A2 tárhely áttekintés: Jók-e a „Turbo kiszolgálók”?

Mielőtt ezt az értékelést megírták, megvásároltuk az A2 hosting által kínált szolgáltatásokat. Egy éven át használtuk (és továbbra is használjuk), mielőtt véleményt nyilvánított volna Önnek. A szolgáltatás igénybevételének egy évében nyomon követhetjük az A2 teljesítményét. Megvizsgáltuk az üzemidőt és a sebességet (átlagos betöltési idő).


A felülvizsgálatba beépítettük a valós statisztikákat és a valós adatokat is. Ezek az adatok tartalmazzák az ügyfélszolgálati tapasztalatainkat, a legfontosabb funkciókat, a költségeket, az üzemidőt és a betöltési idő valós adatait. Miután mindent figyelembe vettünk, előkészítettük ezt az elfogulatlan áttekintést.


Túlzott besorolás

4,5 / 5

Jellemzők
10/10

Felhasználóbarát
10/10

Árazás
7/10

Támogatás
10/10

Megbízhatóság
10/10

A2 tárhely kedvezmények
Lásd az ajánlatokat

üzemidő

99,97%

Betöltési idő

347 ms

Az A2 Hosting jó hírnevet szerzett nagy teljesítményű tárhelyként. Szolgáltatásaikat nagyszerűvé teszi az, hogy a megbízhatóságra és a sebességre összpontosítanak. A cég SSD-jeit „Turbo szervereknek” nevezte. Ezek az oldalak akár 20-szor gyorsabban is betöltődnek, mint a szokásos nem SSD-kiszolgálók.

A nagy sebesség nem csak a csúcskategóriás ügyfeleik számára. Ehelyett a turbó lehetőségeket is belefoglalják a megosztott tárhelyterveikbe. Tehát alacsony költséggel élvezheti a nagy sebességet.

Az A2 Hosting állandóan magas rangú a legjobb házigazdák listáján. Ráadásul számos hosting díjat is nyertek. Guru legénységük csapata problémák megoldására éjjel-nappal rendelkezésre áll.

Főbb jellemzők

 • 24 órás felügyelet és állandó biztonság
 • A2-re optimalizált szoftver és turbósebességű szerverek
 • Korlátlan e-mail fiók, domain és adatbázis
 • Ingyenes webhely-transzfereket kínál
 • Korlátlan RAID-10 SSD lemezterület
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Lemez terület
Korlátlan

Sávszélesség
Korlátlan

Pénzvisszafizetési
30 nap

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
www.a2hosting.com

A2 tárhely áttekintése: háttérinformációk

Az A2 Hosting 2001-ben indult Iniquinetként, mint web hosting támogatás. A michiganbeli Ann Arbor-ból indult. Tehát, ahogy a vállalat növekedni kezdett, a nevét A2-re változtatták, hogy tiszteljük a gyökereiket. Ami nagyszerű a gazda számára, hogy mindig támogatja a legújabb technológiát. Végül ez óriási sikert biztosított.

Siteground-háttér-info

2013-ban bevezette az SSD tárhelyet a SwiftServer platform támogatására. A társaság ezután elfogadta az SSD-ket a megosztott tárhely-terveihez. Ennek eredményeként képes volt gyorsítani. 2014 végére elkezdte használni a turbószervereket. Következésképpen jobb oldalbetöltési sebességet kínálott, mint sok más webtárhelyhez. Az évek során az A2 Hosting nagy sebességű és megbízható hostgé vált.

Webhely által üzemeltetett statisztikák & TLD

2001 óta az A2 Hosting azon dolgozott, hogy sok közül választhasson. 24 hostolási tervvel 186 152 domaint tárolt fel. Az általuk üzemeltetett domainek a .com, .org, .us, .biz és .info. Összességében évről évre 14% -os növekedési ütem tapasztalható.

a2-tárhely-domain-statisztika

a2-hosting-TLD-statisztika

Teljesítmény, Uptime & Betöltési idő

Ehhez a felülvizsgálathoz feliratkoztunk az A2 tárhelyszolgáltatásokra és telepítettük a WordPress programot. Ezután készítettünk egy dummy weboldalt az alapértelmezett téma használatával. Azt is kitöltöttük webhelyünket, hogy valódi, átlagos WordPress webhelyként működjenek.

Teljesítményteszt (Pingdom)

A sebesség kritikus jelentőségű minden webhely számára, függetlenül a réstől. Így a Pingdom használatával először megvizsgáltuk a házigazda sebességét. Az eredmények azt mutatják, hogy a betöltési idő csaknem fél másodperc, ami önmagában figyelemre méltó.

pingdom-a2-hosting

Szerver Uptime & Betöltési idő (UptimeRobot)

A dummy WordPress webhelyet minden percben ellenőriztük a gazdagép teljes elérhetősége szempontjából. Más szavakkal, mind a válaszidőket, mind az állásidőket teszteljük. Nagyon világos, hogy az A2 Hosting az elmúlt két hónapban nem tapasztalt leállást. Így a 100% szerver üzemideje nagyon lenyűgöző.

A válaszidő szintén kiváló. Amint a grafikonból látható, a válaszidő egész nap jóval fél másodperc alatt van. Csak egy másodperc töredéke tart ahhoz, hogy a válasz csak egy napszakban reagáljon.

Siteground-üzemidő

A2 Hosting Uptime & Az utolsó 3 hónap betöltési ideje (UptimeRobot)

Hónap
Uptime Stats
Betöltési idő statisztika
2019. június99,97%278 ms
2019. május99,98%257 ms
2019. április99,99%263 ms

Szerver válaszideje (Bitcatcha)

Az olyan eszközök, mint a Pingdom, lehetővé teszik, hogy megnézze, hogyan töltődik be a webhely adatai. Ez magában foglalja az adathordozó betöltését, amely hosszabb ideig tart, mint a sima szöveg. Így a szerver válaszidejének pontosabbá tételéhez a Bitcatcha-t használtuk. Ezzel az eszközzel meg lehet tesztelni a szerver válaszidejét az adatok betöltése nélkül.

Siteground-bitcatha

Az eredmények azt mutatják, hogy az USA-ban a válaszidő egy másodperc alatt van, ami kivételes. Másutt is, a statisztika lenyűgöző. Az összes szerver fél másodpercen belül válaszol.

Tárhely-tervek és szolgáltatások

Annak biztosítása érdekében, hogy kiszolgálja nagy ügyfélkörét, a társaság számos tárhely-csomaggal rendelkezik. Igényeitől függően kiválaszthatja a legmegfelelőbb hostolási tervet.

Tárhely típusa
# 1 csomag
# 2 csomag
# 3 csomag
# 4 csomag
Megosztott (alap)3,92 USD / hónapHavonta 4,90 USD9,31 USD / hónap
WordPress3,92 USD / hónapHavonta 4,90 USD9,31 USD / hónap11,99 USD / hónap
VPS32,99 USD / hónap46,19 USD / hónap65,99 USD / hónap
Dedikált141,09 USD / hónap207,49 USD / hónap290,49 USD / hónap

Közös tárhely

A megosztott tárhelyhez Windows és Linux szervercsomagok egyaránt elérhetők. Ezek a csomagok majdnem ugyanazok. Az egyetlen különbség az, hogy a cPanel mindkettőnél különbözik. Ezen felül a Windows csomagok valamivel drágábbak. Összességében három különböző megosztott terv létezik az összes tárhelyfajtára vonatkozóan.

Főbb jellemzői
LITE
GYORS
TURBO
Kikiáltási ár$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
Megújítási ár$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / hó
Weboldalak1KorlátlanKorlátlan
SSD lemezterületKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Sávszélességunmeteredunmeteredunmetered
E-mail fiókok25KorlátlanKorlátlan
Domain (ek) tárolt25KorlátlanKorlátlan
INGYENES domaineket tartalmaz
INGYENES SSL tanúsítvány

a2-tárhely megosztott-csomag

VPS tárhely

Ha nem akarja foglalkozni az összes műszaki részlettel, akkor választhatja a VPS tárolását. Két lehetőség áll rendelkezésre; Kezelt VPS vagy dinamikus VPS tárhely-terv. A dinamikus VPS terv teljesen testreszabható fiókot biztosít Önnek. Eközben a kezelt VPS-terv teljes HostGuard-kezelést biztosít.

a2-hosting-VPS-csomag

Dedikált tárhely

Ismét két lehetőség áll rendelkezésre a dedikált tárhelyhez. A rugalmas dedikált tárhely segítségével lehetősége nyílik a parancssor fejlesztésére. Eközben a menedzselt flex-tárhely segítségével teljes mértékben menedzselt hosting megoldást kap. Mindkét kategóriára három terv áll rendelkezésre; Sprint, Exceed és végül Mach.

a2-hosting dedikált-csomag

Cloud tárhely

Az összes felhő-tárhely-tervezet a Linux szerver köré koncentrálódik. Más szavakkal, a Windows számára nem áll rendelkezésre lehetőség. Kiválaszthatja azonban a Linux operációs rendszert. Ezenkívül kiválaszthatja a kívánt tárolót is; SDD vagy HDD.

a2-hosting-cloud-csomag

Viszonteladói tárhely

Különböző viszonteladói tárhely-tervek érhetők el mind a Linux, mind a Windows szervereken.

a2-hosting-viszonteladó-csomag

Az A2 Hosting Basic (megosztott terv) részleteiben

A társaság által kínált alapvető alaptervet Lite csomagnak nevezzük. Windows és Linux rendszerre egyaránt elérhető. Ez az egyetlen webhely ideális választása.

tervek & Az árak részletesen

Nézzük meg az alapterv jellemzőit és az árat, amelyet meg kell fizetnie. Két frissítési lehetőség is elérhető azok számára, akiknek szükségük van rájuk. A Swift-terv révén kétszer kap forrásokat és több webhelyet. A másik lehetőség a Turbo terv, amely a vállalat eddig leggyorsabb szolgáltatása.

Mi szerepel az alapcsomagban??

LITE (alapcsomag): Egy webhelyen kívül a terv nagyon sok funkcióval rendelkezik. Ide tartoznak 5 adatbázis, ingyenes SSD és SSL, korlátlan átvitel és korlátlan tárhely. Ráadásul, mint az összes tervnél, ez magában foglalja a pénzvisszafizetési garanciát is. Vegye figyelembe, hogy az alapszintű terv nem tartalmazza a vállalat Turbo szervereit. A csomag havonta 3,92 dollárral kezdődik. Havi 7,99 dollárral megújul.

GYORS: A Swift csomag korlátlan webhelyeket, transzfereket, adatbázisokat és tárolót tartalmaz. Ingyenes SSD-t és SSL-t is tartalmaz. A turbószerverek azonban nem tartoznak ide. Egyéb szolgáltatások közé tartozik bármikor a pénz-visszafizetési garancia és a cPanel. A terv indulási ára 4,90 USD. Eközben a megújítási ár havi 9,99 USD.

TURBO: Más tervekhez hasonlóan, ez magában foglalja a korlátlan átvitelt, tárolást és az adatbázist is. Ide tartozik a turbószerver is, amely akár 20-szor gyorsabb is. Egyéb funkciók közé tartozik a cPanel vezérlőpanel és bármikor pénz-visszafizetési garancia.

Főbb jellemzői
LITE
GYORS
TURBO
Kikiáltási ár$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
Megújítási ár$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / hó
Weboldalak1KorlátlanKorlátlan
SSD lemezterületKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Sávszélességunmeteredunmeteredunmetered
E-mail fiókok25KorlátlanKorlátlan
Domain (ek) tárolt25KorlátlanKorlátlan
INGYENES domaineket tartalmaz
INGYENES SSL tanúsítvány
Összes adatbázis5KorlátlanKorlátlan
Weboldal átadásaIngyenesIngyenesIngyenes
SSD Boost
Turbo Server20X gyorsabb
Állandó biztonság
A2 optimalizált szoftver
magok1 x 2,1 gHz2 x 2,1 gHz2 x 2,1 gHz
Fizikai memória0,5 GB1 GB2 GB
Szerver helyének beállításai
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Biztonsági másolat készítése a szerverről
WordPress LiteSpeed ​​gyorsítótár20X gyorsabb
Dedikált IP cím$ 1.96 / mo$ 1.96 / mo$ 1.96 / mo
DNS-kezelésIngyenesIngyenesIngyenes
SSH hozzáférés & rsync
cPanel Vezérlőpult
Softaculous
Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Kiindulási táblázat

Mint korábban említettem, a Linux és a Windows tárhely ára különbözik. Tehát Linux esetén a Lite csomag havi 3,92 dollárból indul 2 és 3 éves tervek esetén. Időközben Windows esetén a csomag 4,90 dollár / hónap. Az árak azonban változnak, ha az éves, a kétéves és a hároméves terveket választják. Például, ha a Lite-tervre a 24 hónapos időszakot választja, akkor 3,92 USD / hó fog kerülni. Általában minél hosszabb a terv, annál alacsonyabb az árak. A következő táblázatban megtekintheti a pontos költségeket a kívánt időtartam szerint:

Fizetési időszak / terv
(csak új felhasználók számára)
LITE
GYORS
TURBO
1 hónap$ 4.90 / mo$ 6.37 / mo$ 12.25 / hó
12 hónap$ 4.41 / mo$ 5.39 / mo$ 10.29 / hó
24 hónap$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
36 hónap$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo

Megújítási árak táblázat

Csakúgy, mint a kiindulási árak, a megújítási árak is változnak az időtartam növekedésével. A táblázatból látható, hogy a havi költség a legalacsonyabb a 24 és 36 hónapos terv esetében.

Fizetési időszak / terv
(megújítási lehetőségek)
LITE
GYORS
TURBO
1 hónap$ 9.99 / mo12,99 $ / hó$ 24.99 / hó
12 hónap$ 8.99 / mo$ 10.99 / hó$ 20,99 / hó
24 hónap$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / hó
36 hónap$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 18.99 / hó

Főbb jellemzők részletesen

Vessen egy pillantást az A2 tárhely nyújtotta lehetőségekre. Ezek ismerete segít meghatározni, hogy ez az internetes host megfelelő-e az Ön számára!

Domain név & Email

Az A2 Hosting nem nyújt ingyenes domainnevet. Előfordulhat azonban, hogy alacsony áron kap domainnevet. Ez évi 14,95 dollárba kerül. Ezen felül megszerezheti a domain védelmi opciót.

a2-hosting-domén-nevek

Ezenkívül az alapterv 25 e-mail címet tartalmaz. Eközben mind a Swift, mind a Turbo terv korlátlan e-mail címet tartalmaz.

Internetes tér & Sávszélesség

Az A2 tárhely segítségével korlátlan tárhelyet és ingyenes SSD-ket kap. Valójában a legalapvetőbb terv tartalmazza mindkét funkciót. Tehát, még akkor is, ha kiválasztja az alaptervet, nem fogja kihagyni a kettőt.

A WordPress egy kattintással történő telepítése

A cPanel kezelőpanel Softaculous funkcióval rendelkezik. A WordPress egyetlen kattintással történő telepítőjével könnyen telepítheti a WordPress programot.

Migrációs szolgálat

Ezzel a webgazdaval élvezheti az ingyenes webhely-migrációt. Ha a cPanel-et használja a jelenlegi gazdagéppel, akkor az A2 áthelyezi a webhelyet az Ön számára anélkül, hogy fel kellene számolnia!

Weboldal-készítő

Az A2 hatékony A2 weboldal-készítőt kínál. Alapvetően 4 különböző terv van. A legolcsóbb, amely ideális az egyoldalas weboldalhoz, 3,92 dollár / hónap áron kezdődik. Eközben a legdrágább, amely alkalmas az e-kereskedelem webhelyeire, 11,76 USD / hónapba kerül. A webhely készítője különféle sablonokat és elegendő tárhelyet tartalmaz.

a2-hosting-website-építő

Más funkciók

Az A2 nagyon sok funkcióval rendelkezik a fejlesztők számára. A leglátványosabb tulajdonságuk azonban a Turbo szerver, amely kiváló töltési időt ígér. Más funkciók között szerepel az üzemidő 99,9% -a.

Domain adatvédelem

Az A2 Hosting azonosító védelmet nyújt. Ezzel a funkcióval megóvhatja személyes adatait. Ugyanakkor biztosíthatja azt is, hogy csökkenjen a postaládájába érkező spam mennyisége. Vegye figyelembe, hogy ez évi 9,95 dollárba kerül.

SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítvány alapvetően ellenőrzi a webhely személyazonosságát. Ezenkívül a webhely és a szerver között elküldött adatokat is titkosítja. Egyszerűen fogalmazva hozzá egy további biztonsági réteget, amely kulcsfontosságú a fizetéseket elfogadó webhelyek számára.

Az A2 számos SSL tanúsítványt kínál, amelyek megfelelnek webhelye igényeinek. Az alap SSL ingyenesen tartalmazza. Ugyanakkor elérhető egy fejlett SSL, amely kiemelkedő üzleti biztonságot nyújt.

SiteLock biztonság

Az A2 tárolás biztosítja ügyfeleik webhelyének biztonságát. Ezért minden fiókjába beépíti a Perpetual Security néven ismert proaktív védelmi intézkedéseket. Ez számos olyan funkciót magában foglal, mint a víruskeresés, a szerver keményedése és az automatikus gyógyulás elleni védelem. A további biztonság biztosítása érdekében együttműködött a SiteLock-lal.

Dedikált IP

Megrendelhet egy dedikált IP-címet az ügyfél panelen. Havonta 4 dollárba kerül, tekintet nélkül a választott tervre.

mentések

Lehetősége van arra, hogy biztonsági másolatot készítsen bármikor. Ez akkor hasznos, ha nem akarja, hogy a heti vagy a napi biztonsági mentés megtörténjen. Készíthet teljes vagy részleges biztonsági másolatot a webhelyére.

Más funkciók

A további biztonság érdekében az A2 tartalmazza az ingyenes HackScan védelmet. Ez elősegíti a hackerek megakadályozását, még mielőtt a legkisebb kárt okoznák. Egyéb funkciók közé tartozik a kettős tűzfal, a KernelCare és a brute force védelem.

Szerver helye

Szervereik három kontinensen vannak elosztva, ami szilárd teljesítményük másik oka. A szerverek Európában Amszterdamban, Ázsiában Szingapúrban, valamint az USA-ban Michiganben és Arizonában találhatók. Tehát hozzáférhet a helyéhez legközelebbi szerverhez.

Ennek eredményeként élvezheti webhelye jobb teljesítményét és sebességét. Ezenkívül a szervereket éjjel-nappal ellenőrzik. Ezen kívül kizárólag az A2 tulajdonában vannak, így probléma nélkül megbízhat a biztonságban.

Egyszerű használat

Míg az A2 Hosting fejlesztőbarát házigazda, még mindig nem nehéz használni. Röviden vessünk át egy olyan funkciót, amely biztosítja ezt a könnyű használatot.

Könnyű feliratkozás

A regisztráció mindössze három alapvető lépést foglal magában. Az összes lépés alapvető és könnyen követhető, így nincs probléma a regisztrációval.

fizetési módok

Számos fizetési mód elfogadható. Ezek magukban foglalják a PayPal, a banki átutalás, a pénzátutalás, a hitelkártya, a Skrill, a PayULatam és a csekkeket.

Fiók Aktiválás

Fiókja azonnal aktiválódik. Nem kell megvárnia, hogy hozzáférjen a kiváló minőségű hosting szolgáltatásokhoz.

Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata

A könnyű használat érdekében az A2 a cPanel-et, a szokásos kezelőpanelt kínálja. Még azok számára is, akik először használják, a központ nagyon egyszerűen használható. Ráadásul könnyű navigálni a különböző lehetőségek között a weboldal kezelésére.

Hasonlóképpen, a különféle CMS szkriptek telepítéséhez csak néhány kattintás szükséges. Sőt, más alkalmazások, például a Drupal és a Joomla is könnyen elérhetők a kezelőpanelről. További e-kereskedelem eszközöket is tartalmaz a hozzáadott funkcionalitás érdekében. Ezek közül egyik sem tartalmaz komplex kódolást, így érdemes megy.

Ügyfélszolgálat (támogatás)

Az ügyfélszolgálat egyenértékű, és a kapcsolatfelvétel különböző lehetőségei vannak. Valójában a támogató csoport neve Guru Crew, amely mindig készen áll a segítségre.

a2-hosting-támogatás

Élő chat

Az élő csevegés a hét minden napján elérhető. Bármikor üzenetet küldhet nekik.

Jegyek

Felállítottak egy kapcsolattartási támogatási jegykezelő rendszert is. Így láthatja a választott meglévő szolgáltatásokkal kapcsolatos válaszokat.

Telefon

A telefonos támogatás szintén elég hatékony. Még akkor is, ha késő este felhívja őket, valaki válaszol a hívásra. Bizonyos esetekben megkérhetik Önt, hogy hagyjon hátra üzenetet. Rövid időn belül visszahívják Önt.

Oktatási források (tudásbázis)

Van egy tudásbázis is azok számára, akik maguk keresik a megoldásokat. Ebben a tudásbázisban különböző témájú cikkeket talál. Ide tartoznak a PHP, SSH kulcsok, WordPress és e-mail fiókok. A gyors eredmények eléréséhez egy keresőmező is található, ahol kulcsszót írhat be és kaphat kapcsolódó cikkeket.

a2-hosting-tudásbázis

Pénz-visszafizetési garancia (visszatérítési politika)

Az A2 tárhely segítségével kockázatmentes próbaverziót és bármilyen pénzvisszafizetési garanciát kap. Ez azt jelenti, hogy gondtalan visszatérítést kap a fogadótól. Ezen felül, ha egy hónapon belül lemondja fiókját, a teljes visszatérítést kapja. Ön is kaphat bizonyos arányos visszatérítéseket, ha a kezdeti hónap után törli a számlát. Ez azonban a felhasználásától függ.

Ki az A2 hosting??

 • A legideálisabb lehetőség a fejlesztők számára, mivel számos fejlesztőbarát eszközt kínál.
 • Ez még mindig alkalmas kezdőknek, akiknek nincs előzetes webtárhely-ismerete.
 • A tapasztalt webmesterek is részesülhetnek szolgáltatásai előnyeiben.

Előnyök
CONS

 • Biztosítja a nagy sebességű terhelési teljesítményt.
 • Ingyenes SSD-kkel szállítva.
 • Alkalmas WordPress felhasználók számára.
 • Az oldal betöltési ideje meglehetősen lenyűgöző.
 • A Windows-tárhely tervei korlátozottak.
 • A többi tervhez képest inkább a drága oldalon van.

Javasoljuk az A2 tárhelyet??

Összességében az A2 képes biztosítani az összes olyan eszközt, amely a kezdőknek és a szakértőknek szükséges webhelyének működtetéséhez. A teljesítmény, a sebesség és a megbízhatóság alapján ez jó lehetőségnek tűnik. Ügyfélszolgálatuk szintén magasan képzett, barátságos és mindig hajlandó segíteni.

Míg az árak magasak, a pénz-visszatérítési garancia pótolja ezt. Valójában a garancia csak azt mutatja, hogy hite van szolgáltatásaikban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map