12 Spletne storitve za odstranjevanje zlonamerne programske opreme in čiščenje spletnega mesta

Kako odstraniti črni seznam, zlonamerno programsko opremo, zlonamerno kodo in očistiti okuženo spletno mesto?


Obstaja veliko razlogov, da se spletno mesto vdre ali okuži z zlonamerno programsko opremo, nekaj tradicionalne tehnike pa je:

 • Zadnja vrata
 • Defacement
 • Lažno predstavljanje
 • SEO Spam
 • Zlonamerna programska oprema
 • Napačna konfiguracija
 • Ranljiva koda
 • Ranljiv vtičnik / razširitev
 • Brute Force

Najnovejša raziskava SUCURI razkriva, da je bilo okuženih približno 56% spletnih strani.

Se vam zdi, da je vaše spletno mesto vlomljeno? Ali čutite kakšno sumljivo dejavnost na svojem spletnem mestu?

Ne paničite.

Vem, da je frustrirajoče, ko se spletno mesto zlomi, vendar ne skrbite, niste sami, naslednji strokovnjak pa vam bo pomagal obnoviti spletno podjetje.

SUCURI

SUCURI je ena izmed najbolj priljubljenih varnostnih storitev na spletnem mestu, ki pomaga očistiti vdrto spletno mesto, vključno z naslednjim.

 • Googlov črni seznam
 • Injekcije zlonamerne programske opreme
 • Defacement
 • SEO Spam
 • Lažno predstavljanje
 • Zlonamerne preusmeritve
 • Na prostem
 • Googlovo opozorilo

Ne samo samo enkratno čiščenje, temveč bo SUCURI zaščitil vašo spletno stran in preprečil prihodnje kraje.

SUCURI stane 24,99 USD na mesec za popravilo vdrtega spletnega mesta in prihodnje preprečevanje / zaščito.

SiteGuard

WordPress, Joomla, Magento, Drupal, ExpressionEngine in vse druge večje platforme so zaščitene in popravljene.

SiteGuard ponuja nujno čiščenje za spletno mesto, okuženo z zlonamerno programsko opremo ali na črni seznam s strani Googla. Odlična stvar je, da ponujajo garancijo za vračilo denarja.

In če iščete stalno zaščito, se lahko naročite na načrt zaščite, ki zajema vsakodnevno skeniranje, nadzor ugleda SEO, odkrivanje groženj in odstranjevanje itd..

Wordfence

Wordfence vam pomaga hitro očistiti in obnoviti spletno mesto WordPress ali Joomla. Če se ne zavedate, ima vtičnik Wordfence za WordPress nameščen več kot milijon aktivnih.

V čistilni službi dobite naslednje pri Wordfenceu.

 • Podrobno poročilo o preiskavi in ​​odstranitvi
 • Izvedljiv kontrolni seznam za preprečevanje prihodnjih napadov
 • Očistite in obnovite prizadeto spletno mesto
 • Preučite, kako so napadalci vstopili na vaše spletno mesto
 • Wordfence Premium licenca za eno leto (v vrednosti 99 USD)

Wordfence vam zaračuna 179 dolarjev

Popravite mojo spletno stran

Popravite mojo spletno stran je ponudba namenske storitve za WordPress spletno mesto za čiščenje vdrtega spletnega mesta, odstranjevanje zlonamerne programske opreme & črni seznam.

Stroški popravljanja se začnejo od 99 dolarjev in nudijo garancijo za vračilo denarja, če niso določene. To je postopek v treh korakih.

 1. Optično branje – za iskanje tveganj
 2. Čisto – popravite ugotovitve
 3. Optimizirajte – okrepite varnost

Dobiš podrobno poročilo o videnem in očiščenem skupaj s potrebnim izvajanjem za zaščito svojega spletnega mesta.

Varstvo strani

Če iščete prednostno odstranitev zlonamerne programske opreme iz WordPress ali Joomla, potem Varstvo strani vam bo pomagal očistiti v 1-3 urah.

Odstranjevanje zlonamerne programske opreme s strani SiteGuarding ima več možnosti, tako da lahko izberete, kaj vam ustreza.

Zajete so naslednje:

 • Pregledi temeljnih datotek
 • Odstranitev zadaj
 • Preprečevanje SQL / XSS
 • Odstranitev črnega seznama (Google, McAfee, Norton)
 • Analiza nazaj in dnevnika spletnega mesta
 • Pospeševanje spletnega mesta

Varstvo strani vam pomagajo popraviti vaše spletno mesto že od 52 USD+

Malcare

Uporaba WordPressa?

Malcare je celovita varnostna rešitev za WordPress za odkrivanje, čiščenje in zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

Zlonamerno kodo lahko takoj očistite z mesta WordPress z enim klikom. Malcare lahko odstrani posamezne do izpopolnjene zlonamerne programske opreme.

Spletna odstranitev zlonamerne programske opreme

Spletna odstranitev zlonamerne programske opreme pomaga odstraniti vso zlonamerno programsko opremo, zaledje, opozorilo na črni seznam in zaščito pred prihodnjimi napadi.

Te vam zaračunajo približno 160 dolarjev, in če se v roku štirih tednov spletno mesto znova zlomi, potem bodo znova očistili brezplačno. Dobite tudi brezplačno spremljanje spletnega mesta za eno leto in zaščito pred napadi SQLi / XSS / Brute Force.

Astra

Profesionalna storitev čiščenja spletnih strani, ki jo nudijo resnični ljudje. Varnostni strokovnjaki družbe Astra obljubljajo, da bodo z vašega spletnega mesta odstranili vse vrste okužbe z zlonamerno programsko opremo, vključno z lažnim predstavljanjem, ugrabitvijo, črtami, črnim seznamom, nezaželeno pošto v SEO in drugimi grožnjami. Če je vaše spletno mesto brez povezave ali kaže znake okužbe z zlonamerno programsko opremo, ti fantje zagotavljajo, da bodo vaše podjetje v kratkem času vrnili vaše spletno podjetje.

Če je vaše spletno mesto vdrlo, bodo strokovnjaki Astre vodili potrebne korake za njegovo čiščenje in zaščito. Po tem se lahko odločite za dodajanje požarnega zidu Astre za spletna mesta, da zaščitite vaše spletno mesto pred prihodnjimi krampami.

Popravljeno

Popravljeno ponuja pomoč strokovnjakov pri popravljanju vlomljenih spletnih mest. Ti strokovnjaki bodo na vsem spletnem mestu našli vse sledi zlonamerne programske opreme ali groženj z lažnim predstavljanjem, jih odstranili in odkrili vzrok. Če jih najamete za čiščenje vašega spletnega mesta, bodo takoj začele delovati in v roku dveh ur uredile spletno mesto.

Fiksni stroški vam plačajo 65 USD za čiščenje kramp na katerem koli spletnem mestu. Če vam je resnično mar za varnost spletnega mesta, vam lahko nudijo stalno vzdrževanje in zaščito za mesečno nadomestilo 49 USD.

Popravljanje spletnega mesta v eni uri

Kot pove že njegovo ime, to storitev ponuja odstranjevanje okužb z zlonamerno programsko opremo z vašega spletnega mesta v eni uri. S klepetalnico, ki je na voljo 24/7, lahko zahtevate takojšen pregled, ki bo hitro preveril, ali je vaše spletno mesto okuženo z zlonamerno programsko opremo. Če najde okužbe, jih lahko za enkrat plačate.

Ko bo spletna stran brez zlonamerne programske opreme in virusov, bo skupina strokovnjakov poskrbela, da bo odstranjena iz vseh črnih seznamov in da jo Google ponovno sprejme za svojo oglaševalsko storitev.

Enourno popravljanje spletnega mesta lahko vaše spletno mesto zavaruje z lastno zaščito spletnega mesta SharkGate in ga tako varuje pred nadaljnjimi poskusi kraje.

Popravilo kramp

Jim Walker, the HackRepair fant, ima veliko izkušenj s popravljanjem vdorov v spletna mesta in ponovno vzpostavitvijo svojega ugleda v Googlovih iskanjih. Če je vaše spletno mesto vdrlo, Jim ponuja, da ga v nekaj urah očisti zlonamerne programske opreme, zavaruje in zažene. Pokličete lahko 619-479-6637 in zaprosite za HackRepair odzivno in prilagojeno storitev.

Preden pokličete, boste morda želeli preveriti nekaj mnenj strank HackRepair, če želite izvedeti več o storitvi, ki jo nudijo.

Poleg splošnega čiščenja spletnih strani lahko HackRepair brezplačno ponudi tudi s tem povezane storitve, kot so nadgradnja WordPress-a in vtičnikov, popravilo do treh skupnih mest WordPress, namestitev varnostnega in varnostnega sistema itd..

Zaklepanje spletnega mesta

Vaše spletno mesto se je vlomilo, na črni seznam ali okužilo?

Ne skrbi. Zaklepanje spletnega mesta fantje bodo hitro odpravili katero od teh vprašanj. Spletna ključavnica ponuja številne osebne, poslovne in podjetniške načrte z različnimi pristojbinami in možnostmi. Najcenejši načrt je SecureBlog, zasnovan za zaščito osebnih blogov. Za 99,99 USD na leto ta načrt ponuja dnevno avtomatizirano odkrivanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme, mesečno skeniranje omrežja, enkratno skeniranje ranljivosti XSS in SQL, tedenska poročila o varnosti in dnevno analizo tveganja na mestu.

Poslovni načrti se začnejo od 149,99 USD na leto in ponujajo pospeševanje spletnega mesta in dnevno analizo ocene lokacije na mestu.

Site Lock ponuja tudi druge izdelke in storitve, kot so zaščita DDoS, požarni zid spletnih aplikacij, navidezno zasebno omrežje in ranljivost ranljivosti.

Koga boš poklical?

Za čiščenje vašega spletnega mesta pred zlonamerno programsko opremo morda ne boste potrebovali Ghostbusterjev, toda ko ugotovite, da je vaše spletno mesto zaradi hekerskega napada propadlo, na črni seznam ali ugrabljeno, je obup, ki ga čutite, primerljiv s srečanjem s pravim duhom.

Na srečo lahko izbirate med številnimi možnostmi, da dobite potrebno pomoč, da svoje spletno mesto takoj očistite in ponovno začnete poslovati. Samo ne paničite, izberite tistega, ki najbolje ustreza vašemu proračunu in vašim potrebam, in si prizadevajte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map