Hogyan kell elvégezni a SEO kulcsszó-kutatását (A végső útmutató kezdőknek)

A legegyszerűbb módszert keresi a kulcsszó-kutatás elsajátításához?


Ez a bejegyzés lehetőséget ad arra, hogy belemerüljön a néhány legjobb csapdába, amelyek felhatalmazzák az eredményvezérelt kulcsszókutatást a lehető legkönnyebben és hatékonyan..

Ön is ismeri néhány ingyenes vagy fizetett kulcsszó-kutatási eszközt, amelyek a leginkább felszerelt módon megkönnyítik SEO feladatát, és elindítják SEO támadási tervét!

Ha ilyen vagy a SEO elsajátításának kezdeti szintjén, azaz amikor ismeri a „Kulcsszó-kutatás” szót.

Mi a Kulcsszó Kutatás??

a kulcsszókutatás a népszerű szavak és kifejezések azonosításának folyamata, amelyet az emberek keresőmotorokba lépnek annak érdekében, hogy tudják, mit kell rangsorolni..

Hogy meghatározza webhelye sikerét a digitális térben, miről szól ez a kulcsszó? Ez valószínűleg azért van, mert a Kulcsszó kutatása az első és legjelentősebb előrelépés a SEO-ban.

A kulcsszó kutatása a SEO szerves része. Nemcsak ezt, hanem egy Google hirdetési kampány futtatását is szükséges.

Kulcsszó kutatás nélkül nem tudjuk optimalizálni a blogbejegyzést, és nem végezhetjük el az oldalon kívüli gyakorlatot sem. E vonalak mellett ügyelnünk kell az üzletre.

Ebben nem kétséges, de még fontosabb, ha a releváns kulcsszavakat beillesztjük egy cikkbe vagy egy blogba.
5 egyszerű lépést fogunk mondani a kulcsszó-kutatáshoz, hogy webhelyét optimalizálják a keresőmotorok.

Hogyan lehet elvégezni a kulcsszó-kutatást 5 egyszerű lépésben:

1. Mielőtt elkezdenénk a Kulcsszó-kutatás szembeszomlását, tudnunk kell, mi egy jó kulcsszó:

 • A kulcsszónak legalább 500 havi keresési mennyiséggel kell rendelkeznie (>500).
 • A kulcsszó CPC-szintjének magasabbnak kell lennie, azaz 1 dollár felett (ez azt jelenti, hogy a hirdetőket érdekli ez a kulcsszó, ami megkönnyíti a bevételszerzést).
 • A verseny szintjének alacsonynak vagy közepesnek kell lennie a SERP-ben (keresőmotor eredményoldal), mert ez segít nekünk abban, hogy jobb ROI-t kapjunk (a befektetés megtérülése).
 • Kulcsszó: SEO Nehézségi fok: 0 – 30 (még mindig könnyű). Minél magasabb a kulcsszó nehézség, annál nehezebb rangsorolni a Google keresőmotorjának első oldalát, mivel a rangsoroló webhely nagy a verseny.

2. Sorolja fel a vállalkozással kapcsolatos releváns témákat, és hozzon létre egy niche-témalistát:

A megfelelő kulcsszavak kiválasztásakor mindig inkább fizetett eszközöket használja, de ez nem jelenti azt, hogy ne használjon ingyenes eszközöket.

Az ingyenes eszközök számos szorosan kapcsolódó kulcsszót tartalmaznak, de nem adnak új kulcsszavakat vagy különféle típusú kulcsszavakat, amelyeket ügyfelei használnak a keresőmotorokban. Ingyenes kulcsszó-kutatási eszközök nem nyújtanak pontos eredményeket a keresett kulcsszóra.

Ebben az esetben a legmegfelelőbb módszer a releváns kulcsszavak felkutatására, ha felsorolja a vállalkozással kapcsolatos releváns témákat, és létrehoz egy niche-témalistát..

A téma most szorosan kapcsolódó témákat foglal magában, amelyek nagyon hasonlóak vagy ugyanabban a vegyületben vannak, mint az Ön vállalkozása.

3. Tudja meg a kulcsszót, amelyet az emberek már használnak vállalkozása számára:

Ha webhelye már aktív, akkor lehet, hogy rejtett aranyat vár ásni. A belső site-kutatás jó hely a kulcsszó-kutatás elvégzéséhez.

A felhasználók számára nagyon hasznos, ha egy keresőmezőt mutat be az Ön webhelyén, de az is jó az Ön számára, mert keresési lekérdezési adatokat gyűjt és keresési jelentést készít.

Ezeknek a kérdéseknek a megismerése elsősorban a használhatóság javítását szolgálja (mert megmutatja, mit látnak az emberek, mely webhelyek eltűnhetnek, és hol gyenge az Ön navigációja). Kereshet kulcsszó-rögökben, hasznos kifejezésekben is, amelyeket az emberek keresnek. Adja hozzá ezeket az embereket a listájához.

Értékes adatokat és forgalmi részleteket találhat a Google Search Console (korábban Webmester eszközök néven) segítségével. A Google ingyenes szolgáltatása a webhelytulajdonosok számára információkat is nyújt saját webhelyeiről (különösen a Google Analytics beállításával).

Különösen hasznos a Search Analytics jelentés; amikor áttekinti ezt a lekérdezést, láthatja, hogy a keresési kifejezések mit hoznak a weboldalakra a Google keresésben.

A Google a Search Console segítségével tájékoztatja Önt a hibákról vagy szankciókról, és szüksége lesz diagnosztikai SEO eszközökre, hogy webhelyed jó állapotban maradjon. Tehát ne hagyja ki.

4. Használja a Legjobb Kulcsszó kutatási eszközöket:

Miközben arra gondol, hogyan kell elvégezni a kulcsszó-kutatást, gondoljon arra, hogy melyik a legjobb kulcsszó-kutatási eszköz, amely elősegíti egy nagy és eredményorientált kulcsszólista létrehozását, és megadja a forgalmi statisztikák részleteit, valamint az AdSense CPC-t, a keresőmotor jelentéseit és más részleteket. fontos a webhely hatékony SEO-jához.

Számos online ingyenes és fizetett SEO eszköz segíti webhelye jobb rangsorolását az összes keresőmotor-platformon.

Az alábbiakban bemutatunk néhány ingyenes és fizetett kulcsszó-kutatási eszközt, amelyek beruházás nélkül elindíthatják SEO-ját:

 1. SEMRush (Fedezze fel a versenytársait, javítsa SEO-ját, javítsa rangsorolását)
 2. Ahrefs (Eszközök a keresőmotor forgalmának növeléséhez, a versenytársak kutatásához és elemzéséhez, valamint a fókuszkulcs figyelemmel kíséréséhez)
 3. Kwfinder (Egyszerűen használható kulcsszó-kutató eszköz, amely a megfelelő kulcsszóötletet kínálja)
 4. Ubersuggest (Ingyenes eszköz mind a hosszú, mind a rövid farok kulcsszójához, Neil Patel) (Azok számára, akik nem akarnak fizetős eszközt keresni)
 5. WhatsMySerp (Ingyenes keresési mennyiség, CPC & az internetes marketingszakemberek számára hasznos webhelyek versenyinformációi) (Azok számára, akik nem akarnak fizetni a fizetős eszközért)
 6. Kulcsszóválasztó eszköz (A legjobb alternatíva a Google Kulcsszótervező és Egyéb Kulcsszó-kutatási Eszközök számára)

5. Elemezze a versenytársak kulcsszavát:

A versenyképes kulcsszóelemzés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy zsúfolt helyeken versenyezzenek, és jelentős előnyöket nyerjenek az iparág más vállalkozásai számára. Szóval hogyan találja meg valójában azokat a kulcsszavakat, amelyeket a versenytársak céloznak meg fizetett és organikus keresési kampányaikban?

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb kulcsszó-kutatási eszközöket és taktikákat, amelyek segítségével a konkurens kulcsszavakat megtalálhatja:

 1. SemRush (All-inclusive csomag a marketing munkafolyamatához, a teljes SEMrush-cikkről itt olvashat)
 2. KWFinder (Keressen értékes kulcsszavakat, barátainak kis segítségével)
 3. SpyFu (kém a SEO versenyen)

Olvassa el még: 11 legjobb kulcsszó-kutatási eszköz a SEO számára 2020-ban (ingyenes és fizetett)

Következtetés:

Gratulálunk: – A végéhez érted!

A kulcsszó kutatással kell kezdeni minden fenntartható SEO stratégiát. Az eredmény egy hosszú listát tartalmaz a kulcsszavakról, amelyeket meg szeretne találni. De a legnehezebb rész még előttünk áll: írja le mindazt a tartalmat. Cikkeket és blogbejegyzéseket kell írnia minden megtalálható kulcsszóra vonatkozóan. Ez elég nagy kihívás!

Olvassa el még:

 • SEMrush 30 napos ingyenes próbaverzió 2020
 • A legjobb SEO elemző eszközök 2020-ra
 • 30 elkerülendő SEO hiba 2020-ban
 • 25 módszer a webhely forgalmának növelésére 2020-ban
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map