CodingBat – Test og forbedring av Java-ferdigheter effektivt!

Java har blitt et viktig språk å beherske innen dagens IT-felt. CodingBat gjør det enkelt å lære, men er det det beste alternativet? La oss finne det ut!


CodingBat 2019

Det er mange gratis tutorials nettsteder for å lære noe programmeringsspråk. Men å lære et dataspråk innebærer også dokumentasjon. For Java er et av de ideelle alternativene CodingBat. Med dens hjelp kan du bli godt forankret i hvilket som helst språk og enkelt løse alle problemer relatert til det!

Muligheten til å kode er nå blitt en avgjørende ferdighet på arbeidsplassen. Av denne grunn fortsetter det å oppstå et økende antall ressurser som guider studenter gjennom hele læringsprosessen. Faktisk nettsteder som codingbat.com la brukerne prøve seg på to programmeringsspråk. Dette er Python og Java; to av de mest brukte språkene.

codingbat-table-of-innhold

Hva er CodingBat?

CodingBat er et gratis nettsted som har mange problemer med live koding. Formålet med nettstedet er å bygge kodingsferdighetene i Python og Java begge deler. Prosjektet ble startet av en datalogelektor ved det prestisjetunge Stanford University, Nick Parlante. Når du har jobbet deg selv gjennom en rekke praksisproblemer, kan du få en god forståelse av hvordan koden fungerer.

CodingBats grensesnitt – Enkel å bruke?

Et avgjørende kriterium for å bedømme eventuell instruksjonsprogramvare er å se på hvordan konseptet overføres. Uavhengig av informasjonen, inneholder programvaren, hvis leveransen ikke er på nivå, er den ubrukelig for eleven. Når det gjelder konseptet det overfører, kan CodingBat dra nytte av noen forbedringer. Selv om grensesnittet er enkelt og rett frem, foretrekkes ikke dets enkelhet av mange.

Leksjonsplanene har en minimalistisk karakter. Studentene sitter dermed knapt med noen benyttelse hvis de ikke får et visst konsept. Pluss at det å søke etter CodingBat på YouTube resulterer i mange videoer som forklarer leksjonen ganske bra for tapte deltakere.

Er det egnet for alle?

Nybegynnere vil helt sikkert føle mangelen på vektlegging av teorier i timene. I mellomtiden vil de som bare ser etter praksis, like den syntaktiske praksisen som er involvert. Dette betyr selvfølgelig ikke at nybegynnere ikke kan lære å bruke CodingBat. Det mangler imidlertid de omfattende forklaringene som nybegynnere foretrekker.

Hvordan leveres leksjonene?

Alle leksjonene som er til stede på CodingBat er delt inn i forskjellige kategorier. Hvert konsept har forskjellige eksempler som styrker de prinsippene som ble levert tidligere.

For å forstå det bedre, tenk på hvordan en elev kan lære engelsk. Han eller hun vil dissekere språkets anatomi. Studenten skal også lære om preposisjonsfraser, partisipp, gerunds, substantiv og verb. På samme måte læres en student som bruker CodingBat alle de viktige komponentene i kodespråket. De må også gjøre øvelsene som bruker det prinsippet som læres.

Nick Parlante, grunnleggeren, mener at korte og praktiske livekodingsproblemer er essensielle. Siden disse utgjør det grunnleggende om mer involverte oppgaver, er disse korte problemene nøkkelen til å bli en master-programmerer.

Han mener også at koding i hovedsak er en blanding av grunnleggende elementer som danner en sammensatt funksjon. Av denne grunn legger kursen hans vekt på å gjenta det grunnleggende.

Problemer med levering av leksjoner

CodingBat kan sies å ha en nedstrippet karakter av en tekstredigerer. I tillegg er det knapt konteksthjelp. Som et resultat kan elevene ende opp med å gjøre store feil. Dessuten kan de også slite med å finne kilden til feilen.

På den annen side, mange liker bare-ben-oppsettet. Den fjerner alle krykkene som nybegynnere har en tendens til å stole på. I stedet dyrker oppsettet i seg positive vaner fra starten av.

Når problemene er fullført, får studentene øyeblikkelig tilbakemelding. Dette forteller dem om de har løst problemet.

Er delen “Hjelp” nyttig?

Nettsiden tilbyr forklaringer på hvorfor svarene er som de er i delen “Hjelp”. Forklaringene er imidlertid ganske sammensatte, og det vil være vanskelig for nybegynnere å forstå.

På nettstedets om-side forklarer grunnleggeren hvorfor hjelpeseksjonen ser ut til å være spesielt underutviklet. Han sier at CodingBat ikke er et komplett instruksjonskurs for å lære språket. I stedet er det ment å supplere et kurs som nybegynnere tar.

Totalt sett inneholder hjelpeseksjonen et vell av informasjon. Det eneste problemet er at det må kontekstualiseres riktig. Hvis du gjør det, kan det hjelpe elevene å passere de mer utfordrende hindringene de møter når de lærer et hvilket som helst nytt språk.

begrensninger

Den kanskje største begrensningen er at den bare dekker to språk. Nettstedet er dessuten et prosjekt startet av en lidenskapelig professor. Dermed er det høyst usannsynlig at han har tid eller laget til å utvide ytterligere.

Når man sammenligner med andre nettsteder, ser CodingBat dessuten ganske gammeldags ut. Noen sier at estetikk er overfladisk. Vi har imidlertid blitt ganske vant til det moderne grensesnittet. Noen kan synes nettstedet er tungvint å bruke.

Pros & Ulemper

+ Øvelser med fokus på ett emne

Hver øvelse til stede på slutten av kapittelet fokuserer bare på ett konsept. For eksempel kan det enten være på matriser, rekursjon, strenger eller logikk osv. Én om gangen. På grunn av dette blir ikke elevene overbelastet med kunnskap. I tillegg får de bedre ferdighetene sine.

+ Nyttig for testing av TDD (Test Driver Development)

Studenten kan få en rekke tester som bestås eller ikke. Som et resultat kan eleven få hver av testene til å bestå en etter en til alle testene blir grønne.

+ Har all dokumentasjonen som trengs for å komme i gang

Nettstedet har en side fylt med en grunnleggende forklaring på alle kapitlene.

+ Har en grunnleggende teksteditor

Tekstredigereren gir ingen konteksthjelp. Så brukerne får bare tilbakemelding etter samlingen. På grunn av dette har elever en tendens til å fokusere på språksyntaxen helt fra starten. Sammenlignet med andre moderne IDE-er, hjelper CodingBat med å bygge gode vaner.

+ Har mange grunnleggende problemer

Problemene er kategorisert i forskjellige kategorier. I tillegg kan studentene også spore fremdriften ved å bruke Progress Graphs. Grafene viser feil og grønne tester gjort over tid.

– Ingen guide for å komme i gang

Siden det ikke er noen hjelp til hvordan du kommer i gang, kan brukere bli forvirrede. Nybegynnere kan synes læringskurven er ganske bratt. I tillegg til tross for mye dokumentasjon, tar det tid og initiativ å begynne å lære.

Topp 5 beste alternativer til CodingBat

På grunn av de få manglene ved CodingBat, kan det hende at brukere vil velge noe annet. Noen passende alternativer inkluderer følgende:

1. Codecademy: Interactive & Morsom koding

codecademy

Codecademy er en interaktiv online plattform som tilbyr kodingskurs for forskjellige programmeringsspråk. Disse inkluderer Python, C++, og Java. Dessuten gir det også leksjoner i markeringsspråk som CSS og HTML. For elever som ønsker å dra full nytte, er det en proversjon også. Med dette får brukere quizer, livehjelp fra rådgivere, realistiske prosjekter og personaliserte læringsplaner.

2. Free Code Camp: Forbered deg på å bli utvikler!

freecodecamp

Dette er en ideell organisasjon som inneholder chatterom, en interaktiv læringswebplattform og et online samfunnsforum. Plattformen er primært fokusert på å gi tilgang til alle som ønsker å lære nettutvikling. Den inneholder opplæringsprogrammer som introduserer studentene til språk som Javascript, CSS, og HTML. Studentene får også prosjektoppgaver som de må fullføre for å komme videre. Etter at prosjektoppgavene er gjort, samarbeider studentene med frivillige organisasjoner for å lage webapplikasjoner.

3. Code.org: Hva vil du lage?

codeorg

Dette er en annen frivillig organisasjon som fokuserer på å oppmuntre studenter til å lære informatikk. Nettstedet har gratis kodingstimer. Samtidig retter den seg mot skolene om å oppmuntre dem til å inkludere ytterligere informatikkundervisning i læreplanen.

4. SitePoint: Lær HTML, CSS, JavaScript, PHP

Sitepoint

SitePoint lar brukere lære om nettutvikling og design. Nettstedet inneholder mange tutorials, bøker og kurs. Leksjoner tilgjengelig på SitePoint inkluderer HTML5, Javascript, CSS3, og PHP. Studentene kan også lære responsiv webdesign og utvikling av mobilapper.

5. Coderbyte: Forbedre kodingsferdighetene dine

coderbyte

Coderbyte er bygget for de som vil øve på programmeringsferdighetene sine. Nesten hver dag blir nye utfordringer lagt til. Brukere må bruke sin algoritmiske tankeprosess på disse problemene. Nettstedet hjelper til med å forbedre brukernes mulighet til å jobbe med vanlige problemer. Disse problemene inkluderer spørsmål om logikk, algoritme og matematikk.

Er CodingBat ideelt valg?

Til tross for ulempene CodingBat har, er det fremdeles et nyttig verktøy. Det er en enkel og grei måte for studenter som ønsker å forbedre kodingskunnskapene sine. Når de først jobber seg gjennom utfordringene på nettstedet, kan de bli betydelig bedre i Java eller Python. Den skal imidlertid ikke brukes som erstatning for noe kurs eller klasse.

For å si det enkelt, er det ment å komplettere programmeringsklassene dine. Med sin hjelp kan du bli godt kjent med det grunnleggende i det nye programmeringsspråket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map