9 Beste WordPress-plug-ins om blogberichten op sociale media automatisch te delen

In deze moderne wereld gebruikt elk bedrijf sociale media-accounts zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram om hun online aanwezigheid op te bouwen. Omdat social media één platform is waar je met één post een enorm publiek kunt benaderen.


Het delen van sociale inhoud is een noodzakelijk onderdeel van het bedrijf, het helpt om het verkeer en de verkoop op uw website te vergroten. Het handmatig plaatsen van elk bericht of blog op verschillende sociale media-accounts kan echter tijdrovend zijn.

Dus vraag je je af? Hoe kan het zo gemakkelijk zijn om de post te delen op sociale media-accounts?

Gelukkig wordt WordPress geleverd met veel waardevolle en bekende plug-ins voor automatisch delen die u helpen om automatisch te posten op uw geselecteerde sociale accounts.

Laten we de details van de beroemdste sociale en nuttige auto-sharing WordPress-plug-ins voor sociale media-accounts verwijderen die uw inhoud automatisch binnen een fractie van tijd delen.

Beste WordPress-plug-ins om blogberichten op sociale media in 2019 automatisch te delen

1. Herleef oude berichten – Auto Post op sociale media

Herleef oude berichten Auto Post op sociale media

Bekijk een andere beste plug-in voor automatisch posten op sociale media. Herleef oude berichten helpt je om je oude bericht levend te houden. Als we regelmatig posten, krijgt de oude post geen verkeer en werd deze na enige tijd onbruikbaar. Daarvoor helpt deze plug-in om oude berichten levend te delen door deze automatisch te delen.

Het deelt natuurlijk ook de nieuwe post. Het helpt om trending hashtags aan het bericht toe te voegen om meer optredens of vertoningen op je bericht te krijgen. Een van de belangrijkste dingen is dat het is geïntegreerd met Google Analytics, zodat u uw berichtdetails kunt controleren.

2. Toegang Druk op Social Auto Post

Toegang Druk op Social Auto Post

AccessPress is een premium WordPress-plug-in voor automatisch delen. Het brengt wonderbaarlijke functionaliteiten die helpen om meer verkeer te genereren terwijl het de auto-post op je sociale accounts deelt.

Het is onlangs bijgewerkt en nu helpt het om je bericht niet op je Facebook-profiel te delen, maar ook op pagina’s en groepen. Dit is het meest interessante kenmerk van deze plug-in omdat niet elke plug-in deze functie ondersteunt. U kunt onbeperkte accounts configureren op deze plug-in.

Deze plug-in helpt om de post te delen op Facebook-, Twitter-, LinkedIn- en Tumbler-accounts. Er zijn logboeken beschikbaar om uw automatische berichten naar individuele accounts te controleren. Het is een gebruiksvriendelijke plug-in.

3. NextScripts: Auto-poster voor sociale netwerken

Auto-poster van NextScripts Sociale netwerken

Nextscripts is de meest automatisch delende WordPress-plug-in. Deze plug-in helpt automatisch te posten op uw sociale media-accounts zoals Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . it, WordPress, enzovoort.

Het is volledig compatibel met Gutenberg. Het is ook compatibel met de WooCommerce-plug-in. U kunt onbeperkt accounts toevoegen aan of configureren op het sociale netwerk. Deze plug-in helpt ook bij geplande en vertraagde berichten. Een van de beste plug-ins voor online delen. Het is gratis, dus koop het nu.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule is de beste plug-in die helpt om alles te organiseren. Het is allemaal in één redactionele kalenderplug-in voor het plannen, uitvoeren en publiceren van de volledige marketingstrategie. Deze plug-in helpt bij het synchroniseren van WordPress-berichten, categorieën en auteurinformatie met servers.

Wat u ook in CoSchedule maakt, wordt opgeslagen op de CoSchedule-servers, niet in WordPress. Deze plug-in helpt de workflow en samenwerking van uw werknemer te vereenvoudigen. U kunt het bericht rechtstreeks in CoSchedule maken en op het beste tijdstip publiceren dat u hebt gepland.

5. Blog2Social: Social Media Auto Post & Planner

Blog2Social Social Media Auto Post & Scheduler

Zoals de naam al doet vermoeden, nog een gratis WordPress-plug-in voor automatisch posten op sociale media-accounts. U kunt blogberichten plannen, automatisch plaatsen en opnieuw publiceren. Het maakt verbinding met verschillende sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr, enzovoort.

Je kunt het bericht ook op geselecteerde platforms delen. Je kunt het bericht ook delen op niet alleen Facebook-profiel, maar ook op je Facebook-pagina en groepen. Met deze plug-in kunt u Meta-tags voor Facebook open graph, Google+ en Twitter bewerken of toevoegen om het uiterlijk van uw bericht te definiëren. Het helpt bij het plannen en wijzigen van de post met slepen en neerzetten en filtratie is beschikbaar per netwerk en gebruikers. Een van de beste plug-ins ooit!

6. Microblog-poster – Automatisch publiceren op sociale media

Microblog Poster Auto Publish op sociale media

Microblog-poster is een automatisch gepubliceerde WordPress-plug-in op sociale media. Het helpt u bij het publiceren van uw nieuwe blogberichten, pagina’s en aangepaste berichttypen. U hoeft alleen uw sociale netwerkkanalen zoals Facebook, Google Mijn Bedrijf, Twitter, LinkedIn en Tumblr te configureren. Door oude blogberichten automatisch opnieuw te publiceren om alle sociale media-accounts te configureren, kunt u oude blogs levend houden. Het helpt om meer verkeer op uw blog te genereren.

7. Nelio Content – Automatisering van social media-marketing

Nelio Content Social Media Marketing Automation

Nelio Content is een WordPress plug-in voor het automatiseren van social media-marketing. Het beschikt over een redactionele kalender en inhoudsassistent. Het is speciaal ontworpen om de inhoud van uw blog te maken, promoten en efficiënt in te plannen door automatisch sociale publicaties te maken op Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Hiermee kunt u zich concentreren op de inhoud die het beste werkt met de ingebouwde analyse.

8. Social Auto Poster – WordPress-plug-in

Sociale auto poster

Social Auto Poster is een WordPress-plug-in. Hiermee kunt u automatisch inhoud plaatsen op sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer-app, Pinterest. U hoeft alleen uw sociale accounts te configureren met de WordPress-plug-in.

Met deze plug-in kunt u zowel nieuwe inhoud plaatsen als oude inhoud opnieuw plaatsen. De SAP-functie van deze plug-in biedt geweldige ondersteuning voor het plannen van uw inhoud voor sociale media. Het werkt goed met een persoonlijk profiel, groepen en bedrijfspagina’s.

9. Social Media Auto Publish

Auto publiceren via sociale media

De laatste, maar niet de minste plug-in, voor het automatisch delen van functionaliteit op sociale media-accounts is de Social Media Auto Publish WordPress-plug-in. Met deze plug-in kun je het bericht automatisch publiceren op Facebook, Twitter en LinkedIn. Het helpt ook om de items te filteren op basis van de categorieën & aangepaste berichttypen.

U kunt ook posten op uw Facebook-pagina’s. Het is heel eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het heeft veel aanpassingen die u kunt doen terwijl u het bericht deelt en bespaart zo veel tijd. Het heeft een apart berichtformaat voor gekoppelde accounts. Het waard om het te gebruiken.

Afsluiten!

Natuurlijk komt sociale media op de eerste plaats als iemand een snel resultaat voor digitale marketing wil. Marketingtrends voor sociale media blijf ook elk jaar veranderen om een ​​geweldige gebruikerservaring op te bouwen.

Alle plug-ins, die hier zijn verzameld, zijn de optimale uit de grote verzameling WordPress-plug-ins. Deze plug-ins zorgen voor uw deel- en promotieactiviteiten & automatisch op uw sociale accounts. Ik hoop dat je de beste krijgt!

Lees ook:

  • Top 10 WordPress-plug-ins om meer sociale aandelen te krijgen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map