Hogyan kaphatunk magas színvonalú linkeket ingyen 2020-ban

Hogyan szerezzünk kiváló minőségű linkeket??”Továbbra is az első számú SEO stratégia minden marketingszakértő számára.


Ennek oka, hogy a „backlinks” továbbra is a legfontosabb tényező az összes keresőmotor számára. A „backlink” egy másik webhelyről az Ön webhelyére mutató linket jelent.

A keresési eredmények legmagasabb rangsorának eléréséhez nagyszámú minőségi hivatkozással kell rendelkeznie. És a minőségi linkek megszerzése nem nehéz munka. Tudod megszerezni okos munkával.

A WPressBlog itt 9 lehetőséget nyújt a minőségi linkek ingyen letöltésére 2020-ban.

1. Készítsen kiváló minőségű tartalmat

A kiváló minőségű tartalom mindig vonzza a linkeket. Kiváló minőségű tartalomként közzéteheti eredeti kutatásokat, teljes bemutatókat, saját esettanulmányait, felméréseit stb.

Mindig írjon tartalmat a közönség, nem pedig a Google számára. Tartalmának könnyen olvashatónak és informatívnak kell lennie. Ha ezt megteszi, akkor sok felhasználó megosztja a tartalmat, és egyúttal kap egy backlink-et is.

2. Törött link épület

A megszakadt linképítés a leggyorsabb linképítési technika. Ezt a technikát használhatja minőségi linkek létrehozására. De hogyan?

Az interneten minden legnépszerűbb weboldal szenved a megszakadt linkektől. A megszakadt linkek rossz felhasználói élmény, ezért egyetlen webmester sem akarja ezt megtenni.

Itt megismerheti ennek előnyeit. Először keresse meg az Ön niche-jéhez kapcsolódó legjobb webhelyeket. Ezután keressen a webhelyen törött linkeket. A megszakadt hivatkozások megtalálásához egy webhelyen használhatja a Ahrefs Broken Link Checker eszköz.

Törött link épület

Miután megtalálta a megszakadt linket, lépjen kapcsolatba a webmesterrel, és tudassa velük a megszakadt linkről. Miközben értesítést küld nekik egy megszakadt linkről, add meg a tartalmi linket, amely helyettesíti ezt a linket. Ne légy kapzsi, mindig barátságos, miközben felveszi a kapcsolatot a webmesterrel.

Abban az esetben, ha nem rendelkezik a megszakadt hivatkozáshoz kapcsolódó tartalommal, akkor létrehozhat egyet, majd értesítheti a webmesterről.

3. Vendég blog

A vendég blogok továbbra is a legnépszerűbb és leghatékonyabb módja a linkek felépítésének. A vendég blogolás segít növelni márka hírnevét és a közösségi média követőit.

Itt olyan webhelyeket kell találnia, amelyek a niche-ben fogadnak vendégfogadásokat. Ahhoz, hogy megtalálja a vendég blogoldali webhelyeket a résében, felhasználhatja google kereső operátorok.

megkeresheti a vendég blogolási oldalakat

A keresési operátorok használatával szűkítheti a keresési eredményeket, és tökéletes weboldalt kaphat vendég-blog elküldéséhez.

Ha a SEO-hoz kapcsolódó cikket szeretne benyújtani, akkor gépelheti be a „SEO + Vendég üzenet” elemet. Használhatja a „írjon nekünk”, „válj közreműködővé”, „küldjön egy cikket” stb. A „vendég hozzászólás” helyett a Google keresőben.

Ily módon elküldheti cikkét a legnépszerűbb webhelyekre. Ne felejtsd el hozzáadni a közösségi média linkeket a szerző életrajzához.

4. Küldje el az infographics-t

Nagyon nagy az igény az infográfiákra, mert ezek könnyen érthetők, és segít visszacsatolást keresni.

Készíthet Infographics-t is a linkek kereséséhez. Most válasszon egy trend témát a résében, és hozzon létre rajta infografikát, majd küldje el olyan népszerű webhelyekre, mint a Visual.ly, a Mashable stb..

Ha az Infographic vírusos, akkor sok visszalépést kereshet. Nyújtsa be infografikáját a legnépszerűbb webhelyekre, hogy növelje a minőségi linkek elérésének esélyét.

Ezeket a legnépszerűbb tíz vagy több ingyenes infographics-benyújtási webhelyet felhasználhatja az infographics-benyújtáshoz.

5. Hirdesse a tartalmát

Ha jó minőségű tartalommal rendelkezik, akkor minél előbb hirdesse azt. Amikor reklámozza tartalmát, az emberek észreveszik azt, majd megosztják, és végül kapsz linkeket.

A tartalom népszerűsítésének számos módja van, ezek közül néhány a következő:

 • Először ossza meg tartalmát e-mail előfizetőivel e-mail küldésével.
 • Ossza meg tartalmait a Facebook és a LinkedIn csoportokban.
 • Készítsen prezentációt a tartalmáról, és ossza meg azt például a webhelyeken SlideShare.
 • Készítsen egy videót a tartalmáról, majd ossza meg azt olyan webhelyeken, mint a YouTube.
 • Keressen olyan webhelyeket, amelyek hetente vagy havonta futnak fel, majd küldje el a tartalmi linket, hogy szerepeltesse a következő fordulóban.

6. Írjon beszámolókat

Írj beszámolókat

Írj egy beszámolót azoknak a webhelyeknek a számára, amelyek szolgáltatásait használják. Vegye fel a kapcsolatot velük, és mondja el nekik a szolgáltatásaikkal kapcsolatos tapasztalataikat. Ők mutatják be az Ön véleményét, és visszajelzést nyújtanak Önnek, főként a saját honlapjukról. Ez valóban magas színvonalú link lesz.

Vegye fel a kapcsolatot azokkal a webhelyekkel, amelyeknek az eszközeit Ön használja, és küldjön egy ismertetőt az eszközről webmesterüknek.

7. Kérdezzen interjút

Az interjúk meghívásának megszerzése kicsit nehéz a kezdők számára. De ne aggódjon, ezt megteheti úgy, hogy kapcsolatba lép olyan webhelyekkel, amelyek gyakran tesznek közzé interjúkat. Mondja el nekik a tudásukat, amelyet megoszthat velük, majd közzéteszi azokat, köztük a webhely linkjét a következő fordulóban.

8. Kérjen linket a márkájának megemlítéséhez

Ha túl sok kiváló minőségű tartalom van, akkor valószínű, hogy sok webhely megemlítette a márkanévét a tartalmában. Te tudod használni google riasztások hogy megtalálja, melyik webhely használt márkanevet.

Egyes weboldalakon márkajelzése található meg anélkül, hogy hivatkozást mutatna a webhelyére. Itt felveheti a kapcsolatot a webmesterekkel, és kérheti őket, hogy a webhely linkjét adja hozzá a márkanévhez.

9. Keresse meg a versenytársak linkeit

Keresse meg a versenytársak linkeit és ellenőrizze a linkek forrásait. Használhat backlink elemző eszközöket, például SEMrush, Ahrefs, Google Alerts stb.

Ahrefsben a Link Intersect eszközzel keresse meg a versenytársak backlinkeit.

Keresse meg a versenytársak linkeit

Írja be a versenytársak webhelyének URL-jét a „Mutassa meg, kihez kapcsolódik” szakaszba, és hagyja üresen a „Nem kapcsolódik a” részt, majd kattintson a „Linkek lehetőségeinek megjelenítése” elemre. Megtalálja az összes olyan domaint, amely a versenytársára hivatkozik.

Most, ha a versenytárs visszacsatolást szerezhet egy domainről, akkor azt is megkaphatja a domainből. Megtalálhatja a versenytársak összes linképítési technikáját a backlink elemzés elvégzésével.

Például: ha a vendégek egy webhelyen írtak, akkor blogot is létrehozhatnak, és elküldhetik arra a webhelyre.

Olvassa el még:

 • SEO trendek 2020-ra
 • Mi az a horgonyszöveg és hogyan lehet azt használni a linképítésben?
 • 10 dolog, amelyet el kell kerülnie a linképítés során

Következtetés

Elmúltak azok a napok, amikor a linkek elküldésével könnyen összeépítheti a linkeket. Ma a backlinkek létrehozásához okos módon kell dolgoznia, amint azt fentebb említettük.

A backlinkek építése után tartsa szemmel őket, mivel ezek ugyanolyan fontosak, mint az új backlinkek építése. A legjobb SEO eszközök, például a segítségével nyomon tudja követni a linkeket Ahrefs és Monitor backlinks.

Az alábbiakban kommentálva tudassa velünk, hogy melyik építési technikát kapcsolja össze leginkább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map