10 beste WordPress-plug-ins voor e-mailabonnement in 2020

Weet u dat meer dan 70% van de websitegebruikers die de website verlaten, nooit meer terugkomt? Hard is het, maar de waarheid. Ze vinden gewoon je blog, lezen het en zwaaien dan vaarwel. Als je het slachtoffer bent van deze 70% van de gebruikers, moet je je spel echt een level omhoog brengen. De wetenschap zegt tenslotte: “Hoe groter en meer betrokken de e-maillijst is, hoe sneller de groei van uw website zal zijn en dus meer de ROI.”


U kunt dit op twee manieren doen. U kunt aanmeldingsformulieren op verschillende locaties op de website implementeren, inhoudsupgrades toevoegen, formulieren activeren op basis van het gedrag van de gebruiker en gebruikmaken van de allernieuwste tactieken.

Een andere en eenvoudigste manier is om een ​​plug-in voor e-mailabonnementen in uw website te integreren en het groeiende aantal te tellen. Het enige wat u hoeft te doen is coördineren met uw webontwikkelingsteam om deze plug-ins op te nemen en achterover te leunen en te ontspannen. Hier bekijken we enkele van de populaire e-mailplug-ins waaruit u kunt kiezen.

Dus, zonder een moment verder te verspillen, laten we erin duiken!!!

10 Beste WordPress-plug-ins voor e-mailabonnement

1. E-mailabonnees

E-mailabonneesE-mailabonnees

De populaire keuze van e-mailmarketeers, E-mailabonnees is een van de meest robuuste en gebruiksvriendelijke keuzes als het gaat om WordPress-plug-ins voor het e-mailabonnement. Met de plug-in kunt u gratis een e-maillijst maken en tegelijkertijd een eenvoudig hulpmiddel bieden om de e-mails te verzenden. Het kan bogen op een veelvoud van uw verkoopcijfers.

Kosten: De ultieme functies van e-mailabonnees zijn alleen beschikbaar voor $ 12 per maand en lopen op tot $ 120 / jaar.

Kenmerken van e-mailabonnees:

 1. Maakt een gemakkelijke plaatsing van de abonnementsbox op de meest favoriete plek mogelijk.
 2. Stuurt wekelijkse, dagelijkse, maandelijkse of jaarlijkse HTML-nieuwsbrieven naar de gebruikers.
 3. Waarschuwt gebruikers voor de laatste berichten.
 4. Laat u een e-mail sturen op de meest geprefereerde manier (handmatig of geautomatiseerd).

2. WP Abonneer Pro

WP Abonneer ProWP Abonneer Pro

Een andere optie die u kunt kiezen als WordPress-plug-in voor e-mailabonnement is WP Abonneer Pro. Hiermee kunt u een effectieve e-maillijst maken en krijgt u toegang tot een uitgebreide reeks functies, zoals het uitvoeren van een nauwkeurig targetingveld, het maken van aangepaste aanmeldingsformulieren, het toevoegen van animatie-effecten en nog veel meer. Wat nog meer? Hiermee kunt u dit allemaal op de gemakkelijkst mogelijke manier doen via een gebruiksvriendelijke interface.

Kosten: U kunt WP Abonneer Pro aanschaffen voor slechts $ 29, dat wordt geleverd met onbeperkte functies voor 5 domeingebruik.

Kenmerken van WP Abonneer Pro:

 1. De plug-in wordt geleverd met snelheidsoptimalisatie en vertraagt ​​daarom uw website niet
 2. Uitgebreide ondersteuning voor FeedBurner, MailChimp en Aweber
 3. Kan worden toegevoegd aan meerdere widgetgebieden
 4. Pro-versie wordt geleverd met extra functies van reactievermogen en kleuroptimalisatie

3. Constant Contact Custom Popup Abonnement

Constant Contact Custom Popup-abonnement

Constant Contact Custom Popup-abonnement beweert de grootste en de snelst groeiende e-mailmarketingservice te zijn. Wat het een van de prominente keuzes maakt, is het aanbod in termen van e-mailmarketingservice en e-mailsjablonen voor elke gelegenheid die u maar kunt bedenken.

Hiermee kunt u een aangepaste pop-up maken, een aangewezen plek voor YouTube, Vimeo en nog veel meer. Met zijn kracht om bezoekers om te vormen tot leden en abonnees, kunt u uw publiek bereiken.

Kosten: Je kunt de plug-in kopen voor slechts $ 19 en gedurende zes maanden fantastische functies gebruiken.

Kenmerken van Constant Custom Popup-abonnement:

 1. Waarschuwt gebruikers bij een succesvol abonnement.
 2. Stuurt nieuwsbrieven naar de geregistreerde gebruikers.
 3. Volledig aanpasbaar en responsief
 4. Eenvoudige installatie en configuratie

4. Abonneer u via e-mailplug-in

Abonneer u via e-mailplug-inAbonneer u via e-mailplug-in

Om u te helpen een sterke database van abonnees op te bouwen, laat Abonneren via e-mail uw websitebezoekers op de hoogte blijven van uw berichten. Deze plug-in zit vol met intuïtieve functies en vereist geen extra toolconfiguratie. Hiermee kunt u een visueel aantrekkelijk pop-upformulier voor FeedBurner maken waarmee uw bezoekers het niet kunnen negeren.

Kosten: U kunt een gewone licentie voor Abonneren via e-mail kopen voor slechts $ 12, terwijl de kosten van geavanceerde functies kunnen oplopen tot $ 60.

Kenmerken van Abonneren via e-mail:

 1. Biedt gratis opties voor e-mailwaarschuwingen.
 2. Makkelijk om het inschrijfformulier te gebruiken.
 3. Diepgaande analyse met statistieken van abonnees
 4. Responsief en aanpasbaar

5. Chimpy

ChimpyChimpy

Ontworpen door MailChimp, Chimpy is een van de meest populaire plug-ins voor e-mailabonnementen die er zijn. Het biedt u een groot aantal functies, zoals inhoudsvergrendeling, gebruikerssynchronisatie, aanmeldingsformulieren en nog veel meer om het werk veel gemakkelijker voor u te maken.

U kunt uw WordPress-ontwikkelingsteam vragen om Chimpy te integreren in uw website en uw bezoekers te helpen op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen. Bovendien biedt het u de voordelen van onmiddellijke updates van door de gebruiker gemaakte, verwijderde, naast andere wijzigingen op de mailinglijst.

Kosten: U kunt een normale licentie voor Chimpy krijgen voor $ 29 en tot $ 149 uitbreiden voor geavanceerde functies.

Kenmerken van Chimpy:

 1. De functie ‘Abonneren op ontgrendelen’ om een ​​gevoel van nieuwsgierigheid bij de lezers te wekken en voor een grote betrokkenheid te zorgen.
 2. Het biedt een visueel aantrekkelijke pop-up op de pagina’s van uw keuze.
 3. Flexibiliteit om onbeperkte aanmeldingsformulieren te maken
 4. Makkelijk aan te passen opties.

6. Pop-up plug-in voor WordPress

Popup-plug-in voor WordPressPopup-plug-in voor WordPress

Op zoek naar goed ontworpen pop-ups voor e-mailabonnementen voor uw website? Uw zoektocht eindigt hier met Pop-up e-mailplug-in voor WordPress. Omdat het een social locker-plug-in is, verhoogt het de sociale telling van de website en nieuwsbriefabonnees aanzienlijk.

De mogelijkheid om te integreren met alle populaire mailingsystemen zoals MailChimp, ConvertKit, GetResponse en nog veel meer maakt deze plug-in des te aantrekkelijker voor de website.

Kosten: De plug-in is beschikbaar met een groot aantal functies voor slechts $ 25 en breidt het plan uit met onbeperkte functies voor $ 142.

Kenmerken van Popup Plugin voor WordPress:

 1. Stelt u in staat om de inhoud te vergrendelen met de opt-in locker-functionaliteit.
 2. Beweert elke dag meer e-mailabonnees te krijgen.
 3. Meer dan 60 pop-ups en responsieve thema’s.
 4. Hiermee kunt u de sociale pagina’s vergrendelen met de optie voor sociale vergrendeling.
 5. Taalconversie naar de voorkeursmodus met WPML.

7 MailChimp-inschrijfformulier

MailChimp-inschrijfformulier

MailChimp kunt u binnen enkele seconden verbluffende abonnementsformulieren maken. Het wordt beschouwd als een van de meest responsieve en gebruiksvriendelijke WordPress-plug-ins voor e-mailabonnementen die wordt geleverd met GetResponse- en MailChimp-services.

Met MailChimp kunt u eenvoudig de stijl van uw formulieren wijzigen met een geweldige plug-in voor het abonneren van formulieren. Het aantrekkelijkste voordeel van het kiezen voor deze plug-in is de gratis beschikbaarheid. Het enige dat u hoeft te doen, is het downloaden van de officiële WordPress-website en activeren.

Kosten: Gratis beschikbaar

Kenmerken van MailChimp:

 1. MailChimp en ShortCode worden ondersteund
 2. Shortcode kan worden gebruikt in de widgets
 3. Geen codeervaardigheden vereist
 4. Geen bericht met ‘Powered By’ en ‘Created By’
 5. Onbeperkte responsieve formulieren
 6. Stijlvormen volgens uw voorkeur

8. Pop-ups door OptinMonster

Pop-ups van OptinMonster

Pop-ups zijn de beste plug-ins voor gratis e-mailabonnementen. Het is de gemakkelijkste manier om abonnees aan je mailinglijst toe te voegen. Met OptinMonster’s pop-ups, u kunt pop-ups en inschuifbare opt-in-boxen toevoegen. Deze plug-in is compatibel met alle populaire marketingservices zoals GetResponse, MailChimp, Aweber en vele anderen.

Kosten: Vrij beschikbaar op WordPress.org

Kenmerken van Popups door OptinMonster:

 1. Hoog converterende bibliotheek met sjablonen
 2. Campagnebouwer met slepen en neerzetten om campagnes daarop aan te passen.
 3. 2-staps opt-in-technologie claimt de conversiepercentages met meer dan 785% te verhogen
 4. Biedt 8 soorten Optin-formulieren

9. Mailster

Mailster

Mailster kunt u campagnes maken die geschikt zijn voor mobiel met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop-builder. Met deze plug-in kunt u uw klanten een van de beste ervaringen bieden terwijl u voor hun gemak zorgt.

Velen slaan er echter een oogje toe vanwege de premium beschikbaarheid. Dat gezegd hebbende, een uitgebreid scala aan functies maakt deze plug-in deze eenmalige investering waard. Het stelt je in staat om alles vanaf één plek af te handelen is een superhandige manier.

Kosten: De plug-in is verkrijgbaar voor een prijs van $ 49.

Kenmerken van Mailster:

 1. Ontwerpen die mobiel en netvliesklaar zijn.
 2. Campagne builder slepen en neerzetten
 3. Eenvoudig te integreren met andere WordPress-plug-ins
 4. Geavanceerde analyse om u te helpen de records bij te houden
 5. Onbeperkte abonnementsformulieren
 6. Klaar voor vertaling

10. Sumo List Builder

Sumo List BuilderSumo List Builder

Last but not least, we hebben Sumo List Builder om je dorst te lessen naar een geweldige plug-in voor e-mailabonnementen voor WordPress. Deze plug-in biedt een creatieve nieuwsbrief en tijdgestuurde pop-ups die kunnen worden aangepast om te worden weergegeven bij klikken of wanneer de gebruikers uw site proberen te verlaten.

Het beschikt over een geavanceerde drag-and-drop-builder, waardoor het een van de gemakkelijkste tools voor het vastleggen van e-mail is om de gebruikers vast te houden. Het biedt eenvoudige integratie met de beste e-mailmarketingserviceproviders zoals MailChimp, Aweber, Constant Contact en Campaign Monitor.

Kosten: Gratis

Kenmerken van Sumo List Builder:

 1. Geavanceerde builder voor slepen en neerzetten
 2. Vooraf ontworpen sjablonen om uit te kiezen
 3. Ontwerp dat mobielklaar en responsief is
 4. Krachtige targetingtool voor de meest betrokken gebruikers
 5. Toegewijde klantenondersteuning

Belangrijkste afhaalmaaltijd

Als u op zoek bent naar een geweldige e-maillijst die uw bedrijf helpt groeien en bloeien, volgen hier enkele van de beproefde plug-ins voor u. Door deze stijlvolle en intuïtieve pop-ups aan uw websites toe te voegen, kunt u de aandacht van de bezoeker richten op de plek die het meest nodig is en wordt de aanmelding aangemoedigd. U hoeft alleen maar te kiezen wat het beste bij u past en u begint aan de reis van steeds meer gebruikers.

Lees ook:

 • 5 beste betalingsplug-ins voor WordPress in 2020

Auteur Bio:

Apoorv Gehlot is de oprichter van Matellio LLC, een software engineering studio gevestigd in Californië, USA. Omdat hij een fervent leerling is, is hij geïnteresseerd in het verkennen van verschillende aspecten van de digitale wereld en bedenkt hij enkele van de beste oplossingen met zijn team van innovators. Apoorv gelooft in het delen van zijn beproefde ervaring en diepgewortelde kennis met de lezers over de hele wereld om het publiek te verlichten door middel van beknopte en zinvolle beschrijvingen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map