11 Spletna brezplačna orodja za skeniranje ranljivosti spletnega mesta in zlonamerne programske opreme

Skenirajte svoje spletno mesto, blog glede ranljivosti varnosti, zlonamerne programske opreme, trojanskih virusov, virusov in spletnih groženj


Eden najbolj priljubljenih pogovorov na področju informacijskih tehnologij je spletna varnost. Na stotine ranljivosti na spletu obstaja danes in pod nekaterimi najpogostejšimi.

Pogosto smo pozorni na oblikovanje spletnih strani, SEO, vsebino in podcenjujemo varnostno območje. Kot lastnik spletnega mesta mora imeti spletna varnost večji pomen kot karkoli drugega.

Bilo je veliko vprašanj, kako skenirati varnost spletnega mesta, ranljivosti mobilnih aplikacij, tako da tukaj. V tem članku bom navedel nekaj najboljših orodij za skeniranje vašega spletnega mesta glede ranljivosti varnosti, zlonamerne programske opreme in spletnih groženj.

SUCURI

SUCURI je eno najbolj priljubljenih brezplačnih spletnih mest za zlonamerno programsko opremo in varnostni skener. Naredite lahko hiter preizkus zlonamerne programske opreme, stanja na črnem seznamu, vbrizganega neželenega sporočil in elementov.

SUCURI pomaga tudi očistiti in zaščititi vaše spletno mesto pred spletnimi grožnjami in deluje na katerem koli spletnem mestu, vključno z WordPress, Joomla, Magento, Drupal, phpBB itd..

Kakovost

Preizkus SSL strežnika s strani Qualys, je bistvenega pomena za skeniranje vašega spletnega mesta glede napak in ranljivosti SSL / TLS. Zagotavlja poglobljeno analizo https: // URL-ja, vključno z dnevom poteka veljavnosti, skupno oceno, šifro, različico SSL / TLS, simulacijo stiskanja roke, podrobnosti o protokolu, BEAST in še veliko več.

Kot najboljšo prakso zaženite test Qualys po spremembi SSL / TLS.

Quttera

Quttera preverite, ali je na spletnem mestu prisotna zlonamerna programska oprema in ranljivosti.

quettera

Svoje spletno mesto pregleda zlonamerne datoteke, sumljive datoteke, potencialno sumljive datoteke, PhishTank, varno brskanje (Google, Yandex) in seznam domen zlonamerne programske opreme.

Vsiljivec

Intruder je zmogljiv optični bralnik ranljivosti, s katerim lahko najdete pomanjkljivosti v celotni infrastrukturi spletnih aplikacij. Pripravljen je za podjetja in ponuja vlado & motor za varnostno skeniranje na ravni banke brez zapletenosti.

Močni varnostni pregledi vključujejo prepoznavanje:

 • Manjkajoči obliži
 • Napačne konfiguracije
 • Težave s spletno aplikacijo, kot je brizganje SQL & skripta na več mestih
 • Težave s CMS

Vsiljivec vam prihrani čas s prednostnim določanjem rezultatov glede na njihov kontekst in proaktivnim skeniranjem vaših sistemov glede na najnovejše ranljivosti. Vključuje se tudi z večjimi ponudniki oblakov (AWS, GCP, Azure) in Slackom & Jira.

Intruderju lahko poskusite 30 dni brezplačno.

UpGuard

UpGuardovo spletno skeniranje je zunanje orodje za oceno tveganja, ki uporablja javno dostopne informacije za oceno.

Rezultati testov so razvrščeni v naslednje skupine.

 • Tveganja spletnega mesta
 • Tveganja po e-pošti
 • Varnost omrežja
 • Lažno predstavljanje in zlonamerna programska oprema
 • Zaščita blagovne znamke

Dobro, da dobite hitro varnostno postavitev svojega spletnega mesta.

Varstvo strani

Varstvo strani vam pomaga skenirati vašo domeno za zlonamerno programsko opremo, črne sezname spletnih mest, vbrizgano neželeno pošto, defacement in še veliko več. Optični bralnik je združljiv z WordPress, Joomla, Drupal, Magento, osCommerce, Bulletin in drugo platformo.

varovanje na kraju samem

SiteGuarding vam pomaga tudi odstraniti zlonamerno programsko opremo s svojega spletnega mesta, tako da, če na vašo spletno stran vplivajo virusi, bodo te koristne.

Opazovalnica

Pred kratkim se je predstavila Mozilla opazovalnica, ki lastniku spletnega mesta pomaga preveriti različne varnostne elemente. Preverja se glede varnosti OWASP glave, najboljših praks TLS in izvaja preizkuse drugih proizvajalcev iz laboratorijev SSL, most visoke tehnologije, varnostne glave, prednaložitev HSTS itd..

Skener spletnih piškotkov

Skener spletnih piškotkov je brezplačno varnostno orodje vse v enem, primerno za skeniranje spletnih aplikacij. Zmogljiv je za iskanje ranljivosti in vprašanj glede zasebnosti v piškotkih HTTP, Flash appleti, HTML5 localStorage in sessionStorage, Supercookies in Evercookies. Orodje ponuja tudi brezplačni bralnik zlonamerne programske opreme za URL in pregledovalnik ranljivosti HTTP, HTML in SSL / TLS.

Če želite uporabljati to orodje, morate samo vnesti polno ime domene na svojem spletnem mestu in klikniti Preveri! Čez nekaj časa boste prejeli popolno poročilo o ranljivosti, v katerem bodo prikazane podrobnosti o vseh najdenih težavah in splošna ocena učinka na zasebnost.

Storitev po naročilu lahko uporabljate brezplačno, brez omejitev ali pa se naročite na brezplačno preskus popolnoma avtomatiziranega API-ja RESTful z različnimi načrti, ki ponujajo med 100 in neomejeno skeniranjem API-ja na mesec.

Odkrijte

V celoti podpirajo etični hekerji, the Odkrijte Storitev za zaščito domen in spletnih aplikacij ponuja avtomatizirano spremljanje varnosti in premoženja, saj lahko zazna več kot 1500 ranljivosti.

Njegova zmogljivost skeniranja ranljivosti vključuje napačne konfiguracije OWASP Top 10, CORS, Amazon S3 Bucket in DNS. Služba za spremljanje premoženja nenehno spremlja poddomene, išče sovražne prevzeme in opozarja, če so odkrite nepravilnosti.

Detectify ponuja tri načrte cen: Starter, Professional in Enterprise. Vsi se začnejo s 14-dnevno brezplačno preizkusno različico, ki jo lahko vzamete brez uporabe kreditne kartice.

Sonde

Sonde ponuja strokovnjaka za virtualno varnost, ki ga lahko dodate svoji razvojni skupini, varnostni skupini, DevOps ali podjetju SaaS. Ta varnostni specialist bo pregledal vašo spletno aplikacijo in odkril vse njene ranljivosti. Na Probely lahko razmišljate kot o družinskem zdravniku, ki vam daje periodično diagnostiko in vam pove, kaj storiti, da odpravite kakršno koli težavo.

To je orodje, v glavnem namenjeno razvijalcem, ki jim omogoča, da bodo bolj samostojni, ko gre za testiranje varnosti. Njegov razvojni pristop API-First zagotavlja, da bodo vse funkcije najprej na voljo v različici API-ja storitve. Ima veliko načrtov za oblikovanje cen, vključno z brezplačnim z osnovno zmogljivostjo skeniranja.

Orodja za upokojence

Optični bralnik ranljivosti je eno izmed obsežnih orodij, ki jih ponuja Orodja za upokojence ki vključujejo rešitev za zbiranje informacij, testiranje spletnih aplikacij, CMS testiranje, infrastrukturno testiranje in testiranje SSL. Zlasti spletni bralnik je zasnovan za odkrivanje pogostih ranljivosti spletnih aplikacij in težav s konfiguracijo strežnika.

Podjetje ponuja lahkotno različico orodja, ki izvaja pasivno spletno varnostno skeniranje. Zmogljiv je zaznati številne ranljivosti, vključno z nevarnimi nastavitvami piškotkov, nevarnimi glavo HTTP in zastarelo strežniško programsko opremo. Za celovito oceno lahko izvedete do 2 brezplačna in popolna preverjanja svojega spletnega mesta. Rezultati vam bodo povedali o ranljivostih, kot so lokalna vključitev datotek, vbrizgavanje SQL, vbrizgavanje ukazov OS, XSS.

Zaključek

Medtem ko vam zgornja orodja pomagajo skenirati vaše spletno mesto na zahtevo, boste morda želeli, da jih načrtujete tudi za samodejno skeniranje varnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map