DigitalOcean áttekintés: A hullám elég magas-e?

A DigitalOcean meglehetősen ígéretes VPS-tárhelynek tűnik, de megéri az árát? Megvan a válasz az Ön számára. Megvásároltuk a szolgáltatást, és egy ideig felhasználtuk arra, hogy megítéljük, mennyire jó vagy rossz. Sok tényezőre figyeltünk, ideértve az üzemidőt, a betöltési időt, a költségeket, a szolgáltatásokat és a cég által kínált ügyfélszolgálatot.


Túlzott besorolás

4,8 / 5

Jellemzők
9/10

Felhasználóbarát
10/10

Árazás
10/10

Támogatás
9/10

Megbízhatóság
10/10

DigitalOcean kedvezmények
Lásd az ajánlatokat

üzemidő

99,99%

Betöltési idő

219 ms

A 2011-ben alapított DigitalOcean a szolgáltatások széles skáláját kínálja, és ma nagyon tiszteletreméltó név. Még a nagy nevek, mint például a Gitlab, rajongóknak tűnnek. Sőt, néhány jó hírű webhely is hitelesítette, köztük a Netcraft, amely az egyik leggyorsabban növekvő felhő-tárhely-szolgáltatásnak nevezte. A társaság méret szerint harmadik helyre került 2014-re, és azóta csak növekedett.

Ez az amerikai cég ismert, hogy elősegíti a fejlesztők gyorsabb munkáját. Mitch Wainer, Ben Uretsky, Alec Hartman, Moisey Uretsky és Jeff Carr agyszülője. Összeálltak, hogy elindítsanak egy kis indítást NYC-ben, amelyet jelenleg több mint fél millió felhasználó használ.

Főbb jellemzők

 • Az üzemidő 99,99% -át garantálja, ami nagyon megbízható szolgáltatást jelent
 • Az automatizált biztonsági mentések miatt nem kell aggódnia a fájlok elvesztése miatt
 • A magánhálózatok lehetővé teszik, hogy több cseppet tartson ugyanabban az adatközpontban anélkül, hogy belemenne a sávszélességbe
 • Az egy kattintással elérhető alkalmazások lehetővé teszik számos alkalmazás telepítését egyetlen kattintással
 • A figyelési szolgáltatások ingyenesen elérhetők
 • Számos e-kereskedelmi platform közül választhat

CPU
1 mag

Lemez terület
25 gb

Sávszélesség
1 evőkanál

RAM
1 gb

Pénzvisszafizetési
30 nap

Hosting tervek
digitalocean.com

Contents

DigitalOcean áttekintés: Háttérinformációk

A New York-i székhelyű DigitalOcean felhőinfrastruktúra-szolgáltató, adatközpontokkal elterjedve a világ minden tájáról. Felhőszolgáltatások keverékét kínálja a fejlesztők számára az alkalmazások méretezésére és telepítésére több számítógépen. Ez a világ harmadik legnagyobb hosting szolgáltatója, és 2018-ban bekerült a Deloitte Technology Fast 500 listájába.

digitalocean-háttér-info A 2013-as évre vonatkozó képernyőképe a webarchive.org-ból származik

Moisey és Ben Uretsky 2011-ben találta meg, miután felismerte az igényt, mivel a legtöbb vállalat a vállalkozásokra koncentrált, nem pedig az egyes fejlesztőkre. A béta termék 2012 első negyedévében jelent meg, és a cég 2013-ban érte el első jelentős sikert, amikor azon kevés társaság közé vált, amely SSD-alapú opciókat kínál..

Webhely által üzemeltetett statisztikák & TLD

A webhely jelenleg több mint félmillió domaint tárol, amelyek nagy része a .com domainbe tartozik. Ugyanakkor egy csomó más TLD-t is kínál, beleértve a .info, .org, .biz és az országspecifikus TLD-ket, például a .us.

digitalocean-házigazdája-domain

digitalocean-TLD-statisztika

Teljesítmény, Uptime & Betöltési idő

Fontos, hogy figyelemmel kísérjük a teljesítményt, amikor kiválasztunk egy internetes hostot. Jó sebességet és rendelkezésre állást kell kínálnia, mivel ez a két tényező döntő fontosságú lehet, és befolyásolhatja a SEO rangsorolását is.

Teljesítményteszt (Pingdom)

Futtattuk a Pingdom tesztet, hogy megítéljük a WordPress használatával létrehozott webhely minőségét, amelyen dummy tartalom, beleértve a grafikát is. A teszteredmények kiválóak voltak:

pingdom-digitalocean

Az oldal betöltése kevesebb, mint egy másodpercbe telt, ami nagyon lenyűgöző. Ezt szem előtt kell tartania, mivel a legtöbb felhasználó elhagyja a weboldalt, ha legalább 2 másodpercig tart a betöltés.

Nem használtunk gyorsítótárazást vagy sebesség-optimalizálási trükköt, és az eredmények elég jónak bizonyultak. Mint látja, itt viszonylag kicsi az oldalméret, és kissé lassabb lehet a sebesség, ha izmos oldalak vannak.

Szerver Uptime & Betöltési idő (UptimeRobot)

UptimeRobot megfigyelést futottunk ugyanazon az oldalon, hogy megítéljük a minőséget, és ismét nagyon lenyűgözött az eredmény.

digitalocean-üzemidő

Mint láthatja, a webhely már 5188 órán keresztül működik, ami körülbelül 216 napnak felel meg. A sebesség szintén nagyon megbízható, és még egyszer sem érte el az 1 másodperces jelet. Biztosak lehetünk abban, hogy a szolgáltatás gyors és stabil.

DigitalOcean Uptime & Az utolsó 3 hónap betöltési ideje (UptimeRobot)

Hónap
Uptime Stats
Betöltési idő statisztika
2019. augusztus100%158 ms
2019. július100%159 ms
2019. június100%153 ms

Szerver válaszideje (Bitcatcha)

Fontos tudni, hogy az Ön webhelyén minden betölti és hogyan működik a különböző országokban; elvégre az internet arról szól, hogy globális légy.

digitalocean-bitcatha

A DigitalOcean A + -ot szerepelt a listánkon. Szerverek vannak a világ minden tájáról. Ezért szinte minden sarokban gyors a sebesség. Ez a leggyorsabb az Egyesült Államokban, amelyet Ausztrália követ. Európában is elég gyors, Londonban 25 ms-ot tesz ki. São Paulo és Bangalore régióban ez a leglassabb, de ez nem túl rossz. Összességében kiváló lehetőség, ha jó mennyiségű nemzetközi forgalomra számítanak.

DigitalOcean árképzés & Tervek (cseppek)

A DigitalOcean-t nemcsak az egyedi fejlesztők számára tervezték, hanem a nagy és a kis vállalkozások számára is. A cég csomagok keverékét kínálja, és különféle hostolási szinteket kínál, hogy megfeleljen a növekvő fogyasztói igényeknek.

A felhasználók választhatnak számos tárhelycsomag közül, méretüktől és tárolási igényektől függően. A legtöbb számlázható óránként vagy havonta.

A cég virtuális gépekhez „cseppek” nevet adott. Választhat a CPU-ra optimalizált cseppek vagy a standard cseppek közül. Az előbbi jobban megfelel azoknak a felhasználóknak, akik olyan húsos gépet szeretnének, amely intenzív munkákat képes elvégezni, míg az utóbbi jobban megfelel azoknak a felhasználók számára, akik rendszeres feladatokat szeretnének elvégezni..

digitalocean-create-cseppek

Ne hagyja, hogy ez az új terminológia megijesztsen. Semmi bonyolult. Csak egy gép neve. Ráadásul meglehetősen könnyű kezelni és kezelni. A felhasználók igényeik szerint rendelhetnek vagy törölhetnek gépeket.

Választhat számos operációs rendszer közül, például Ubuntu, Linux, CoreOS, Fedora, FreeBSD, GPL és Debian. Az összes operációs rendszer előre gyártott, és azonnal elindulhat. Valójában csak 55 másodpercig tart, hogy hozzáférjen egy új cseppecskéhez.

Szabványos cseppek & CPU-ra optimalizált cseppek

A standard Sropletek alkalmasak webes alkalmazások, blogok, átmeneti / tesztelési környezetek, adatbázisok és a memóriában lévő gyorsítótárak méretezésére és tárolására. A legolcsóbb csomag 5 dollárért / hónapért (0,007 dollár / óra) indul, és 1 GB RAM / 1 CPU-val, 25 GB-os SSD lemezzel és 1000 GB átvitellel érkezik. Különféle csomagok közül választhat, és mindegyik óránkénti és havi árakat kínál.

Másrészt a CPU-hoz optimalizált cseppek dedikált hiperszálakkal érkeznek, és jobban alkalmazhatók CPU-igényes alkalmazásokhoz, például hirdetésmegjelenítéshez, gépi tanuláshoz, kötegelt feldolgozáshoz és video kódoláshoz. A legolcsóbb terv 40 dollár / hónap vagy 0,060 dollár / óra. Különféle csomagok közül választhat, és mindegyik óránkénti és havi árakat kínál.

Szabványos cseppek

CPU-ra optimalizált cseppek

Ár táblázat a szokásos és a CPU-ra optimalizált cseppekhez

Szabványos cseppek

Csomag
Operációs rendszer neve
RAM / VCPUS
SSD
Átutalás
Ár
1. felhőLinux / Unix1 GB / 1 CPU25 GB1 TB5 USD / hónap
2. felhőLinux / Unix2 GB / 1 CPU50 GB2 TB10 USD / hónap
3. felhőLinux / Unix2 GB / 2 CPU60 GB3 TBHavonta 15 USD
4. felhőLinux / Unix4 GB / 2 CPU80 GB4 TB20 USD / hónap
5. felhőLinux / Unix8 GB / 4 CPU160 GB5 TB40 dollár / hónap
6. felhőLinux / Unix16 GB / 6 CPU320 GB6 TB80 USD / hónap

CPU-ra optimalizált cseppek

Csomag
Operációs rendszer neve
RAM / VCPUS
SSD
Átutalás
Ár
1. felhőLinux / Unix4 GB / 2 CPU25 GB4 TB40 dollár / hónap
2. felhőLinux / Unix2 GB / 1 CPU50 GB2 TB10 USD / hónap
3. felhőLinux / Unix16 GB / 8 CPU100 GB6 TB160 dollár havonta
4. felhőLinux / Unix32 GB / 16 CPU200 GB7 TB320 USD / hónap
5. felhőLinux / Unix64 GB / 32 CPU400 GB9 TB640 USD / hónap

Fejlesztők

Ha fejlesztő vagy, akkor jó hír az Ön számára. A szolgáltatást csak 55 másodperc alatt hozhatja létre új cseppek készítéséhez. Minden csepp gyökérképernyő-hozzáférést és néhány egyéb jó funkciót kínál, köztük: Képesség választani az operációs rendszert, DNS-kezelés, Egyszerű vezérlőpult, Felhő-tűzfalak, Automatizált biztonsági mentések, Előreépített alkalmazásképek, Saját hálózat, Globális képátvitel, SSD-k.

Fontos: A cég számos felhő-tárhely-szolgáltatást kínál, de nem terjed ki a megosztott, dedikált vagy kezelt tárhelyre.

Hogyan hozzunk létre egy cseppet?

A DigitalOcean vezérlőpanel meglehetősen egyszerűen használható. Így készítheti el saját cseppjét.

1. Jelentkezzen be a vezérlőpultra, lépjen az Irányítópultra, nyomja meg a „Létrehozás” zöld gombot, majd válassza az első cseppek lehetőséget (felhőkiszolgálók létrehozása).

Szabványos cseppek

2. Válassza ki a kívánt konfigurációkat a következő oldalon (cseppek létrehozása). A konfigurációk alapértelmezett beállításaival érkeznek.

3. Dönthet úgy, hogy testreszabja a cseppet. A folyamat meglehetősen egyszerű. Válasszon egy képet, és válassza ki a kívánt operációs rendszert előre telepített alkalmazásokkal, ha szükséges.

válasszon képet

4. Válassza ki a szükséges tárolóhelyet és RAM-ot.

5. Dönthet úgy is, hogy blokktárolót ad hozzá, ha további tárolási kötetekre van szüksége a cseppek támadására.

6. Ezenkívül fontolja meg a biztonsági mentéseket, ha azt akarja, hogy a rendszer heti egyszer készítsen lemezképét a cseppecskéről, így összeomlás vagy más hasonló probléma esetén felhasználhatja. A biztonsági másolat kb. Egy hónapig (négy hétig) megmarad..

7. Válasszon egy adatközpont-régiót ügyfeleinek szem előtt tartásával. A legközelebb kell lennie ahhoz, ahol a közönség legnagyobb darabját találja.

Szabványos cseppek

8. Válasszon további lehetőségeket, mint például a magánhálózat, IPv6, felhasználói adatok és megfigyelés.

9. Adjon hozzá SSH kulcsokat a biztonsága érdekében.

10. Véglegesítés és létrehozás.

A DigitalOcean Basic (VPS terv) részleteiben

Nem számít, mennyire jó egy társaság; a legtöbb ember távol tartja tőle, ha túl drága. Szerencsére a DigitalOcean az olcsóbb lehetőségek között van, főleg mivel választhat óránkénti és havi csomagok között.

Az összes szokásos csomag tartalmazza a DNS-kezelést, a 24 órás támogatást, az előre definiált és ingyenes tűzfalakat, a teljes figyelést és számos előkészített nyílt forráskódú alkalmazást..

Nézzük meg részletesen a terveket.

Mit tartalmaz a VPS Basic (5 $) csomag?

Standard csepp 1vCPU csomagot kaphat havonta akár 5 dollárért vagy 0,007 dollárért óránként. 1 TB átvitellel és 25 GB SSD-vel jár.

Kiindulási árak

Havonta 5 dollárral indulhat. Jó lehetőség lehet a hosszú távú feliratkozás, de a vállalat nem kínál kedvezményeket, és a legolcsóbb 36 hónapos szerződés 180 dollárba kerül. A legdrágább opció 32 vCPU, és havi 960 dollárba, vagy 1,429 dollárba kerül. 12 TB átvitellel és 840 GB SSD-vel jár.

Terv & Csomag
1. felhő
2. felhő
3. felhő
4. felhő
5. felhő
1 hónapos futamidő$ 5$ 10$ 15$ 20$ 40
12 hónapos futamidő$ 60120 $180 $240 $$ 480
24 hónapos futamidő120 $240 $360 $$ 480960 $
36 hónap180 $360 $540 $720 $$ 1140

Megújítási árak

Ez azon kevés vállalatok egyike, amelyek nem rendelkeznek megújítási politikával. Csak a tényleges használatért fizet. Ráadásul az összes csomag havi sapkával van ellátva, így biztosítva, hogy soha ne kerüljen ki költségvetése, függetlenül attól, hogy hány cseppet hoz létre.

Főbb jellemzők részletesen

Vessünk egy pillantást a DigitalOcean által kínált főbb szolgáltatásokra. Ezek segítenek meghatározni, mennyire jó vagy rossz ez a lehetőség az Ön számára.

Domain név & Email

Az összes csomag ingyenes e-mail fiókkal érkezik; Jelenleg a csomagok egyike sem kínál ingyenes domainneveket. Meg kell vásárolnia egy regisztrátortól, és át kell adnia azt a DigitalOcean-hez, mivel DNS-szolgáltatást kínál, de nem regisztrál.

hozzon létre új rekord

Internetes tér & Sávszélesség

Két tárolási lehetőség közül választhat:

Tárolás blokkolása: Választhat 1 GB és 16 GB között, sőt egyesítheti a különböző blogokat egyben, átméretezheti őket, és áthelyezheti egyik cseppekről a másikra. További tárhelyet havonta 0,10 USD / GB-ért adhat hozzá.

Objektumtárolás: Az objektumtárolás strukturálatlan adatok, például videók tárolására alkalmas. Ez eltér a blokktárolástól, mivel az adatoknak nincs megfelelő formátuma. Spaces néven is ismert, ez lehetővé teszi a tárolt adatok HTTP-n keresztüli elérését. A minimális hely 250 GB, minimális sávszélessége 1 TB.

Szabványos cseppek

Egy kattintású alkalmazások

Több időt takaríthat meg, ha alkalmazásokat egyetlen kattintással telepít. Ezek a következők: MySQL, Node.js, WordPress, Ghost, Docker, MongoDB, LAMP verem, Machine Learning stb..

digitalocean apps

Migrációs szolgálat

Noha a vállalat nem kínál fizetett vagy ingyenes migrációs szolgáltatást, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy segítséget nyújtson a feladat végrehajtásához..

Spaces

A cseppekkel ellentétben a Távolságok egyszerű tárgyak tárolására készülnek. Ez egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a tárolt adatok továbbítását a végfelhasználók és az alkalmazások számára. Méretezhetők és könnyen készíthetők. Ráadásul egyértelműen működnek, és drag-and-drop API-val rendelkeznek.

digitális óceán terek

Kubernetes

A Kubernetes egy újonnan elindított szolgáltatás, amely csak néhány percig tart az induláshoz. Ez a kezelt szolgáltatás az automatikus méretezést, az alkalmazások hordozhatóságát, többek között az előnyöket kínálja.

digitalocean kubernál

Megbízhatóság (biztonsági lehetőségek)

A biztonság komoly aggodalomra ad okot, amikor a felhőben lévő adatokkal foglalkozunk. Úgy tűnik, hogy a DigitalOcean megérti ezt, és egy csomó biztonsági funkciót kínál.

Domain adatvédelem

Mivel a vállalat nem biztosítja a domain adatvédelmet, az egyetlen lehetőség egy domain megvásárlása harmadik féltől, és hozzáadása a speciális domain konzol segítségével, amely megkönnyíti a folyamatot. A cég segíthet Önnek a folyamatban.

SSL tanúsítvány

Noha a vállalat nem kínál SSL-tanúsítványokat, a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy ingyen telepítsék a konzolon keresztül. Ez nagyon fontos, mivel néhány böngésző nem tölt be webhelyét érvényes SSL tanúsítvány nélkül, sőt a Google is büntetheti az Ön webhelyét, ha nincs SSL tanúsítvány.

Ezenkívül más webhelyekről is vásárolhat szabványos tanúsítványokat, például a GoDaddy-től, ahol elérhető 5,99 USD / év áron.

Dedikált IP

A cég ingyenes dedikált IP-t kínál minden cseppecskével. Sőt, a vállalat minden újabb cseppecskével „lebegő IP-ket” is biztosít, így az alkalmazás továbbra is fut, még akkor is, ha egy csepp meghibásodik. A rendszer gyorsan hozzárendel egy IP-t egy készenléti csepphez, ezáltal megakadályozza az állásidőt.

mentések

A biztonsági mentések nem jelent problémát a DigitalOcean számára, mivel a vállalat pillanatképeket és biztonsági másolatokat kínál, amelyek lehetővé teszik cseppek visszaállítását, másolását vagy mentését. A pillanatképeket és a biztonsági mentéseket külön tárolják. Míg a pillanatfelvételeket a felhasználó manuálisan készíti, addig a rendszer a biztonsági mentéseket automatikusan tárolja.

A felhasználók engedélyezhetik az automatikus biztonsági mentéseket, amelyeket a szerveren tárolnak, de nem lehet letölteni. Ne feledje azonban, hogy a vállalat egyértelművé teszi, hogy az ügyfél felelőssége az adatok biztonságának megőrzése, és nem a vállalaté, így fontolhatja meg a biztonsági másolat adatait.

A pillanatkép tárolása a hely alapján kerül felszámolásra. A cég automatikus biztonsági másolatot kínál a cseppek 20% -áért.

Hogyan készítsen biztonsági másolatot a fájlok kézi létrehozásáról, és mentse el ingyen a helyi számítógépen:

 1. Jelentkezzen be a DigitalOcean konzolba, nyissa meg és csatlakoztassa a terminált a következő paranccsal: ssh [Email protected], a parancsod így néz ki: ssh [Email protected]
 2. A parancs segítségével lépjen a / var / www / html könyvtárba: cd / var / www / html
 3. Indítsa el a következő parancsokat a zip segédprogram telepítéséhez (hagyja figyelmen kívül ezt a pontot, ha a zip segédprogram már telepítve van, és ugorjon a 4. pontra, ezt csak egyszer tegye meg): sudo apt install yum, sudo yum install zip
 4. Vegye ki a tényleges biztonsági másolatot a következő parancs elindításával: sudo zip -r /var/www/html/files-backup.zip / var / www / html /
 5. A biztonsági mentési fájlokat a file-backup.zip névvel menti el, és letöltheti azokat a www.yourwebsite.com/files-backup.zip megnyitásával.
 6. Biztonsági okokból törölje a biztonsági másolat fájlt a kiszolgálóról a következő paranccsal: sudo rm files-backup.zip

Korlátozott személyzet-hozzáférés

Az Ön adatai biztonságosak, mivel csak a mérnöki csapat tagjai férhetnek hozzá a biztonsági mentésekhez és pillanatképekhez. Az alkalmazottak nem férnek hozzá ezekhez a fájlokhoz.

Szerver biztonság

A társaság megérti a szerver biztonságának fenntartásának fontosságát. Az adatközpontokat nem csak a biztonsági személyzet védi, hanem a társaság különféle eszközöket is használ, például kétfaktoros engedélyezést és biometrikus teszteket a betolakodók távol tartása érdekében. Ezenkívül a DigitalOcean megfelel a nemzetközi és nemzeti biztonsági előírásoknak is.

digitális óceán biztonság

Felhasználói megfigyelés

A vállalat lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a különböző tényezőket, figyelmeztető jelzések beállításával, amikor a CPU meghaladja a küszöböt, stb. Kiválaszthatja, hogy ezeket a riasztásokat e-mailben vagy Slack-on keresztül kapja-e. Ettől eltekintve a valósidejű megfigyelés mellett könnyű szemmel tartani a hálózati, a memória- és a lemezfelhasználást is.

Ezenkívül engedélyezheti az IP-címek listáját és megadhat különböző címeket, akár címkékkel is. Ez fontos, mivel a tűzfal automatikusan blokkolja a hozzáférést, ha nincsenek engedélyezési listák.

felhasználói figyelés

tűzfalak

Tűzfalszabályokat alkalmazhat egy vagy több cseppre. Mindegyikük központosított, megkönnyítve az információkhoz való hozzáférést.

Szerver helye

A cégnek jelenleg 8 adatközpontja van az egész világon. Stratégiai helyzetben vannak Szingapúrban, Indiában, Hollandiában, Németországban, Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Egyszerű használat

A DigitalOcean nagyon ügyfélbarát, és megkönnyíti az indulást. Valójában csak a gombokra vagy az ikonokra kattinthat, hogy a webhely működjön és működjön.

Könnyű feliratkozás

A folyamat csak néhány percig tart. Menjen a hivatalos oldalra, válassza ki a csomagot és kattintson az Indulás vagy Regisztráció gombra. A cég megkérdezi az Ön nevét, e-mail címét és jelszavát, és Ön be van jelentkezve. A Gmail azonosítóját is felhasználhatja a regisztrációhoz.

Lehet, hogy van egy egyedi vagy egy csapatfiók, amely jó lehetőség lehet, ha több emberrel dolgozik. Később szükség lehet részletek benyújtására, ideértve a tartózkodási helyét és a DigitalOcean használatának okát.

fizetési módok

A cég különféle fizetési módszereket kínál, beleértve a PayPal és a kártyákat (Discover, Visa, MasterCard és American Express). Sajnos a betéti kártyákat, átutalásokat vagy csekkeket már nem fogadják el. A bankkártyájával azonban fizetést küldhet PayPalon keresztül. A fizetés a Csíkon keresztül történik, biztonságos és biztonságos.

Jegyzet: A vállalat fiókonként egy promóciós kódot kínál, amely segít pénzt megtakarítani. Fontolja meg annak használatát is.

Bluehost fizetési

Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata

A weboldal nagyon egyszerű kezelőpanelt kínál. Ennek nincs sok lehetősége, mivel a vállalat nem kínál más típusú tárhelyi lehetőségeket, de elegendő ahhoz, hogy elinduljon.

Telepítse magát a cPanel alkalmazást

Választhat a cPanel megvásárlásához és telepítéséhez. Mivel a weboldalt fejlesztőknek tervezték, itt nem talál sok lehetőséget, kivéve ha megvásárolja őket – a cPanel az egyik ilyen lehetőség. A cPanel hiánya azonban nem lesz nagy probléma, mivel nem kell sok lehetősége, amit kínál. Fontolja meg azonban annak megszerzését, ha nem élvezi a Unix platformot.

Mindazonáltal meglehetősen egyszerű a cPanel telepítése, annak ellenére, hogy nem érhető el az egyetlen kattintással.

A DigitalOcean interfész bevezetése

A felület meglehetősen jól megtervezett és könnyen használható. Ez egyszerű, tehát vonzó. Nem lesz nehéz a cseppek vagy alkalmazások megfigyelésében vagy telepítésében.

Infrastruktúra & Speciális technológia

A cégnek adatközpontok vannak szerte a világon, beleértve Szingapúrban, Londonban, San Franciscoban, Amszterdamban és New Yorkban. Jelenleg csak néhány adatközpont kínál IPv6-ot azzal a tervvel, hogy a támogatást más központokra is kiterjeszti.

A társaság a saját speciális technológiájára számít, amely egyszerű felhasználói élményt nyújt a felhasználók számára. A felhőkiszolgálók a KVM virtualizációval készülnek. A cég API-jával saját is létrehozhat.

Ügyfélszolgálat (támogatás)

Az ügyfélszolgálat rendkívül fontos, ha egy host szolgáltatóval dolgozik. Még egy egyszerű probléma is megállíthatja a folyamatot.

Élő chat

Ez a lehetőség jelenleg nem érhető el, ami meglehetősen zavaró lehet azoknak a felhasználóknak, akiknek a szokása, hogy problémáikat ott és ott megoldják, majd.

Jegyek

A csapattal való kapcsolatfelvétel egyetlen módja a jegy megnyitása. Sürgõsen megjelölheti jegyeit, ha ez fontos. A jegyekre általában 12 órán belül válaszolnak, de a sürgős jegyeket hamarosan meg lehet vásárolni. E-mail értesítést kap, ha frissül a nyitott jegyek.

Telefon

A vállalat jelenleg nem kínál telefonos támogatást.

Oktatási források (tudásbázis) & Közösség

Mivel a DigitalOcean fejlesztők számára készült; a vállalat elvárja, hogy a felhasználók ne kerüljenek fel sok probléma elé. Néhány alapvető kérdéshez megkereshetik a nagyon részletezett útmutatásokat, bevezethetnek irányelveket, de eljárásokkal is képeket és illusztrációkat.

Ezen kívül egy hatalmas közösség is működik, ahol másokkal kölcsönhatásba léphet és kérdéseire választ kaphat. A közösséget megfelelően moderálja a csapat, amely szintén gyakran vesz részt a beszélgetésekben.

digitális óceán közösség

Pénz-visszafizetési garancia (visszatérítési politika)

A társaság nem nyújt visszatérítést; néhány ritka esetben azonban kínálhat néhányat. Az egyetlen lehetőség egy támogatási jegy megnyitása.

Ettől eltekintve, a DigitalOcean ígéretes hitel-visszatérítést számol fel a leállított 99,99% -os rendelkezésre állás túllépéséért. Ha csak most indul, akkor a legjobb megoldás az, ha a legolcsóbb opcióval indul, és ellenőrizze a rendszert, mielőtt bemegy.

Ki a DigitalOcean a legjobb?

Mivel a szolgáltatást elsősorban a fejlesztők számára tervezték, a legjobb a fejlesztők számára, az új és a régi. Ez azonban nem nagyon kezdőbarát, és eltarthat egy ideig, mielőtt elkezdené.

Lehet, hogy a platform nem megfelelő azoknak a felhasználóknak, akik sok kézfogást akarnak. Ha tudja, mit akar, és képes kezelni a műszaki információkat, akkor kiváló lehetőség lehet az Ön számára.

Előnyök
CONS

 • Tiszta árképzés nem zavaró megújítási lehetőségek vagy rejtett költségek nélkül.
 • A 99,99% -os rendelkezésre állás garantált, a visszatérítésekkel a határidőt meghaladó leállások esetén.
 • Automatizált biztonsági mentések az adatok biztonságának biztosítása érdekében.
 • Óránkénti fizetési lehetőség, és csak az a csomag, amelyet használ, csak nagyon megfizethetővé teszi.
 • A magánhálózat lehetővé teszi két vagy több csepp közötti kommunikációt.
 • A cPanel hiánya egyes felhasználók számára zavaró lehet.
 • Nincs élő csevegés vagy telefonos támogatás néhány felhasználó számára megnehezítheti a szolgáltatás használatát.
 • Nem kínál alapvető tárhely szolgáltatásokat, amelyeket elvár a host szolgáltatótól. Ide tartoznak a domain nevek és a webhelyek áttelepítése.
 • Lehet, hogy egy kicsit túl bonyolult a kezdő felhasználók számára.

Digitális óceán tények & Statisztika [Infographic]

A DigitalOcean web hosting tények és statisztikák

Ajánljuk a DigitalOcean alkalmazást?

Áttekintésünk alapján a DigitalOcean jó választás lehet, ha komolyan veszi magát egy biztonságos VPS-tárhely-platformon, amely szintén kiváló rendelkezésre állást kínál. A DigitalOcean kínál, amit ígér, és ez egy megbízható virtuális magánszerver, amely alkalmas a fejlesztők számára. Lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás, ha hagyományos tárhelyi platformokat keres.

Reméljük, hogy ez a részletes áttekintés segít megalapozott döntés meghozatalában. Mit gondolsz róla? Van tapasztalata a DigitalOcean-rel? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map