11 Požarni zid spletne aplikacije, ki ga primerjate za zagotovitev svojega spletnega poslovanja

Kibernetski napadi so danes pogosti.


Če želite zaščititi spletne aplikacije pred zlonamerno programsko opremo ali drugimi napadi, boste potrebovali požarni zid spletne aplikacije ali WAF. WAF, pomagajo zaščititi svoje spletne aplikacije pred napadi, tako da lahko nemoteno delate.

Na voljo je veliko požarnih zidov spletnih aplikacij. V tem članku jih bomo zožili na seznam najboljših storitev WAF, ki so na voljo na trgu.

Požarni zid spletnega mesta Sucuri

Ko gre za primerjalne sezname spletnega požarnega zidu, je Sucuri Firewall za spletne strani resen kandidat. Ponuja zaščito pred hekerji, ki poskušajo izkoristiti ranljivosti OWASP Top 10, vključno s SQLi, XSS in CSRF.

Vključuje tudi ublažitev napadov DDoS za distribucijo, ki jih podpira neprekinjeno spremljanje. Požarni zid spletnega mesta Sucuri prestreže in pregleda vse dohodne HTTP / HTTPS zahteva mesto.

Čeprav ne ponuja prilagojenih pravil, ima hitro politiko odzivanja za ničelne dnevne ranljivosti. Ko in ko je ranljivost javno objavljena, inženirji Sucuri popravijo vaše okolje, da blokirajo napade, ki poskušajo izkoristiti to ranljivost.

AppTrana

AppTrana v eni rešitvi združuje skeniranje, v celoti upravljani požarni zidovi spletnih aplikacij, CDN in nadzorne storitve. Odkriva grožnje na aplikacijski ravni, vključno z ranljivostmi OWASP Top 10 in Zero-Day, pospešuje spletna sredstva in ščiti pred izkoriščanjem ter sproti zagotavlja pravila za upravljanje, da bi bili v koraku z novimi tveganji in prenašalci groženj.

Spremljanje v realnem času tudi zaščiti spletne aplikacije pred napadi DDoS in BOT.

Koristno za mala in velika podjetja je, da WAF ne širi samo ranljivosti s sinhronizacijo spletnega programa, ampak tudi spremlja hekerske dejavnosti v aplikaciji, da se nauči novih vzorcev napadov in načinov zaznavanja in zaščite pred njimi.

CloudFlare WAF

Ko gre za primerjavo požarnega zidu spletne aplikacije, CloudflareKolektivna inteligenca je koristna funkcija, ki jo morate preučiti. Razen OWASP Top 10 zaščitnih in prilagojenih pravil, ta WAF meni, da bi lahko po meri uporabil pravila po meri za vse stranke. To v bistvu pomeni, da vaše spletno mesto dobi varnostne informacije tudi z drugih spletnih mest.

To v bistvu pomeni, da vaše spletno mesto dobi varnostne informacije tudi z drugih spletnih mest.

Podjetje spremlja internet zaradi novih vrst ranljivosti, njihovi inženirji pa študirajo vsako, da bi razumeli, katera pravila po meri bodo najbolje rešila težavo.

Cloudflare trdi, da napaja milijon domen in ima zato veliko podatkov o varnostni obveščenosti ter o tem, kako lahko vpliva na podjetje ali / in njegove stranke.

AWS WAF

Tako kot pri drugih storitvah Amazon Web Services (AWS) plačajte samo tisto, za kar uporabljate njihove storitve WAF. Blokira vse standardne napade nivoja 7, ki ogrožajo varnost ali razpoložljivost aplikacij.

Poleg tega je požarni zid AWS mogoče namestiti bodisi v orodju za nalaganje aplikacij (ALB) ali Amazon CloudFront.

Prednosti tega WAF vključujejo filtriranje prometa (na podlagi naslovov IP, glave HTTP, telesa HTTP ali nizov URI), integracijo in podporo oblakov AWS ter praktično analitiko v realnem času.

AWS WAF je idealna rešitev za posameznike in podjetja, ki želijo upravljati svoje WAF v okviru konzole za upravljanje AWS.

Akamai WAF

Akamai Požarni zid spletne aplikacije Kona zmanjšuje tveganje kraje podatkov, izpadov in drugih kršitev varnosti. Spremljanje v realnem času omogoča tudi vidnost varnostnih dogodkov, tako da lahko skrbniki ustrezno ukrepajo.

Ponuja zaščito pred najpogostejšimi spletnimi napadi, ki izkoriščajo Injection, Cross-Site Scripting in zlonamerno izvajanje datotek. Vendar zaščita DDoS ni v paketu z WAF in je na voljo kot dodatna storitev.

Akamai ponuja tudi številne druge rešitve za uspešnost spletnega mesta, ki vključujejo omrežje za pošiljanje vsebine (CDN), pospeševanje spleta in mobilnih naprav ter upravljanje prometa.

QALys WAF

Požarni zid spletne aplikacije Qualys v svojem paketu izdelkov združuje razširljivost in vodljivost. Ta rešitev v oblaku ne nudi samo zaščite pred izkoriščanjem OWASP, ampak jo lahko upravljate tudi na eni konzoli, ki podpira tudi njihovo skeniranje spletnih aplikacij in virtualne stroje.

Qualys WAF je vgrajen tudi v rešitev za skeniranje spletnih aplikacij, da bi našel ranljivosti in jih odpravil med zaustavljanjem napadov.

Na voljo je na tržnici Amazon Web Services (AWS) in uporablja oboje javni in zasebni oblak spletne aplikacije. Poleg tega ponuja pregled zdravstvenih pregledov spletnih aplikacij in uravnavanje nalaganja strežnika, da povečate razpoložljivost in zmogljivost.

WAF je ključnega pomena za vsako spletno podjetje zaščita pred spletnimi grožnjami v realnem času za poslovno varnost in varnost strank. Upam, da vam bo zgornji seznam požarnega zidu spletne aplikacije pomagal izbrati za vaše spletne aplikacije.

True Shield WAF s strani SiteLock

True fireeld požarni zid spletne aplikacije je hitra in enostavna nastavitev storitve WAF. Lahko ga enostavno nastavite v 5 minutah po klicu SiteLock. To je storitev CDN, ki obiskovalcem omogoča, da spletno mesto uporabljajo 50% hitreje kot drugi.

True Shield ima tudi SEO zaščito, ki ščiti vaše SEO napore pred zlonamerno programsko opremo. Torej iskalniki ne najdejo zlonamerne programske opreme na vašem spletnem mestu; zato je ne bo blokiral Poleg tega je zelo natančen in vas z 99,99-odstotno natančnostjo ščiti pred kibernetskimi napadi.

True Shield ima tri pakete, True Shield Basic, True Shield professional in True Shield Premium. Vsi ti paketi imajo svoje prednosti, a najboljši med njimi je premium paket, ki pride po nekoliko višji ceni.

F5 Advanced WAF

Napredna zaščita spletnega požarnega zidu F5 je WAF Next Gen. Glede na trditve lahko zazna in zaščiti pred številnimi napadi, ki jih številni drugi WAF ne uspejo. Poleg tega združuje strojno učenje, da pomaga zaščititi vaše spletno mesto in spletne aplikacije.

To je anti-bot Mobile SDK za zaščito mobilnih aplikacij pred spletnimi napadi s pomočjo vedenjske analize. Ima šifriranje podatkov v brskalniku za zaščito pred pridobivanjem podatkov zlonamerne programske opreme in varnost protokola REST / JSON, XML, GWT API.

F5 WAF je odličen spletni požarni zid za zaščito vašega spletnega mesta pred raznimi napadi. S pomočjo mehanizma za preprečevanje zlonamerne programske opreme in kibernetskih napadov naslednje generacije je precej spodobna storitev WAF.

Vallarm

Napredni WAF v oblaku ščiti vaše spletne aplikacije pred XSS, XXE, SQL Injections, RCE in drugimi grožnjami OWASP. Je popolnoma avtomatizirana storitev, ki ne zahteva ročne konfiguracije.

To je zanesljiva storitev s hitrimi in robustnimi filtrirnimi vozlišči. Ponuja sodobno tehnično podporo za zlaganje, kot so Docker, Kubernetes in WebSockets, ki jo nadalje upravlja orodjarna DevOps. Uporablja tudi strojno učenje za blokiranje napadov z zaščito pred nevarnostmi v realnem času in različnimi možnostmi uvajanja.

Na splošno je napredni izvorni oblak požarni zid spletne aplikacije, ki z visoko natančnostjo preprečuje različne grožnje.

Enoznanske znanosti WAF

Enotne znanosti Popolna oblačnost spletna aplikacija Firewall je hibridna in večplastna storitev WAF. Enostavna namestitev in hitro upravljanje omogočajo uporabniku prijazno in zanesljivo storitev WAF. Z 32000 zaščito aplikacij na mesec je priljubljen požarni zid za spletne aplikacije na trgu.

Enostavna podpora za skupino DevOps skrbi za osnovna operativna vprašanja in se osredotoča na drugo zaščito pred grožnjami. Naslednji gen z dvojnim agentom pomaga pri hitri nastavitvi, ne da bi pri tem vplival na zmogljivost. Poleg tega obstaja orodje DevOps za orodje za vidnost med skupinami in močan analitični podpor za kakršno koli zaščito pred grožnjami.

Single Sciences WAF deluje, kjer koli deluje vaša aplikacija. Poteka iz kode v aplikacijah, kot WAF v oblaku, s spletnih strežnikov in zabojnikov ali prehodov API. Poleg tega konfiguracija SmartParse, ki ne zahteva ročnega vzdrževanja.

Kot vizionar je podeljen v letu 2019 Magic Quadrant Gartner. Je eden najboljših avtomatiziranih WAF z visoko natančnostjo zaščite spletnih aplikacij.

Imperva WAF

Imperva je še en požarni zid spletne aplikacije, ki analizira in pregleduje zahteve za vašo aplikacijo in blokira napade. Ščiti aplikacije v oblaku in lokalno. Z odličnimi varnostnimi politikami in upravljanjem lahko varno selite svoje aplikacije s popolno zaščito.

Imperva lahko umestite v AWS in Azure, as in Cloud WAF ali lokalno. Tako je uvajanje prilagodljivo in ustreza potrebam uporabnika glede na posebne storitve in raven varnosti.

Imperva ščiti pred kritičnimi grožnjami, kot so skriptno skriptno brizganje, vbrizgavanje SQL, dostop do virov, oddaljena vključitev datotek, samodejna grožnja 10 ali 20 najboljših groženj in druge grožnje OWASP. Njihova raziskovalna skupina vedno spremlja nove grožnje in pravilo ustrezno posodablja. Poleg tega uporablja grafično poročanje, tako da boste lažje razumeli stanje varnosti svoje spletne aplikacije.

Imperva uporablja dinamično preverjanje aplikacij za odkrivanje napadov z analizo aplikacij, URL-jev in uporabniških vnosov aplikacije. Nato minimizira napačne pozitivne rezultate s koreliranim preverjanjem napada s preiskovanjem splošnih kršitev v aplikaciji. Obe strani sta združeni za zaščito in blokiranje vsakega napada na vašo aplikacijo.

Zavijanje

WAF je bistven za vsako spletno podjetje, da se zaščiti pred spletnimi grožnjami za poslovanje in varnost strank v realnem času. Upam, da vam bo zgornji seznam pomagal izbrati enega za vaše spletne aplikacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map