Kako zagotoviti nenehno varnost za svoje spletno mesto s pomočjo AppTrane

Celovita rešitev za preprečevanje kramp in varnostne rešitve za vašo spletno aplikacijo.


Po navedbah Poročilo o stanju kibernetske kriminalitete 2017, kibernetski napadi bi do leta 2021 podjetjem stali šest bilijonov dolarjev letno. Ker so poskusi taksista bolj izpopolnjeni, spletna podjetja potrebujejo celostni pristop k kibernetski varnosti.

Oglejmo si hitro stroške kršitve podatkov po državah.

ZDA ocenjujejo visoko, a eno je jasno, povsod so kršene podatke.

Če ste lastnik spletnega podjetja, potem potrebujete varnostno rešitev za spletno mesto, ki jo je enostavno namestiti, zagotavlja pravilno takojšnjo zaščito s pravili v blokovskem načinu in vam odvzame bolečino pri nenehnem upravljanju in posodabljanju.

Za to obstaja veliko rešitev v oblaku, vendar se bom v tem članku osredotočil na AppTrana by Indusface.

AppTrana je popolnoma upravljana, zanesljiva in cenovno ugodna rešitev SaaS (programska oprema kot storitev) za zaščito spletnih aplikacij.

AppTrani zaupajo na tisoče svetovnih svetovnih poslov, vključno z zavarovanjem zanesljivosti, Nacionalno borzo, HDFC Life, Tata Motors itd.

To je komplet varnostnih rešitev, ki zajemajo naslednje.

Optični bralnik ranljivosti

Skeniranje je prvi korak k upravljanju varnega podjetja.

Gartner ocenil, da več kot 70% kršitev se zgodijo na aplikacijski plasti. Hekerji imajo večjo motivacijo pri ciljanju aplikacij za zmanjšanje kritičnih poslovnih procesov.

Ključno je, da najdete vse vrste ranljivosti, ki bi jih hekerji lahko izkoristili. Z aplikacijo AppTrana dobite kombinacijo samodejnega in ročnega skeniranja za iskanje skupnih varnostnih težav, vključno s SQLi, XSS, CSRF itd..

Zmogljiv je za samodejno skeniranje in ročno penetracijsko testiranje za prepoznavanje aplikativnih tveganj.

Požarni zid spletne aplikacije (WAF)

Najpomembnejša ovira za pravilno uporabo WAF je, da so potrebne veščine za vzdrževanje in nadgradnjo, ki trajajo dolgotrajno. Kot lastnik podjetja se raje osredotočite na svoj izdelek in prodajo.

Splošni standard WAF je ponavadi na voljo s standardnimi pravili brez uporabe, ne da bi razumel posebne potrebe aplikacij. Napake takšnih pristopov so:

 • Malo razumevanja konteksta aplikacije, tako da ranljivosti, ki so značilne za aplikacijo, ki jih lahko hekerji izkoristijo, ostanejo nezaščitene.

Kot pravi, je varnost prav tako dobra kot najšibkejša vez

 • Večina optičnih bralnikov je neučinkovita, kadar gre za spletna mesta, ki so težka / dinamična.
 • Vrzeli v ranljivosti poslovne logike lahko odkrijemo le s testiranjem peresa. Rezultati, uvoženi iz takšnih optičnih bralnikov, so sprva neustrezni, večina zaščite pred tako velikimi tveganji pa ne izvaja natančno..
 • Pravila, ki niso na voljo, so v idealnem scenariju smiselna. Vendar pa aplikacije v resničnem svetu še zdaleč niso popolne, kar vodi do številnih napačnih pozitivnih rezultatov & lažni negativi, zaradi česar je rešitev neučinkovita.
 • Za pravilno izvajanje WAF je potrebna natančna prilagoditev standardnih pravil, ki bodo ustrezale specifičnim potrebam aplikacij, vendar je na žalost potrebno veliko strokovnega znanja in časa.

AppTrana WAF pristopi k težavi, da odstrani bolečino pri konfiguriranju in upravljanju varnosti aplikacije od stranke. Sposoben je naučiti uporabo vpogleda v promet, da bi zagotovil izjemno zaščito.

Tveganja so ublažena z virtualnim popravkom WAF, kar pomeni, da aplikacije ni treba ponovno zagnati. Ima naslednje možnosti.

 • Napredna pravila – Pravila, ki jih napišejo varnostni strokovnjaki in so z ničlo lažno pozitivno garancijo.
 • Pravila Premium – Kompleksna pravila za izboljšano zaščito, ki lahko ustvarijo nekatere okvirne programe na podlagi zasnove in obnašanja posamezne aplikacije. Uporabljajo se v načinu dnevnika, spremljajo in uglašujejo, da se zagotovi aplikacija Zero FP za aplikacijo, preden se začne v blokovni način.
 • Pravila po meri- Pravila, specifična za uporabo, ki so jih varnostni strokovnjaki napisali z ničelno lažno pozitivno garancijo na podlagi zahteve stranke.
 • Nenehno učenje- Obstaja 24/7 vidnost trenutnih tveganj prek optičnega bralnika in njegovega stanja zaščite prek WAF.

Poskusi blokiranih poskusov je mogoče oceniti, vključno s tem, od kod prihajajo in kaj so poskušali storiti, kar deluje kot obveščevalna informacija za nadaljnje posodobitve za nenehno izboljševanje.

Zaščita DDoS

DDoS napadi so velika nevarnost za podjetja po vsem svetu. Ne glede na to, koliko ranljivosti zakrpite, so vsi odprti za DDoS napade.

AppTrana zagotavlja neprekinjeno spremljanje in strokovno podporo za blaženje naprednih napadov DDOS, kar zagotavlja razpoložljivost vašega spletnega mesta.

S tesno integriranima modulama WAF in optičnega bralnika zagotavlja stalno učenje, ki si ga delita oba, izboljšuje učinkovitost zaznavanja & zaščita za vse vrste napadov.

In vedno lahko blokirate določeno regijo ali IP, da takoj zaustavite napade.

Upam, da vam zgoraj predstavim ponudbo storitev AppTrana.

Tukaj je nekaj bistvenih lastnosti, ki so na voljo.

 • Takojšnja zaščita v nekaj minutah, skupaj z ničlo izpadov med celotnim prehodom
 • Infrastruktura, združljiva s PCI, za zaščito njihovih spletnih aplikacij, ki je neopazno razširjena na terabajte podatkov
 • Varnostna zaščita takoj z virtualnimi popravki, ki so jih ustvarili strokovnjaki, in preglednost pred vsakim dnem

Začnite s AppTranom da bi videli, kako deluje. Preizkus lahko začnete brez predložitve kreditne kartice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map