Pressidium Hosting gjennomgang og rabatt tilbud for 2020

Siden lanseringen har WordPress på bare et tiår blitt den mest populære CMS som brukes av millioner av nettsteder rundt om i verden. WordPress er en åpen kildekode-plattform, og gir utviklermiljøet en mulighet til å fortsette å legge til nye og avanserte funksjoner i plugins som du kan bruke med WordPress.


Det å verte et WordPress-basert nettsted krever ingen tilleggsfunksjoner, men det anbefales å bruke en webtjenesteleverandør som har hurtigservere av høy kvalitet til å være vert for nettstedet.

Pressidium Review 2020

Pressidium er en av de best administrerte WordPress-hostingleverandørene hvis ekspertise innen WordPress hosting og ikke tilbyr noen plan for nettsteder som ikke er WordPress.

Pressidium – Et ungt selskap med en bemerkelsesverdig merittliste

Det ble lansert i 2014 av fire kolleger som er ekspertingeniører og utviklere. Hovedmålet med selskapet er å tilby en en-løsning for alle hosting-behovene dine for det WordPress-baserte nettstedet.

Pressidium WordPress Hosting Review

Pressidium er kjent for kundestøtten som har WordPress- og servereksperter som kan løse spørsmålene dine i løpet av få minutter. Support etter salg er en av de største fordelene ved å kjøpe webhotell fra Pressidium.

Pressidium kupongkode 2020

Selskapet tilbyr 2 måneders gratis hosting hvis du kjøper Pressidium hosting i et år. For å få denne rabatten, klikk på lenken nedenfor for å få hosting.

Få Pressidium Hosting

Pressidium WordPress Hosting Plans

I motsetning til andre webhotellfirmaer, dreier hele konsentrasjonen av Pressidium seg om WordPress hosting. Selskapet tilbyr 6 forskjellige planer fra $ 21 per måned. Det er uten tvil på den dyre siden, men funksjonene, ytelsen og kundestøtten rettferdiggjør definitivt prisen.

Pressidium WordPress Hosting Plans

Micro

Mikro er en startplan som vil koste deg $ 21 / mo hvis du betaler årlig. Hvis du betaler måned til måned, vil det koste deg $ 24,90 / mo. I denne planen kan du være vert for ett nettsted med 5 GB lagringsplass. Det tillater opptil 10 000 månedlige besøkende på nettstedet. Denne planen er best for et lite nettsted som ikke krever mange besøk eller lagringsplass.

Personlig

Denne planen er ideell for små nettsteder. Hvis du nettopp starter en blogg med egen vert eller vil vise frem noe av arbeidet ditt med en webside, bør du gå for denne planen. Du kan være vert for opptil tre WordPress-installasjoner under denne planen, men disse installasjonene skal være på et enkelt domene.

Det gir lagring på 10 GB med uovervåket båndbredde. Imidlertid er den designet for å håndtere opptil 30 000 besøkende per måned. Denne planen, hvis den faktureres årlig, vil koste deg $ 42 per måned.

Profesjonell

Den profesjonelle planen er designet for nettsteder som får opptil 100 000 besøkende per måned. I henhold til denne planen kan du være vertskap for opptil 10 installasjoner som kan være på ett eller flere domener.

I henhold til denne planen vil du få 20 GB lagringsplass med uovervåket båndbredde. Denne planen vil koste deg $ 125 per måned når den faktureres årlig.

Virksomhet

For små bedrifter der trafikken kan komme opp til 500 000 per måned, er dette den beste planen. Hvis du bruker e-postmeldinger på domenet ditt, vil denne planen definitivt tilfredsstille behovet for en liten skala.

I henhold til denne planen vil du få 30 GB lagringsplass sammen med uovervåket båndbredde. En dedikert kontoadministrator vil bli tildelt deg for all støtte du trenger, noe som betyr at spørsmålene dine blir løst med prioritet. Denne planen vil koste deg $ 250 per måned.

Business Plus

Med 40 GB lagringsplass og uovervåket båndbredde er denne pakken ideell for nettsteder som får opptil 1 million besøkende hver måned. Du kan ha opptil 50 WordPress-installasjoner under denne pakken, enten på lignende eller forskjellige domener.

Du vil også få en dedikert kontosjef med denne pakken. For $ 500 per måned er denne planen best egnet for selskaper og bedrifter som har høy trafikk på nettstedet.

Foretaksplan

Pressidium Enterprise Plans

For de selskapene som driver store mediehus, offentlige etater, ideelle organisasjoner, universiteter, et digitalt datalagringsselskap eller et stort multinasjonalt selskap som får mer enn en million besøkende per måned, vil Pressidium enterprise web hosting være det beste alternativet for dem.

Under denne pakken kan du installere et hvilket som helst antall WordPress-kontoer. Du vil få et dedikert team som gir deg støtte 24 × 7.

Denne pakken koster minimum 790 dollar per måned. Basert på ditt krav kan du også be om et spesielt tilbud fra selskapet.

Hastighet og ytelse

Pressidium bruker dynamisk belastningsbalansering som hjelper med å øke hastigheten på nettstedene som er vert på en server. Du vil få et valg om å velge datasentre fra hele verden som vil redusere tilkoblingstiden ytterligere.

Serverne har automatiske bildeoptimalisatorer installert som optimaliserer alle bildene som er lastet opp på kontoen din for rask nedlasting.

Datasentre

Selskapet har valgt 22 strategiske lokasjoner for datasentrene de siste 5 årene. Med datasentre i Nord-Amerika, Europa, Oseania og Asia-Stillehavet og mange andre lokasjoner, sørger selskapet for at du får en sjanse til å velge datasenteret du ønsker, slik at du kan optimalisere hastigheten på nettstedet på en mer pålitelig måte.

Sikkerhet

Selskapet oppdaterer regelmessig sikkerheten på serverne og fortsetter å oppgradere maskinvaren for å sikre bedre sikkerhet. Selskapet har et dedikert team av ingeniører som jobber døgnet rundt for å sikre at serverne er 100% sikre.

Kundeservice

For ethvert webhotellfirma er det veldig viktig å gi bedre kundebehandling. Som for de fleste av kundene er det et kjøp en gang i året, mange vertsfirmaer forsinker ofte støtte.

På den annen side mener Pressidium at kunden bare vil beholde hvis han eller hun får oppmerksomheten og støtten 24 × 7.

På dagens tid er rask respons nøkkelen til suksess, og det dedikerte teamet av eksperter gir riktig løsning i løpet av få minutter til alle kunder.

Selskapet er også aktivt på sosiale medier-plattformer som Twitter og Facebook hvor brukere kan samhandle og løse spørsmålene sine enda raskere.

Fordeler og ulemper med Pressidium

Pros av Pressidium

 • Selskapet tilbyr dedikert støtte for WordPress-baserte nettsteder og er ikke vert for noe annet skript på serverne.
 • Med 22 strategiske datasentersteder sørger de for at kundens nettsted lastes raskere.
 • Selskapet har et team av WordPress- og servereksperter som gir 24 × 7 support for kundene.
 • SSL-sertifikat er inkludert i alle pakker.
 • Alle serverne administreres og har 100% malwareovervåkning og automatisk fjerning.

Cons of Pressidium

 • Hvis nettstedet ditt ikke er basert på WordPress, kan du ikke benytte deg av hosting-tjenestene deres.
 • Pakkene er dyre i forhold til andre vertsselskaper.

I noen tilfeller var det klager på at responstiden for et spørsmål var høyere enn forventet. I pakkene gjør imidlertid selskapet det klart at de som har betalt for Business, Business Plus eller Enterprise plan, vil få en dedikert kontosjef for 24 × 7 support.

Rabatter og tilbud

I tilfelle du kjøper pakken i ett år eller mer, vil du få en god rabatt på prisen. I tillegg introduserer selskapet fantastiske tilbud og rabattkupongkode under spesielle høytider som Black Friday, Christmas and New Year’s Eve.

Få Pressidium med 2 måneders gratis WordPress Hosting nå!

Pressidium-alternativer

Pressidium er kvalitetsstyrt WordPress-leverandør, så WP Engine, Pressable, WPX Hosting og Kinsta er de beste alternativene til Pressidium når det gjelder priser og hostingfunksjoner.

Konklusjon

Pressidium til tross for at det er et veldig ungt selskap, har utvidet sine røtter på flere lokasjoner. Med dedikert WordPress-hosting tiltrekker selskapet enkeltpersoner og selskaper som tror på å få kvalitetstjenester uten å tenke to ganger på prisen.

Sammenlignet med andre webhotellfirmaer er prisene på Pressidium på høyere side, men maskinvaren de bruker på serverne og rask responstid fra kundebehandling, rettferdiggjør absolutt prisen. I tilfelle nettstedet bruker mer ressurser enn forventet, tar selskapet opp kostnadene.

Imidlertid, hvis det skjer ved gjentatte anledninger, vil de foreslå en planlagt oppgradering. I forretnings- og bedriftspakker får du også en kontoansvarlig. E-postsystemet med Pressidium er av topp kvalitet, og du kan kjøre alle e-postene dine uten feil.

Les også:

 • WP Engine Hosting Review 2020
 • Kinsta Review 2020
 • Pressbare omtaler 2020
 • WPX Hosting Review
Pressidium WordPress Hosting Review 2020
 • Hastighet og ytelse

 • Sikkerhet

 • Kundeservice

 • Priser

5

Sammendrag

Pressidium er den beste WordPress-hostingløsningen for enhver oppstart eller bedrift i 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map