11 Vatrozid web aplikacije za usporedbu za osiguranje internetskog poslovanja

Cyber-napadi su danas uobičajeni.


Da biste zaštitili web aplikacije od zlonamjernog softvera ili drugih napada, trebat će vam vatrozid web aplikacije ili WAF ukratko. WAF-ovi, pomažu da zaštitite svoje web aplikacije od napada kako biste mogli neometano raditi.

Na raspolaganju su mnogi vatrozidi web aplikacija. U ovom ćemo ih članku smanjiti na popis najboljih WAF usluga dostupnih na tržištu.

Sucuri vatrozid web stranice

Kada je riječ o popisima za usporedbu web zaštitnog zida, Sucuri Web-firewall ozbiljan je suparnik. Nudi zaštitu od hakera koji pokušavaju iskoristiti OWASP Top 10 ranjivosti, uključujući SQLi, XSS i CSRF.

To također uključuje ublažavanje napada distribucije uskraćivanja usluge (DDoS) potpomognuto stalnim nadzorom. Sucuri vatrozid web stranice presreće i pregleda sve dolazne Web mjesto HTTP / HTTPS zahtjeva.

Iako ne nudi prilagođena pravila, za njega postoji politika brzog reagiranja nula-dnevne ranjivosti. Kako i kada ranjivost postane javna, inženjeri Sucuri krpaju vaše okruženje kako bi blokirali napade pokušavajući iskoristiti tu ranjivost..

AppTrana

AppTrana kombinira usluge skeniranja, u potpunosti upravljani vatrozidi web aplikacija, CDN i usluge nadzora u jednom rješenju. Otkriva prijetnje na aplikacijskom sloju, uključujući OWASP Top 10 i Zero-Day ranjivosti, ubrzava web imovinu i štiti od iskorištavanja te kontinuirano pruža pravila o upravljanju kako bi bila u korak s novim rizicima i vektorima prijetnji.

Praćenje u stvarnom vremenu također štiti web aplikacije od DDoS i BOT napada.

Ono što je korisno za male i velike tvrtke jest to što WAF ne samo da zakrpi ranjivosti sinkronizacijom skeniranja web aplikacija, već nadgleda i aktivnosti hakera na aplikaciji kako bi naučio nove obrasce napada i načine otkrivanja i zaštite od njih.

Cloudflare WAF

Kada je u pitanju usporedba vatrozida web aplikacije, CloudFlareKolektivna inteligencija je korisna značajka koju treba razmotriti. Osim OWASP Top 10 zaštite i prilagođenih pravila, ovaj WAF razmatra mogućnost prilagođavanja pravila svim klijentima, ako je potrebno. To u suštini znači da vaša web stranica dobiva sigurnosne podatke i s drugih web mjesta.

To u suštini znači da vaša web stranica dobiva sigurnosne podatke i s drugih web mjesta.

Tvrtka prati internet radi novih vrsta ranjivosti, a njihovi inženjeri proučavaju svaku kako bi razumjeli koja će prilagođena pravila najbolje riješiti problem..

Cloudflare tvrdi da napaja milijun domena, te stoga ima puno podataka o sigurnosnoj inteligenciji i kako može utjecati na poslovanje ili klijente.

AWS WAF

Kao i za druge usluge Amazon Web Services (AWS), plaćajte samo ono što koristite za njihove usluge WAF. Blokira sve standardne napade razine 7 koji ugrožavaju sigurnost ili dostupnost aplikacija.

Uz to, AWS vatrozid se može implementirati ili na program za upravljanje opterećenjem aplikacija (ALB) ili na Amazon CloudFront.

Prednosti ovog WAF uključuju filtriranje prometa (na temelju IP adresa, HTTP zaglavlja, HTTP tijela ili URI nizova), integraciju i podršku AWS oblaka i gotovo analitiku u stvarnom vremenu..

AWS WAF je idealno rješenje za pojedince i tvrtke koji žele upravljati svojim WAF-om unutar AWS Management Console.

Akamai WAF

Akamai-a Kona vatrozid web aplikacije smanjuje rizik od krađe podataka, zastoja i ostalih narušavanja sigurnosti. Praćenje u stvarnom vremenu također omogućava vidljivost sigurnosnih događaja kako bi administratori mogli poduzeti odgovarajuće radnje.

Nudi zaštitu od najčešćih mrežnih napada koji koriste ubrizgavanje, skripta na različitim web-lokacijama i zlonamjerne datoteke. Međutim, DDoS zaštita nije u paketu s WAF i dostupna je kao dodatna usluga.

Akamai također nudi bezbroj drugih rješenja za izvedbu web stranica koja uključuju mrežu za dostavu sadržaja (CDN), ubrzanje weba i mobilnih uređaja i upravljanje prometom.

Qualys WAF

Vatrozid web aplikacije Qualys kombinira skalabilnost i upravljivost u svom paketu proizvoda. Ovo oblačno rješenje nudi ne samo zaštitu od eksploatacije OWASP-a, već se može upravljati i na jednoj konzoli koja također podržava skeniranje njihovih web aplikacija i virtualnih strojeva.

Qualys WAF je također integriran s rješenjem za skeniranje web aplikacija kako bi pronašao ranjivosti i popravio ih tijekom zaustavljanja napada.

Dostupan je na tržnici Amazon Web Services (AWS) i koristi se za oba javni i privatni oblak web aplikacije. Uz to, nudi provjeru zdravlja web aplikacija i uravnoteženje učitavanja poslužitelja radi poboljšanja dostupnosti i performansi.

WAF je neophodan za svako internetsko poslovanje zaštititi se od mrežnih prijetnji u stvarnom vremenu za sigurnost poslovanja i kupca. Nadam se da će vam gore navedeni popis vatrozida web aplikacija pomoći u odabiru za vaše web aplikacije.

True Shield WAF od strane SiteLock

True Shield vatrozid web aplikacije brza je i jednostavna za postavljanje WAF usluge. Možete ga lako postaviti u roku od 5 minuta od poziva SiteLock. To je CDN usluga koja posjetiteljima omogućuje upotrebu web mjesta 50% brže od ostalih.

True Shield također dolazi sa SEO zaštitom da biste zaštitili svoje SEO napore od zlonamjernog softvera. Dakle, tražilice ne pronalaze zlonamjerni softver na vašoj web lokaciji; stoga je neće blokirati. Štoviše, vrlo je precizan i štiti vas od cyber napada s 99,99 posto točnosti.

True Shield dolazi s tri paketa, True Shield Basic, True Shield professional i True Shield Premium. Svi ovi paketi imaju svoje prednosti, ali premium paket koji dolazi po malo višoj cijeni je najbolji među njima.

F5 Advanced WAF

Napredna zaštita web zaštitnog zida F5 je sljedeći gen WAF. Prema onome što tvrde, on može otkriti i zaštititi od mnogih napada za koje mnogi drugi WAF nisu. Štoviše, to kombinira Strojno učenje kako bi se zaštitila vaša web stranica i web aplikacije.

To je anti-bot Mobile SDK za zaštitu mobilnih aplikacija od web napada pomoću analize ponašanja. Ima enkripciju podataka u pregledniku radi zaštite od uklanjanja podataka zlonamjernog softvera i sigurnosti protokola REST / JSON, XML, GWT API.

F5 WAF je izvrstan web vatrozid koji štiti vašu web stranicu od raznih napada. Uz pomoć pokretačkog anti-malware-a i cyber-napada nove generacije, to je prilično pristojna usluga WAF.

Wallarm

Napredni WAF u oblaku štiti vaše web aplikacije od XSS, XXE, SQL ubrizgavanja, RCE i drugih OWASP prijetnji. To je potpuno automatizirana usluga koja ne zahtijeva ručnu konfiguraciju.

To je pouzdana usluga s brzim i čvrstim čvorovima za filtriranje. Nudi modernu podršku za tehničku tehniku ​​kao što su Docker, Kubernetes i WebSockets, a koju dalje upravlja DevOps toolchain. Također koristi strojno učenje kako blokira napade uz zaštitu od prijetnji u stvarnom vremenu i razne mogućnosti implementacije.

Sve u svemu, napredni izvorni oblak je vatrozid web-aplikacije učitane s značajkama za suzbijanje različitih prijetnji s velikom točnošću.

Jedinstvene znanosti WAF

Pojedinačne znanosti Kompletna oblačnost web aplikacija Vatrozid je hibridna i multi-cloud WAF usluga. Jednostavno uvođenje i brzo upravljanje čine ga WAF uslugom prilagođenim za upotrebu i pouzdanim. Sa 32000 zaštite aplikacija mjesečno, to je popularni vatrozid za web aplikacije na tržištu.

Laka podrška DevOps tima brine se za osnovna operativna pitanja i usredotočuje se na drugu zaštitu od prijetnji. Sljedeći gen dual-agent modul pomaže u brzom postavljanju bez utjecaja na performanse. Osim toga, tu je i DevOps lanac alata za preglednost tima i moćan analitički alat za zaštitu od bilo kakvih prijetnji.

Single Sciences WAF radi gdje god radi s vašom aplikacijom. Pokreće se iz koda koji se nalazi u aplikacijama, kao WAF u oblaku, s web poslužitelja i spremnika ili API pristupnika. Štoviše, konfiguracija SmartParse koja ne zahtijeva ručno održavanje.

Nagrađuje se kao vizionar 2019. Gartner Magic Quadrant. Jedan je od najboljih automatiziranih WAF-a s visokom preciznošću zaštite web aplikacija.

Imperva WAF

Imperva je još jedan vatrozid web aplikacije koji analizira i pregledava zahtjeve za vašu aplikaciju i blokira napade. Štiti aplikacije u oblaku i lokalno. S izvrsnim sigurnosnim pravilima i upravljanjem možete sigurno migrirati aplikacije s potpunom zaštitom.

Impervu možete implementirati u AWS i Azure, as i Cloud WAF ili lokalno. Stoga je implementacija fleksibilna i odgovara potrebama korisnika s određenom razinom usluge i sigurnosti.

Imperva štiti od kritičnih prijetnji poput skriptiranja na više mjesta, SQL ubrizgavanja, pristupa resursima, udaljenog uključivanja datoteka, automatiziranih prvih 10 ili 20 najboljih prijetnji i ostalih OWASP prijetnji. Njihov istraživački tim uvijek pazi na nove prijetnje i ažurira pravilo u skladu s tim. Štoviše, koristi grafičko izvještavanje tako da lako možete razumjeti stanje sigurnosti svoje web aplikacije.

Imperva koristi dinamično provjeravanje aplikacija za otkrivanje napada analizirajući direktorijume, URL-ove i korisničke unose aplikacije. Tada se minimizira lažno pozitivno stanje s koreliranom provjerom napada istražujući ukupna kršenja u aplikaciji. Oboje su kombinirani kako bi zaštitili i blokirali svaki napad na vašu aplikaciju.

Završavati

WAF je ključan za svako mrežno poslovanje kako bi se zaštitilo od internetskih prijetnji u stvarnom vremenu zbog poslovne i korisničke sigurnosti. Nadam se da će vam gornji popis pomoći da odaberete jedan za svoje web aplikacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map