Rengeteg forgalmat szerezhet a WP blogjában hosszú farok kulcsszavakkal

Megpróbál-e rangsorolni a WordPress-blogot a magas versenyképességű kulcsszavak alapján? A versenytársak is küzdenek a rangsorért? Lehet, hogy nehéz … Úgy értem, hogy megnyeri ezt a csatát.


Tudod, remek megoldást kaptam neked, hosszú farok kulcsszavakkal. Miért kellene hallgatnia a tanácsomat? Mivel a hosszú farok kulcsszavak nagy számban konvertálhatnak forgalmat a WordPress blogjába, és drámai módon növelik vállalkozásának bevételeit.

Az alábbiakban látható az ez év grafikonja, amely bemutatja a növekvő szerves forgalmat a Ahrefs blog.

növekvő organikus forgalom

Miért történik ez? Nem szerencse kérdése. Csak aktívan használjuk a kulcsszó-kutatási stratégiákat, és kész vagyok megosztani velük néhányat.

Tehát ebben a cikkben elmagyarázom, hogyan lehet kihasználni a hosszú farokú kulcsszavakat, és hogyan lehet beszerezni a keresési forgalmat, amit ígértem neked a blogbejegyzés elején. By the way, nincs szükség nagy erőfeszítésekre.

Oké, hadd mondjam el, mi a hosszú farok kulcsszavak és miért érdekel őket.

A hosszú farok kulcsszavak meghatározása

Egyszerű szavakkal, hosszú farok kulcsszavak nem népszerű vagy alacsony volumenű keresési lekérdezések. Nagyon koncentráltak és hajlamosak rendkívül jól konvertálni.

Visszatérhetek a kérdéshez, hogy miért nevezik ezeket a kulcsszavakat „hosszú faroknak” egy kicsit később.

Elemeztük az 1,9 milliárd kulcsszót az Ahrefs amerikai adatbázisában, és meglepődve tapasztaltuk, hogy 92,42% -uk havonta tíz, vagy ennél kevesebb keresést végez..

Vessen egy pillantást az alábbi grafikonra. Látod az orgona farkát? Megjeleníti a népszerűtlen lekérdezéseket. Biztos vagyok benne, hogy most már érti, hogy a kevésbé népszerű kulcsszavakat miért nevezik hosszú farok kulcsszavaknak.

Ez azért történik, mert esnek a keresési igény gráf nagyon hosszú farkára.

keresési igény grafikon

A hosszú farok kulcsszavaknak semmi köze nincs a szavak számához. Vagyis a rövid keresési lekérdezések lehetnek „hosszú farok” kulcsszavak, a hosszú lekérdezések pedig „fej” kulcsszavak lehetnek..

Például:

Digitális marketing munkahelyek és digitális marketing tanfolyamok “fej” kulcsszavak, míg am254 és animacrack hosszú farok.

Érdekel? Szeretné tudni, hogyan lehet megtalálni a hosszú farok kulcsszavait, és hatalmas forgalmat szerezni tőlük? Csak kövessen tovább.

Hosszú farok kulcsszavak – hogyan találhatók meg

Kezdjük a legegyszerűbb módszerrel. Vessen egy széles témát, és kezdje el beírni a Google-ba. Látja ezeket a Google automatikus kiegészítésre vonatkozó javaslatait?

Hogyan találhatunk hosszú farok kulcsszavakat?

Ezek konkrétabb és kevésbé népszerű keresések, amelyek a keresett általános témához kapcsolódhatnak.

Jelölje be az „Emberek is kérdezik” négyzetet is.

Az emberek is kérdezik

És ne felejtsük el a keresési eredmények alján található „Keresések kapcsolódó” területet.

A következővel kapcsolatos keresések:

A szakaszban bemutatott eredmények betekintést nyújtanak a másik kevésbé népszerű, de konkrétabb keresésekbe, amelyeket az emberek a téma körül végeznek.

Felhívom azonban figyelmeztetést, hogy ezeknek a kulcsszavaknak a Google-tól való manuális gyűjtése nagyon időigényes lehet. Tehát talán bölcs megoldás lenne egy professzionális kulcsszó-kutató eszköz használata másodpercek alatt néhány ezer jó hosszú farok kulcsszó megtalálására..

használom Ahrefs Kulcsszavak Intéző erre a célra. Ez természetes, mivel a vállalatnál dolgozom, de használhat bármilyen választott marketing eszközt.

A folyamatot általában a következő műveletekre egyszerűsítik:

 • Beírom egy mag kulcsszót
 • Válassza ki a szükséges jelentést
 • Alkalmazza a Volume szűrőt, mivel alacsony keresési volumenű kulcsszavakat szeretnék megtalálni a résemben

Ha konkrétabb kérdéseket keresek, de nem az általános, akkor a szószám szűrőt is felhasználhatom a sok farokból álló hosszú farokú kulcsszavak megtalálására..

A Keywords Explorer a Kérdések jelentést is tartalmazza. Az ilyen típusú lekérdezések valószínűleg „népszerűtlen és specifikusak” lesznek, olvassa el a hosszú farok kérdéseit.

Ha inkább a költségvetési kereteken belül marad, és többnyire ingyenes eszközöket használ, próbálkozzon Válasz a nyilvánosságnak. Valami hasonlót csinál.

Van egy másik hatékony módja annak, hogy felfedezzék az ígéretes hosszú farokú kulcsszavakat a résében / iparában. Böngészhet azokban a kulcsszavakban, amelyekben a versenytársak jelenleg rangsorolják.

Megint megteszem Ahrefsben, de megteheti a kedvenc marketing eszközében.

Csak beírom egy versenytárs domainjét az Ahrefs Site Explorerbe, megyek a Szerves kulcsszavak jelentéshez, majd kiszűröm az alacsony keresési volumenű kulcsszavakat.

Oldalsó megjegyzés: Ez egy nagyon informatív videó a Hogyan kell elvégezni a kulcsszó-kutatást 2020-ban.

Nem vagyok biztos abban, hogy fontolóra vette ezt a megközelítést, hogy hosszú farok kulcsszavakat találjon a WP blogjában közzétett tartalomra..

De ez még nem minden. Felveszem néhány további módszert, hogy megtaláljam azokat a dolgokat, amelyeket az iparágbeli emberek kereshetnek a Google-on:

 • Lépjen be az ügyfelek cipőjébe. Milyen nyelvet használnák, és hogyan kell kifejezni a kérdéseket, amikor termékeiket vagy szolgáltatásaikat keresik?
 • Nincs jobb módja annak, hogy megtudja, milyen szavakat, kifejezéseket és nyelveket használ az ügyfelek, mintha beszélne velük. Beszéljen az ügyfelekkel.
 • Nézze meg az online közösségek szálait. Látogassa meg az iparági fórumokat, hogy megnézze, milyen kérdéseket tesz fel ügyfelei és hogyan fogalmazza meg őket. A Facebook csoportok és más közösségi média platformok ellenőrzése szintén nem fog fájni.

Hogyan szerezzünk halom keresési forgalmat a hosszú farok kulcsszavakból

A hosszú faroknál könnyebb rangsorolni, mint a „fej” kulcsszavaknál.

Például néhány, a legmagasabb rangú oldalon található hosszú farok kulcsszó körülbelül 2500 havi keresést végezhet.

Ezenkívül a legtöbb rangsorban lévő oldal kevesebb, mint 20 hivatkozási domainnel fog rendelkezni, ami azt jelenti, hogy ha elkészít egy oldalt a témáról, és ehhez készít néhány linket, akkor számíthat arra, hogy a top 10-ben rangsorolódik.

Ha összehasonlítjuk azt a képzeletbeli hosszú farokot, amelyet fentebb beszéltünk, néhány népszerű „fej” kifejezéssel, amely, mondjuk, körülbelül 100 000 havi keresést végez, és az összes rangsorolt ​​legfontosabb oldal rengeteg linket tartalmaz, akkor az esélyed mindegyikük túlélése nyomorúságossá válik.

Az elvitel az, hogy a hosszú farokú kulcsszavak alapján könnyebb rangsorolni és forgalmat szerezni.

A következő helyzetbe kerülhet:

Van néhány kulcsszava, amelyek hasonló havi kereséssel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy könnyű lesz egyikük rangsorolása?

A válasz nem.

Először nézd meg a legmagasabb rangú oldalakat. Az egyik kulcsszó valószínűleg rendkívül versenyképesnek bizonyulhat. Szeretné tudni, miért?

Ez akkor fordul elő, amikor a keresési lekérdezés nem magában foglalja a különálló témát, és a tágabb téma alá tartozik.

Hadd magyarázzam a jelenséget. Amikor különböző emberek ugyanazokat a dolgokat keresik, a Google megérti ezt, és szinte azonos oldalak sorozatát rendezi az összes hosszú farokkéréshez.

Itt juthatunk a következtetéshez – minden témának megvan a saját „keresleti igénygörbéje”.

Ha létrehoz egy „keresési igénygörbét” hosszú farok kulcsszavaihoz, látni fogja, hogy bár vannak néhány „fej” kifejezés, van egy nagyon hosszú farok is, amely több ezer alacsony volumenű kulcsszót tartalmaz. Mindez ugyanazon nagy téma része.

De nem kell ezzel aggódnia, ha a megfelelő kulcsszavakat választotta ki alacsony keresési mennyiséggel.

Rajtad a sor

Tudod, nagy rajongók vagyok a hosszú farok kulcsszavaknak, és ez a cikk csak egy jéghegy csúcsa, amely feltárja a WP blogok hosszú farkának lenyűgöző SEO lehetőségeit, valamint bármilyen egyéb, promóciót igénylő tartalommal rendelkező forrást. és a magas rangsor a keresőmotorokban.

Ha Ön egyúttal a hosszú farok kulcsszavak evangelistája is, kérlek, dobj nekem egy sort a megjegyzésekbe. Ha ez a téma új Ön számára, kérdéseit / gondolatait / javaslatait mindig alább várjuk.

Ne féljetek megosztani ezt a cikket a közösségi médiában, ha értékesnek tartják.

Egészségére!

A szerzőről:

Helga Moreno szenvedélyes tartalom készítője és marketingje a Ahrefs elég merész ahhoz, hogy elhiggye, ha van olyan könyv, amelyet el akar olvasni, de még nem írta még meg, akkor azt saját maga kell írnia.

Olvassa el még:

 • 14 legjobb SEO eszköz, amelyet az összes SEO szakértő használ 2020-ban (ingyenes & Fizetett)
 • 9 lehetőség arra, hogy ingyenesen kiváló minőségű linkeket kapjon
 • Hogyan gyorsítható fel egy weboldal indexelési folyamata 2020-ban?
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map