6 Poslovna sigurnosna rješenja e-pošte za zaštitu od neželjene pošte i napada

E-poruke su sastavni dio poslovnog procesa vaše tvrtke, bilo da želite komunicirati sa svojim kupcima, perspektivima ili zaposlenicima..


Vaša e-pošta profesionalni je način predstavljanja proizvoda i usluga vašeg brenda, obavještavanja kupaca o ponudama i ponudama. Također može sadržavati osjetljive podatke poput podataka o bankovnom računu, brojeva kreditnih kartica, trgovinskih razgovora i mnogih drugih.

Dakle, nikad ne želite riskirati da izgubite podatke e-pošte. Međutim, e-poruke su prva meta cyber lopova za pristup privatnim podacima vaše tvrtke putem phishing napada i neželjene pošte.

Phishing kampanje su u porastu i u pogledu sofisticiranosti i volumena. Ovakvi napadi jedan su od glavnih uzroka sigurnosnih incidenata i kršenja podataka. izvješće Verizon kaže da gotovo 1/3 svih povreda podataka u 2019. godini uključuje lažno predstavljanje.

Ovi cyber-napadi imaju za cilj koristiti maskiranu e-poštu kao svoje oružje za prevaru primatelja u tome što im je poruka korisna. Na primjer, poruka može pročitati zahtjev banke koji se odnosi na njihove bankovne vjerodajnice, klik za preuzimanje priloga tvrtke, nametanje hitnosti i još mnogo toga.

Kakav je utjecaj prevare s krađom identiteta na posao?

Tvrtke diljem svijeta trpe ogromne gubitke u smislu novca, ugleda, regulatornih kazni i još mnogo toga. Čak su i biggije poput Facebooka i Googlea s besprijekornim sigurnosnim zakrpama infiltrirane od strane cyber kriminalaca i izgubili milijune dolara, provjeri ovo izvješće.

Motiv takvih prijevara nije ograničen na krađu samo novca, već na nešto još važnije – podatke.

Otkrijmo njegove teške posljedice za tvrtke.

Šteta u ugledu

Temelj vašeg poslovanja izgrađen je na povjerenju između vas i vaših kupaca. Oni vam vjeruju svojim podacima. Ali kada se phishing prijevara dogodi, otkrivaju se svi vaši podaci, uključujući vašu marku i kupce.

Posljedično, to umanjuje njihovo povjerenje u vašu tvrtku. To utječe na percepciju vašeg branda u očima vaših kupaca, partnera, pa čak i zaposlenika. Stoga se vrijednost vaše marke smanjuje, a samim tim i vaš prihod.

Regulatorne novčane kazne

Regulatorna tijela mogu naplatiti teške novčane kazne zbog napada krađe identiteta, izlažući podatke o kupcima i zaposlenicima u slučaju da krše PCI ili HIPAA.

U takvim slučajevima organizacije moraju uložiti milijune za kompenzaciju kupaca i zaposlenika čiji su podaci ukradeni. izvješće kaže da su tvrtke izgubile 26 milijardi dolara zbog krađe identiteta u razdoblju od 2016. do 2019. godine.

Gubitak kupaca

Kršenja podataka bitno utječu na potrošače i čine ih nervoznima. Počinju pronalaziti druge proizvode ili usluge za koje smatraju da su sigurniji. Stoga, pored novčanih gubitaka, žrtva organizacija gubi i veliki broj kupaca.

Sada moraju ponovno započeti s izgradnjom tog samopouzdanja, što bi moglo biti još čvršće nego ranije. Slično, to utječe i na povjerenje ulagača, smanjujući vrijednost vaše tvrtke. 2018. kada se Facebook suočio kršenje podataka, njegova je procjena smanjena za 36 milijardi USD.

Gubitak intelektualnog vlasništva

Ima više toga – gubitak intelektualnog vlasništva također je poražavajući.

Internetske prevare i napadi krađe identiteta sadrže mnoštvo poslovnih tajni, popisa kupaca, vrijednih istraživanja, podataka o analizi, korištene tehnologije, patenta ili dizajna i mnogih drugih. Takve osjetljive informacije, ako se uhvate u pogrešnim rukama, mogu na mnoge načine ozbiljno utjecati na tvrtku.

Tako, što možeš učiniti u vezi s tim?

Pa, da biste spriječili lažno predstavljanje i druge internetske prijetnje, postoje neke mogućnosti. Jedan od načina zaštite e-pošte je upotreba dostojnog softvera za sigurnost e-pošte. Zapravo, prva linija obrane u vašoj tvrtki mora biti sigurnosni softver za e-poštu. To vam može zaštititi e-poštu od hakera, virusa i neželjene pošte, a istovremeno vam omogućuje da vodite posao bez ikakvog straha.

Provjerite sljedeći softver da bismo osigurali svoju organizacijsku e-poštu.

Sophos

Izrađen s izvrsnošću i imajući na umu online prijetnje sutrašnjice, Sophos je softver za pametnu sigurnost putem e-pošte. Koristeći umjetnu inteligenciju ona može pružiti prediktivnu sigurnost kako bi zaštitila vaše e-poruke.

Sophos sandboxing e-pošte koristi nagrađenu tehnologiju Intercept X, koja je neuronska mreža dubokog učenja. Može blokirati neželjene aplikacije i nula-dan zlonamjerni softver. Koristeći najnapredniju anti-ransomware tehnologiju i analizu ponašanja, Sophos može zaustaviti napade pokretanja čak i najnoviji ransomware.

Sophos nudi sigurnost URL-a s klikom koja može provjeriti reputaciju web stranice primljenih veza e-pošte prije isporuke. Na taj način blokira tajne napade, što je jedinstvena značajka koju ovaj softver nudi.

Također omogućuje sprječavanje lažnog predstavljanja da vas zaštiti od lažnih poruka e-pošte upotrebom kombinacije tehnika provjere autentičnosti DMARC, DKIM i SPF, slične analize domena, prikazivanja imena i provjere anonimnih zaglavlja e-pošte. Softverski karanten, blokira i označava sumnjive poruke upozorenjem. Koristi svoje filtre IP reputacije, antivirusne, anti-spam motore i filtere e-pošte kako bi uhvatili internetske prijetnje.

Integrira se sa Sophos Central, konzolom utemeljenom u oblaku, kako bi vam omogućili upravljanje obranom od prijetnji i brži odgovor. Sophos Endpoint Protection automatski otkriva i čisti zaražena računala.

Korištenjem šifriranja e-pošte i sofisticirane sigurnosti kršenja podataka, sprječava gubitak podataka i omogućava vam potpunu kontrolu nad podacima. Skenira poruke i privitke te brzo osigurava svoju e-poštu pomoću dodatnog gumba O365. Učinkovito surađuje s različitim poslovnim e-mailovima i lako se može integrirati s G Suiteom, Office 365, Exchange 2003+, itd.

Barracuda

Zaštitite svoju e-poštu, podatke i korisnike pomoću Barracuda Essentials zaustavljanjem naprednih prijetnji poput ransomwarea i podmetanja koplja, zajedno s volumetrijskim prijetnjama, uključujući neželjenu poštu i zlonamjerni softver. Arhiviranje zaštićeno od neovlaštenih pohoda u skladu je s pravilima o zadržavanju e-pošte.

Pomoću sigurnosne kopije u oblaku možete zaštititi datoteke od brisanja ili oštećenja i vratiti ih u svaki bez problema. Njegova snažna tehnologija enkripcije i sprečavanja propuštanja čuva vaše osjetljive podatke savršeno sigurnim. Njegovi ulazni filtri otkrivaju i saniraju svaku e-poštu prije isporuke radi zaštite od prijetnji.

Barracuda koristi tehnike poput skeniranja virusa, analize u stvarnom vremenu, bodovanja neželjene pošte, provjere reputacije, Sprečavanje URL veza i više za najbolju zaštitu. Njegov globalni centar za operativne prijetnje 24/7 – Barracuda Central stalno nadgleda nove ranjivosti i koristi filtrirane tehnologije.

Napredna zaštita od prijetnji Barracuda je usluga utemeljena u oblaku radi zaštite od zlonamjernog softvera, napada nula dana, zajedno s drugim prijetnjama. Koristi višeslojne analitičke motore kao što su statička analiza, analiza ponašanja i procesor s pijeskom emuliran CPU-om za otkrivanje izbjegavanja i nepoznatih prijetnji.

Njegovi odlazni filtri blokiraju izlazne napade koji nastaju iz vaše mreže kako bi zaštitili osjetljive podatke vaših kupaca, zaposlenika i partnera. Njegova vrhunska šifriranje e-pošte osigurava brojeve kreditnih kartica, podatke HIPAA, vjerodajnice socijalnog osiguranja i druge osjetljive podatke.

Ostanite povezani cijelo vrijeme, čak i tijekom gubitka povezanosti ili zbog nestanka poslužitelja, jer kontinuitet e-pošte Barracuda omogućuje vam korištenje poštanskog pretinca za hitne slučajeve. To je reakcija na incident, a Forenzika pruža uvid u prijetnje kako bi administratori mogli upozoriti korisnike da brišu zlonamjerne e-poruke.

Avanan

Avanan mogu učinkovito blokirati prijetnje prije nego što ih vaša pošta primi i dobro funkcionira uz postojeću sigurnost. Može pružiti potpunu zaštitu oblaka e-pošte, kao i sustave suradnje.

Oni skeniraju prijetnje nakon što postojeći sigurnosni sustav na vašem računalu završi skeniranje. Nudi vrhunsku obranu od hakiranja putem poslovne e-pošte, narušenih računa i insajderskih prijetnji.

Umjetna inteligencija omogućuje Avananu da nauči iz složenog odnosa između komunikacijskih obrazaca, e-pošte i zaposlenika kako bi stvorio profil prijetnje. Na taj način softver blokira internetske prijetnje koje se tiču ​​svake organizacije.

Pomoću ovog softvera ne dolazi do promjene na MX zapisu, što znači da hakeri ne mogu otkriti koji sigurnosni sustav e-pošte koristite. Što se performansi tiče, omogućava vam neprekidno iskustvo dok koristite oblačne aplikacije. Može uhvatiti prijetnje povezane s povezanim aplikacijama utemeljenim u oblaku, uključujući Google Pogon, Timove i OneDrive.

MailChannels

Postoje dvije vrste proizvoda za sigurnost e-pošte MailChannels – Filteriranje odlaznih i ulaznih filtriranja.

Filtriranje odlaznih poštanskih poštanskih kanala omogućava skeniranje i odlazne poruke e-pošte i njihovo slanje kako bi se spriječilo crnu listu IP adrese dok se postiže bolja dostupnost e-pošte..

To je oblačni SMTP relejni proizvod koji može otkriti i blokirati neželjenu poštu. Pomoću nje možete ukloniti probleme s isporukom e-pošte zbog crnih popisa IP-a i automatski zatvara ugrožene skripte i račune radi bolje sigurnosti. Obojena je vrhunskom tehnologijom krađe identiteta i otkrivanja neželjene pošte, obavještava o prepoznavanju neželjene pošte, nudi podršku s više zaporki, omogućava pretraživanje dnevnika, omogućuje različitim korisnicima konzole i uvid u ukupnu broju e-poruka poslanih.

Dolazno filtriranje MailChannela omogućuje vam da zaštitite pristiglu poštu od krađe identiteta, neželjene pošte, zlonamjernog softvera i drugih internetskih prijetnji. To je također filtar neželjene pošte u oblaku koji nudi jednostavnu integraciju pomoću cPanela i nudi višeslojnu zaštitu. Ima najnovije sigurnosne standarde, poput SSL / TLS, DMARC, DKIM, SPF i još mnogo toga. Blokiranje iz mape pristigle pošte možete upravljati izravno pomoću karantinskog pregleda, označivanja neželjene pošte i detaljnih zapisa.

MailChannels koristi jednostavno, intuitivno i moćno korisničko sučelje izrađeno modernim tehnologijama kako bi vam učinkovito upravljalo kontaktima. Djelujući na različitim oblačnim sustavima, donosi 99,99% produženog vremena uz minimiziranje manje bodova pogreške.

Mimecast

Sigurnosni sustav temeljen na oblaku od Mimecast štiti svoju tvrtku, kupce i zaposlenike braneći se od ulaznog zlonamjernog softvera, neželjene pošte, kampanje za krađu identiteta, napada bez ijednog dana i još više. Koristi inovativne tehnologije, aplikacije i politike za prepoznavanje prijetnji i blokira ih prije nego što se infiltriraju u vašu mapu.

Mimecast nudi sigurnost temeljenu na pravilima koja se može integrirati sa svojim sigurnim pristupnikom e-pošte. To uključuje DLP, kontrolu sadržaja i enkripciju od kraja do kraja putem Mimecast Secure Messaging. Provjerava URL-ove web mjesta dok klikne bilo koju vezu radi zaštite vaših podataka.

Softver otkriva sve privitke primjenjujući analitičke tehnike, način na koji se postavljaju sanduk i prilagodljiv pristup kako bi se blokirale sve moguće prijetnje. Štiti od lažnog slanja e-pošte radi vaše sigurnosti.

Mimecast osposobljavanje za podizanje svijesti ima za cilj pomoći ljudima da smanje internetske rizike vezane uz ljudske pogreške. Njegova čvrsta sigurnost može kontrolirati vaše odlazne e-poruke radi pružanja zaštite od e-pošte od 360 stupnjeva. Zbog rizika u vezi s ulaznim e-mailovima, softver zaustavlja podmetanje domene kako bi zaštitio vašu tvrtku pomoću DMARC analizatora.

Također koristi Brand Exploit Protect da bi neutralizirao imitaciju marke na internetu kako bi zaštitio njen ugled.

CRN

Da biste zaštitili svoje poslovanje od krađe identiteta, CRN blokira internetske prijetnje raznih vrsta.

Ovaj softver za zaštitu e-pošte koristi računalni vid specifičan za domenu i strojno učenje za otkrivanje i blokiranje phishing e-poruka koje mogu proći kroz naslijeđene programe e-pošte. Ako koristite G Suite, Office 365 ili Exchange, upotrijebite INKY i zaštitite svoju e-poštu.

Otkrivajući sumnjive poruke e-pošte, softver prikazuje banere upozorenja i odražava ih izravno u vašoj e-pošti. Na taj se način vodi upute kako izgledaju takve e-poruke i ubuduće možete zanemariti slične e-poruke bez odgovaranja na njih.

Biti u INKY baziran na oblaku je jednostavno koristiti. S Office 365 se možete integrirati i za nekoliko minuta. Prikazuje upozorenja prilagođena korisnicima – sigurna / zlonamjerna / neobična kako bi vam omogućila razumijevanje prirode e-poruka i načina na koji ih sigurno postupati. Upotreba softvera je jednostavna, a upravljanje aktivnostima je također jednostavno uz uporabu nadzorne ploče.

Omogućuje bolju vidljivost vaših e-poruka. Možete čak pratiti koliko ste primili neželjenu poštu ili krađu identiteta i INKY ih je inteligentno blokirao. Još jedna impresivna značajka koju pruža je mogućnost prijavljivanja određenog e-maila jednim klikom pomoću pametnog telefona, računala ili tableta.

Bonusni bodovi

Osim korištenja sigurnosnih gatewaya e-pošte, možete slijediti neke savjete za sigurnost i primanje manje neželjene e-pošte.

 • Postavite barem dvije adrese e-pošte – privatnu i javnu. Upotrijebite privatnu e-poštu za svoju osobnu prepisku i otežajte neželjenu poštu cybercrooksima.
 • Nikada ne odgovarajte na neželjenu poštu.
 • Ne kliknite taj gumb “odjava”. Može biti pokušaj dohvaćanja vaše aktivne adrese e-pošte ili može povećati neželjenu poštu.
 • Koristite ažuriranu verziju web preglednika.
 • Koristite antivirusne ili filtere protiv neželjene pošte.
 • Neka vaš klijentski softver poput Adobe Reader-a i Microsoft Office-a ostane potpuno zakrpljen.
 • Ugradite sigurnu tehnologiju protiv spoofinga
 • Nastavite učiti trendove kibernetičke sigurnosti i educirajte svoje zaposlenike.

Zaključak

E-poruke profesionalni su način interakcije s kupcima i zaposlenicima i mogu sadržavati određene podatke koje nikad ne biste željeli izgubiti. Ali ne brini; postoji način da ih se zaštiti. Ne možete kontrolirati kibernetičke kriminalce, ali možete kontrolirati krađu identiteta, neželjenu poštu, zlonamjerni softver i druge prijetnje na mreži. Uključite gore navedena sigurnosna rješenja e-pošte da biste ostali zaštićeni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map