A2 Hosting Review | 63% Rabatt på A2Hosting-kupongkode 2020 ($ 2,96 / mo)

A2 Hosting tilbyr høydrevet hosting, noe som gjør hastighet og pålitelighet førsteprioritet.


A2-hosting tilbyr solid-state-stasjonsservere som kan laste sider opptil 20 ganger raskere med en sammenligning med ikke-SSD-serveren. Det er ikke bare den raskeste hastigheten som denne A2-verten er verdensberømt for.

Her i dette blogginnlegget vil du møte alle funksjonene som gjør denne verten mer pålitelig og praktisk når du sammenligner med andre webverter som Bluehost, HostGator og Dreamhost og også om A2 Hosting-kupongkode for 2020.

A2 hosting

A2 Hosting Review 2020

A2-vertsfirmaet er fremtredende for at det er høydrevet og brukervennlig webhotellserver. Det ble grunnlagt av Bryan Muthig. Selskapet tilbyr raskeste turbo-servere som gjør sidehastigheten 20 ganger raskere enn en annen standard hosting.

Selskapet fokuserer sentralt på å lage og vedlikeholde alle hostingtjenestene for å gjøre dem lett tilgjengelige for alle brukere. Hvis du leter etter webvertene som tilbyr gratis SSD, ubegrenset lagring og overføring av data, og gratis overføring av nettsteder, ville A2-webverter være de mest passende i stedet for andre.

A2 Hosting-kupongkode 2020

A2 hosting tilbyr den billigste delte hostingplanen, og du kan få den ved å bruke vår følgende A2 hosting kupongkode.

Kupongkode ⇒ WPressBlog | Få 63% rabatt på A2 Hosting nå!

Funksjoner ved A2 Hosting

Raskeste belastningstid, 99,9% oppetid og overlegen støtte fra et dedikert team er de spesielle aspektene som tilbyr den ekstra WOW-faktoren til disse webvertene. Foruten disse, har jeg her listet opp noen flere kvalitetsfunksjoner på denne webverten etter min egen erfaring etter å ha prøvd det hele.

 • Ubegrenset diskplass
 • Raske SSD-stasjoner
 • Pålitelig skyhosting
 • Gratis kontooverføring
 • Flere sikkerhetskopier
 • Ubegrenset lagring og dataoverføring
 • Ubegrenset båndbredde
 • Linux og Windows hosting
 • 24 X 7 timers kundesupport
 • 99,99% oppetidsgaranti

Imidlertid vil alle funksjonene som tilbys av A2 Hosting ta mer tid eller sider med notater. Det er faktisk en viktig funksjon i seg selv fordi det forsikrer deg om at du vil få mye verdi for pengene.

I det følgende avsnittet vil du vite om de forskjellige hostingplanene som er tilgjengelige med full kundesupport og pengene-tilbake-garanti. A2 webhotell tilbyr en lynrask hurtig hosting-løsning perfekt for brukerne.

Det har ikke noe å si hvor mye du har trafikk, eller om du har en helt ny blogg eller eier et populært forretningssted, A2 Hosting dekker alt det bedriften trenger.

Enten du aldri har drevet et nettsted før eller er en profesjonell utvikler, tilbyr de verdensklasse og brukervennlige verktøy for å lage nettsteder for å lage et nettsted for din egen.

Hvordan lage et iscenesettingssted i WordPress?

Et iscenesettingsnettsted lar deg lage et testende nettsted som besøkende ikke kan se før du publiserer testnettstedet. Se videoen nedenfor for å lære mer detaljert.

Delte vertsplaner

A2 Hosting-delt planer for hosting

A2 webhoteller tilbyr den billigste delte hosting i tre pakker som er såkalt Lite, Fort og Turbo.

Hvis du liker en god start med 1 nettsted, kan du kjøpe denne pakken. Det vil koste deg bare 2,96 dollar per måned. Du vil dekke gratis SSL og SSD, enkelt å navigere i CPanel, Ubegrenset lagring og overføring og 5 databaser.

Med den raske pakken får du ubegrenset nettsteder, ubegrenset lagring og dataoverføring, ubegrenset databaser, gratis SSL og SSD. Denne delte hostingplanen du kan kjøpe til bare $ 4.90 per måned.

Den supersnelle Turbo-hostingplanen tilbyr den raskeste sidehastigheten og inneholder alle funksjonene du får i den raske pakken. Denne planen koster deg $ 9,31 per måned. 20 ganger raskere sidehastighet og A2-side-akselerator er de to ekstra funksjonene i denne delte hostingplanen.

Forhandlervert planer

A2 Hosting Reseller Hosting Plans

Hvis du er en webutvikler eller ønsker å starte ditt eget webhotellfirma, vil det være ekstra lønnsomt for deg å kjøpe forhandlerhotellkontoer fra A2 webhotell på grunn av den billigste prisen.

A2-verten tilbyr de attraktive forhandlerhotellpakkene i de fire planene – bronse, sølv, gull og platina.

Med bronseforhandler hosting vil du få 40 kontoer med 30 GB lagring og 400 GB overføring. Den andre sølvplanen tilbyr 60 kontoer med 75 GB lagring og 600 GB overføring. Den tredje Gullplanen tilbyr 80 kontoer med 150 GB lagring og 1000 GB overføring. Når du kjøper den eksklusive hostingplanen for platina-forhandler, vil du få fordel av 100 kontoer med 200 GB lagring og 2000 GB overføring.

Gratis SSL og SSD, gratis eNom-forhandlerkonto og WHM-kontrollpanel er vanlige funksjoner for alle forhandlerhotellplaner som tilbys av A2 webhotell. Hele forhandlerens webhotellplaner vil gi kundene dine høy oppetid og standardytelse for å gjøre hostingkontoen deres ekstremt pålitelig.

VPS Hosting Plans

A2Hosting VPS Hosting Plans

VPS er forkortelsen for Virtual Private Server. A2 Hosting er det beste vertskapet for VPS. A2 Hosting VPS tilbyr ekstra kontroll og gir deg muligheten til å utføre mer avanserte funksjoner på nettstedet ditt. De tilbyr VPS-hostingplaner med startprisen på bare $ 5,00 per måned.

Du kan kjøpe Umanaged, Managed og Core VPS-planer etter ditt behov. Hvis du er en profesjonell nettutvikler, bør du kjøpe en ikke-administrert VPS-plan. De andre administrerte og Core VPS-planene er tilgjengelige til bare $ 32.99 per måned med ekstra lagring, RAM og dataoverføring.

Få A2 Hosting med 63% rabattpris

A2 Hosting Kundesupport

A2-verten tilbyr pålitelig og rask kundesupport. Et dedikert støtteapparat av A2-verter er tilgjengelig 24X7 timer for å løse alle slags kundeproblemer med et personlig preg.

Kunder kan komme i kontakt med A2-vertstøtten via e-postprat eller direkte telefonsamtaler. Du kan også bruke deres amerikanske baserte billettsystem. Til slutt blir hele supportteamet sett på som vennlig og hjelpsom, uavhengig av hvor enkel eller vanskelig forespørselen din kan være.

Pengene tilbake-garanti

A2 webhotell kan skryte av at de gir 99,99% oppetidsgaranti og raskeste sidebelastning. Hvis du føler at nettstedet ditt går ned av en eller annen grunn, står du fritt til å kreve full refusjon innen 30 dager eller en tilbakebetaling av pris på de brukte tjenestene hvis du avbestiller etter 30 dager.

A2 Hosting bruker imidlertid de mest avanserte datasentre og beste praksis for industrien for å sikre at nettstedet ditt har alle de nyeste sikkerhetsoppdateringene.

Fordeler og ulemper ved A2 Hosting

Det er noen fordeler og ulemper når du vurderer A2 Hosting som din nye webhotell.

Pros:

 • 100% karbon nøytralt
 • Tilbyr serverplassering fra Europa, Asia eller USA
 • Ideell for WordPress-brukere
 • Høyhastighets lastytelse

Ulemper

 • Begrensede hostingplaner for Windows-hosting er bare en ulempe med denne webhotellet i henhold til min erfaring.

A2 Hosting-kupongkode og rabattilbud

A2-hosting gir den største rabatten av og til som på Black Friday-salg. Du kan også få en spesiell rabatt ved å bruke vår spesielle A2 hosting-kupongkode som kun tilbys av A2 hosting for våre lesere.

Delt vert kupongkode

Få den høyeste rabatten på 63% avslag ved å bruke følgende kupongkode. Du kan bruke denne koden til all den delte hostingplanen. Hvis du ikke vil bruke kupongen, kan du klikke på følgende knapp. Rabattavtalen blir brukt automatisk.

Få 63% rabatt på delt hosting

Forhandlervert kupongkode

Du vil få 34% avslag på alle planene for forhandlervert. For å få rabatt, klikk på følgende knapp.

Få 34% AVSLAG på forhandlervert planer

Administrert WordPress Hosting-kampanjekode

Få 63% avslag på administrert kampanje-kode for WordPress-hosting. For å få denne rabatten, klikker du bare på følgende knapp.

Få 63% AVSLAG på WordPress Hosting Plans

VPS Hosting-kampanjekode

Få 40% avslag på alle VPS-hostingplaner ved å bruke våre VPS-hosting rabattkoder. For å aktivere avtalen, klikk på følgende knapp, og avtalen blir aktivert automatisk.

Få 40% AVSLAG på VPS Hosting Plans

Dedikert kupongkode for hosting

I dedikerte hostingplaner vil du få 33% rabatt ved å bruke våre dedikerte hosting-promo-koder.

Få 33% AVSLAG på dedikerte vertsplaner

Over har vi gitt alle kuponger og kampanjekoder for alle A2-hostingplanene. Les den følgende opplæringen for å vite hvordan du bruker dem.

Slik bruker vi vår A2-hostingkupongkode?

 • Velg først vertsplanen du vil kjøpe, og klikk deretter på lenken i den delen ovenfra.
 • Når du klikker på knappen, vil den omdirigere deg til det offisielle A2 Hosting-nettstedet.
 • Du kan velge vertsplanen du vil kjøpe igjen, og deretter klikke på Start.

A2 Hosting-kupongkode 2019

 • I neste skjermbilde kan du oppgi domenenavnet du vil ta for nettstedet ditt. Hvis du allerede har et domenenavn, kan du velge andre alternativer etter behov.

A2 Hosting Rabattkode

 • Klikk på fortsett på neste skjermbilde.
 • Hvis du vil skjule den personlige informasjonen din i neste skjermbilde, kan du fortsette å merke av for ellers fjerne merket for ID-beskyttelsesboksen.

A2 hosting-kampanjekode

 • Nå kan du oppgi vår spesielle kupongkode “wpressblog”I kupongkodedelen. Det blir brukt en rabatt på den endelige prisen.

A2 hosting kupongkode

 • Endelig kan du klikke på kassen og foreta betaling.

A2 Hosting Alternativer

A2 Hosting er den raskeste hostingleverandøren. Du kan velge SiteGround, Bluehost eller HostGator som det beste alternativet til A2 Hosting.

Endelig dom

Hvis du kanskje betaler litt mer for å få hosting av høy kvalitet og premium som har 99,9% oppetid og ekte 24/7/365-støtte fra folk på telefonen, gjør deg klar for A2-webhotellet med vår A2-hostingkuponkode.

Hvis du har en opplevelse av å bruke A2-hosting, vennligst gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine om det i kommentarfeltet nedenfor.

Les også:

 • SiteGround gjennomgang
 • Kinsta Hosting gjennomgang
 • Hostinger anmeldelse
 • Dreamhost-kupongkode
 • HostGator-kampanjekode
 • Hostinger kupongkode 2020
A2 Hosting Review 2020
 • Funksjoner ved A2 Hosting

 • Kundeservice

 • Pengene tilbake-garanti

5

Sammendrag

Hvis du trenger en raskeste hostingleverandør, kan du gå til A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map