7 ultimate SEO-strategier for optimalisering av nettsteder for å passe på i 2020

Hvorfor er det viktig å vite om SEO-strategier for 2020? Vel, fordi det alltid utvikler seg. SEO-oppdateringer kan kobles direkte til Google-algoritmeoppdateringer som søkemotorene følger.


Beste SEO strategier og teknikker

I år handler det om

 • Betydningen av innhold vil vedvare og kravet til innhold av høy kvalitet.
 • Mobilvennlige nettsteder
 • Brukeropplevelse vil ha mye betydning
 • Innhenting av naturlige lenker

Dette er generelt og markedsførere trenger selvfølgelig å vite mer.

Siden oppstarten av søkemotorer var å gi legitime svar på søkene. Så med ganger er det oppdateringer for å forbedre og videre gi dem flere og bedre alternativer.

Nettsteder leter alltid etter potensielle kunder som vil bli konverteringer.

Dette vil bare skje hvis de vises i søkene også i toppresultater.

Dette er det primære motivet for å bygge et nettsted, og markedsførerne leter alltid etter Google-oppdateringer for å finne ut hva som er nytt og hvordan de oppfyller Googles kvalitetsstandarder.

(ordet om forsiktighet: ikke bruk noen SEO-taktikk for svart hatt og unngå klikkfugler eller villedende titler og innhold; du vil bli straffet)

Vi vil her diskutere de syv Ultimate SEO-strategiene og -teknikkene for nettstedoptimalisering å se opp i 2020.

1. Lag sinnblåsende innhold som skal vises i rike utdrag

Lag sinnblåsende innhold som skal vises i rike utdrag

Innhold er konge, og du trenger innhold av god kvalitet for å oppdatere regelmessig på nettstedet. Dette er et kjent faktum, men nå i 2020 må du gå god for mer.

Denne gangen er fokuset på kjente utdrag.

Vel, tidligere var fokuset å nå den første plasseringen i SERP nå er det å GÅ FOR nr. 0-plassering. Dette kalles mer ofte “kjennetegnet utdrag” eller den direkte anbefalingen fra Google.

De rike utdragene ansporer faktisk folk til å lete etter nettstedet, snarere frister det folk til å klikke på anbefalingen. Så med fokus på innholdet som finnes på nettstedet som inkluderer blogger, artikler, om oss og andre ting, kan du jobbe hardt for et omtalt utdrag.

Vet du ikke hvordan? Vi forteller deg det. Les videre mens vi diskuterer strategiene for det.

 • Gjør det kort, og kom raskt til poenget – ikke dra emner så lenge. Kom raskt til poenget og gi leserne informasjonen de faktisk leter etter.
 • Ikke gi dem en blokk med kjedelig innhold, i stedet være spesifikk og skriv det de trenger å vite.
 • Søkeordforskning – Finn unike nøkkelord som fremdeles er rå, jeg mener ikke brukt av konkurrentene. Optimaliser utmerket innhold og bruk disse søkeordene. Dette er en hemmelig oppskrift på et omtalt utdrag.
 • Gi Google et utvalg av listene dine – Google beundrer å inkludere lister i den kjente kodebiten. Så sørg for at innholdet ditt har lister over dine vanlige innlegg.
 • Vanlige spørsmål fungerer best – Disse vanlige spørsmålene er ofte plukket ut for den kjente kodebiten, fordi de er i enkel spørsmål&Et skjema og så kan være raskt og kort nok til å passe inn i kodeboksen.

Men igjen, de må være informative og relevante. Arbeid hardt for å lage en universell type FAQ-side som vil være nyttig for besøkende.

Les også:

 • Hvordan skrive et perfekt blogginnlegg?
 • 11 beste verktøy for søkeordforskning for SEO (gratis og betalt)

2. Link Building er fortsatt sterk

Link Building

Innholdet er nr. 1 og koblingen er faktor 2 for Google-rangering. Så for optimalisering av nettsteder, trenger du den perfekte blandingen av begge. Så det være seg de to hovedtypene lenker – hvit hatt skaffet lenker eller innhold eller redaksjonelle lenker, du må jobbe med begge.

De redaksjonelle koblingene fungerer virkelig best med innhold av høy kvalitet, og fordi de også gir tilbakekoblinger til nettstedet ditt, er de faktisk fantastiske.

For å gjøre nettstedet ditt fantastisk, arbeid hardt for å lage pålitelige lenker.

Koblinger er den smarteste måten nettstedet blir mer og mer koblet til på nettverdenen.

Selv å holde en fane over de gamle tilbakekoblingene er veldig nyttig for SEO på et nettsted. De gamle forteller deg hvilken kobling som fungerte for deg, og hvilken som mislyktes. Dette gir navigasjon til fremtidens veikart og hjelper deg med å designe nettstedet deretter.

Les også:

 • 9 måter å få backlinks av høy kvalitet gratis i 2020
 • Bruk aldri disse 10 måtene til å lage tilbakekoblinger

3. Du kan ikke gå glipp av Rankbrain

Det er Google-algoritmen som faktisk samsvarer med søkene dine og gir resultatene som samsvarer med innholdet. Så “wow” -nettstedet må være innholdsrikt som kan matche søkeordene med denne veldig viktige algoritmen.

Men hold på, dette betyr ikke at du stapper innholdet ditt med nøkkelord unyttig, dette er dårlig. Det kan få nettstedet ditt straffet. Bruk heller varianter; prøv å bruke andre lignende betydningsord og legg inn innhold. Det bør være en dash med nøkkelord i innholdet, men ikke fylle.

En viktig ting – for RankBrain er innhold ikke den eneste beregningen som vil avgjøre rangeringen.

Hele nettstedet vil bli vurdert for rangeringen, og for å lage et godt nettsted må du også sjekke de andre beregningene.

4. Forsøk å øke dveletiden

Øk dveletiden

Hvor lenge blir besøkende på nettstedet ditt? Hvor mye tid brukte de på å lete etter detaljer? Fant de interessante ting og ble lenger enn vanlig? Husk at hvis svaret er ja, har du truffet jackpotten.

Fikk det ikke, vent jeg forteller deg hvordan. Denne gangen er oppholdstiden eller den tiden brukeren bruker på nettstedet veldig viktig.

Faktum er at oppmerksomhetsspennet er mindre i disse dager, og desto mer tid brukeren bruker, betyr at du har et eksklusivt nettsted. For å øke tiden som besøkende bruker, kan du prøve å legge ut interessante ting som videoer, korte vlogger og andre fakta og oppdateringer som de synes er interessante.

Du kan bli kreativ og legge ut noen unike ting som alltid blir satt pris på av publikum.

5. Mobile-First-strategi

Mobil første strategi viktigste faktor

Et optimalisert nettsted er det som passer for alle dingser og det mest populære enheten i disse dager? Vel, ingen premie for å gjette – det er mobilen. Denne enheten er nå livslinjen til tusenårsrikene. Ingen kan tenke på livet utover det. Og det smarteste nettstedet vil være kompatibelt med det.

Anta at et søk blir gjort via mobil for den “beste kakebutikken i nærheten av meg”. Hva om du har et nettsted som har alle detaljene for det aktuelle søket, men det ikke er kompatibelt med operativsystemet til mobilen. Hensikten med nettstedet er ikke oppfylt.

Du kan ikke møte etterspørselen, og på grunn av enhetskompatibilitet vises du ikke i søkeresultatet.

Så hva gjør du? Jobb litt hardt og ansett de beste utviklerne som kan designe det best kompatible nettstedet for deg. Designet må være responsivt på hvilken som helst skjerm, og nettstedet vil passe smart inn i hvilken som helst størrelse på skjermen og fungere godt på alle typer OS.

6. Lag nettstedet ditt HTTPS

Lag nettstedet ditt HTTPS

Flytt over HTTP, det er HTTPS nå. Hva betyr det? Det betyr at det er et tillegg av S som står for sikker. Nå har Google begynt å merke nettsteder med HTTP som ikke sikre.

For det første ser det ikke fint ut, og for de som ikke er veldig klar over den tekniske sjargongen, mener nettstedet har en slags potensiell trussel. Men det har noen andre aspekter også. markeringen gir Google informasjon om innholdet som ennå ikke er naivt med standard gjennomsøkingsalgoritmen.

Så begge veier er det dårlig; alt du trenger både publikum og Google for å være kompatible med nettstedet ditt.

7. Nettstedsstruktur

Du har laget et fantastisk nettsted, men strukturen er ikke bra. Den har ingen sidelink, hjemmesiden er ikke direkte sendt til andre sider, og kort sagt er det ingen ryggrad til nettstedet. Det er ikke ordentlig forgrenet og koblingene er spredt.

Googlebot bør ha en enkel vei å krysse nettstedet ditt. Den skal ha riktig indeksering og retning til hver side.

Hvordan du gjør det, vel, vi har noen tips:

 • Hjemmesiden må være koblet til viktige sider.
 • Arrangementet av sidene dine som en trestruktur basert på grupper og kategorier ser pent og ryddig ut for Google Crawlers.
 • Forsikre deg om at interne koblinger er koblet riktig. De er veldig følsomme for dem når og hvor det er nødvendig. Koble bare internt der det er veldig viktig og relevant.

Vel, dette er 7 tips som ekspertdesigneren sørger for å sjekke mens han designer et nettsted for 2020. SEO går fremdeles sterkt, og du kan ikke avvise det. Det er endringer i strategiene, og ting er nå mer oversiktlig. borte er dagene da linkbygging pleide å gjøre formålet.

Nå er SEO tøft og et smart nettsted er en viktig faktor for å få riktig rangering.

De andre viktige faktorene for et godt nettsted inkluderer også oversettelse, sidehastighet, metabeskrivelse, tittelkoder og til og med Favicons. Dette er små pekere, men har også sterk innvirkning på tilstedeværelsen av søkeresultatene.

Nå, siden du kjenner kravet til et smart nettsted for 2020, må du fortsatt sjekke for regelmessige oppdateringer og informasjon ettersom ingenting forblir konstant og for alltid i SEO-verdenen.

Men ja, pekene ovenfor har alle de grunnleggende kriteriene for en god webside.

Forfatter Bio:

Justin Kemp jobber som jr. Innholdsforfatter og blogger med Rangering av SEO. Han kan ses blogge om digital markedsføring, SEO, SMO, PPC, osv.

Les også:

 • Topp 10 SEO-analyseprogrammer for å analysere nettstedet ditt
 • Siste SEO Trender 2020
 • 30 SEO feil å unngå i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map