Kako pružiti kontinuiranu sigurnost za svoju web lokaciju pomoću AppTrana

Sveobuhvatno rješenje za prevenciju i hakiranje vaše web aplikacije.


Prema Izvještaj o stanju cyber kriminala za 2017. godinu, cyber-napadi bi do 2021. godine koštali poduzeća od šest bilijuna dolara godišnje. Kako pokušaji hakiranja budu sofisticiraniji, internetskim poduzećima potreban je holistički pristup kibernetičkoj sigurnosti..

Pogledajmo brzo troškove kršenja podataka po zemljama.

SAD ocjena je visoka, ali jedno je jasno, kršenje podataka je posvuda.

Ako ste vlasnik internetske tvrtke, onda vam je potrebno sigurnosno rješenje web stranice koje je lako implementirati, pruža odgovarajuću trenutnu zaštitu s pravilima u blokovskom načinu i oduzima bol neprekidnom upravljanju i ažuriranjima.

Za to postoji mnogo rješenja temeljenih na oblaku, ali u ovom članku ću se usredotočiti na AppTrana by Indusface.

AppTrana je u potpunosti upravljano, pouzdano i pristupačno SaaS (softver-kao-usluga) rješenje za sigurnost web aplikacija.

Tisuće globalnih poslovnih mreža na mreži imaju povjerenje AppTranu, uključujući osiguranje relacije, Nacionalnu burzu, HDFC život, Tata Motors itd..

To je paket sigurnosnih rješenja koja pokrivaju sljedeće.

Skener ranjivosti aplikacija

Skeniranje je prvi korak u upravljanju sigurnim poslom.

Gartner procijenio da više od 70% kršenja događaju se na aplikacijskom sloju. Hakeri imaju veću motivaciju za ciljanje aplikacija kako bi urušili kritične poslovne procese.

Važno je pronaći sve vrste ranjivosti koje hakeri mogu iskoristiti. Uz AppTrana, dobivate kombinaciju automatiziranog i ručnog skeniranja u potrazi za uobičajenim sigurnosnim problemima, uključujući SQLi, XSS, CSRF, itd..

Može izvoditi automatsko skeniranje i testiranje ručnog prodora kako bi se utvrdili rizici u aplikaciji.

Vatrozid web aplikacije (WAF)

Najznačajnija prepreka pravilnoj upotrebi WAF-a je ta što ona zahtijeva vještine za održavanje i nadogradnju, što dugotrajno traje. Kao vlasnik tvrtke, radije biste se fokusirali na svoj proizvod i prodaju.

Opći WAF obično dolazi sa standardnim uobičajenim pravilima bez razumijevanja specifičnih potreba aplikacije. Opasnosti takvih pristupa su:

 • Malo razumijevanja konteksta aplikacije, tako da ranjivosti koje su posebne za aplikaciju koje hakeri mogu iskoristiti ostaju nezaštićene.

Kao što kaže, sigurnost je dobra kao i najslabija karika

 • Većina skenera nije učinkovita kada je riječ o web lokacijama koje su velike / dinamične za JavaScript.
 • Praznine u ranjivosti poslovne logike mogu se pronaći samo testiranjem olovke. Rezultati uvezeni s takvih skenera isprva su neadekvatni, a većina zaštite od tako značajnih rizika ne provodi se precizno većinom WAF modula.
 • Pravila koja vrijede izvan okvira razumna su u idealnom scenariju. Međutim, aplikacije u stvarnom svijetu daleko su od savršenih, što dovodi do mnogo lažnih pozitivnih rezultata & lažni negativi, što rješenje čini neefikasnim.
 • Pravilna primjena WAF-a zahtijeva precizno prilagođavanje standardnih pravila kako bi se zadovoljile potrebe specifične za aplikaciju, ali, nažalost, za to je potrebno puno stručnosti i vremena.

AppTrana WAF pristupi problemu kako bi uklonio muke od konfiguriranja i upravljanja aplikacijskom sigurnošću. Sposoban je naučiti primjenu prometnih uvida radi pružanja izvanredne zaštite.

Rizici se ublažavaju virtualnim zakrpanjem WAF što znači da nema potrebe za ponovno pokretanje aplikacije. Ima sljedeće mogućnosti.

 • Napredna pravila – Pravila koja su napisali sigurnosni stručnjaci i koja sadrže nužno lažno pozitivno jamstvo.
 • Premium pravila – Složena pravila za poboljšanu zaštitu koja mogu generirati neke FP-ove temeljene na dizajnu i ponašanju aplikacije. Primjenjuju se u načinu rada dnevnika, nadgledaju i podešavaju kako bi se osiguralo Nulti FP za aplikaciju prije stavljanja u blok način.
 • Prilagođena pravila- Pravila koja se odnose na aplikaciju koju su napisali sigurnosni stručnjaci s nultim lažno pozitivnim jamstvom na temelju zahtjeva kupca.
 • Kontinuirano učenje- Postoji 24/7 vidljivost trenutnih rizika putem skenera i statusa zaštite putem WAF.

Pokušaji blokiranih napada mogu se procijeniti, uključujući odakle dolaze i što su pokušali učiniti, a koji djeluju kao obavještajni podaci za daljnja ažuriranja za neprestano poboljšavanje.

DDoS zaštita

DDoS napadi su velika prijetnja za kompanije širom svijeta. Bez obzira na koliko ranjivosti krpate, svi su otvoreni za DDoS napade.

AppTrana pruža neprekidno nadgledanje i stručnu podršku za ublažavanje sofisticiranih DDOS napada osiguravajući dostupnost vaše web stranice.

Sa čvrsto integriranim WAF modusima i skenerom osigurava stalno učenje koje se dijeli na oba, poboljšavajući učinkovitost otkrivanja & zaštita za sve vrste napada.

Uvijek možete blokirati određenu regiju ili IP da biste odmah zaustavili napade.

Nadam se da će vam gore dati predstavu o ponudi usluge AppTrana.

Evo nekih osnovnih značajki koje se pružaju izvan okvira.

 • Instant zaštita u roku od nekoliko minuta, zajedno s nultim stankama tijekom cijelog prijelaza
 • PCI-kompatibilna infrastruktura za sigurnost njihove web aplikacije koja se bez problema može skalabirati na terabajte podataka
 • Sigurnosna zaštita trenutno putem virtualnih zakrpa koje su kreirali stručnjaci i vidljivost rizika tijekom cijelog sata

Započnite s AppTranom da vidite kako to radi. Probu možete započeti bez pružanja kreditne kartice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map