Hostwinds Review 2020: Planer, priser, kupongkode, fordeler og ulemper

Med et bredt utvalg av konfigurasjoner og alternativer, tilbyr Hostwinds topp hosting-tjenester som appellerer til både små og mellomstore bedrifter. Alle tjenestene og funksjonene er nevnt i denne Hostwinds-vurderingsartikkelen.


Hostwinds Review 2020

Hostwinds gjennomgang

Hvis du er ute etter god service, rask kundesupport og Bitcoin som betalingsmetode, vil Hostwinds definitivt være et av de beste alternativene for deg. Det må bemerkes at utover å tilby Bitcoin som betalingsalternativ, tilbyr ikke selskapet noen annen spesiell anatomi-funksjon.

Prøv Hostwinds med 60 dagers pengene tilbake-garanti

Hostwinds Hosting-planer

Selskapet tilbyr både Windows og Linux baserte hosting-tjenester. Noen av de mest populære hostingplanene er:

Delte vertsplaner:

Hostwinds delt anmeldelse

Fra bare $ 3.29 per måned, dette er en av de billigste planene Hostwinds har å tilby. Det er ingen tak på bruk av plass og båndbredde under denne planen. Det er tre underplaner som tillater 1, 4 og et ubegrenset antall domener.

Forretningsvert:

Hvis du er ute etter hastighet og pålitelighet til en overkommelig pris, er dette det riktige valget for deg. Denne planen er i utgangspunktet for små bedrifter som leter etter en pålitelig webhotell som tilbyr god båndbredde og stabilt e-postsystem.

Cloud Hosting-planer:

Hostwinds Cloud Hosting gjennomgang

Du kan benytte fakturering per time eller månedlig basert på dine krav. Det er en av de mest stabile skytjenestene du kan finne over internett. For hver skyserver lover selskapet minimum 1 GB port.

VPS Hosting Plans:

Hostwinds VPS Hosting Review

Hostwinds er et av de beste VPS-vertsselskapene. Virtuelle private servere er best for de som har nettsteder med høy trafikk, men ikke ønsker å skifte til en dedikert server. VPS-en er tilgjengelig i både Windows og Linux med administrerte og ustyrte planer. Prisen starter på bare $ 4.49 per måned for ustyrt og $ 5.17 for styrte planer.

Dedikerte vertsplaner:

Hostwinds dedikert hosting anmeldelse

Fra og med bare $ 106 per måned tilbyr selskapet administrerte og ikke-administrerte servere for kundene. Det er 100 forskjellige serverkonfigurasjoner tilgjengelig som du kan tilpasse ytterligere i henhold til dine krav på kjøpstidspunktet.

WordPress Hosting Plans:

Selskapet tilbyr spesielle pakker for de som vil være vert for WordPress-baserte nettsteder på serverne sine. Planen starter på bare $ 4,99 per måned og har spesielle tilleggsprogrammer som hjelper med å forbedre WordPress-hostingopplevelsen.

Forhandlervert:

Disse pakkene er ideelle for kunder som eier webutviklingsselskaper eller ønsker å tilby hostingløsninger i mindre skala. Planene starter på bare $ 25 per måned. Du kan også velge VPS-hosting for videresalg.

Hastighet og ytelse

Hostwinds lover topp lydkonfigurasjon og beste maskinvare på serverne som sikrer høy hastighet og bedre ytelse. Selskapet garanterer 99.999% oppetid som ikke er lett å matche.

Pengene tilbake-garanti / refusjonspolicy

Hostwinds pengene tilbake-garanti

Selskapet tilbyr en 60-dagers pengene-tilbake-garanti uten spørsmål. Du kan bruke hvilken som helst pakke i 60 dager, og hvis du ikke liker tjenestene, kan du be om refusjon.

Kundeservice

Det er her Hostwinds slår mange konkurrenter. Selskapet er kjent for et raskt svar fra kundebehandlere på alle medier, inkludert chat og e-post. De er raske til å svare på sine sosiale mediehåndtak.

Datasentre

Hostwinds har datasentre på to steder som er Seattle, Washington og Dallas, Texas.

Datasenteret i Texas var den første etableringen av selskapet. Datasentrene har fullstendig sikkerhetskopi av strøm, og det er ikke noe poeng av svikt som eliminerte muligheten for driftsstans på grunn av strømbrudd. Hele datasentrene er temperaturkontrollert og forseglet for å unngå luft utenfra.

Fordeler og ulemper med Hostwinds

Fordeler med Hostwinds:

 • Hastighet: Alle serverne på hostwinds datasentre har moderne maskinvare og får regelmessige oppdateringer. Sammenlignet med konkurrenter, er serverne 400% raskere enn andre i mange tilfeller.
 • Pålitelighet: Med sanntidsdata tilbake og 24 × 7 power backup gir selskapet 99.999% oppetid som er vanskelig å matche. De svært sikre serverne gir deg sikkerhet mot trusler som malware, virus osv.
 • Kundeservice: Selskapet tilbyr 24x7x365 kundesupport, og det er aktivt på alle plattformer. Det har et innebygd chatsystem på nettstedet der kundene direkte kan kontakte representantene. Selskapets representanter er aktive på sosiale medieplattformer, så vel som Facebook og Twitter, der de regelmessig og raskt svarer på spørsmålene.

Ulemper med Hostwinds:

 • Mangel på windows-alternativ: Det er en rekke planer tilgjengelig med Hostwinds som ikke har Windows-alternativ.
 • Mangel på klarhet om tilknyttet program: Selskapet tilbyr et omfattende tilknyttet program, men det er ikke lett å forstå.
 • Tap av data under overføring: Noen kunder har rapportert tap av data under overføring av et nettsted fra Hostwinds til andre tjenesteleverandører, men slike tilfeller er veldig lite.

Kupongkode og rabattilbud

I gjennomsnitt gir selskapet 10% til 60% rabatter på pakker med webhotell. Disse tilbudene kan benyttes under spesielle anledninger som jul, nyttår, Black Friday og mange andre. I tillegg tilbyr selskapet rabattkuponger til nye og eksisterende kunder fra tid til annen. Du kan sjekke dagens rabattilbud på deres hjemmeside.

Få 53% avslag på Hostwinds Hosting Now

Hostwinds-alternativer

Det er veldig få selskaper som står i forhold til Hostwinds. Noen av de store aktørene som gir tøff konkurranse til Hostwinds når det gjelder tjenester og pris er:

 • SiteGround: Dette selskapet har verdensomspennende penetrasjon og tilbyr webhotelltjenester til en veldig rimelig pris.
 • Cloudways: Et kjent navn innen sky hosting-tjenester. Det har en rekke rekkevidde og tilpassede pakker også.

Konklusjon

Mens vi vurderte leverandøren, var den samlede opplevelsen med selskapet utmerket. Fra å sette opp kontoen til å overføre et eksisterende nettsted på serveren deres, var hele prosessen jevn. Kundeservicen var utmerket og ber på alle plattformer.

Prestasjonsmessig var lastetiden bedre enn flertallet av tjenesteleverandørene, og oppetiden var på nivå med kravet fra Hostwinds. Hvis du har et lite forretningsnettsted med begrenset trafikk, vil en billig pakke på inngangsnivå være mer enn nok for deg. Men hvis du har et nettsted med høy trafikk, bør du velge VPS eller en dedikert server med Hostwinds.

Les også:

 • SiteGround Hosting gjennomgang
 • Cloudways Review
Hostwinds Review 2020
 • Hastighet og ytelse

 • Priser

 • Pengene tilbake-garanti

 • Kundeservice

5

Sammendrag

En vertstjenesteleverandør med den beste kundeservicen og 99,99 oppetid. Hvis du trenger den beste hosting-leverandøren, er Hostwinds den beste verten for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map