9 Super orodja za skeniranje zlonamerne programske opreme na spletnem mestu

 Napačni sistem za krajo podatkov ali motenje poslovanja z zlonamerno programsko opremo (zlonamerna programska oprema) ni nova tehnika; tam je od leta 1988.


Od takrat raste vsak mesec. Danes obstaja več kot milijarda zlonamerne programske opreme.

Napadalec lahko z različnimi tehnikami vbrizga zlonamerno kodo v kodo vašega spletnega mesta.

 Oglejmo si naslednja spletna orodja, ki vam pomagajo skenirati vaše spletno mesto glede zlonamerne programske opreme in drugih napak v varnosti. Tako boste lahko vedeli, ali na vaše spletno mesto vplivajo znane zlonamerne programske opreme, tako da lahko ustrezno ukrepate, da jih očistite.

Quttera

Quttera ponuja brezplačno skeniranje zlonamerne programske opreme za vaše spletno mesto WordPress, Joomla, Drupal, Bulletin, SharePoint in vam nudi odlično poročilo z naslednjimi podrobnostmi.

 • Zlonamerne datoteke
 • Sumljive datoteke
 • Potencialno sumljive datoteke
 • Očistite datoteke
 • Zaznane so zunanje povezave
 • Če so skenirani okviri
 • Status na črnem seznamu
 • Seznam okvirov / zunanjih povezav na črnem seznamu

BREZPLAČNO za skeniranje.

SUCURI

SUCURI je eden najbolj znanih ponudnikov varnostnih rešitev in ponuja skeniranje spletnih mest, ki je na voljo za katero koli platformo spletnih mest, vključno z WordPress, Joomla, Magento itd..

 • Če je odkrita zlonamerna programska oprema
 • Status črnih seznamov spletnih mest za McAfee, Google, Yandex, Opera, Norton, Spamhaus, ESET itd.
 • Vbrizgan SPAM
 • Defacements

Če ima vaše spletno mesto zlonamerno programsko opremo, črno listo ali žrtev neželene pošte, potem boste morda potrebovali tudi varnostno strokovno pomoč SUCURI, da jih popravi.

Varstvo strani

Pregled spletnega mesta SiteGauarding pregleduje dano spletno mesto in vam pokaže rezultate.

 • Reševanje IP-jev
 • Lokalne in zunanje datoteke JavaScript
 • Globalni črni seznami proti PhishLabs, Trustwave, Avira, Tencent, Rising, Netcraft, BitDefender itd.
 • Črne sezname neželene pošte proti zlorabam, RSBL, SORBS, BSB, KISA itd

Za izvajanje skeniranja vam ni treba plačati ničesar. BREZPLAČNO.

Astra Varnost

Astra Security ponuja oboje brezplačno & plačljiv skener zlonamerne programske opreme. Brezplačni bralnik zlonamerne programske opreme skenira javno dostopno izvorno kodo in označi zlonamerne povezave, zlonamerno programsko opremo, črne sezname itd. (Če obstajajo). Češnja na torti ostaja dejstvo, da je ta skener večnamenski skener. Z njim lahko izvedete varnostni pregled z enim klikom, preverjanje črne liste, preverjanje neželene pošte SEO, & več.

Astrov skener zlonamerne programske opreme pregleda vaše spletno mesto za naslednje.

 • Zlonamerni skripti
 • Skriti rudarji kripto valute
 • Skripta lažnega predstavljanja
 • Zlonamerni skripti v vaših zunanjih odvisnostih

Brez dvoma oba ova bralnika čudovito služita svojemu namenu. Vendar se plačljiva različica vedno priporoča nad brezplačno, saj prinese natančnejše rezultate. To je zato, ker ima plačani skener zlonamerne programske opreme dostop do notranjih datotek vašega spletnega mesta & mape v nasprotju z brezplačno različico, ki pregleda javno dostopno izvorno kodo vašega spletnega mesta.

Varnost Astre je tudi rešitev na enem mestu za odstranitev zlonamerne programske opreme in prihodnjo zaščito spletnega mesta.

VirusTotal

Kot lahko ugibate po imenu, VirusTotal pomaga analizirati določen URL glede sumljive kode in zlonamerne programske opreme. Testi se izvajajo na več kot 60 podatkovnih zbirkah groženj.

Ne samo spletno mesto, ampak lahko tudi skenirate lokalne datoteke. To bi bilo koristno, če sumite, da nekatere datoteke vašega spletnega mesta vsebujejo zlonamerno kodo.

MalCare

To je posebej za spletna mesta WordPress.

MalCare je vrhunska varnostna rešitev vse v enem za pregledovanje, zaščito in čiščenje pred zlonamerno programsko opremo in drugo varnostno ranljivostjo.

Učinkovitost spletnega mesta se med skeniranjem ne poslabša in ne samo na zahtevo, vendar lahko načrtujete, da se skeniranje občasno izvaja. MalCare uporablja več kot 100 signalov za pregledovanje kode spletnega mesta, da bi zagotovil od preproste do dinamične zlonamerne programske opreme. Čeprav morate vtičnik namestiti na svoje WordPress spletno mesto, se vsa velika obremenitev opravi na daljavo na strežniku MalCare.

Dobra stvar pri uporabi MalCare je, da vam za popravilo spletnega mesta ni treba najeti varnostnega strokovnjaka, če obstaja kakšna zlonamerna programska oprema. Namesto tega lahko to storite sami z le enim klikom. Začnete ga lahko v manj kot 5 minutah. Vredno je za vsak peni!

ReScan

ReScan izvaja vedenjsko skeniranje na statičnih in dinamičnih straneh. Zagotavlja hitro poročilo po naslednjih pregledih.

 • Ali obstaja kakšna skrita preusmeritev
 • Preverite, ali obstajajo tvegani pripomočki, adware, vohunska programska oprema
 • Iskanje na črnem seznamu glede na več kot 65 podatkovnih baz internetnih groženj
 • Poiščite blackhat SEO spam povezave

Tako izgleda poročilo.

SiteGuard

Brezplačen optični bralnik za preverjanje morebitne zlonamerne programske opreme.

SiteGuard prikazuje skupno oceno tveganja.

SiteLock

SiteLock deluje na vseh CMS, kot so Drupal, Magento, Joomla, WordPress itd. Skeniranje zlonamerne programske opreme je vključena v vse načrte.

Lahko načrtujete, da začnete vsakodnevno skeniranje kibernetskih groženj, neželene pošte, XSS, SQLi itd. Obveščeni ste vsakič, ko gre kaj narobe, tako da imate popoln vpogled v varnost svojega spletnega mesta.

Kaj je naslednje?

Če ste na spletnem mestu uporabili enega od zgoraj naštetih optičnih bralnikov in na svojem spletnem mestu našli zlonamerno programsko opremo, potem takoj poiščite strokovno pomoč za popravilo spletnega mesta. Če še ni, razmislite o dodajanju SUCURI WAF (požarni zid spletne aplikacije) za stalno varnostno zaščito in nadzor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map