Kinsta Hosting Review 2020: En Premium WordPress Hosting Provider

Kinsta er et WordPress-vertsfirma som er bygd på Google Cloud Platform. Selskapet ble lansert av Mark Gavalda i desember 2013.


Kinsta Review 2020

På bare fem år etablerte selskapet seg i det konkurrerende WordPress-vertsmarkedet. Brukervennlig grensesnitt, avansert standardsikkerhet på neste nivå og vennlig kundesupport er noen WOW-faktorer for Kinsta Web Hosts.

Gratis nettstedoverføringer, daglige sikkerhetskopieringer og iscenesettelse av nettsteder er gode viktige funksjoner i webhotellplanene deres. Det beste er at Kinsta tilbyr netthosting på Googles skyplattform.

For tiden eier Kinsta 20 datasentre over hele kloden og tilbyr alle kunder over hele verden CDN gjennom sin nøkkelpartner KeyCDN.

Funksjoner ved Kinsta WordPress Hosting:

Kinsta tilbyr administrerte WordPress-hosting-tjenester. Administrert WordPress-hosting er mer kostbart enn ikke-administrerte hostingløsninger.

Derfor inkluderte ikke bare Kinsta, men også andre selskaper som Bluehost, SiteGround og Dreamhost noen ekstra viktige funksjoner i sine hostingplaner som CDN for å øke hastigheten på websider, sikkerhetskopier regelmessig og så videre.

Få Kinsta Hosting med 2 måneders gratis hosting

Staging av nettstedet

Det mest interessante tilbudet fra Kinsta er iscenesettelse av nettsteder. Staging-funksjonen på nettstedet lar brukerne bruke store endringer på WordPress-nettstedet sitt. De kan enkelt utføre effektiv testing før de implementeres.

For raskere lastetid benytter Kinsta Nginx, PHP 7, MariaDB og LXD containere.

Avansert nivå sikkerhet

Kinsta Security

Sikkerhet er en annen viktig funksjon i deres administrerte WordPress-hosting-tjenester. For å gi høy standard sikkerhet til WordPress-brukerne sine, tilbyr Kinsta gratis SSL-sertifikater og et oppetidssporingssystem for å gi brukerne beskjed om nettstedet deres går ned.

I tillegg gir de DDoS-beskyttelse mot skanning av skadelig programvare og maskinvarebrannmur.

Daglig sikkerhetskopi og garantert gjenoppretting

Hvis noe går galt, er Kinsta-plattformen klar med daglige sikkerhetskopier av nettsteder. De lover også å gjenopprette nettstedets data og fikse nettstedet ditt hvis det er hacket.

Gratis migrering av nettsteder

Hver gang du ønsker å bytte til Kinsta hosting fra andre, tilbyr de gratis migrasjonstjenester. Du kan perfekt sørge for at alt fungerer bra over DNS-en når de først satte opp nettstedet ditt i et testområde.

Brukere kan be om migrering av nettsteder direkte fra Kinsta brukergrensesnitt. Bare gi dem de nyeste webhotelldetaljene dine for å håndtere overføringen.

Gratis nettsted migrering er tilgjengelig med alle kinsta hosting planer.

Andre funksjoner

De fleste av de andre funksjonene på avansert nivå kan også inkluderes i din WordPress hosting-konto. Nå tilbyr Kinsta også noen tilleggsfunksjoner som Automatic MySQL Database Optimization, Self-Healing PHP, GCP Firewall til sine kunder.

Hvis brukere eier storskala bedrifter, kan de enkelt anskaffe flere funksjoner som Cloudflare Railgun, Elasticsearch og Redis, etc. Du kan også velge den tilpassede enterprise hosting-løsningen fra Kinsta i henhold til dine behov.

Kundeservice

Kinsta kundesupport

Kinsta gir den enkle måten å komme i kontakt med det veloppdragende støttende personalet deres. Du trenger bare å logge inn på kontoen din og opprette en ny samtale ved å klikke på meldingsikonet nederst til høyre på siden.

Kinsta-teamet har erfarne WordPress-eksperter, og de kan skryte av å gi kundene 100% tilfredshet med å løse problemene på kort tid.

Datasentre

Kinsta tilbyr 20 forskjellige Google sky-datasentre. Du kan velge hvilket som helst av de følgende 20 datasentrene.

 1. Council Bluffs, Iowa, USA (us-central1)
 2. St. Ghislain, Belgia (europe-west1)
 3. Changhua County, Taiwan (asia-east1)
 4. Sydney, Australia (australia-sørøst1)
 5. The Dalles, Oregon, USA (us-west1)
 6. Ashburn, Virginia, USA (us-east4)
 7. Moncks Corner, South Carolina, USA (us-east1)
 8. São Paulo, Brasil (søramerika-øst1)
 9. London, Storbritannia (europe-west2)
 10. Frankfurt, Tyskland (europe-west3)
 11. Jurong West, Singapore (asia-sørøst1)
 12. Tokyo, Japan (asia-nordøst1)
 13. Mumbai, India (asia-south1)
 14. Montréal, Canada (nordamerika-nordøst1)
 15. Nederland (europa-vest4)
 16. Hamina, Finland (europe-nord1)
 17. Los Angeles, California (us-west2)
 18. Hong Kong (asia-øst2)
 19. Zürich, Sveits (europe-west6)
 20. Osaka, Japan (asia-nordøst2)

Kinsta WordPress Hosting Planer

Kinsta WordPress Hosting PlanerWordPress Hosting Plans & Priser

Kinsta tilbyr sine hostingplaner i henhold til behovene til bedriften din fra liten til stor skala.

 • Startplanet WordPress hostingplan er utstyrt med 10 GB diskplass og gratis SSL-er og et innholdsleveringsnettverk. Du vil få 1 WordPress-nettsted og 20 000 besøk. Denne planen koster deg bare $ 30 per måned.
 • Den andre Pro-vertsplanen tilbyr 20 GB diskplass og gratis SSL og CDN. Med Pro webhotellplan kan du få 2 WordPress nettsteder og rundt 40 000 besøk til bare $ 60 per måned.
 • Business1-planen inkluderer 5 WordPress-installasjoner og 20 GB diskplass. Du kan aldri gå galt ved å skaffe deg 100 000 besøk og gratis SSL og CDN til bare $ 100 per måned.
 • Hvis du går etter business2-hostingplanen, vil du få fordel av 10 nettstedsinstallasjoner, 40 GB diskplass og gratis SSL og CDN. Denne planen koster deg $ 200 per måned.
 • Hvis du vil ha rabatt på Kinsta hosting, så tilbyr de 2 måneders gratis hosting på alle planer.

At en administrert WordPress-hosting-tjeneste som Kinsta belaster mer enn en ikke-administrert webhotell-løsning, er sant. Årsaken er veldig tydelig at du ikke kan kjøpe perler på bekostning av peanøtter. Med administrert WordPress-hosting får du også mange tilleggsfunksjoner for å effektivt konkurrere om virksomheten din i det globale markedet.

Derfor, hvis du gjør en sammenligning mellom prisen på Kinstas hostingplaner til andre administrerte WordPress-hosting-tjenester, er de absolutt konkurransedyktige fra et prissynspunkt..

Fordeler og ulemper Kinsta Hosting

Mer enn 60 000 nettsteder blir arrangert på Kinsta ettersom mange bedriftseiere fra hele verden elsker dens hostingplaner. Det er noen ulemper og ulemper for Kinsta webhotell.

Pros of Kinsta Hosting:

 • Du kan være vert for nettstedet ditt på 16 steder som er nærmere målgruppen.
 • Kinsta tilbyr en definert CDN-båndbredde fra nøkkelpartneren KeyCDN for å lagre en statisk kopi av nettstedene dine på mer enn 30 steder over hele verden.
 • Kinsta tilbyr standardiserte hastighetstjenester på nettstedet. Nettstedet som er vert på Kinsta-plattformen, viser den utmerkede resultatrapporten om GTmetrix og Pingdom.
 • Kinsta tilbyr fantastiske funksjoner til sine brukere som for eksempel kloning av nettsteder, iscenesettelse av nettsteder, daglige sikkerhetskopieringer og brukervennlige MyKinsta kontrollpanel.
 • Kinsta-plattformen er bygget på Google Cloud Platform.

Ulemper ved Kinsta Hosting:

 • Brukere kan lagre daglige sikkerhetskopidata i bare 14 dager.
 • Brukers kontrollpanel krever bedre WordPress-integrasjon

30 dager pengene-tilbake-garanti:

Kinsta webhotell kan skryte av at de gir 99,99% oppetidsgaranti og raskeste sidebelastning. Hvis du føler at nettstedet ditt faller av en eller annen grunn, står du fritt til å kreve full refusjon innen 30 dager eller en tilbakebetaling av pris på de brukte tjenestene hvis du avbestiller etter 30 dager.

Kinsta Hosting bruker imidlertid de mest avanserte datasentre og beste praksis for industrien for å sikre at nettstedet ditt har alle de nyeste sikkerhetsoppdateringene.

Prøv Kinsta Hosting gratis i to måneder

Kinsta-alternativer

Som et alternativ til Kinsta hosting, kan du velge WP Engine eller WPX Hosting.

Sjekk her en detaljert sammenligning av Kinsta med WP Engine, WPX Hosting, Bluehost og SiteGround.

Bunnlinjen

Kinsta tilbyr pålitelig og sikker WordPress-hosting med en firebrand teknisk WordPress-støtte. Årsaken er at Kinsta med suksess har etablert seg i markedet som et profesjonelt selskap.

Les også:

 • WP Engine Reviews
 • Gjennomgang av svinghjulshosting
 • Pressbar Hosting Review 2020
Kinsta Hosting Review 2020
 • Hastighet og ytelse

 • Kundeservice

 • Funksjoner

 • Priser

5

Sammendrag

Hvis du vil ha en kvalitetsleverandør og har budsjett, er Kinsta den beste verten for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map