A Bluehost Review: olyan jó, mint amilyennek látszik?

Mielőtt ezt az értékelést elkészítettük, megvásároltuk a Bluehost szolgáltatásokat, hogy kipróbáljuk, mi az. Egész éven át használtuk, és még mindig használjuk, mielőtt úgy döntöttünk, hogy lemondjuk gondolatainkat. Az egyéves időtartam alatt a Bluehost teljesítményének különböző aspektusait vizsgáltuk meg. Elsősorban az átlagos betöltési időre és az üzemidőre összpontosítottunk. Annak biztosítása érdekében, hogy valódi áttekintéssel záruljunk, valós adatokat használtunk fel. Az adatok különféle szempontjai, beleértve a rendelkezésre állást, a betöltési időt, a fő funkciókat, a költségeket és az ügyfélszolgálatot.


Túlzott besorolás

4,7 / 5

Jellemzők
10/10

Felhasználóbarát
10/10

Árazás
8/10

Támogatás
10/10

Megbízhatóság
10/10

Bluehost árengedmények
Lásd az ajánlatokat

üzemidő

99,99%

Betöltési idő

425 ms

A rendelkezésre álló számos internetes házigazda közül csak a WordPress hivatalosan ajánlotta közülük háromot. Az egyik ilyen webtárhely a Bluehost! De a történet ezzel nem ér véget. A WordPress üzlet mellett sokkal több is van, mint amit kínál. Szolgáltatásokat kínál, amelyek bekapcsolják az egyszerű blogokat, valamint a fejlett e-kereskedelmi alkalmazásokat.

További figyelemre méltó funkciók közé tartozik az ingyenes domain, az egyszerű és felhasználóbarát kezelőpanel, valamint a hihetetlen ügyfélszolgálat. Mindezek a funkciók teszik a Bluehostot egy olyan internetes fogadóvá, amelyet a kezdők választanak.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes SSL tanúsítvánnyal és domainkel rendelkezik
 • A WordPress támogatja
 • Az iparágban vezető üzemidő és hardver kíséri
 • Egy kattintással elérhető a WordPress telepítése
 • Kiváló minőségű biztonság és kiegészítők
 • 99,9% üzemidő garancia
 • 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár

Lemez terület
50 gb

Sávszélesség
Korlátlan

Pénzvisszafizetési
30 nap

Ingyenes domain
Igen

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
www.bluehost.com

Bluehost áttekintés: háttérinformációk

A Bluehost 1996-ban alapította Danny Ashworth és Matt Heaton az Utah állambeli Provóban. Rövid idő alatt a világ egyik legnagyobb webtárhelyévé váltak. Ma a cég több mint 2 millió webhelyet üzemeltet szerte a világon.

Bluehost-háttér-info

Egyedülállóvá teszi az, hogy hosszú távú partnerséggel rendelkezik a WordPress-szel. Valójában 2006-ban lett a hivatalos WordPress által ajánlott tárhelyszolgáltató társaság. A fáradhatatlanul dolgozó 750 alkalmazottból álló cég a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kívánja elérni. Büszke a 24 órás ügyfélszolgálatára és a kiváló tárhely-infrastruktúrára. Büszkélkedhet a nyílt forrású szoftverek, például a WordPress támogatásával is.

A WordPress támogatja

Számos webtárhely felel meg a WordPress minimumkövetelményeinek. A WordPressnek azonban hivatalosan is van egy listája, amely tartalmazza a tárhely világának legjobb lehetőségeit. A listán szerepel, ha a Bluehost.

A több mint kétmillió webhelyet üzemeltető webhordozó ismerten ideális WordPress-platform. Jellemzői a WordPresshez vannak hangolva. Szállít egy WordPress-központú irányítópultot, valamint egy kattintással történő telepítést. Egyéb szolgáltatások közé tartozik az ingyenes domain név, az FTP és az e-mail. Könnyen méretezhető, és a házon belüli WP-szakértők által nyújtott 24/7-es támogatással is támogatható.

Webhely által üzemeltetett statisztikák & TLD

A 13hosting-tervvel a Bluehost lenyűgözően 2 233 601 domaint tárolt fel. A .com és az .org egyaránt a leggyakrabban üzemeltetett. Más domain lehet a .info, .us és .biz.

Bluehost-házigazdája-domain

Bluehost-TLD-statisztika

Teljesítmény, Uptime & Betöltési idő

Mielőtt egy internetes gazdagépen települne, kritikus fontosságú a teljesítménymutatók áttekintése. Nézze át a host sebességét (átlagos betöltési ideje) és üzemidejét. Mindezek a mutatók befolyásolják a felhasználói élményt, valamint a WordPress SEO rangsorolását.

Teljesítményteszt (Pingdom)

Ahhoz, hogy gyors weboldallal rendelkezzen, a web hosting cégének is gyorsnak kell lennie. Ezt a tényt szem előtt tartva először megvizsgáltuk a házigazda sebességét. Ehhez egy alapértelmezett témát használva készítettünk egy teszt webhelyet. Szintén hozzáadott kép nélküli tartalmat képekkel, hogy valódi webhelyként működjön. Végül a Pingdom-et használtuk a webhely sebességének tesztelésére.

Mint láthatja, a betöltési idő kevesebb, mint egy másodperc, ami nagyon jó!

pingdom-Bluehost

Szerver Uptime & Betöltési idő (UptimeRobot)

A következő tesztünkre a Bluehost általános elérhetőségét vizsgáltuk. Ehhez megvizsgáltuk a házigazda állásidejét és válaszidejét. Az eredmények azt mutatják, hogy majdnem egy hónapja a Bluehost egyáltalán nem volt lement. Ráadásul a 99,99% -os rendelkezésre állás is nagyon lenyűgöző.

A sebesség szintén figyelemre méltó. A grafikon azt mutatja, hogy a Bluehost válaszideje nagyjából egyenlő volt. Az idő alig elér egy másodpercet bármely napszakban, az átlagos válaszidő majdnem fél másodperc. Így a gazdagép biztosítja a stabil és megbízható teljesítményt.

Bluehost-üzemidő

Bluehost Uptime & Az utolsó 3 hónap betöltési ideje (UptimeRobot)

Hónap
Uptime Stats
Betöltési idő statisztika
2019. június99,98%415 ms
2019. május100%384 ms
2019. április99,99%307 ms

Szerver válaszideje (Bitcatcha)

A Pingdom és hasonló eszközök segítségével láthatja, hogy az adatok, például a képek hogyan töltődnek be webhelyére. A szerver válaszidejének pontosabbá tétele érdekében azonban a Bitcatcha egy megfelelőbb eszköz. Ezzel tesztelhetjük a szerver válaszidejét bármilyen adat betöltése nélkül.

Bluehost-bitcatha

Mint láthatja, a szerver válaszideje rendkívül kivételes, különösen az Egyesült Államokban. Míg más országokban a válaszidő kissé meghaladja, még mindig jóval egy másodperc alatt van. Összességében a szerver válaszideje kiváló.

Tárhely-tervek és szolgáltatások

A Bluehost tárhely-tervek széles skáláját kínálja különféle ügyfelek kielégítésére. Csomagjaik megosztott, felhő, WordPress, WooCommerce, VPS és dedikált tárhelyet tartalmaznak. Röviden nézzük meg, hogy az egyes tervek milyen célokat célozzák meg.

Tárhely típusa
# 1 csomag
# 2 csomag
# 3 csomag
# 4 csomag
Megosztott (alap)2,75 USD / hónapHavonta 4,95 USDHavonta 5,45 USD13,95 USD / hónap
WordPress2,75 USD / hónapHavonta 4,95 USDHavonta 5,45 USD
VPS19,99 USD / hónap29,99 USD / hónap59,99 USD / hónap
Dedikált79,99 USD / hónap99,99 USD / hónap119,99 USD / hónap

Közös tárhely

Ez az ideális terv azok számára, akik alacsony forgalmú új webhelyet indítanak. Egy ilyen tervben a webhely megosztja a kiszolgáló erőforrásait más helyekkel. A Bluehost négy megosztott tárhely-tervet kínál. Ezek a Basic, a Plus, a Choice Plus és a Go PRO.

Alapvető: Havonta 2,75 dollártól kezdve a terv lehetővé teszi egy webhely üzemeltetését. 50 GB-os SSD tárolóval rendelkezik, nem mérve és ingyenes SSL tanúsítvánnyal. Egyéb funkciók között szerepelt 1 tartalmazott domain, 5 parkolt domain és 25 aldomain.

Plusz: Havonta 4,95 dollárba kerül, a terv korlátlan webhelyekkel és SSD tárolással, valamint mérhetetlen sávszélességgel jár. Egyéb szolgáltatások között szerepel egy ingyenes SSL tanúsítvány és korlátlan tartományok. Bónuszként egy 200 dolláros marketing ajánlat is benne van.

Choice Plus: Havi ára 5,45 USD, a Choice Plus csomag mindent tartalmaz, ami a Choice tervben szerepel. Az egyetlen különbség az, hogy ez a terv magában foglalja a domain adatvédelmét és a webhely biztonsági mentését is.

Profivá: Ez a terv a Choice Plus csomag fejlett verziója, elérhető havi 13,95 USD áron. A kettő közötti fő különbség az, hogy a PRO csomag nagy teljesítményű szervert és dedikált IP-t tartalmaz.

Főbb jellemzői
Alapvető
Plusz
Choice Plus
Pro
Kikiáltási ár$ 2.75 / mo$ 4.95 / mo$ 5.45 / mo$ 13.95 / hó
Megújítási ár$ 7.99 / mo$ 10.99 / hó14,99 $ / hó$ 23.99 / hó
Weboldalak1KorlátlanKorlátlanKorlátlan
SSD lemezterület50 GBKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Sávszélességunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
E-mail fiókok5KorlátlanKorlátlanKorlátlan
Domain (ek) tárolt1KorlátlanKorlátlanKorlátlan
INGYENES domaineket tartalmaz1KorlátlanKorlátlanKorlátlan
INGYENES SSL tanúsítvány

Bluehost megosztott-csomag

WordPress tárhely

Ahogy a neve is mutatja, a WordPress által üzemeltetett webhelyek tárhelycsomagja. Amellett, hogy optimalizálták a WP webhelyek futtatását, megvédi webhelyeit a közös fenyegetésektől is. A Bluehost négy WordPress tárhely-tervet kínál. Ide tartoznak a Basic, a Plus és a Choice Plus.

Alapvető: Havi ára 2,75 USD, a terv lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A terv más funkciókat is tartalmaz, például 50 GB-os SSD-tárolást, ingyenes SSL-tanúsítványt és egy éves ingyenes domaint. 50 USD marketing hitelt is tartalmaz ez a terv.

Plusz: Ezzel a csomaggal, amelynek ára 4,95 USD / hónap, korlátlan webhelyek, méretlen sávszélesség és ingyenes SSL-tanúsítvány áll rendelkezésre. Ezenkívül ingyenes domain egy évre, korlátlan aldomainek és 100 USD marketing jóváírás is benne vannak.

Choice Plus: Ezzel a 5,45 USD / havi tervvel korlátlan számú webhelyet, ingyenes SSL tanúsítványt és nem mérhető SSD tárhelyet kap. További funkciók közé tartozik egy ingyenes domain egy évre, 200 dolláros marketing jóváírás és a CodeGuard alapvető biztonsági mentése.

Bluehost-wordpress-csomag

VPS tárhely

A VPS tárolását a WordPress tárhely frissítésének lehet nevezni. Ez lehetővé teszi a virtuális dedikált erőforrások használatát megosztott környezetben. Három VPS-fogadási terv van a Bluehost-nál. Ezek standard, továbbfejlesztett és végső.

Alapértelmezett: Havonta 18,99 USD-tól kezdve a terv 2 magot, 2 GB RAM-ot, 1 TB sávszélességet és 50 GB-os SSD tárolást tartalmaz. Egyéb szolgáltatások: 1 domain, 1 IP cím, 30 napos pénz-visszatérítési garancia és 24/7 támogatás. Ingyenes SSL is benne van.

Javított: Havi 29,99 USD áron, ez a terv 2 magot, 60 GB SSD tárolót, 4 GB RAM-ot és 2 TB sávszélességet tartalmaz. 24 órás támogatást, 2 IP címet és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kap. Ezen felül ingyenesen elérhető az SSL is.

Végső: Havi 59,99 USD áron, ez a terv 4 sebességű magot, 120 GB SSD tárolót, 8 GB RAM-ot és 3 TB sávszélességet tartalmaz. 1 db domain, 2 IP cím és 24/7 támogatás is tartalmazza. Más tervekhez hasonlóan ez is tartalmaz ingyenes SSL tanúsítványt és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Bluehost-VPS-csomag

Dedikált szerver tárhely

A dedikált szerver-tárhely segítségével a szerver erőforrásai maguknak lesznek. Három dedikált tárhely-terv van. Ezek szokásos, továbbfejlesztett és prémium kategóriájúak.

Alapértelmezett: Havi költsége 79,99 USD / hónap, a terv tartalmaz 4 magot és 8 szálat, 2,3 GHz-es sebességet és 500 GB-os tárolást. Ráadásul 4 GB RAM-mal, 5 TB sávszélességgel, 3 IP-címmel és 1 mellékelt domainnel rendelkezik. Egyéb szolgáltatások közé tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány, 24 órás támogatás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Javított: Havonta 99,99 USD-ért a terv 4 magot, 8 szálat, 2,5 GHz-es sebességet, 1 TB tárolót és 8 GB RAM-ot kínál. Egyéb funkciók közé tartozik a 10 TB sávszélesség, 1 mellékelt domain és 4 IP cím. Más tervhez hasonlóan ez is tartalmaz ingyenes SSL-t, 24 órás támogatást és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Prémium: Havonta 119,99 USD-tól kezdve ez a terv 4 maggal és 8 szállal, 3,3 GHz sebességgel és 1 TB tárolással érkezik. Ezen felül 1 domain, 16 GB RAM, 15 TB sávszélesség és 5 IP cím is benne van. Más tervekhez hasonlóan ez is tartalmaz ingyenes SSL-t, 24 órás támogatást és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Bluehost-külön csomagolva

A Bluehost Basic (megosztott terv) részleteiben

A Bluehost megosztott tárhely-csomaggal rendelkezik, amely alkalmas kezdő webhelyek számára. Közös tervük három különböző szintű. Mindhárom terv olyan funkcióval rendelkezik, amelyet a fogadó ügyfelek általában kívánnak.

tervek & Az árak részletesen

Nézzük meg azokat a szolgáltatásokat, amelyek szerepelnek a három alaptervben, valamint az egyes költségeket. Két frissítés érhető el azok számára, akik többet szeretnének az alaptervből. Ezek a Plusz terv és a Choice Plus terv.

Mit tartalmaz a megosztott csomag??

Bluehost Basic: Az alaptervvel egyetlen webhelyet üzemeltethet. A terv további szolgáltatásai között szerepel egy domain, 50 GB tárhely, 25 aldomain és 5 e-mail fiók. Az első felhasználók számára az ár 2,95 USD / hó. Időközben a megújítási ár 7,99 USD / hónap.

Bluehost Plus: A Plus csomag korlátlan webhelyeket, sávszélességet és webhelyet foglal magában. Korlátlan e-mail fiókot is kap. A csomag kiindulási ára 5,95 USD / hónap. Időközben a megújítási ár 10,99 USD / hónap.

Bluehost Choice Plus: Ez a terv egy kicsit tovább megy a plusz tervtől. Magában foglalja a plusz terv összes funkcióját. Ezenkívül olyan extrákat tartalmaz, mint a SiteBackup Pro, valamint a domain adatvédelmet, amelynek értéke meghaladja az évi 80 dollárt. Az első felhasználók számára a terv 5,95 dollárba kerül havonta. A megújítási ár havi 14,99 USD.

Bluehost Go PRO: A Go PRO terv egy lépéssel távolabb van a Choice Plus csomaghoz képest. Mindent tartalmaz, amelyet a Plus csomag tartalmaz, és kombinálja azt egy nagy teljesítményű szerverrel. Ezenkívül tartalmaz egy dedikált IP-t.

Főbb jellemzői
Alapvető
Plusz
Choice Plus
Kikiáltási ár$ 2.75 / mo$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo
Megújítási ár$ 7.99 / mo$ 10.99 / hó14,99 $ / hó
Weboldalak1KorlátlanKorlátlan
SSD lemezterület50 GBKorlátlanKorlátlan
Sávszélességunmeteredunmeteredunmetered
E-mail fiókok5KorlátlanKorlátlan
Domain (ek) tárolt1KorlátlanKorlátlan
INGYENES domaineket tartalmaz1KorlátlanKorlátlan
INGYENES SSL tanúsítvány
INGYENES webhelykészítő
INGYENES webhelyátvitel
cPanel & Softaculous
Éjszakai biztonsági mentések
MySQL adatbázisok
Cloudflare CDNHozzáadHozzáadHozzáad
TeljesítményAlapértelmezettAlapértelmezettAlapértelmezett
Pénzvisszafizetési garancia30 nap30 nap30 nap

Kezdve & Árak táblázatok

Míg az alapcsomag 2,75 dollárba kerül egy hónapra, a többi csomag ugyanolyanba kerül. Egy hónapra 5,45 dollárból indulnak.

Fizetési időszak / terv
(csak új felhasználók számára)
Alapvető
Plusz
Choice Plus
Profivá
12 hónap$ 4.95 / mo$ 7.45 / mo$ 7.45 / mo$ 18.95 / hó
24 hónap$ 3.95 / mo$ 6.95 / mo$ 6.95 / mo$ 15.95 / hó
36 hónap$ 2.75 / mo$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo$ 13.95 / hó

Megújítási árak

Mindhárom megújítási ára teljesen különbözik, és a fizetési tervtől függően változik. A legolcsóbb a 36 hónapos terv. Az alapterv szerint 7,99 USD / hónap. Időközben a Plusz terv esetében a megújítás 10,99 USD / hónapba kerül. A Choice Plus csomag esetében a megújítási ár havi 14,99 USD. Végül: a Go Pro terv esetében a megújítás költsége havi 23,99 USD.

Fizetési időszak / terv
(megújítási árak)
Alapvető
Plusz
Choice Plus
Profivá
12 hónap$ 8.99 / mo12,99 $ / hó16,99 $ / hó$ 25.99 / hó
24 hónap$ 8.49 / mo$ 11.99 / hó$ 15.99 / hó$ 24.99 / hó
36 hónap$ 7.99 / mo$ 10.99 / hó14,99 $ / hó$ 23.99 / hó

Főbb jellemzők részletesen

Vessünk egy pillantást a Bluehost néhány fő funkciójára. Ezek segítenek meghatározni, mennyire jó vagy rossz ez a lehetőség az Ön számára.

Domain név & Email

A domain név ingyen szerepel az összes megosztott tárhely-tervben egész évre. Bár másutt akár 20 dollárba is kerülhet, a Bluehost ingyenesen adja el. A professzionális domain e-mailnek számos előnye van. Fejleszti a vállalati tudatosságot azáltal, hogy megmutatja a domaint az ügyfeleknek az elküldött e-mailekkel. Sőt, növeli a hitelességet, csak kapcsolódva a domainhez. Három lehetőség létezik a Bluehost személyes domain e-mailjeire. Az E-mail Essential csomag licenciánként / hónaponként 2,99 USD, míg a Business Plus licencnél / hónaponként 5,99 USD. Ezen túlmenően a Business Pro ára havi 9,99 USD / licence.

Bluehost-domain-neve

Internetes tér & Sávszélesség

Tároláshoz ez a lehetőség elég alapvető. Míg a lemezterület SDD, nagyon sok van rajta. Az alapterv 50 GB-os, ami sok felhasználó számára elegendő.

A sávszélességre sem korlátozottak. Miközben nincs mérve, nem korlátlan, így könnyen kezelheti a webhely rendszeres használatát. Eközben a többi fejlett megosztott tárhely-terv mérhetetlen sávszélességgel és korlátlan SSD tárolással rendelkezik.

A WordPress egy kattintással történő telepítése

A Bluehost egyetlen kattintással telepíthet különféle népszerű szoftvereket. Ide tartoznak a WordPress, valamint más alkalmazások, például a Drupal és a Magento. Ezen felül, ha a Blueрost WordPress tárhelyet választja, akkor különféle WP funkciókat kap. Ezek közé tartozik az ingyenes e-mail, az automatikus WordPress frissítés, a átmeneti környezet és az automatikus WP telepítés.

Migrációs szolgálat

Sajnos a Bluehost nem kínál ingyenes webhely-áttelepítést. A migrációs szolgáltatások igénybevételéhez 149,99 USD összegű hatalmas díjat kell fizetnie. Ezen felül a gazda nem továbbít 20 e-mail fiókot és öt webhelyet.

Más funkciók

A Bluehost által kínált további szolgáltatások közé tartozik az alkalmazásban gazdag műszerfal. Az irányítópult segítségével különféle szolgáltatásokat, például a Google Apps-t és a CloudFlare-t integrálhat a cPanelbe. Sőt, számos kiegészítő is elérhető. Ide tartoznak a többkiszolgálós felügyelet, az egyedi IP-k, a domain adatvédelem, a SiteLock és a spamvédelem.

Domain adatvédelem

A Bluehost által kínált domain adatvédelemmel védheti meg webhelyét. Segít az adathalász támadások, a spam és a lopások megelőzésében. Ez úgy történik, hogy elrejti a domainjéhez kapcsolódó személyes információkat. A domain adatvédelem havonta 0,99 USD.

SSL tanúsítvány

Mindegyik terv tartalmazott egy ingyenes SSL-tanúsítványt, amelyet a Let’s Encrypt üzemeltetett. Ez biztonságos kapcsolatot biztosít a látogatók és a webhely között. Ennek eredményeként elősegíti a személyes adatok és más érzékeny adatok védelmét.

SiteLock biztonság

A Bluehost a SiteLock Security szolgáltatást is kínálja megosztott tárhelyterveivel. Hónap 1,99 dollárért kaphatja meg. Segítségével megmentheti webhelyét a rosszindulatú programoktól és a támadásoktól. A SiteLock Security úgy működik, hogy felismeri és rögzíti a fenyegetéseket, még mielőtt azok problémává válnának. Egy másik lehetőség a CodeGuard Basic. Ez napi biztonsági másolatot készít és ellenőrzi a változásokat a webhelyen. Ezt havonta 2,99 dolláron kaphatja meg.

Dedikált IP

A dedikált IP-t nem tartalmazza az alapvető megosztott tárhely-terv. Hasonlóképpen, ez nem szerepel a Choice and Choice Plus tervben. A dedikált IP-t csak a Pro terv tartalmazza.

mentések

Az összes megosztott tervhez automatikus biztonsági mentés tartozik. Napi, heti és havi biztonsági másolatot kínálnak. Tehát, ha problémája van a webhelyével, akkor könnyen visszaállíthatja az előző állapotba. Ezenkívül az összes fájlt biztonságban is tarthatja.

Más funkciók

Mivel a Bluehost nagyon sok figyelmet fordít a biztonságra, számos egyéb biztonsági funkció is létezik. Az Apache Spam Assassin, a Spam Hammer és a Spam Experts három különféle réteg anti-spam védelmet kínál. A könyvtárak jelszóval védettek. SSH hozzáférés is biztosított. Ennek eredményeként biztonságosan hozzáférhet a konfigurációs fájlokhoz.

Szerver helye

A Bluehost esetében csak egy kiszolgáló található. A szerver Provo-ban (Utah) található, ahol a cég székhelye található.

Egyszerű használat

Kétségtelen, hogy a Bluehost karcsú és modern weboldallal rendelkezik. Ez a tiszta kialakítás a felhasználói háttér felé is kiterjed. Ennek eredményeként a weboldal nagyon felhasználóbarát. Ezenkívül a következőket kínálja:

Könnyű feliratkozás

A regisztráció és a domain beállítása meglehetősen egyszerű, és nem igényel túl sok időt. Csak válassza ki a kívánt tervet, majd említse meg a részleteket. Lehetőség van új domain beszerzésére is, vagy használhatja a már meglévőt.

Ezután fiókot kell létrehoznia, és meg kell említenie az összes adatot. Itt felkérjük a fizetési adatok megadását is.

fizetési módok

A további könnyű használat biztosítása érdekében a házigazda fogadja a hitelkártyák többségét. A PayPal használatával is fizethet.

Bluehost fizetési

Fiók Aktiválás

A legtöbb felhasználó élvezheti a fiók azonnali aktiválását. Ha azonban csalás gyanúja vagy pontatlan információ áll fenn, akkor az aktiválás késleltethető.

Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata

A Bluehost könnyen kezelhető és egyszerű cPanel kezelőpanellel érkezik. A webhely felállítása és kezelése egyszerűvé válik. A felület annyira egyszerű, hogy csak azokra az ikonokra kell kattintania, amelyekre el kell mennie.

Ügyfélszolgálat (támogatás)

Mint minden más, az ügyfélszolgálat szintén nem hiányzik lenyűgözőtől. 300 emberből álló csapat készen áll az ügyfelek segítésére. A támogatás több nyelven is elérhető. Ezenkívül a drága csomagok technikai támogatást is tartalmaznak. A következő ügyfél-támogatási csatornák érhetők el:

Bluehost-támogatás

Élő chat

Általában kevesebb, mint egy percig tart, amíg az ügynök csatlakozik a chat-buborékhoz. A szoftver azonban azt mondja, hogy várjon legalább öt percet az ügynök csatlakozásához. Ráadásul a sorok nem túl hosszúak, így nem kell várnia. A képviselők is ismeretek vannak az alapvető dolgokról, így kaphatják a szükséges segítséget.

Jegyek

A jegyszolgáltatás szintén lenyűgöző. Egy órán belül a Bluehost rendszeresen válaszol a kérésekre.

Telefon

Van egy nemzetközi szám a hívó ügynökök számára. Lenyűgöző, hogy az ügyfelek képviselői jó tudással rendelkeznek. Így jól felkészültek a kérdések megválaszolására. Általában a telefonos támogatás jó lehetőség.

Oktatási források (tudásbázis)

A tudásbázis megválaszolja a legtöbb kérdést. Részletes oktatóanyagok szintén rendelkezésre állnak útmutatók és e-könyvek formájában. Ezek képekkel vannak ellátva, hogy mindent könnyebben megértsék. Jelen van egy GYIK, amely a témák széles skálájára terjed ki.

Bluehost-oktatási-források

Pénz-visszafizetési garancia (visszatérítési politika)

A Bluehost tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak. Tehát, ha csak az első hónapban szünteti meg munkáját, akkor a teljes visszatérítést megkaphatja. Ha azonban ezt követően lemond, akkor nem kapja meg a visszatérítést. Vegye figyelembe, hogy a domaindíj nem téríthető vissza.

Ki a legjobb a Bluehost számára??

Alapos áttekintés után arra a következtetésre jutottunk, hogy a Bluehost ideális:

 • Azok, akik ilyen megbízható, jó hírnévvel rendelkező webhelyet keresnek. Tény, hogy a Bluehost régi név az iparban, és az évek során erős bizalmat épített fel.
 • WordPress-felhasználók, akik többet költenek további szolgáltatások elérésére. Emellett külön WordPress-szakértői csoportot kapnak.
 • Kis- és nagyvállalatok tulajdonosai. A Bluehost jó lehetőség, ha költségvetéssel rendelkezik, és csak általános célú tárhelyet szeretne.

Előnyök
CONS

 • A tervek általában korlátlan sávszélességet, lemeztárolást és domain tárolást tartalmaznak.
 • Egy ingyenes domain van egy évre a csomagban.
 • A továbbfejlesztett cPanel könnyen kezelhető és gyors hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz.
 • Minden terv kiváló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik.
 • Számos eladás létezik, ami akkor jelent problémát, ha költségvetési költségvetése van.
 • Noha a WordPress tervek szolgáltatásban gazdagok, viszonylag meglehetősen drágák.

Ajánljuk a Bluehost-ot?

A választott tervektől függetlenül számos kiváló extrával és funkcióval rendelkezik. Ráadásul a tervek annyira változatosak, hogy rugalmasságot kapnak költségvetésétől függetlenül. Általánosságban elmondható, hogy a Bluehost szinte minden igényt kielégít.

Összefoglalva: a Bluehost egy olyan webhely, amelyet mindenkinek határozottan ajánlunk. Ha jó hírnévvel rendelkező webhelyet szeretne, akkor ez a legjobb megoldás. A méretezhető és olcsó tervek lehetővé teszik a megoldások személyre szabását, és bármikor elindíthatja!

Reméljük, hogy ez a részletes áttekintés segít megalapozott döntés meghozatalában. Mit gondolsz róla? Van tapasztalata a Bluehost-szal? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map