Top 12 moet WordPress-plug-ins hebben voor bloggers in 2020

Hier bij WPressBlog hebben we 10 onmisbare WordPress-plug-ins vermeld die bloggers in 2020 kunnen gebruiken. Dit zijn de plug-ins die je zou moeten gebruiken in al je WordPress-websites.


Er zijn veel WordPress-plug-ins die dezelfde functie bieden. Je moet de beste kiezen uit al die plug-ins. Deze plug-ins zijn beschikbaar in de gratis, freemium en premium-versie.

Om uw werk bij het vinden van de beste plug-in te verminderen, hebben we een lijst gemaakt van de beste WordPress-plug-ins voor bloggers die de beste functies biedt in vergelijking met andere soorten plug-ins.

Notitie: Alle onderstaande plug-ins zijn gratis.

Moet WordPress-plug-ins hebben voor bloggers in 2020

1. Akismet

Akismet moet WordPress-plug-ins hebben

Na een paar maanden na het starten van een blog, krijgt het te veel reactiespam. Je kunt al die spamcommentaren blokkeren door Akismet te gebruiken, de beste antispam-plug-in. Het wordt geleverd met WordPress-installatie.

U kunt zien hoeveel opmerkingen zijn goedgekeurd en hoeveel opmerkingen zijn gemarkeerd als spam. U kunt deze plug-in gratis gebruiken voor uw persoonlijke. Als u Akismet voor commerciële sites wilt gebruiken, moet u voor een betaalde versie.

Downloaden

2. Yoast SEO

Yoast SEO Essentiële WordPress-plug-ins voor bloggers

SEO is het belangrijkste voor elke website en daarvoor moet je geweldige inhoud maken voor een goede optimalisatie.

Na het maken van geweldige inhoud moet u controleren of uw inhoud SEO-geoptimaliseerd is of niet.

Maar hoe doe je dat??

Yoast SEO helpt je bij het optimaliseren van je content. Het controleert titeltags, metatags, leesbaarheid, trefwoordoptimalisatie en nog veel meer. Dus Yoast SEO is de beste SEO-plug-in die elke blogger zou moeten gebruiken.

Downloaden

3. Jetpack

Jetpack Beste WordPress-plug-in

Jetpack is een onmisbare WordPress-plug-in voor elke blog. Het heeft te veel geweldige functies zoals website-beveiliging, uiterlijk, schrijven, enz.

Een van de beste dingen is dat als je jetpack gebruikt, je deze plug-ins niet hoeft te installeren: Google XML Sitemaps, Wordfence Security en WP Smush.

Download gratis versie

Premium-versie downloaden

4. W3 totale cache

W3 Total Cache moet WordPress-plug-ins hebben

Het is noodzakelijk om uw website snel te laden voor betere SEO en UX. Een snellere website kan hoog scoren in een zoekmachine en heeft een grotere gebruikersbetrokkenheid.

W3 Total Cache kan caching inschakelen en maakt uw website supersnel die binnen enkele seconden kan worden geladen. Paginasnelheid is ook erg belangrijk voor de ranking, dus het kiezen van de beste caching-plug-in kan de SEO van uw website verbeteren.

Als je een plug-in kunt kopen, raad ik je aan om de WP Rocket-plug-in te gebruiken. Het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en biedt te veel functies.

Downloaden

Wilt u meer caching-plug-ins, controleer dan deze beste WordPress caching-plug-ins.

5. WP Smush

WP SMUSH Populaire WordPress-plug-in

Afbeelding trekt gebruikers meer aan dan inhoud. Afbeeldingen van hoge kwaliteit maken uw website aantrekkelijker voor gebruikers. Maar een afbeelding van hoge kwaliteit neemt veel opslagruimte in beslag en verlengt ook de laadtijd van een webpagina.

WP Smush verkleint de afbeeldingsgrootte van uw website en optimaliseert deze zodat uw webpagina sneller kan laden. Het kan de afbeeldingen in JPG-, JPEG-, GIF- en PNG-indeling optimaliseren. U kunt afbeeldingen op twee manieren optimaliseren: automatisch optimaliseren tijdens het uploaden en handmatige bulkoptimalisatie vanuit plug-in-instellingen.

Downloaden

Lees ook: Beste Image Optimizer WordPress-plug-ins in 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress-plug-ins

Als u een e-commerce website in WordPress wilt maken, moet u een WooCommerce-plug-in hebben. Deze plug-in maakt alle e-commercetaken eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Momenteel gebruikt meer dan 30% van de e-commerce websites WooCommerce.

Download gratis versie

Premium-versie downloaden

7. WP-Optimize

WP Optimize Essentiële WordPress-plug-in

Naarmate de tijd verstrijkt, neemt uw website-database toe. Deze database bevat ook onnodige bestanden (u weet het niet) waardoor uw website trager wordt.

WP-Optimize zal uw database opschonen en de prestaties van de website verbeteren. Uiteindelijk. Uw website werkt vlot en sneller.

Bovendien zal WP-Optimize uw spamcommentaar, verwoeste berichten, pingbacks en trackbacks opschonen.

Downloaden

8. Wordfence-beveiliging

Wordfence Security Essentiële WordPress-plug-ins

Voor elke blogeigenaar is het noodzakelijk om hun blog te beschermen tegen hackers. Er zijn veel manieren waarop een hacker uw website kan hacken. Zonder plug-in kun je je blog niet veilig genoeg maken.

Er zijn veel WordPress-beveiligingsplug-ins die uw website effectief kunnen beveiligen. Maar als u op zoek bent naar de gratis plug-in, dan is Wordfence-beveiliging de beste beveiligingsplug-in.

Wordfence Security heeft veel functies om uw websites te beschermen, zoals firewallbescherming, scannen op malware, ongeldige inlogblokken en nog veel meer.

U kunt het live verkeer van uw website zien, inclusief robots. Als u verdachte activiteiten op uw website aantreft, kunt u deze onmiddellijk blokkeren. Dit is de beste gratis WordPress-plug-in om uw website te beveiligen.

Downloaden

Lees ook: Beste beveiligingsplug-ins voor WordPress-website

9. Broken Link Checker

Broken Link Checker moet een WordPress-plug-in hebben

Zelfs als u een succesvolle website heeft met veel verkeer, zijn er veel mogelijkheden om verbroken links op uw website te hebben. Gebroken links worden meestal gevonden in reacties. Ze maken een slechte indruk van uw website.

Om de verbroken links op uw website te vinden, werkt de plug-in Broken Link Checker echt goed. Wanneer een verbroken link op uw website wordt gevonden, kan deze plug-in u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en het WordPress-dashboard, zodat u deze snel kunt oplossen.

Downloaden

10. WPForms

WPForms Essentiële WordPress-plug-in voor blog

Het is noodzakelijk om de contactpagina op alle websites te hebben, zodat elke klant gemakkelijk contact met u kan opnemen via de contactpagina. Met een contactformulier kan de gebruiker gemakkelijk en snel contact opnemen met de website-eigenaar.

Van te veel plug-ins voor contactformulieren heb ik WPForms geselecteerd vanwege de eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke functies. U kunt binnen enkele seconden een contactformulier maken met behulp van slepen en neerzetten.

Downloaden

Lees ook: Beste contactformulier plug-ins voor WordPress-website

11. Omleiding

Omleiding moet WordPress-plug-ins hebben voor bloggers

In enkele gevallen moet u de permalinks van uw berichten of pagina’s wijzigen. Als u na het wijzigen van de permalink de oude URL niet omleidt naar een nieuwe URL, zien uw websitegebruikers een 404-foutpagina die een slechte indruk van uw website veroorzaakt.

Hier kunt u de Redirection-plug-in gebruiken om de oude URL om te leiden naar een nieuwe URL. U kunt de oude URL omleiden naar nieuwe met 301, 302 en 307. Wanneer u een permalink wijzigt, maakt deze plug-in standaard automatisch een 301-omleiding naar een nieuwe URL, zodat u de paginawaarde niet verliest.

Downloaden

12. MailChimp voor WordPress

MailChimp voor WordPress Meest populaire WordPress-plug-in

MailChimp is de beste WordPress-plug-in voor e-mailabonnees. Met MailChimp kunt u een e-mail verzenden, abonnees beheren en het resultaat controleren.

MailChimp is een gratis WordPress-plug-in en zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Om MailChimp op een commerciële website te gebruiken, moet je de premium-versie kopen.

U kunt een mooi aanmeldingsformulier maken in MailChimp om de nieuwsbrief te verzenden.

Downloaden

Lees ook: 10 Beste e-mailabonnees WordPress-plug-ins voor 2020

Conclusie

Als u deze onmisbare WordPress-plug-ins voor bloggers installeert, wordt meer dan 50% van het werk verminderd. Met deze plug-ins kunt u uw blog gemakkelijk en sneller beheren.

Als u een andere plug-in gebruikt die beter werkt dan een plug-in die hierboven wordt vermeld, laat het ons dan weten in het opmerkingengedeelte hieronder, zodat ik deze aan deze lijst kan toevoegen.

Lees ook:

  • Beste Google AdSense-plug-ins voor WordPress om maximale inkomsten te behalen in 2020
  • 9 Beste WordPress-plug-ins om uw WordPress-websites te migreren
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map