A webhely-optimalizálás 7 legfontosabb SEO stratégiája, amelyet 2020-ban kell figyelni

Miért fontos tudni a 2020-as SEO stratégiákról? Nos, mert mindig fejlődik. A SEO frissítéseket közvetlenül össze lehet kapcsolni a Google algoritmusfrissítésekkel, amelyeket a keresőmotorok követnek.


A legjobb SEO stratégiák és technikák

Ebben az évben erről szól

 • A tartalom fontossága megmarad és a magas színvonalú tartalom követelménye.
 • Mobilbarát webhelyek
 • A felhasználói élménynek sok jelentősége lesz
 • Természetes kapcsolatok megszerzése

Ez általában így van, és a marketingszakembereknek természetesen többet kell tudniuk.

A keresőmotorok kezdete óta az volt, hogy legitim választ adjon a keresésekre. Tehát időnként vannak frissítések, amelyek javítják és tovább biztosítják számukra több és jobb lehetőséget.

A webhelyek mindig olyan vezetékeket keresnek, amelyek konverziókká válnak.

Ez csak akkor fog megtörténni, ha azok megjelennek a keresésekben is a legfontosabb eredmények között.

Ez a weboldal létrehozásának elsődleges motívuma, és így a marketingszakemberek mindig keresik a Google frissítéseit, hogy megtudják, mi az új és hogyan feleljen meg a Google minőségi előírásainak..

(óvatosság: ne használjon semmilyen fekete kalapú SEO taktikát, és kerülje a kattintási csalikat vagy félrevezető címeket és tartalmat; büntetést kapnak)

Itt megvitatjuk a Weboldal optimalizálás 7 legfontosabb SEO stratégiáját és technikáját, amelyeket 2020-ra kell figyelni.

1. Készítsen elgondolkodtató tartalmat a gazdag kivonatokban való megjelenítéshez

Készítsen gondolkodást okozó tartalmat a gazdag kivonatokban való megjelenítéshez

A tartalom király, és jó minőségű tartalomra van szüksége a weboldal rendszeres frissítéséhez. Ez ismert tény, de most, 2020-ban, még többet kell garantálnia.

Ezúttal a kiemelt részletekre koncentrálunk.

Nos, korábban a középpontban a SERP 1. helyének elérése volt a hangsúly, most a 0. helyre kerül. Ezt gyakran nevezik „kiemelt részletnek” vagy a Google közvetlen ajánlásának.

A gazdag kivonatok valójában arra buzdítják az embereket, hogy keressék a webhelyet, inkább arra készteti az embereket, hogy rákattintanak az ajánlásra. Tehát, mivel a webhelyen található tartalomra koncentrálunk, amely blogokat, cikkeket, rólunk és más dolgokból áll, keményen dolgozunk egy kiemelt kivonatért.

Nem tudom hogyan? Mondjuk neked. Olvassa tovább, amikor megvitatjuk az arra vonatkozó stratégiákat.

 • Rövidítse le és gyorsan érje el a pontot – ne húzza hosszú ideig a témákat. Gyorsan érkezzen a ponthoz, és adja meg az olvasóknak az általuk ténylegesen keresett információt.
 • Ne adjon nekik unalmas tartalmat, inkább legyen konkrét és írja meg, amit tudnia kell.
 • Kulcsszó kutatás – Keressen egyedi, még mindig nyers kulcsszavakat, úgy értem, hogy a versenytársak nem használják őket. Optimalizálja néhány kiváló tartalmat és használja ezeket a kulcsszavakat. Ez egy kiemelt kivonat titkos receptje.
 • Adjon mintát a Google-nak a listáiról – A Google imádja, ha listákat vesz fel a kiemelt kivonatba. Tehát ellenőrizze, hogy tartalma tartalmazza-e a szokásos hozzászólásaid listáját.
 • A GYIK a legjobban működik – Ezeket a GYIK-kat gyakran választják ki a Kiemelt Snippet-hez, okból – ezek egyszerű kérdésesek&Egy forma és így elég gyors és rövid is, hogy beleférjen a kivonatdobozba.

De ismét információnak és relevánsnak kell lennie. Keményen dolgozunk egy általános típusú GYIK oldal létrehozásában, amely hasznos lehet a látogató számára.

Olvassa el még:

 • Hogyan lehet írni egy tökéletes blogbejegyzést?
 • 11 legjobb kulcsszó-kutatási eszköz a SEO számára (ingyenes és fizetett)

2. A kapcsolatépítés továbbra is erős

Linképítés

A tartalom # 1 és a link a # 2 tényezője a Google rangsorolásához. Tehát a weboldal optimalizálásához szüksége van mindkettő tökéletes keverékére. Legyen az a két fő típusú link – a fehér kalapban megszerzett linkek vagy tartalmi vagy szerkesztői linkek, mindkettőn dolgoznia kell.

A szerkesztői linkek valóban a legjobban működnek kiváló minőségű tartalommal, és mivel visszajelzéseket nyújtanak az Ön webhelyére, valójában elképesztőek.

Ahhoz, hogy webhelye lenyűgöző legyen, keményen törekedj megbízható linkek létrehozására.

A linkek a legokosabb módszer, amellyel a webhely egyre inkább kapcsolódik az internetes világhoz.

Még a lapok régi régi linkeken tartása nagyon hasznos a weboldal SEO-jához. A régiek megmondják, melyik kapcsolat működött az Ön számára, és melyik sikertelen. Ez navigál a jövőbeli útitervhez, és elősegíti a weboldal ennek megfelelő megtervezését.

Olvassa el még:

 • 9 út a magas minőségű linkek ingyen eléréséhez 2020-ban
 • Soha ne használja ezeket a 10 utat a linkek készítéséhez

3. Nem hagyhatja ki a Rankbrain-t

A Google algoritmus felel meg valóban a keresési lekérdezéseknek, és megadja a tartalomnak megfelelő eredményeket. Tehát a „wow” weboldalnak tartalomban gazdagnak kell lennie, amely egyeztetheti a kulcsszavakat ezzel a nagyon fontos algoritmussal.

De tartsa be, ez nem azt jelenti, hogy haszontalanul tölti meg tartalmát kulcsszavakkal, ez rossz. Ez büntetést vonhat maga után webhelyén. Ehelyett használjon variációkat; próbáljon meg más hasonló jelentéssel bíró szavakat használni, és tegyen közzé tartalmat. A tartalomban kulcsszavaknak kell lennie, de nem töltelékkel.

Az egyik fontos dolog – a RankBrain számára a tartalom nem az egyetlen mutató, amely meghatározza a rangsorolást.

Az egész weboldal rangsorolása alapján kerül kiértékelésre, és egy jó webhely elkészítéséhez ellenőriznie kell a többi mutatót is.

4. Próbálja meg növelni a tartózkodási időt

Növelje a tartózkodási időt

Meddig tartózkodnak a látogatók az Ön webhelyén? Mennyi időt töltöttek a részletek keresésével? Találtak érdekes dolgokat és hosszabb ideig maradtak a szokásosnál? Ne felejtsd el, ha a válasz igen, akkor megütötte a jackpotot.

Nem értem meg, várj, amíg elmondom neked, hogyan. Ezúttal nagyon fontos a tartózkodási idő vagy a látogató által a webhelyen töltött idő.

Az a tény, hogy manapság a figyelmeztetés rövidebb, így a látogató több időt fordít arra, hogy van egy exkluzív webhelye. A látogatók által eltöltött idő növelése érdekében próbáljon meg érdekes dolgokat, például videókat, rövid vlogokat és egyéb információkat és frissítéseket közzétenni, amelyek érdekesnek találják őket..

Kreatív szerepet tölthet be, és elküldhet olyan egyedi dolgokat, amelyeket a közönség mindig értékel.

5. A mobil első stratégiája

A mobil első stratégia legfontosabb tényezője

Az optimalizált webhely az, amely minden eszközre alkalmas, és manapság a legnépszerűbb eszköz? Nos, nincs kitalálási díj – a mobil. Ez az eszköz most az évezred életmentője. Senki sem gondolhat az azon túlmutató életre. És a legokosabb webhely kompatibilis lesz vele.

Tegyük fel, hogy mobiltelefonon keressük a „közelben lévő legjobb cukrászdát”. Mi lenne, ha van olyan webhelye, amely tartalmazza az adott kereséshez szükséges összes adatot, de nem kompatibilis a mobil operációs rendszerével. Nos, a weboldal célja nem teljesült.

Nem tudja kielégíteni a keresletet, és az eszköz összeférhetetlensége miatt nem jelenik meg a keresési eredmények között.

Szóval mit csinálsz? Kicsit keményen dolgozhat, és alkalmazhatja a legjobb fejlesztőket, akik megtervezhetik az Ön számára legmegfelelőbb weboldalt. A kialakításnak reagálnia kell bármilyen képernyőre, és a weboldal intelligensen illeszkedik bármilyen méretű képernyőre, és jól működik mindenféle operációs rendszer esetén..

6. Készítse el webhelyének HTTPS-jét

Hozza létre a webhelyét HTTPS-ként

Vigye a HTTP-t, a HTTPS-t most. Mit jelent? Ez azt jelenti, hogy van még egy S, amely biztonságos. A Google most megkezdi a webhelyek HTTP-n való nem biztonságosként történő megjelölését.

Először is, ez nem tűnik gyönyörűnek, és azok számára, akiknek nincsenek tisztában a műszaki zsargon, úgy vélik, hogy az oldal valamilyen potenciális veszélyt jelent. De van más szempontjai is. a jelölés információkat ad a Google-nak a tartalomról, amely még náv volt a szokásos feltérképezési algoritmus alapján.

Tehát mindkét irányban rossz; amire szükséged van mind a közönség, mind a Google, hogy kompatibilis legyen az Ön webhelyével.

7. Telephely felépítése

Mesés webhelyet készített, de a szerkezet nem jó. Nincs oldalhivatkozás, a honlap nem tökéletesen irányul más oldalakra, és röviden, nincs gerinc a webhelyhez. Nincs elágazva és a linkek szétszórtak.

A Googlebotnak könnyen elérnie kell a webhelyét. Megfelelő indexeléssel és irányokkal kell rendelkeznie minden oldalhoz.

Hogyan csinálod ezt, van néhány tippünk:

 • A honlapot össze kell kapcsolni a fontos oldalakkal.
 • Oldalainak elrendezése, mint a faszerkezet csoportokon és kategóriákon alapuló, úgy néz ki, hogy gondos és rendben van a Google robotok számára.
 • Ellenőrizze, hogy a belső linkek megfelelően vannak-e összekapcsolva. Nagyon érzékenyek rájuk, amikor és ahol szükséges. A belső kapcsolatot csak ott kell elvégezni, ahol ez nagyon fontos és releváns.

Nos, ezek a 7 olyan mutató, amelyeket a szakértő tervező ellenőriz, miközben megtervezi egy weboldalt a 2020-ra. A SEO továbbra is erős, és nem utasíthatja el. Változások vannak a stratégiákban, és a dolgok most átláthatóbbak. elmúltak azok a napok, amikor a linképítés a célját szolgálta.

Most a SEO nehéz, és az intelligens webhely fontos tényező a megfelelő rangsor megszerzéséhez.

A jó weboldal további fontos tényezői között szerepel a fordítás, az oldalsebesség, a metaleírás, a címkék és még a Favicons is. Ezek kis mutatók, de erõsen befolyásolják a keresési eredmények jelenlétét is.

Mivel már ismeri az intelligens weboldal követelményét 2020-ra, továbbra is ellenőriznie kell a rendszeres frissítéseket és információkat, mivel semmi sem marad állandó és örökre a SEO világban.

De igen, a fenti mutatók meghatározzák a jó weboldal alapvető kritériumait.

Szerző Bio:

Justin Kemp Jr. tartalomíróként és bloggerként dolgozik Rangsor SEO szerint. Látható blogolással a digitális marketingről, SEO, SMO, PPC stb.

Olvassa el még:

 • A 10 legnépszerűbb SEO elemzési szoftver webhelyének elemzésére
 • Legújabb SEO trendek 2020
 • 30 elkerülendő SEO hiba 2020-ban
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map