Top 10 WordPress-plug-ins om meer sociale aandelen te krijgen in 2020

Sociale media zijn een van de beste bronnen geworden voor bloggers om een ​​behoorlijke hoeveelheid verkeer op hun website te krijgen. Het lijdt geen twijfel dat sociale netwerksites in dit digitale tijdperk zeer nuttig blijken te zijn voor bloggers en internetmarketeers.


Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor sociaal delen voor uw WordPress-website? Er zijn veel WordPress plug-ins voor sociaal delen beschikbaar waaruit u kunt kiezen, maar het wordt voor veel website-eigenaren overweldigend om de beste plug-in te kiezen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste plug-ins voor sociaal delen voor WordPress vermeld die u zonder enige verwarring kunt installeren.

Behalve publiceren kwaliteit inhoud op de blog moeten uw pictogrammen voor sociaal delen eenvoudig, lichtgewicht en gemakkelijk te vinden zijn. Als u dit doet, worden de lezers aangemoedigd om uw artikel met hun familie en vrienden te delen. Daarom moet je de beste plug-in voor sociaal delen kiezen die bij je blogontwerp past.

Laten we de lijst eens bekijken.

Top WordPress-plug-ins om meer sociale aandelen te krijgen in 2020

1. Sociale oorlogsvoering

Sociale oorlogsvoering

Social Warfare is afkomstig van Warfare-plug-ins en een van de krachtigste en aantrekkelijkste plug-ins voor sociaal delen voor WordPress. Hiermee kunt u automatisch of handmatig overtuigende pictogrammen voor sociaal delen in uw artikelen invoegen. Deze sociale pictogrammen kunnen voor en na uw inhoud worden weergegeven.

De plug-in ondersteunt populaire sociale netwerken in de gratis versie: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en LinkedIn. De pro-versie van deze plug-in ondersteunt meerdere social media-netwerken, een pin-knop voor afbeeldingen en nog veel meer.

2. JetPack door WordPress.com

Jetpack

Afgezien van knoppen voor sociaal delen, heeft Jetpack meer dan 20 essentiële functies voor de WordPress-site. Over functies gesproken, het biedt een unieke bezoekersteller, beveiliging, SEO, automatisch sociaal delen, beeldoptimalisatie en nog veel meer.

De plug-in is in zeer korte tijd erg populair geworden en heeft meer dan 4 miljoen actieve installaties.

3. Gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen

Het is snel en gemakkelijk te gebruiken WordPress’s plug-in voor het delen van sociale media en wordt geleverd met verschillende social media-knoppen: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn en Yummly.

De plug-in voor gedeelde tellingen heeft meerdere knopstijlen en u kunt eenvoudig kiezen waar u de knoppen wilt weergeven (boven of onder aan de berichten) of u kunt deze handmatig instellen. De plug-in telt het sociale aandeel voor elk netwerk en u kunt er ook voor kiezen om een ​​totaal aantal aandelen weer te geven.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang is een van de beste plug-ins voor sociaal delen. Het ondersteunt meer dan 40 sociale sites en biedt 20 locaties voor het delen van sociale knoppen. Met behulp van de sharebang-knopthema-maker kunt u onbeperkte aangepaste thema’s maken of u kunt meer dan 35 kant-en-klare thema’s gebruiken.

De pictogrammen zijn erg mooi en reageren. Sharebang is een perfect hulpmiddel om het sociale aandeel, het verkeer, de betrokkenheid en de conversieratio van uw blog te vergroten.

5. AddtoAny

Addtoany

AddtoAny is de populairste plug-in voor sociaal delen voor WordPress. Het is goed geoptimaliseerd voor snel laden op zowel mobiele als desktopplatforms. AddtoAny stelt u in staat om sociale pictogrammen in inhoud toe te voegen en biedt standaard en zwevende sociale deelbalken.

Het heeft een universeel deelmenu waar bezoekers uw inhoud kunnen delen met een grote verscheidenheid aan netwerken door middel van een enkel universeel pictogram. U kunt de sociale pictogrammen weergeven: zwevende balk, standaardinterface, shortcode of via zijbalkwidget.

6. Monarch

Monarch

Monarch is gemaakt met een elegant thema en staat bekend om zijn flexibiliteit. Het helpt u om meer dan 30 knoppen voor sociaal delen op verschillende locaties weer te geven. Knoppen voor delen kunnen worden weergegeven onder het inhoudsgebied, boven het inhoudsgebied, als een automatische pop-up of als een zwevende zijbalk, met afbeeldingen en video’s of in een fly-in box.

Voor de fly-in en pop-up deelvakken kun je deelknoppen tonen nadat een gebruiker een opmerking achterlaat op een artikel of een product heeft gekocht in je winkel.

7. Shareaholic

Shareaholic

Het is meer dan alleen een plug-in voor het delen van sociale media. Shareaholic is een gratis en alles-in-één platform voor inhoudsversterking voor essentiële functies die u nodig hebt: pictogrammen voor sociaal delen, sociale analyse en gerelateerde berichten. Het helpt u om de betrokkenheid, het websiteverkeer te verbeteren, conversies te stimuleren en inkomsten te genereren.

De gratis versie van de plug-in ondersteunt sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest en Flint. Shareaholic stelt u in staat om gelieerde links, gepromote inhoud en native ads toe te voegen. Het had 4 stijlvolle thema-indelingen: plat vierkant, klassiek, plat cirkel en enz.

8. Sassy Social Share

Sassy sociaal aandeel

Sassy social share is gemakkelijk te gebruiken en gratis WordPress plug-in voor het delen van sociale media, die wordt geleverd met prachtige deelknoppen en tal van opties. Het ondersteunt verschillende sociale media-websites en site-eigenaren kunnen de knoppen weergeven in post, homepage, uittreksels en als een plakkerig zwevend sociaal menu.

De plug-in heeft meerdere knopstijlen: vierkant, afgerond en rechthoekig. Voor zwevende en standaard sociale balken, kunt u de positioneringsoptie instellen in plugin-instellingen.

9. Swifty Bar

Snelle bar

Swifty bar is een andere beste plug-in voor het delen van sociale knoppen. Het toont een balk onderaan de pagina’s. De balk toont je sociale deelknoppen, de berichtcategorie, auteurinformatie, de titel van het bericht, geschatte leestijd en een volgende / vorige knop.

In plugin-instellingen kunt u de tekst wijzigen en sociale-medianetwerken uitschakelen en inschakelen. Deze plug-in helpt om uw inhoud gebruiksvriendelijker te maken en geeft uw sitebezoekers veel opties.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials is flexibel, eenvoudig en geeft het delen van uw berichten een premium uitstraling. U kunt sociale knoppen op verschillende manieren aanpassen. jsSocial-plug-in wordt geleverd met 10 verschillende lay-outs en 4 thema’s om uit te kiezen.

U kunt sociale knoppen samen met labels, knoppen met deeltellingen, knoppen met tellingen en labels of aangepaste logo’s weergeven in één artikel.

Conclusie

Hier zijn dus de beste plug-ins voor sociaal delen voor WordPress waaruit u kunt kiezen. Met deze plug-ins kunt u een prachtige set knoppen voor sociaal delen op uw inhoud invoegen, die de lezers aanmoedigt om uw bericht op hun sociale netwerken te delen. U moet een van deze plug-ins gebruiken om snel sociaal delen en gebruikersbetrokkenheid te vergroten.

Lees ook:

 • 10 Beste WordPress-plug-ins voor automatisering van sociale media
 • 10 Beste WordPress-plug-ins voor e-mailabonnement
 • Gratis Image Optimizer WordPress-plug-ins
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map