12 Internetske usluge za uklanjanje zlonamjernog softvera i čistih hakiranih web stranica

Kako ukloniti crnu listu, zlonamjerni softver, zlonamjerni kod i očistiti zaražene web stranice?


Postoji mnogo razloga da se web stranica hakuje ili zarazi zlonamjernim softverom, a neki od tradicionalnih tehnika jesu:

 • Stražnja vrata
 • defacement
 • Krađa identiteta
 • SEO neželjena pošta
 • malware
 • konfiguracija
 • Ranjiv kod
 • Ranjiv dodatak / proširenje
 • Sirova snaga

Najnovije istraživanje SUCURI-ja otkriva da je oko 56% web stranica bilo zaraženo.

Otkrivate li da je vaša web lokacija hakirana? Osjećate li neku sumnjivu aktivnost na svojoj web lokaciji?

Nemojte paničariti.

Znam da je frustrirajuće kada se web stranica hakuje, ali ne brinite, niste sami, a sljedeći će vam stručnjak pomoći u obnovi internetskog poslovanja..

Sucuri

Sucuri jedna je od najpopularnijih sigurnosnih službi za web mjesto koja pomaže u čišćenju hakirane web stranice, uključujući sljedeće.

 • Google crna lista
 • Injekcije zlonamjernog softvera
 • defacement
 • SEO neželjena pošta
 • Krađa identiteta
 • Zlonamjerna preusmjeravanja
 • backdoors
 • Google upozorenje

Ne samo jednokratno čišćenje, već SUCURI će zaštititi vašu web stranicu i spriječiti buduće hake.

SUCURI vas košta 24,99 dolara mjesečno za popravak hakirane web stranice i buduću prevenciju / zaštitu.

SiteGuard

WordPress, Joomla, Magento, Drupal, ExpressionEngine i sve ostale glavne platforme su zaštićene i popravljene.

SiteGuard nudi hitno čišćenje mjesta zaraženih zlonamjernim softverom ili na crnim popisima od strane Googlea. Izvrsna je stvar što nude garanciju povrata novca.

Ako tražite neprekidnu sigurnosnu zaštitu, možete se pretplatiti na plan zaštite koji obuhvaća svakodnevno skeniranje, praćenje SEO reputacije, otkrivanje i uklanjanje prijetnji itd..

Wordfence

Wordfence pomaže vam da brzo očistite i obnovite web mjesto WordPress ili Joomla. U slučaju da niste svjesni, Wordfence dodatak za WordPress ima instalirano više od milion.

U servisu čišćenja dobivate sljedeće putem Wordfencea.

 • Detaljno izvješće o istrazi i uklanjanju
 • Dostupan popis za sprječavanje budućih napada
 • Očistite i vratite dotičnu web lokaciju
 • Istražite kako su napadači došli na vašu web lokaciju
 • Wordfence Premium licenca na godinu dana (vrijedi 99 USD)

Wordfence vas naplaćuje 179 USD

Popravite moju web lokaciju

Popravite moju web lokaciju je ponuda posvećena usluzi za web mjesto WordPress za čišćenje hakirane web stranice, uklanjanje zlonamjernog softvera & staviti na crnu listu.

Troškovi popravljanja počinju od 99 USD i nude garanciju povrata novca ako nisu fiksne. To je proces u tri koraka.

 1. Skeniranje – za pronalaženje predmeta rizika
 2. Očistite – popravite nalaze
 3. Optimizirajte – učvrstite sigurnost

Dobivate detaljno izvješće o onome što je viđeno i očišćeno zajedno s potrebnom implementacijom za zaštitu vaše web lokacije.

SiteGuarding

Ako tražite prioritetno uklanjanje zlonamjernog softvera s programa WordPress ili Joomla, tada SiteGuarding pomoći će vam da očistite u roku od 1-3 sata.

Uklanjanje zlonamjernog softvera SiteGuarding ima više opcija, tako da možete odabrati što vam odgovara.

Slijede sljedeća pitanja:

 • Provjere osnovnih datoteka
 • Uklanjanje stražnjih vrata
 • Prevencija SQL / XSS
 • Uklanjanje s crne liste (Google, McAfee, Norton)
 • Analiza leđa i dnevnika web stranice
 • Ubrzanje web stranice

SiteGuarding pomoći vam da popravite web stranicu od 52 USD+

Malcare

Korištenje WordPressa?

Malcare je sveobuhvatno sigurnosno rješenje za WordPress za otkrivanje, čišćenje i zaštitu od zlonamjernog softvera.

Možete odmah očistiti zlonamjerni kod sa svoje web stranice WordPress jednim klikom. Malcare može ukloniti pojedinačni i sofisticirani zlonamjerni softver.

Uklanjanje zlonamjernog softvera s weba

Uklanjanje zlonamjernog softvera s weba pomaže u uklanjanju svih zlonamjernog softvera, na otvorenom, upozorenja s crne liste i zaštite od budućih napada.

Naplaćuju vam oko 160 dolara, a ako se web stranica ponovno hakira u roku od četiri tjedna, ponovno će se očistiti besplatno. Dobijate i besplatno nadgledanje web stranica u trajanju od jedne godine i zaštitu od SQLi / XSS / Brute Force napada.

Astra

Profesionalna usluga čišćenja web stranica koju pružaju pravi ljudi. Stručnjaci za sigurnost Astre obećavaju uklanjanje svih vrsta zlonamjernog softvera s vaše web stranice, uključujući krađu identiteta, otmice, priloge, crnu listu, SEO neželjenu poštu i druge prijetnje. Ako je vaša web lokacija offline ili pokazuje znakove zagađenja zlonamjernim softverom, ovi momci uvjeravaju da će vaše poslovanje ponovno vratiti na mrežu u kratkom vremenu..

Ako je vaša web lokacija hakirana, profesionalci Astre provest će potrebne korake za njeno očišćenje i osiguranje. Nakon toga, možete se odlučiti za dodavanje Astra vatrozida web stranice kako biste zaštitili svoju web lokaciju od budućih hakova.

fiksni

fiksni nudi pomoć stručnjaka u popravljanju hakiranih web stranica. Ti će stručnjaci pronaći tragove zlonamjernog softvera ili prijetnji lažnim predstavljanjem na cijeloj web lokaciji, ukloniti ih i zatim ukloniti uzrok. Ako ih unajmite za čišćenje vaše web stranice, oni će odmah početi s radom i postaviti web mjesto u roku od dva sata.

Fiksni troškovi vam naplaćuju 65 USD za čišćenje haka na bilo kojem web mjestu. Ako vam je zaista stalo do sigurnosti vaše web stranice, mogu vam ponuditi stalno održavanje i zaštitu uz mjesečnu naknadu od 49 dolara.

Popravak web mjesta za jedan sat

Kao što mu ime govori, ovaj usluga nudi uklanjanje zlonamjernog softvera s vaše web lokacije u sat vremena. Kroz chat chat dostupan 24/7, možete zatražiti trenutno skeniranje koje će brzo provjeriti je li vaša web lokacija zaražena zlonamjernim softverom. Ako pronađu infekcije, možete ih ukloniti za jednokratnu naknadu.

Nakon što se web mjesto oslobodi od zlonamjernog softvera i virusa, grupa stručnjaka pobrinut će se da se ukloni sa svih crnih popisa i da će ga Google ponovo prihvatiti za svoju oglasnu uslugu.

Jedno satno popravljanje web mjesta može osigurati vašu web stranicu vlastitom zaštitom web mjesta SharkGate kako bi se sačuvala od daljnjih pokušaja hakiranja.

Hack Repair

Jim Walker, the HackRepair momak, ima puno iskustva u popravljanju hakiranih web stranica i ponovnom uspostavljanju njegove reputacije u Google pretraživanjima. Ako je vaša web-lokacija hakirana, Jim nudi uklanjanje zlonamjernog softvera, osiguranje i ponovno pokretanje za nekoliko sati. Možete nazvati 619-479-6637 i zatražiti uslugu prilagođene i prilagođenoj usluzi HackRepair.

Prije nego što nazovete, možda ćete htjeti provjeriti neke recenzije klijenata tvrtke HackRepair kako biste saznali više o usluzi koju pružaju.

Osim općeg čišćenja web stranica, HackRepair može također ponuditi srodne usluge besplatno, poput nadogradnje WordPress-a i dodataka, popravka do 3 zajedničke WordPress stranice, instaliranja sigurnosnih i sigurnosnih sustava itd..

Zaključavanje web mjesta

Vaša je web lokacija hakirana, na crnoj listi ili zaražena?

Ne brini. Zaključavanje web mjesta momci će brzo riješiti sve ove probleme. Lock stranica nudi mnogo osobnih, poslovnih i poslovnih planova s ​​različitim naknadama i mogućnostima. Najpristupačniji plan je SecureBlog, namijenjen zaštiti osobnih blogova. Za 99,99 USD godišnje, ovaj plan nudi svakodnevno automatizirano otkrivanje i uklanjanje zlonamjernog softvera, mjesečno mrežno skeniranje, jednokratno skeniranje ranjivosti XSS i SQL, tjedna sigurnosna izvješća i dnevnu analizu rizika web mjesta.

Poslovni planovi počinju od 149,99 USD godišnje, a nude ubrzanje web stranice i dnevnu analizu ocjene rizika web mjesta.

Site Lock nudi i druge proizvode i usluge, poput zaštite DDoS-a, vatrozida web aplikacije, virtualne privatne mreže i krpljenja ranjivosti..

Koga ćete nazvati?

Možda vam neće trebati Ghostbusters da očiste vašu web lokaciju od zaraze zlonamjernim softverom, ali kad shvatite da je vaša web lokacija uništena, na crnoj listi ili oteta zbog hakerskog napada, očaj koji osjećate može se usporediti sa susretom s pravim duhovom.

Srećom, postoji mnogo opcija koje možete odabrati da biste dobili potrebnu pomoć za očišćenje i ponovno vraćanje poslovanja u bilo kojem trenutku. Samo nemojte paničariti, odaberite onaj koji najbolje odgovara vašem proračunu i vašim potrebama i nastavite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map