InterServer Review 2020: Funksjoner, priser, rabatter, alternativer

Interserver driver virksomheten med webhotell i mer enn 19 år. Selskapet trives med hovedprinsippene for å tilby kvalitetsservice og high-end support til alle kunder. Selskapet har utvidet virksomheten til netthosting, dedikerte servere og mye mer i løpet av reisen.


Med hver pakke tilbyr de også det rimelige domenenavnet for nettstedet ditt som du kan benytte deg av mens du kjøper pakken. Det tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og lover 99,9% oppetid.

Interserver Review 2020

Grunnlagt i 1999, er Interserver et av få selskaper som blomstrer på topp fra de to siste tiårene. I en raskt voksende bransje som Web Hosting-tjenester er det viktigste plusset for selskapet å konkurrere med nye selskaper og tilby rimelige pakker mens du holder følge med topp kvalitetstjenestene..

Selskapet leverer stolt sine tjenester til frilansere så vel som Fortune 500 selskaper. 24/7 support er en av de sterke sidene ved deres tjenester sammen med pålitelige og raske servere.

Funksjoner for Interserver Hosting

Gratis migrasjonstjeneste: Interserver tilbyr gratis migrasjonstjeneste på nettstedet til alle brukere fra deres gamle vert til den nye serveren uten ekstra kostnad. Alt du trenger å gjøre er å ha en komplett cPanel-sikkerhetskopi på den gamle serveren din, og de vil ta seg av resten.

 • Gratis nettstedbygger: Selskapet har inkludert Sitepad i admin-panelet som er en nettstedsbygger med over 300 temaer og mange funksjoner. For å gjøre opplevelsen din brukervennlig, tilbyr Sitepad 40+ widgets.
 • E-posttjeneste av topp kvalitet: Interserver lover kundene at e-postene deres vil bli levert i tide. De har et automatisert detekteringssystem for kompromittert e-postkonto som sikrer at serveren ikke blir svartelistet av ISP-er over hele kloden.
 • 24/7 WordPress-støtte: WordPress har blitt det mest kjente innholdsstyringssystemet over hele verden. Teamet av WordPress-eksperter på Interserver er tilgjengelig 24/7 for å gi hjelp hvis noe går galt med ditt WordPress-baserte nettsted. ‘
 • 99,9% oppetid: Selskapet lover 99,9% oppetid til alle nettsteder.

Interserver vert planer og priser

Det er mange alternativer tilgjengelig med Interserver å velge mellom. Basert på kravet ditt kan du velge pakker fra Standard hosting eller også få en tilpasset dedikert server. Noen av de mest populære pakkene er som følger:

 • Webhotell: Det er fire forskjellige pakker tilgjengelig under webhotell som er Standard, Pro (forhandler hosting), Windows ASP.net og privat e-post hosting. Standard webhotell koster $ 5 per måned hvor du vil få ubegrenset plass og båndbredde.
 • Cloud VPS: Interserver tilbyr kjernebasert VPS som starter med 1 kjerne som koster så lavt som $ 6 per måned. Linux VPS har 12 forskjellige pakker tilgjengelig mens Windows VPS som koster minimum $ 10, har 16 alternativer å velge mellom. Interserver tilbyr også WordPress VPS av høy kvalitet som har 16 alternativer å velge mellom og kommer med minimum 250 GB lagring og 2 TB båndbredde til bare $ 6.
 • Dedikerte servere: Interserver har dedikerte servere også, som starter på $ 299 per måned hvor du vil få 60 TB lagring, 10 TB overføring, 1 GB port og mye mer. Selskapet leverer også 10 Gbps-servere som koster så lave som $ 70 per måned. GPU-dedikerte servere starter på $ 180 per måned.

Få InterServer Hosting

Interserver oppetid og ytelse

Interserver tilbyr 99,9% oppetid SLA. Det betyr at deres juridiske avtale tydelig sier at nettstedet ditt vil fortsette å være igjennom hele faktureringsperioden, og hvis de ikke oppfyller løftet, vil det kompensere det i fakturering.

Prestasjonsmessig er serverne på Interserver moderne og utstyrt med den nyeste maskinvaren og programvaren. De fortsetter å oppgradere serverne for å tilby bedre tjenester. I gjennomsnitt tar en webside på 450 KB rundt 420 ms å laste, noe som er bedre enn de fleste av konkurrentene.

Interserver Security

Interserver gir online og offline sikkerhet for serverne. Datasentrene har sikkerhetskopiering av strøm, bemannet sikkerhet, forhøyede gulv, brann- og vannbeskyttelse og andre funksjoner. Serverne er utstyrt med brannmurer for å beskytte dem mot hackere og DDoS-angrep.
Datasentre

Interserver har tre datasentre lokalisert i Secaucus og Los Angeles. Alle datasentrene er høyt sikret og har sikkerhetskopiering av makten for å unngå driftsstans.

Interserver kundesupport

De tilbyr 24/7 support via telefonsamtaler, live chat og billetter.

Deres støttenummer er:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, USA),
 • +44 20 3389 6982 (LONDON, ENGLAND),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, ISRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) og
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Interserver Refund Policy

Interserver gir også en pengene-tilbake-garanti i 30 dager.

Fordeler og ulemper med Interserver

Pros av Interserver

 • Prislås garanti: Interserver gir en prislås-garanti som betyr at de ikke vil øke prisen på pakken din når som helst i fremtiden. Det er ingen ekstra kostnader eller noen fine utskrifter i tillegg.
 • Støttealternativer: De gir støtte via forskjellige kanaler som gjør det lettere for kundene å kontakte personalet umiddelbart. Du kan få støtte via telefon, e-post eller live chat. Kunnskapsbasen er også sterk og lett å forstå.
 • WordPress-støtte: Selskapet har et team av eksperter dedikert til å tilby støtte for WordPress-baserte nettsteder.
 • gunstig: Konkurransedyktige priser og funksjonsrike pakker er de beste sidene ved tjenestene som Interserver tilbyr.

Ulemper med Interserver

 • Ukentlig sikkerhetskopi: Det er ikke noe alternativ å få daglige sikkerhetskopier som kan føre til tap av data i tilfelle serveren blir angrepet eller krasjer.

Interserver-rabattilbud

Interserver tilbyr en spesiell rabatt for WPRESSBLOG-lesere. Bruk kupongkode “WPRESSBLOG” for å få hosting for første måned på bare $ 0,01.

Få bare InterServer for $ 0,01

Interserver-alternativer

Som et alternativ til Interserver kan du velge WPX Hosting, SiteGround eller Bluehost.

Anbefalte gjennomgangsartikler å lese:

 • WPX Hosting Review 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Bluehost Review 2020
 • WP Engine WordPress Hosting Review

Final Words on Interserver Review

Totalt sett leverer Interserver tjenester av topp kvalitet med det beste supportpersonalet. Prisene på pakkene er rimelige. Administrasjonspanelet har mange funksjoner sammen med en nettstedsbygger og 1-klikk appinstallatører som gjør det enkelt å sette opp et nettsted.

Interserver Review 2020
 • Hastighet og ytelse

 • Sikkerhet

 • Priser

 • Kundeservice

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map