomban.

# 6. Hagyja a keresőmotorra

Hagyja a keresőmotorraHagyja a keresőmotorra

Bármennyire furcsának is tűnik, a legjobban megírt leírás néha a le nem írt!

A keresőmotorok képesek arra is, hogy a kulcsszavakat és a kapcsolódó mondatokat behúzzák, ha nincs kódolt metaleírás. Időnként az, amit kihúznak, a legrelevánsabb lehet valaki által végzett keresés során. Ez a helyzet, különösen a hosszú farokú kulcsszavak esetében.

Ne feledje, hogy ez csak bizonyos helyzetekben működik, és különösen akkor, ha hosszú kulcsszavakkal vagy sokukkal foglalkozik, ezért fordítson óvatosan.

# 7. Folytassa a tanulást és a beállítást

Az online világ soha nem statikus, jól érzi magát, hogy olyan folyékony légy, mint amilyen, és folytatja a tanulást. Ne félj kísérletezni, kipróbálni valamit, és tartson szoros lapot annak működéséről, majd próbálkozzon egy másikkal, ha ez nem működik jól.

Még ha egy kulcsszó ma is jól működik, lehet, hogy holnap meg kell változtatnia, mert elvesztette fellebbezését. Ezért mindig a játék tetején kell maradnia, folyamatosan figyelemmel kíséri a metaleírások teljesítményét.

Lehet, hogy figyelnie kell és meg kell tanulnia a versenytársaitól. Az egyik versenytárs a Google AdWords, mindig győződjön meg arról, hogy leírása túllépheti ezeket a hirdetéseket.

Végső gondolatok

Erős metaleírások írása a konvertáláshoz időt és erőfeszítést igényel, de végül meg is fogja érni. A szerkesztés és az újraszerkesztés révén a legjobbat fogja elérni, néha akár egy másik személy véleményét is megkérdezheti.

Fontos azonban azt is megjegyezni, hogy a metaleírás csak az ajtó, tehát számít, mit talál az ember, amikor bemegy az a virtuális ajtó..

A nagy tartalom ugyanolyan fontos, és a leírás valójában betekintést nyújt az oldal tartalmába. Soha nem jó élmény nézni egy nagyszerű előzetes filmet, és egy rettenetes filmet készíteni!

Szerző Bio:

A Ritu Sharma-ról – A Ritu Sharma SEO szakember & Online marketingstratégikus, több mint 9 éves szakmai tapasztalattal. Jelenleg India vezető SEO cégével működik együtt PageTraffic. Számos sikeres SEO kampányt vezetett a PageTraffic számára.

Olvassa el még:

 • SEO trendek 2020-ra
 • Hogyan lehet rengeteg forgalmat elérni a hosszú farok kulcsszavak segítségével
 • Hogyan kaphatunk magas színvonalú linkeket ingyen 2020-ban
 • 10 legjobb SEO elemző szoftver webhelyének elemzésére
 • 7 legjobb SEO plugin a WordPress webhelyekhez
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map