Ulasan Hosting A2: Adakah “Pelayan Turbo” Bagus?

Sebelum menulis ulasan ini, kami membeli perkhidmatan yang ditawarkan oleh hosting A2. Kami menggunakannya selama setahun (dan masih menggunakannya) sebelum memberikan pendapat kami. Dalam satu tahun kami menggunakan perkhidmatan ini, kami mengesan prestasi A2. Kami melihat masa dan kelajuan (purata masa muat).


Kami juga memasukkan statistik dan data sebenar dalam tinjauan ini. Data ini merangkumi pengalaman sokongan pelanggan kami, ciri utama, kos, masa operasi dan data masa muat. Setelah mempertimbangkan semua perkara, kami membuat tinjauan yang tidak berat sebelah ini.


Peringkat Berlebihan

4.5 / 5

ciri-ciri
10/10

Mesra pengguna
10/10

Harga
7/10

Sokongan
10/10

Kebolehpercayaan
10/10

Diskaun Hosting A2
Lihat Tawaran

Waktu tamat

99.97%

Beban Masa

347 ms

A2 Hosting telah mendapat reputasi baik sebagai hosting berkuasa tinggi. Apa yang menjadikan perkhidmatan mereka hebat ialah mereka memberi tumpuan kepada kebolehpercayaan dan kepantasan. Syarikat itu telah menamakan SSDnya sebagai “pelayan Turbo.” Ini memuatkan halaman sehingga 20x lebih pantas daripada pelayan bukan SSD standard.

Kelajuan tinggi bukan hanya untuk pelanggan mewah mereka. Sebaliknya, pilihan turbo bahkan termasuk dalam rancangan hosting bersama mereka. Jadi, dengan kos rendah, anda dapat menikmati kelajuan tinggi.

A2 Hosting berada di kedudukan teratas dalam senarai hos terbaik secara berterusan. Selain itu, mereka juga telah memenangi banyak anugerah hosting. Pasukan kru guru mereka ada sepanjang masa sekiranya terdapat masalah.

Ciri-ciri utama

 • Pemantauan 24/7 dan keselamatan berterusan
 • Perisian yang dioptimumkan A2 dan pelayan kelajuan turbo
 • Akaun e-mel, domain, dan pangkalan data tanpa had
 • Menawarkan pemindahan laman web percuma
 • Ruang cakera RAID-10 SSD tanpa had
 • Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa

Ruang Cakera
Tanpa had

Lebar jalur
Tanpa had

Wang Dikembalikan
30 hari

Domain Percuma
Tidak

SSL percuma
Ya

Pelan Hosting
www.a2hosting.com

Ulasan Hosting A2: Maklumat Latar Belakang

A2 Hosting bermula sebagai Iniquinet pada tahun 2001 sebagai sokongan web hosting. Ia bermula dari Ann Arbor di Michigan. Oleh itu, ketika syarikat itu mulai berkembang, namanya ditukar menjadi A2 untuk memberi penghormatan kepada akar umbi mereka. Apa yang hebat dari tuan rumah ialah sentiasa menyokong teknologi terkini. Pada akhirnya, ini telah memastikan kejayaannya yang luar biasa.

laman web-latar belakang-maklumat

Kembali pada tahun 2013, ia memperkenalkan hosting SSD untuk menyokong platform SwiftServer. Syarikat kemudian menggunakan SSD untuk rancangan hosting bersama juga. Hasilnya, ia dapat meningkatkan kepantasan. Pada akhir tahun 2014, ia mula menggunakan pelayan turbo. Oleh itu, ia menawarkan kelajuan pemuatan halaman yang lebih baik berbanding dengan banyak hos web lain. Selama bertahun-tahun, A2 Hosting telah berkembang menjadi host berkelajuan tinggi dan boleh dipercayai.

Statistik Dihoskan Laman Web & TLD

Sejak tahun 2001, A2 Hosting telah berjaya menjadi pilihan ramai. Dengan 24 rancangan hosting, ia telah menghoskan 186.152 domain. Domain yang mereka hoskan meliputi .com, .org, .us, .biz, dan .info. Secara keseluruhan, ia mengalami kadar pertumbuhan 14% tahun demi tahun.

a2-hosting-domain-statistik

a2-hosting-tlds-statistik

Persembahan, Masa Terkini & Beban Masa

Untuk tinjauan ini, kami mendaftar untuk perkhidmatan hosting A2 dan memasang WordPress. Kemudian, kami membuat laman web palsu menggunakan tema lalai. Kami juga mengisi laman web kami yang berfungsi seperti laman web WordPress yang sebenar dan rata-rata.

Ujian Prestasi (Pingdom)

Kepantasan sangat penting untuk mana-mana laman web, tanpa mengira kedudukannya. Oleh itu, dengan menggunakan Pingdom, kami pertama kali menguji kelajuan tuan rumah. Hasilnya menunjukkan bahawa masa muat hampir setengah saat yang luar biasa dalam dirinya.

pingdom-a2-hosting

Waktu Waktu Pelayan & Masa Beban (UptimeRobot)

Laman web WordPress palsu kami diperiksa setiap minit untuk mengetahui keseluruhan ketersediaan hos. Dengan kata lain, masa tindak balas dan waktu henti kedua-duanya diuji. Sudah cukup jelas bahawa selama dua bulan terakhir, A2 Hosting tidak mengalami downtime. Oleh itu, masa operasi pelayan 100% cukup mengagumkan.

Masa tindak balas juga sangat baik. Seperti yang anda lihat dari grafik, masa tindak balas berada di bawah setengah saat sepanjang hari. Hanya memerlukan masa hampir satu saat untuk bertindak balas hanya pada satu waktu dalam sehari.

masa kerja-laman web

Waktu Penggunaan Hosting A2 & Muatkan Masa untuk 3 Bulan Terakhir (UptimeRobot)

Sebulan
Statistik Masa Masa
Muatkan Statistik Masa
Jun 201999.97%278 ms
Mei 201999.98%257 ms
April 201999.99%263 ms

Masa Respons Pelayan (Bitcatcha)

Alat seperti Pingdom membolehkan anda melihat bagaimana data di laman web anda dimuat. Ini termasuk media yang memakan masa lebih lama daripada teks biasa. Oleh itu, untuk masa tindak balas pelayan yang lebih tepat, kami menggunakan Bitcatcha. Dengan alat ini, adalah mungkin untuk menguji masa tindak balas pelayan tanpa memuat data.

tapak laman web-bitcatha

Seperti yang ditunjukkan oleh hasilnya, masa tindak balas di AS kurang dari satu saat yang luar biasa. Di tempat lain juga, statistiknya sangat mengagumkan. Semua pelayan bertindak balas dalam masa setengah saat.

Rancangan dan Ciri Hosting

Untuk memastikannya memenuhi pangkalan pelanggan yang besar, syarikat ini mempunyai banyak pakej hosting. Bergantung pada keperluan anda, anda dapat memilih rancangan hosting yang paling sesuai dengan anda.

Jenis Hosting
Pakej # 1
Pakej # 2
Pakej # 3
Pakej # 4
Dikongsi (Asas)$ 3.92 / bln$ 4.90 / bln$ 9.31 / bln
WordPress$ 3.92 / bln$ 4.90 / bln$ 9.31 / bln$ 11.99 / bln
VPS$ 32.99 / bln$ 46.19 / bln$ 65.99 / bln
Berbakti$ 141.09 / bln$ 207.49 / bln$ 290.49 / bln

Hosting Berkongsi

Untuk hosting bersama, kedua-dua pakej pelayan Windows dan Linux tersedia. Pakej tersebut hampir sama. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa cPanel berbeza untuk kedua-duanya. Di samping itu, pakej Windows sedikit lebih mahal. Secara keseluruhan, terdapat tiga rancangan bersama untuk setiap jenis hosting.

Ciri-ciri utama
LAMPU
SWIFT
TURBO
Harga Bermula$ 3.92 / bln$ 4.90 / bln$ 9.31 / bln
Harga Pembaharuan$ 7.99 / bln$ 9.99 / bln$ 18.99 / bln
Laman web1Tanpa hadTanpa had
Ruang Cakera SSDTanpa hadTanpa hadTanpa had
Lebar jalurTidak bermeterTidak bermeterTidak bermeter
Akaun E-mel25Tanpa hadTanpa had
Domain Dihoskan25Tanpa hadTanpa had
Domain PERCUMA Termasuk
Sijil SSL PERCUMA

a2-hosting-berkongsi-pakej

Hosting VPS

Sekiranya anda tidak mahu menguruskan semua butiran teknikal, anda boleh memilih hosting VPS. Terdapat dua pilihan yang ada; Pelan hosting VPS terurus atau VPS Dinamik. Pelan VPS dinamik memberikan anda akaun yang dapat disesuaikan sepenuhnya. Sementara itu, rancangan VPS yang dikendalikan menyediakan pengurusan HostGuard sepenuhnya.

pakej a2-hosting-vps

Hosting Khusus

Terdapat dua pilihan lagi untuk hosting khusus. Dengan hosting khusus flex, anda berpeluang mengembangkan baris perintah. Sementara itu, dengan hosting hosting fleksibel, anda mendapat penyelesaian hosting terurus sepenuhnya. Untuk kedua-dua kategori, terdapat tiga rancangan yang tersedia; Pecut, Melebihi, dan akhirnya Mach.

pakej a2-hosting-khusus

Cloud Hosting

Semua rancangan cloud hosting berpusat di sekitar pelayan Linux. Dengan kata lain, tidak ada pilihan yang tersedia untuk Windows. Walau bagaimanapun, anda boleh memilih OS Linux anda. Selain itu, anda juga boleh memilih storan yang anda mahukan; SDD atau HDD.

a2-hosting-cloud-pakej

Hosting Penjual Semula

Terdapat pelbagai rancangan hosting reseller yang tersedia di pelayan Linux dan Windows.

pakej a2-hosting-reseller

Asas Hosting A2 (Rancangan Bersama) secara terperinci

Pelan bersama asas yang ditawarkan syarikat disebut pakej Lite. Ia tersedia untuk Windows dan Linux. Ini adalah salah satu pilihan ideal untuk satu laman web.

Rancangan & Harga secara terperinci

Mari lihat ciri-ciri rancangan asas dan harga yang perlu anda bayar. Terdapat dua pilihan peningkatan yang tersedia untuk mereka yang memerlukannya. Dengan rancangan Swift, anda mendapat dua kali sumber dan lebih banyak laman web. Pilihan lain adalah rancangan Turbo yang merupakan perkhidmatan terpantas syarikat sehingga kini.

Apa yang Termasuk dalam Pakej Asas?

LITE (Pakej Asas): Selain dari satu laman web, rancangan ini merangkumi banyak ciri. Ini termasuk 5 pangkalan data, SSD dan SSL percuma, pemindahan tanpa had, dan storan tanpa had. Selain itu, seperti semua rancangan, ini juga termasuk jaminan wang dikembalikan bila-bila masa. Perhatikan bahawa pelan Lite asas tidak termasuk pelayan Turbo syarikat. Pakej bermula pada $ 3.92 / bulan. Ia diperbaharui pada $ 7.99 / bulan.

SWIFT: Pakej Swift merangkumi laman web, pemindahan, pangkalan data dan penyimpanan tanpa had. Ia juga merangkumi SSD dan SSL percuma. Walau bagaimanapun, pelayan turbo tidak termasuk. Ciri-ciri lain juga termasuk jaminan wang dikembalikan bila-bila masa dan cPanel. Harga permulaan rancangan ini ialah $ 4.90. Sementara itu, harga pembaharuan adalah $ 9.99 / bulan.

TURBO: Seperti rancangan lain, ini juga termasuk pemindahan, penyimpanan, dan pangkalan data tanpa had. Ia juga merangkumi pelayan turbo yang menawarkan kelajuan hingga 20 kali lebih pantas. Ciri-ciri lain termasuk panel kawalan cPanel dan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa.

Ciri-ciri utama
LAMPU
SWIFT
TURBO
Harga Bermula$ 3.92 / bln$ 4.90 / bln$ 9.31 / bln
Harga Pembaharuan$ 7.99 / bln$ 9.99 / bln$ 18.99 / bln
Laman web1Tanpa hadTanpa had
Ruang Cakera SSDTanpa hadTanpa hadTanpa had
Lebar jalurTidak bermeterTidak bermeterTidak bermeter
Akaun E-mel25Tanpa hadTanpa had
Domain Dihoskan25Tanpa hadTanpa had
Domain PERCUMA Termasuk
Sijil SSL PERCUMA
Jumlah Pangkalan Data5Tanpa hadTanpa had
Pemindahan Laman WebPercumaPercumaPercuma
Peningkatan SSD
Pelayan Turbo20X Lebih Cepat
Keselamatan Kekal
Perisian Dioptimumkan A2
Teras1 x 2.1 ghz2 x 2.1 ghz2 x 2.1 ghz
Ingatan Fizikal0.5 GB1 GB2 GB
Pilihan Lokasi Pelayan
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Sandaran Rewind Pelayan
Cache LiteSpeed ​​WordPress20X Lebih Cepat
Alamat IP khas$ 1.96 / bln$ 1.96 / bln$ 1.96 / bln
Pengurusan DNSPercumaPercumaPercuma
Akses SSH & Rsync
Panel Kawalan cPanel
Lembut
Jaminan Pulangan Wang Bila-bila masa

Jadual Harga Permulaan

Seperti disebutkan sebelumnya, harga untuk hosting Linux dan Windows berbeza. Jadi, untuk Linux, pakej Lite bermula pada $ 3,92 / bulan untuk rancangan 2 dan 3 tahun. Sementara itu, untuk Windows, pakej berharga $ 4.90 / bulan. Walau bagaimanapun, harganya berbeza jika anda memilih rancangan tahunan, rancangan dua tahun, dan rancangan tiga tahun. Sebagai contoh, jika anda memilih tempoh 24 bulan untuk Pelan Lite, maka ia akan dikenakan $ 3.92 / bulan. Secara amnya, semakin lama rancangannya, semakin rendah harganya. Anda boleh melihat jadual berikut untuk mengetahui kos yang tepat mengikut jangka masa yang anda inginkan:

Tempoh / Pelan Pembayaran
(untuk pengguna baru sahaja)
LAMPU
SWIFT
TURBO
1 bulan$ 4.90 / bln$ 6.37 / bln$ 12.25 / bln
12 bulan$ 4.41 / bln$ 5.39 / bln$ 10.29 / bln
24 bulan$ 3.92 / bln$ 4.90 / bln$ 9.31 / bln
36 bulan$ 3.92 / bln$ 4.90 / bln$ 9.31 / bln

Jadual Harga Pembaharuan

Sama seperti harga permulaan, harga pembaharuan juga berubah seiring meningkatnya jangka masa. Seperti yang dapat dilihat dari jadual, kos sebulan adalah yang paling rendah untuk rancangan 24 dan 36 bulan.

Tempoh / Pelan Pembayaran
(pilihan pembaharuan)
LAMPU
SWIFT
TURBO
1 bulan$ 9.99 / bln$ 12.99 / bln$ 24.99 / bln
12 bulan$ 8.99 / bln$ 10.99 / bln$ 20.99 / bln
24 bulan$ 7.99 / bln$ 9.99 / bln$ 18.99 / bln
36 bulan$ 7.99 / bln$ 9.99 / bln$ 18.99 / bln

Ciri-ciri Utama secara terperinci

Mari kita lihat ciri utama yang ditawarkan oleh hosting A2. Mengetahui ini akan membantu anda menentukan apakah hos web ini adalah yang tepat untuk anda!

Nama domain & E-mel

Hosting A2 tidak memberikan nama domain secara percuma. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan nama domain dengan harga yang kecil. Anda akan dikenakan bayaran $ 14.95 / tahun. Anda juga boleh mendapatkan pilihan perlindungan domain.

a2-hosting-domain-nama

Selain itu, rancangan asas merangkumi 25 alamat e-mel. Sementara itu, kedua-dua rancangan Swift dan Turbo merangkumi alamat e-mel tanpa had.

Ruang Web & Lebar jalur

Dengan A2 Hosting, anda mendapat storan tanpa had serta SSD percuma. Sebenarnya, rancangan paling asas merangkumi kedua-dua ciri ini. Oleh itu, walaupun anda memilih pelan asas, anda tidak akan ketinggalan dalam kedua-duanya.

Pemasangan WordPress Satu Klik

Panel kawalan cPanel dilengkapi Softaculous. Dengan menggunakan pemasang WordPress satu klik, anda boleh memasang WordPress dengan mudah.

Perkhidmatan Penghijrahan

Dengan host web ini, anda dapat menikmati penghijrahan laman web secara percuma. Sekiranya anda menggunakan cPanel dengan host semasa, maka A2 akan memindahkan laman web anda untuk anda tanpa mengenakan bayaran untuknya!

Pembina Laman Web

A2 menawarkan pembina laman web A2 yang cekap. Pada dasarnya terdapat 4 rancangan yang berbeza. Paling murah yang sesuai untuk laman web satu halaman bermula pada $ 3,92 / bulan. Sementara itu, yang paling mahal yang sesuai untuk laman web eCommerce berharga $ 11.76 / bulan. Rancangan pembangun laman web merangkumi pelbagai templat serta penyimpanan yang mencukupi.

a2-hosting-laman web-pembina

Ciri-ciri lain

A2 menawarkan banyak ciri untuk pembangun. Walau bagaimanapun, ciri yang paling mengagumkan adalah pelayan Turbo mereka yang menjanjikan masa muat yang sangat baik. Ciri-ciri lain juga merangkumi komitmen uptime 99.9%.

Perlindungan Privasi Domain

Hosting A2 menyediakan Perlindungan ID. Dengan menggunakan ciri ini, anda dapat melindungi data peribadi anda. Pada masa yang sama, anda juga dapat memastikan jumlah spam yang masuk ke peti masuk anda dikurangkan. Perhatikan bahawa ini berharga $ 9,95 setiap tahun.

Sijil SSL

Sijil SSL pada dasarnya mengesahkan identiti laman web anda. Selain itu, ia menyulitkan data yang dihantar antara laman web dan pelayan. Sederhananya, ia menambahkan lapisan keselamatan yang sangat penting bagi laman web yang menerima pembayaran.

A2 menawarkan banyak sijil SSL yang sesuai dengan keperluan laman web anda. SSL asas disertakan secara percuma. Walau bagaimanapun, SSL maju dengan keselamatan perniagaan teratas juga tersedia.

Keselamatan SiteLock

A2 Hosting memastikan keselamatan laman web pelanggan mereka. Atas sebab ini, ia menggabungkan langkah-langkah perlindungan proaktif yang dikenali sebagai Keamanan Kekal di semua akaun mereka. Ini merangkumi banyak ciri seperti imbasan virus, pengerasan pelayan, dan perlindungan penyembuhan automatik. Ia juga telah bekerjasama dengan SiteLock untuk memastikan keselamatan lebih lanjut.

IP khas

Anda boleh memesan alamat IP khusus dari panel pelanggan anda. Anda akan dikenakan bayaran $ 4 / bulan tanpa mengira rancangan yang anda pilih.

Sandaran

Anda mempunyai pilihan untuk membuat sandaran pada bila-bila masa yang anda mahukan. Ini sangat berguna apabila anda tidak mahu membuat cadangan mingguan atau harian yang dijadualkan berlaku. Anda boleh membuat sandaran penuh atau separa untuk laman web anda.

Ciri-ciri lain

Untuk keselamatan tambahan, A2 termasuk Perlindungan HackScan percuma. Ini membantu menyekat penggodam sebelum mereka dapat melakukan kerosakan sedikit pun. Ciri lain termasuk firewall ganda, KernelCare, dan pertahanan brute force.

Lokasi Pelayan

Pelayan mereka tersebar di tiga benua yang merupakan sebab lain untuk prestasi mereka yang mantap. Pelayannya terletak di Amsterdam di Eropah, Singapura di Asia, dan Michigan dan Arizona di Amerika Syarikat. Jadi, anda boleh mendapatkan akses ke pelayan yang paling dekat dengan lokasi anda.

Hasilnya, anda dapat menikmati peningkatan prestasi dan kelajuan laman web anda. Lebih-lebih lagi, pelayan dipantau sepanjang masa. Selain itu, mereka dimiliki secara eksklusif oleh A2, jadi anda boleh, tanpa masalah, bergantung pada keamanan.

Kemudahan penggunaan

Walaupun A2 Hosting adalah hos yang lebih mesra pemaju, tetap tidak sukar untuk digunakan. Mari kita lihat secara ringkas ciri-ciri yang memastikan kemudahan penggunaan ini.

Kemudahan Pendaftaran

Mendaftar melibatkan hanya tiga langkah asas. Semua langkah adalah asas dan mudah diikuti sehingga anda tidak akan menghadapi masalah dengan bahagian pendaftaran.

cara bayaran

Banyak kaedah pembayaran diterima. Ini termasuk PayPal, transfer bank, kiriman wang, kad kredit, Skrill, PayULatam, dan cek.

Pengaktifan Akaun

Akaun anda akan diaktifkan dengan serta-merta. Anda tidak perlu menunggu untuk mendapatkan akses ke perkhidmatan hosting berkualiti tinggi.

Pengalaman Panel Kawalan dan Papan Pemuka

Untuk memastikan kemudahan penggunaan, A2 menawarkan cPanel, panel kawalan standard. Walaupun bagi mereka yang pertama kali menggunakannya, panel kawalannya cukup mudah digunakan. Selain itu, mudah untuk menavigasi melalui pelbagai pilihan untuk mengurus laman web.

Begitu juga, memasang skrip CMS yang berbeza memerlukan hanya beberapa klik. Lebih-lebih lagi, aplikasi lain seperti Drupal dan Joomla dapat diakses dengan mudah dari panel kawalan. Alat eCommerce tambahan juga disertakan untuk fungsi tambahan. Tidak ada yang melibatkan pengekodan yang rumit, jadi anda boleh melakukannya.

Perkhidmatan Pelanggan (Sokongan)

Perkhidmatan pelanggan setanding dan terdapat pelbagai cara untuk berhubung dengan mereka. Sebenarnya, pasukan sokongan dipanggil Guru Krew yang sentiasa bersedia membantu setiap masa.

a2-hosting-sokongan

Sembang Langsung

Sembang langsung tersedia 24/7 sepanjang minggu. Anda boleh menghantar mesej kepada mereka pada bila-bila masa.

Tiket

Sistem tiket sokongan kenalan juga telah disediakan. Oleh itu, anda dapat melihat soalan yang dijawab mengenai perkhidmatan sedia ada yang anda pilih.

Telefon

Sokongan telefon juga cukup cekap. Walaupun anda memanggil mereka pada larut malam, seseorang akan menjawab panggilan tersebut. Dalam beberapa kes, anda mungkin diminta untuk meninggalkan mesej. Namun, mereka akan menghubungi anda dalam masa yang singkat.

Sumber Pendidikan (Pangkalan Pengetahuan)

Terdapat juga asas pengetahuan bagi mereka yang ingin mencari jalan keluar sendiri. Di pangkalan pengetahuan ini, anda akan menemui artikel mengenai pelbagai topik. Ini termasuk kunci PHP, SSH, WordPress, dan akaun e-mel. Untuk hasil yang cepat, ada juga kotak carian di mana anda dapat memasukkan kata kunci dan mendapatkan artikel yang berkaitan.

a2-hosting-pengetahuan-asas

Jaminan Wang Dikembalikan (Polisi Bayaran Balik)

Dengan A2 Hosting, anda mendapat percubaan tanpa risiko dan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa. Ini bermaksud bahawa anda mendapat bayaran balik tanpa gangguan dari tuan rumah. Selain itu, dengan membatalkan akaun anda dalam sebulan, anda akan mendapat bayaran balik sepenuhnya. Anda juga boleh mendapatkan sebahagian daripada pengembalian wang yang dinilai semula jika anda membatalkan akaun selepas bulan awal. Namun, itu bergantung pada penggunaan anda.

Siapa A2 Hosting Terbaik Untuk?

 • Pilihan paling sesuai untuk pembangun kerana ia menawarkan banyak alat mesra pemaju.
 • Ia masih sesuai untuk pemula tanpa pengetahuan hosting web sebelumnya.
 • Webmaster yang berpengalaman juga dapat memanfaatkan perkhidmatan mereka.

PROS
KEBURUKAN

 • Memastikan prestasi beban berkelajuan tinggi.
 • Dilengkapi dengan SSD percuma.
 • Sesuai untuk pengguna WordPress.
 • Waktu muat halaman cukup mengagumkan.
 • Rancangan untuk hosting Windows adalah terhad.
 • Ia lebih mahal daripada rancangan lain.

Adakah kita Mengesyorkan Hosting A2?

Secara keseluruhan, A2 mampu menawarkan semua alat pemula dan pakar perlu menjalankan laman web mereka. Berdasarkan prestasi, kepantasan, dan kebolehpercayaan, nampaknya ini adalah pilihan yang baik. Sokongan pelanggan mereka juga berkemahiran tinggi, ramah, dan bersedia membantu setiap masa.

Walaupun harganya tinggi, jaminan wang dikembalikan bila-bila masa akan menebusnya. Sebenarnya, jaminan itu hanya menunjukkan kepercayaan yang mereka miliki dalam perkhidmatan mereka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map