SiteGround áttekintés: Ez a megfelelő tárhely az Ön számára?

Ellenőriztük a SiteGround-t, hogy meghatározzuk, mennyire jó. Megvásároltuk a szolgáltatást, és létrehoztuk weboldalunkat, hogy ellenőrizhessük a vállalat által kínált funkciókat. Mindent megvizsgáltunk, a költségektől az uptime-ig és a valós adatok betöltéséig, hogy megbízható és valós áttekintést készítsünk a tárhely szolgáltatójáról.


Túlzott besorolás

4,5 / 5

Jellemzők
10/10

Felhasználóbarát
10/10

Árazás
7/10

Támogatás
10/10

Megbízhatóság
10/10

SiteGround kedvezmények
Lásd az ajánlatokat

üzemidő

99,99%

Betöltési idő

546 ms

A SiteGround egy jó hírű név az iparban, elsősorban azért, mert a WordPress által támogatott platform. Azok, akik a szolgáltatást használják, esküsznek rá, mivel egy csomó tárhelyszolgáltatást kínálnak, és ismertek csodálatos ügyfélszolgálatáról is. Úgy tűnik, hogy a 2004-ben elindított web hosting cég jó hírnévvel rendelkezik, és 99,7% -os boldogságot mutat, ami azt mutatja, hogy szeretik az ügyfelek, akik folyamatosan növekszik a számukban.

Ebben az áttekintésben részletesebben boncoljuk ki, és levonjuk azt a következtetést, hogy érdemes-e kipróbálni. Nagyon nagy figyelmetlenség nélkül nézzük meg a SiteGround áttekintést.

Főbb jellemzők

 • Az SSD tároló és az NGINX szerver technológia nagy sebességű szolgáltatást nyújt
 • Sok csomag tartalmaz egy ingyenes webhelyátviteli szolgáltatást
 • Kiváló minőségű biztonság és kiegészítők
 • Minden szolgáltatás tartalmazza a CloudFlare CDN-t az extra sebességnövelés érdekében
 • A WordPress által jóváhagyva + 99,9% -os rendelkezésre állási garancia
 • Négy adatközpont három kontinensen

Lemez terület
10 gb

Sávszélesség
Korlátlan

Pénzvisszafizetési
30 nap

Ingyenes domain
Nem

Ingyenes SSL
Igen

Hosting tervek
www.siteground.com

SiteGround áttekintés: Háttérinformációk

A székhelye Bulgária, adatközpontokkal rendelkezik a világ minden tájáról (USA, Európa és Ázsia), és hat helyszínen van jelen. 2004-ben indult, és lassan elindul 1.900.000 domain név kezelésére.

A társaság összesen 400 alkalmazottal rendelkezik, és gyorsan növekszik tehetséges személyek felvétele a növekvő ügyfelek számának kielégítésére. Híres fantasztikus ügyfélszolgálatáról, amely éjjel-nappal és több nyelven elérhető. Ez az egyik oka annak, hogy a platform nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte is népszerű.

Siteground-háttér-info

A WordPress támogatja

Ez egy A “WordPress” ajánlott tárhely vállalat elsősorban rendkívül hihetetlen ügyfélszolgálatának köszönhetően. A tárhely szolgáltató nagyon népszerű a WordPress felhasználók körében, sőt különleges kedvezményeket kínál a WP Beginners számára.

A platform megkönnyíti a WordPress webhelyek fogadását. Telepítheti a WP-t egyetlen kattintással, élvezheti a kezelt frissítéseket, a WP-státuszt, a git-integrációt és a W-Cli-t.

Ezenkívül a legújabb technológiákat is használja, mint például a HTTP / 2, a PHP 7, az SSD meghajtók és az NGINX alapú gyorsítótárazás, hogy megőrizze a webhely védelmét és biztosítsa a jó betöltési időket.

Webhely által üzemeltetett statisztikák & TLD

A webhely jelenleg mintegy 738 149 webhelyet tárol, és összesen 11 tárhely-tervet kínál. Számos TLD-t kínál, beleértve a .com, .biz, .info, .org és országon alapuló TLD-ket, beleértve az .us.

SiteGround-domének-statisztika

Siteground-TLD-statisztika

Teljesítmény, Uptime & Betöltési idő

Elfogulatlan és valódi vélemény írásához feliratkoztunk a SiteGround tárhely-fiókjára, és különféle szolgáltatásokat használtunk a vállalat által kínált tárhely minőségének felmérésére. Nagyon lenyűgözött a teljes teljesítmény, mivel maga a webhely gyorsan betöltődött, hihetetlen üzemidejét és betöltési idejét is felajánlotta. Azt mondanánk, hogy az üzemidő és a sebesség szempontjából a legjobb 3 közé tartozik.

Teljesítményteszt (Pingdom)

Ahhoz, hogy gyors weboldallal rendelkezzen, a web hosting cégének is gyorsnak kell lennie. Ezt a tényt szem előtt tartva először megvizsgáltuk a házigazda sebességét. Ehhez egy alapértelmezett témát használva készítettünk egy teszt webhelyet. Szintén hozzáadott kép nélküli tartalmat képekkel, hogy valódi webhelyként működjön. Végül a Pingdom-et használtuk a webhely sebességének tesztelésére.

pingdom-Siteground

Nem használtunk sebesség-optimalizálási trükköket vagy gyorsítótárazást, és lenyűgözött, hogy a webhely milyen gyorsan töltődött be – 726 ms. Ez gyorsabb, mint a tesztelt webhelyek 70% -án.

Szerver Uptime & Betöltési idő (UptimeRobot)

Készítettünk egy élő webhelyet, amelyet rendszeresen teszteltünk leállások és a válaszidők tekintetében. A webhely nem lépett le egyszer az elmúlt 40 napban, és az elmúlt 30 napban 100% -os rendelkezésre állást kínált. Ez nagyon lenyűgöző. Ráadásul a válaszidő is jó, és átlagosan 691,23mb áll, napi kétszer csak 1 másodpercig. Ez elég megbízható és stabil host az üzemidő és a válaszidő tekintetében.

Siteground-üzemidő

SiteGround Uptime & Az utolsó 3 hónap betöltési ideje (UptimeRobot)

Hónap
Uptime Stats
Betöltési idő statisztika
2019. június99,99%608 ms
2019. május99,98%624 ms
2019. április100%682 ms

Szerver válaszideje (Bitcatcha)

A Bitcatcha-t használtuk a webhely általános teljesítményének megítélésére. A szerverek rendkívül jól teljesítettek az Egyesült Államokban, míg más országokban a sebesség kissé lassabb volt, továbbra is egy másodperc alatt volt, a válaszadási arány a leglassabb pedig Brazíliában, Sao Paulo-ban, 5243 ms-ban..

Siteground-bitcatha

Összességében azt mondhatnánk, hogy a ráta lenyűgöző maradt egy másodperc alatt. Kiváló lehetőség lehet, ha elsősorban az amerikai közönséget célozza meg, de ha a fő közönség Ázsiában vagy más kontinenseken fekszik, akkor lehet, hogy nem a legjobb választás.

Tárhely-tervek és szolgáltatások

A SiteGround különféle tárhely-terveket kínál különféle típusokra bontva. Kínálnak megosztott, dedikált, viszonteladói, Cloud és felügyelt WordPress tárhelyeket.

Tárhely típusa
# 1 csomag
# 2 csomag
# 3 csomag
# 4 csomag
Megosztott (alap)3,95 USD / hónapHavonta 5,95 USD11,95 USD / hónap
WordPress3,95 USD / hónapHavonta 5,95 USD11,95 USD / hónap
Felhő80 USD / hónap120 dollár havonta160 dollár havonta240 dollár havonta
DedikáltHavonta 269 USD349 USD / hónap729 USD / hónap

Közös tárhely

Üzembe helyezés: Havonta 3,95 dollárért 10 GB-os webhelyet élvezhet 10 000 havi látogatóval. Kis webhelyekre is alkalmas, és csak egyetlen webhelyet üzemeltethet.

GrowBig: Havonta 5,95 dollárért 20 GB-os webhelyet élvezhet 25 000 havi látogatóval. Közepes méretű vállalkozások számára alkalmas, és korlátlan számú webhelyet üzemeltethet. Ezen felül számos prémium funkcióval rendelkezik.

GoGeek: Havonta 11,95 dollárért 30 GB-os webhelyet élvezhet 100 000 havi látogatóval. Nagyméretű webhelyekre is alkalmas, és lehetővé teszi több webhely üzemeltetését is.

Főbb jellemzői
Üzembe helyezés
GrowBig
GoGeek
Kikiáltási ár$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / hó
Megújítási ár$ 11.95 / hó$ 19.95 / hó$ 34.95 / hó
Weboldalak1KorlátlanKorlátlan
SSD lemezterület10 GB20 GB30 GB
Sávszélességunmeteredunmeteredunmetered
E-mail fiókokIngyenesIngyenesIngyenes
Domain (ek) tároltKorlátlanKorlátlanKorlátlan
INGYENES domaineket tartalmaz
INGYENES SSL tanúsítvány

Siteground megosztott-csomag

WordPress tárhely

A SiteGround WordPress tárhelyprogramjai meglehetősen népszerűek, és megegyeznek a megosztott tárhely-tervekkel, kivéve azokat, amelyek jobb WP-támogatást és teljesítményt nyújtanak ingyenes transzferekkel:

Üzembe helyezés: Kevesebb, mint 3,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 10 GB webhelyet és 10 000 havi látogatást tartalmaz. Ezenkívül élvezheti egy csomó alapvető funkciót is, beleértve a webépítőt, a 24 órás támogatást, a korlátlan MySQL-t, az ingyenes SSL-t és a HTTPS-t, az e-mail fiókokat és a napi biztonsági másolatokat..

GrowBig: Kevesebb, mint 5,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 20 GB-os webhelyet és 25 000 havi látogatást tartalmaz. Emellett élvezheti az összes alapvető funkciót egy csomó prémium funkcióval, beleértve a prioritást élvező technikai támogatást, az ingyenes webhely-átadást, az ingyenes biztonsági mentési helyreállítást és a jobb sebességet.

GoGeek: Kevesebb, mint 11,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 30 GB-os webhelyet és 100 000 havi látogatást tartalmaz. Mindegyik alapvető és prémium funkciót élvezheti egy csomó geeky funkcióval, beleértve a kiszolgálón kevesebb fiókot, a WordPress státust, a Joomla státuszt, a PCI-kompatibilis szervereket és az egy kattintással létrehozott Git Repo létrehozást..

Siteground-wordpess-csomag

WOOCommerce tárhely

Minden méretre alkalmas, és havi 3,95 USD-től kezdődik. Mindegyikükbe a WooCommerce és a Storefront telepítve van.

Üzembe helyezés: Kevesebb, mint 3,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 10 GB webhelyet és 10 000 havi látogatást tartalmaz. Ezenkívül élvezheti egy csomó alapvető funkciót, köztük egy webes készítőt, 24 órás támogatást, korlátlan MySQL-t, ingyenes SSL és HTTPS-t, 4 szerverhelyet, automatikus frissítést, e-mail fiókokat és napi biztonsági másolatokat..

GrowBig: Kevesebb, mint 5,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 20 GB-os webhelyet és 25 000 havi látogatást tartalmaz. Az alapvető funkciókat egy sor prémium funkcióval is élvezheti, ideértve az elsőbbségi technikai támogatást, a WooCommerce SuperCacher alkalmazást és az ingyenes biztonsági mentést..

GoGeek: Kevesebb, mint 11,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 30 GB-os webhelyet és 100 000 havi látogatást tartalmaz. Ezenkívül élvezheti az összes alapvető és prémium funkciót egy csomó geeky funkcióval, beleértve a PCI-kompatibilis kiszolgálókat és a Git Repo egyetlen kattintással történő létrehozását.

Siteground-woocommerce-csomag

Cloud tárhely

Havonta kezdődik, 80 dollárig, és teljes mértékben menedzselt, gyors és méretezhető. Az összes erőforrás automatikusan méretezhető és napi biztonsági másolatot kínál ingyenes CDN-lel és több helyről:

Belépés: Kezdje akár 80 dollárt / hónap, és 40 GB SSD tárhelyet és 5 TB adatátvitelt tartalmaz. Sőt, élvezheti az 1 CPU-magot.

Üzleti: Kezdje a havi 120 dollárt, és 60 GB SSD tárhellyel és 5 TB adatátvitellel jár. Sőt, élvezheti a 2 processzor magját.

Business Plus: Kezdje a havi 160 dollárt, 80 GB SSD tárhellyel és 5 TB adatátvitellel jár. Sőt, élvezheti a 3 CPU magot.

Szupererő: Kezdje el a 240 dollárt / hónap, 120 GB SSD helyet és 5 TB adatátvitelt biztosít. Sőt, élvezheti a 4 processzor magját.

Siteground-cloud-csomag

Viszonteladói tárhely

Ez a terv 42 USD-tól kezdődik, és több webhely üzemeltetésére is alkalmas. Még élvezheti a mennyiségi kedvezményt, és hozzáférést kaphat a speciális domain nevekhez.

Siteground-viszonteladó-csomag

Dedikált tárhely

Ez jó megoldás nagyvállalatok számára, mivel az összes erőforrást felhasználják az Ön webhelyére.

Belépési szerver: Már 269 dollárért indul, és 4 processzormaggal érkezik. Élvezheti a 8 MB-os CPU gyorsítótárat 480 GB lemezterülettel és 10 TB sávszélességgel.

Power Server: Már 349 dollárból kezdődik, és 4 processzormaggal érkezik. Élvezheti a 8 MB-os CPU gyorsítótárat 960 GB lemezterülettel és 10 TB sávszélességgel.

Super Power Server: Kezdődik, már $ 729 / hónap-ig, 2 x 6 processzormaggal érkezik. Élvezheti a 15 MB CPU gyorsítótárat, 2 × 9460 GB lemezterülettel és 10 TB sávszélességgel.

Belépési szerver
Power Server
Super Power Server
$ 269 / mo349 $ / hó729 $ / hó
Intel Xeon E3-1230 SSDIntel Xeon E3-1270 SSD2 x Intel Xeon E5-2630 SSD
3,20 GHz-es CPU órajel3,50 GHz-es CPU órajel2,00 GHz-es CPU órajel
4 CPU mag8 CPU szálak2 x 12 CPU szálak
8 CPU szálak8 CPU szálak2 x 12 CPU szálak
8 MB CPU gyorsítótár8 MB CPU gyorsítótár15 MB CPU gyorsítótár
16 GB DDR3 RAM32 GB-os DDR3 RAM64 GB DDR3 RAM
480 GB SSD960 GB SSD2×960 GB-os SSD a RAID1-ben
10 TB sávszélesség10 TB sávszélesség10 TB sávszélesség

Siteground-külön csomagolva

A SiteGround Basic (megosztott terv) részleteiben

A SiteGround megosztott tárhely-terve, a StartUp, a tárhelyhez van optimalizálva. Az összes olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a vendéglátó ügyfelek 99,9% -a vágyakozik. Ugyanezen okból közvetlen ügyfeleknek kínálják az ügyfelek számára a weboldalon történő feliratkozást.

tervek & Az árak részletesen

Nézzük meg az alapcsomagban szereplő szolgáltatásokat és az árat, amelyet meg kell fizetnie. Két frissítési lehetőség is elérhető azok számára, akiknek szükségük van rájuk. Ők a GrowBig és GoGeek tervek.

Mit tartalmaz a megosztott csomag??

StartUp (alapcsomag): Kevesebb, mint 3,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 10 GB webhelyet és 10 000 havi látogatást tartalmaz. Ezenkívül élvezheti egy csomó alapvető funkciót is, beleértve a webes készítőt, a 24 órás támogatást, a korlátlan MySQL-t, az ingyenes SSL-t, az e-mail fiókokat és a napi biztonsági másolatokat..

GrowBig: Kevesebb, mint 5,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 20 GB webhelyet és 25 000 havi látogatást tartalmaz. Emellett élvezheti az összes alapvető funkciót egy csomó prémium funkcióval, beleértve a prioritást élvező technikai támogatást, az ingyenes webhely-átadást, az ingyenes biztonsági mentési helyreállítást és a továbbfejlesztett sebességet..

GoGeek: Kevesebb, mint 11,95 USD / hónap kezdődik, és lehetővé teszi, hogy 1 webhelyet üzemeltessen. A csomag 30 GB webhelyet és 100 000 havi látogatást tartalmaz. Mindegyik alapvető és prémium funkciót élvezheti egy csomó geeky funkcióval, beleértve a kiszolgálón kevesebb fiókot, a WordPress státust, a Joomla státuszt, a PCI-kompatibilis kiszolgálókat és az egy kattintással létrehozott Git Repo létrehozást..

Főbb jellemzői
Alapvető
Plusz
Choice Plus
Kikiáltási ár$ 2.75 / mo$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo
Megújítási ár$ 7.99 / mo$ 10.99 / hó14,99 $ / hó
Weboldalak1KorlátlanKorlátlan
SSD lemezterület50 GBKorlátlanKorlátlan
Sávszélességunmeteredunmeteredunmetered
E-mail fiókok5KorlátlanKorlátlan
Domain (ek) tárolt1KorlátlanKorlátlan
INGYENES domaineket tartalmaz1KorlátlanKorlátlan
INGYENES SSL tanúsítvány
INGYENES webhelykészítő
INGYENES webhelyátvitel
cPanel & Softaculous
Korlátlan MySQL DB
Korlátlan al- és parkolt domainek
Pénzvisszafizetési garancia30 nap30 nap30 nap
Ingyenes CDN minden fiókkal
SuperCacherCsak 1. szintMind a 3 szintMind a 3 szint
Hack-ellenes rendszerek & Segítség
Automatizált napi biztonsági mentés
Speciális igény szerinti biztonsági mentés
PCI-kompatibilis szerverek
Ingyenes SSH és SFTP hozzáférés
MySQL & PostgreSQL adatbázisok
FTP számlák
Előtelepített Git
staging

Kezdve & Megújítási árak táblázata

A társaság jelenleg nem ad kedvezményt a hosszú távú szerződésekre, de figyelemmel kíséri a különleges ajánlatokat, amelyek időről időre megjelenhetnek.

Fizetési időszak / terv
(csak új felhasználók számára)
Üzembe helyezés
GrowBig
GoGeek
Fizetési időszak / terv
(megújítási árak)
Üzembe helyezés
GrowBig
GoGeek
1 hónap$ 3.95 / mo +
(14,95 USD beállítás)
$ 5.95 / mo +
(24,95 USD beállítás)
$ 11.95 / hó +
(24,95 USD beállítás)
12 hónap$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / hó
24 hónap$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / hó
24 hónap$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / hó
1 hónap$ 11.95 / hó$ 19.95 / hó$ 34.95 / hó
12 hónap$ 11.95 / hó$ 19.95 / hó$ 34.95 / hó
24 hónap$ 11.95 / hó$ 19.95 / hó$ 34.95 / hó
36 hónap$ 11.95 / hó$ 19.95 / hó$ 34.95 / hó

Siteground ár-táblázat

Főbb jellemzők részletesen

Vessen egy pillantást a SiteGround által kínált néhány fő funkcióra. Ezek segítenek meghatározni, mennyire jó vagy rossz ez a lehetőség az Ön számára.

Domain név & Email

Jelenleg egyetlen megosztott tárhely-tervhez nem tartozik ingyenes domain név. A társaság azonban új frissítéseket és promóciókat fog előállítani, ezért tartsa szemmel. Az e-mailekkel kapcsolatban nincs gond, mivel minden csomag korlátlan e-mail fiókkal rendelkezik.

Siteground-domain-neve

A WordPress egy kattintással történő telepítése

Választhat, hogy a WordPress programot egyetlen kattintással telepíti bármely megosztott tárhely-tervre. Ha azonban WP-webhelyet szeretne létrehozni, akkor a WordPress tárhelyét választhatja. Kap egy csomó WordPress funkciót, beleértve az ingyenes telepítést, az automatikus frissítéseket, az ingyenes SSL-t és az áttérést. Ha drágább opciót keres, akkor még többet érhet el, beleértve az igény szerinti biztonsági mentéseket is.

Migrációs szolgálat

Csak 24 óra eltelte után meglévő fiókját átutalhatja a SiteGround-re. A migrációs szolgáltatások ingyenesen elérhetők a drágább csomagokon, kivéve a WP-csomagokat, ahol az összes csomag ingyenes migrációval jár. Jó dolog az, hogy nem kell aggódnia a munka miatt, mivel a házigazda csapata fogja kezdeni az Ön számára.

Weboldal-készítő

Az összes csomagot weboldal készítő szállítja. Különböző sablonokat tartalmaz, és meglehetősen könnyen használható.

Más funkciók

Ezen kívül a SiteGround egy csomó funkciót kínál Önnek, beleértve a PCI-kompatibilis kiszolgálókat, a WordPress stádiumot, a Joomla státuszt és az ingyenes webhely-átadásokat. A szolgáltatások azonban csomagonként különböznek, és egyesek csak drágább tárhely-tervvel érhetők el.

Domain adatvédelem

A cég Domain Adatvédelmet kínál. A felhasználói területen elérhető, és megóvja adatait a nyilvánosság előtt történő nyitva tartástól. Alapvető fontosságú, ha nem akarja, hogy neve és címe nyilvánosságra kerüljön. Évente 12 dollárba kerül.

domén-magánélet-védelmi

SSL tanúsítvány

A SiteGround egyike azon kevés társaságoknak, amelyek ingyenes SSL tanúsítványokat kínálnak az összes tárhely-tervvel. Ön is kap HTTPS-t; ennélfogva nem lesz gondod a webhely folyamatos fenntartásáról.

Biztonság

A vállalat kivételes biztonsági funkciókat kínál annak biztosítására, hogy adatai biztonságban maradjanak. Minden szerver a PHP 7-et használja a további biztonság érdekében, és az Apache a suExec-rel fut. Ezen kívül egy kifinomult IPS / IDS rendszer van a támadások és a robotok blokkolására.

Dedikált IP

Nem minden, de néhány csomaghoz külön IP tartozik. Megrendelhet egy dedikált IP-címet a felhasználói területről. Körülbelül 2 napig tart az új IP aktiválása, és a telepítés csak néhány órát vesz igénybe. Ha a csomag nem rendelkezik külön IP-vel, dönthet úgy, hogy megvásárolja. Havonta elérhető, 2,50 dollárért, évente számlázva.

mentések

Az összes csomag ingyenes napi mentést kínál, de a drágább csomagok ingyenes napi visszaállítással és igény szerinti biztonsági mentéssel is jönnek. Ily módon nem kell aggódnia az adatok elvesztése miatt, mivel mindig számíthat a biztonsági mentésekre.

Más funkciók

Egyéb biztonsági eszközök közé tartozik az IP-cím blokkolók, a hotlink-védelem, a leech Protect, a SpamExperts és a SpamAssassin. Ön dönthet úgy is, hogy egy SG Site Scanner-et vásárol évi 19,8 dollárért.

Szerver helye

Öt szerverhely közül választhat: Chicago (USA), Amszterdam (NL), Szingapúr (SG), London (Egyesült Királyság) és Iowa (USA). A hely a SEO szempontjából és az Ön webhelyének terhelése szempontjából fontos. Úgy tűnik, hogy a SiteGround jól működik, az adatközpontok biztonságosak.

Siteground-server-hely

Egyszerű használat

A SiteGround nagyon kezdőbarát. Ennek egyik oka a könnyű használat. Lássuk a szolgáltatásokba beépített funkciókat, amelyek annyira felhasználóbaráttá teszik őket!

Könnyű feliratkozás

Nagyon könnyű számlázni. Válassza ki a kívánt tervet, és adja meg a részleteket. Regisztrálhat egy új domainhez, vagy választhat egy olyan domaint, amely már a tulajdonosa.

A következő lépés egy fiók létrehozása és az adatok megadása, beleértve a nevet, országot, számot, stb. Ebben a szakaszban a rendszer felkéri a fizetési adatok megadására is. A folyamat egyszerű, és csak néhány percig tart.

fizetési módok

A webhely jelenleg csak Visa, Discover, Master Card és American Express kártyákat fogad el. A PayPal és más hasonló lehetőségek még nem érhetők el.

Siteground fizetési

Fiók Aktiválás

A megosztott szerverek azonnal aktiválódnak. Körülbelül egy percig tarthat, amíg a felhőkiszolgálók aktiválódnak, és a dedikált szerverek akár 12 órát is igénybe vehetnek. Ez nagyon jó, ha összehasonlítjuk a többi tárhelyet.

Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata

A platform a cPanel-t használja az összes tárhely-csomaghoz. Könnyen kezelhető és megkönnyíti az olyan műveletek elvégzését, mint például e-mail fiókok létrehozása, adatbázisok és tartományok kezelése, stb. A webhely számos házon belüli és harmadik fél által kínált eszközt kínál egyetlen kattintással történő telepítéshez..

Ügyfélszolgálat (támogatás)

A társaság 300 emberből álló csapattal biztosítja az ügyfelek boldogságát és elégedettségét. Ez azon kevés társaság egyike, amely több nyelven (angol, olasz és spanyol) nyújt támogatást. Ezen kívül technikai támogatást is kínál a drágább csomagokhoz.

Siteground-támogatás

Élő chat

Az élő csevegés az előnyben részesített módszer a felhasználók körülbelül 70% -ának, mivel azt mondják, hogy kilencszer gyorsabb az e-maileknél, mivel a interakció élő, és kevesebb a tartási időszak. Szerencsére a cég élő csevegést kínál, és naponta több mint 2000 csevegési kérelmet dolgoz fel. Csak néhány másodpercig tart, hogy kapcsolatba lépjen egy ügynökkel. Mind professzionálisak, mind gyorsak a kérdések megoldásában.

Jegyek

A SiteGround naponta több mint 1500 jegyet dolgoz fel, és a csapat elég hatékonynak tűnik a munkában. Általában 24 órán belül kap választ, és vannak emlékeztetők is.

Telefon

A SiteGround naponta több mint 800 hívást dolgoz fel. A tartási időszak nem hosszú, az ügynökök barátságosak és jól informáltak.

Oktatási források (tudásbázis)

Nagyon részletes oktatóanyagok érhetők el a weboldalon e-könyvek és útmutató cikkek formájában. Képeket is tartalmaznak, és megkönnyítik a tárhely különféle aspektusainak megértését. Ezen kívül van egy GYIK, amely szinte mindent lefedi.

Siteground-oktatási-források

Pénz-visszafizetési garancia (visszatérítési politika)

A társaság 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a megosztott tárhelyre és 15 napos pénz-visszafizetési garanciát a felhő-tárhelyre. Minden tervhez elérhető, és a felhasználói területről kérhető. Ugyanakkor a megújítási megrendelések nem téríthetők vissza, és más további díjakat, például a domain név díját is, nem térítjük vissza.

Ki a SiteGround a legjobb?

A SiteGround jó lehetőség azoknak a felhasználók számára, akik hihetetlen ügyfélszolgálatot igénylő társaságot akarnak. Jó üzemidőt kínál, és a sebesség is nagyon lenyűgöző. Ez azonban kicsit drágább, mint néhány más internetes házigazda, de mégis meglehetősen népszerű néhány fantasztikus szolgáltatás, például ingyenes SSL-tanúsítványok miatt.

Kiváló lehetőség a WP webhelyek számára, WP tárhelyének köszönhetően. Az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára is alkalmas lehet, mivel a gyártótól származó alkalmazások megkönnyítik a webhely elindítását. Ezenkívül a weboldal fejlesztője megkönnyíti webhelyének gyors létrehozását.

Előnyök
CONS

 • Az egyszerű webhely elkészítését, a WordPress elérhetőségének és egy csomó ingyenes alkalmazásnak köszönhetően megkönnyíti az első webhely elindítását..
 • Kiváló ügyfélszolgálat, amikor úgy dönt, hogy kapcsolatba lép a csapattal csevegés, hívások vagy e-mailek útján.
 • Ingyenes e-mailek és SSL tanúsítványok minden csomaggal.
 • Havi csomag vásárlásakor alacsonyabb havi díjakat élvezhet, de plusz 14,95 USD befizetési díjat kell fizetnie (egyszeri).
 • Lehet, hogy drága terveket kell igénybe vennie, ha sok erőforrásra van szüksége, mivel az alapcsomagoknak korlátozott helyük és sávszélességük van.

Ajánljuk a SiteGround alkalmazást??

A SiteGround kiváló választás, ha komolyan gondolja, hogy profi webhelyet szeretne létrehozni. Szinte 100% -os rendelkezésre állást kínál, és könnyen kezelhető is. Még baj nélkül is válthat egy másik gazdagépről a SiteGround-re, mivel ingyenes migrációs szolgáltatásokat nyújt, és az ügynökök a feladatot látják el az Ön számára.

Reméljük, hogy ez a részletes áttekintés segít megalapozott döntés meghozatalában. Mit gondolsz róla? Van tapasztalata a SiteGround-rel? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map