Genesis WordPress Theme Review 2020 – Hvorfor du bør bruke den?

Er du nettstedseier eller planlegger å starte et nettsted ved hjelp av WordPress?


Hvis ja, bør du vite at design er den største bidragende faktoren til suksessen til nettstedet ditt. Vi kommer alle over mye bra innhold på internett, men hvor mange av disse nettstedene har en intuitiv og attraktiv design?

Ikke mange i det hele tatt!

Selv om det er flott å ha ‘viralt’ innhold, kan det være en avtale-bryter å ha et dårlig designet nettsted. Men ikke alle av oss er gode designere, så hva gjør vi?

Det stemmer, vi velger et forhåndsdesignet tema i stedet!

Personlig hadde jeg veldig mange problemer med å prøve å velge riktig tema. Jeg syntes det var veldig utfordrende å bla gjennom de tusenvis av temaer levert av hundrevis av WordPress Theme-leverandører.

Heldigvis for deg fant jeg Studiopress – en av de beste tematilbyderne under prøvelsene mine og skal gjennomgå det samme i dette innlegget.

Merk: Vi anbefaler deg å velge Studiopress-temaer, da de er perfekte for alle formål.

Genesis Theme

Få Genesis Theme nå!

La oss ta en rask titt på Studiopress:

StudioPress er en av de ledende WordPress-temaleverandørene i bransjen. De tilbyr veldesignede maler som oppfyller dine forretningskrav. Det beste med StudioPress er at de har 500 000+ WordPress-nettsteder i Genesis-nettverket med over 200 000 glade kunder over hele kloden.

Genesis Framework av Studiopress – Detail Review

Genesis Framework av Studiopress er et WordPress-rammeverk som hjelper deg å designe et SEO-vennlig nettsted med minimal innsats. I lekmannsbetingelser er Genesis en stabel med koder som er til stede mellom det foretrukne temaet ditt og WordPress-programvaren. Det er et av de premium WordPress-rammene som er tilgjengelige i bransjen, med tusenvis av fornøyde brukere som bruker Genesis-temaer for sine egne nettsteder.

Genesis temaramme

En av grunnene til at brukerne er så glade er at de ikke trenger å bekymre seg mye for SEO for nettstedet deres!

Genesis WordPress-temaer er designet for å være søkemotorvennlige og sikre brukere høy sikkerhet sammen med raskere sideinnlastningstid. Takk til den lette kodingen. Bortsett fra dette har de også et supportteam med 24 × 7, barnevennlige temaer og mye mer funksjoner.

Prikken over i’en er at alle funksjonene mottar jevnlige oppdateringer av utviklerne, så nettstedstrukturen din er aldri utdatert!

Genesis WordPress temapakke

StudioPress har kuratert pakker som holder kunden i tankene, basert på brukerkrav og forretningsmodeller.

Temaerammen for Genesis er tilgjengelig på to alternativer med forskjellige priser.

1. Grunnleggende rammepakke for Genesis:

Denne pakken er for de med et begrenset budsjett, men som trenger et premiumdesign. Her er funksjonene som er tilgjengelige i denne pakken:

 • Umiddelbar tilgang
 • Regelmessige oppdateringer
 • 24 × 7 støtte
 • Tilgang til detaljerte opplæringsprogrammer
 • Engangsavgift for kjøp

Denne pakken kan kjøpes for bare 59,95 dollar.

Få Genesis Framework nå til 59,95 dollar

2. Pro Plus-medlemskap

Som en Genesis WordPress-tema bruker, tror jeg at Pro Plus-medlemskapet er det beste alternativet å velge mellom.

Til $ 499,95 i året med Pro Plus-medlemskapet, får du øyeblikkelig ubegrenset tilgang, regelmessige oppdateringer, ubegrenset nettsteder og 24 × 7-støtte for alle temaene utgitt av StudioPress. Bortsett fra dette, trenger du ikke å bekymre deg for de årlige kostnadene for de vanlige oppdateringene – det er bare en engangskjøpsavgift!.

I det sjeldne tilfellet at du ikke er fornøyd med produktet, tilbyr StudioPress til og med 30 dager pengene-tilbake-garanti. Så vær sikker på at du enten får pengene dine verdt, eller så får du pengene tilbake!.

Hvis du føler at dette er dyrt, ikke bekymre deg – jeg har søkt etter og funnet noen gode tilbud på Genesis WordPress-temaer der du kan få minst 20% rabatt på utvalgte pakker. Hvis du ikke har det travelt, må du følge med på nettstedet til Genesis, for de kommer stadig med interessante tilbud ganske ofte.

Få Pro Plus-medlemskap på bare 499,95 dollar

Funksjoner Av Genesis WordPress Theme

Som nevnt ovenfor, elsker brukere Genesis-temaer fordi de gir alt du måtte trenge. La oss ta en detaljert titt på Genesis ’funksjoner.

Søkemotorvennlig

Nettsteder som er søkemotoroptimalisert rangeres høyere av søkemotorer. Det betyr at hvis nettstedet ditt er søkemotorvennlig, vil det få høyere trafikk, som hvis konvertert, oversatt til bedre forretninger.

Den andre hovedfordelen er at de støtter schema.org-kode, noe som betyr at du enkelt kan få en utgang av mikrodata direkte fra nettstedets kode.

For å gjøre livet ditt enklere, vil alle kodeoppdateringer som Google har utgitt, automatisk oppdateres gjennom selve Genesis-rammeverket!.

Genesis Responsive Designs

I denne digitale tidsalderen bruker alle en mobiltelefon.

Med dette i bakhodet har StudioPress jobbet hardt for å sikre at Genesis-rammeverket er responsivt og kompatibelt med mobiler og nettbrett i alle skjermstørrelser.

Med et Genesis WordPress-tema endres mobilnettstedet ditt automatisk slik at det passer til den nøyaktige enheten du bruker. Bortsett fra dette sikrer HTML5-koding ekstra funksjonalitet der det er nødvendig, uansett hva slags innhold du vert på ditt domene.

Genesis WordPress Theme – Ubegrenset alt

Alle av oss trenger ubegrensede alternativer, ikke sant?

Vel, heldig for deg, Genesis gir ubegrenset støtte, oppdateringer og nettsteder. Med en lav pris tilbyr det ubegrensede domener du kan bygge videre på.

Ubegrenset støtte:

I motsetning til de fleste andre temaleverandører, har Genesis et dedikert team som eneste prioritet er å svare på alle spørsmålene dine på rekordtid. Dette kan ikke virke som en stor sak, men er grunnen til at folk velger Genesis fremfor noen annen leverandør.

Ubegrensede oppdateringer:

Genesis-utviklere jobber kontinuerlig med å forbedre, legge til og gjøre temaer mer brukervennlige basert på gjentatte spørsmål og hyppige undersøkelser.

Merk: Hvis du har noen klager eller trenger løsninger på spørsmålet ditt, har studiopress en egen fellesskapsside hvor du kan stille spørsmålene dine og bli løst.

Lufttett sikkerhet for Genesis

Nettsteder som er populære, rangerer høyt, genererer mange potensielle kunder har en tendens til å bli offer for Black Hat SEO-teknikker og hevngjerrige hackere. Dette fører til tap av virksomhet, bortkastet tid og skader omdømmet ditt.

Du trenger ikke å bekymre deg for noe av dette med Genesis, da rammene er bygget av sikkerhetsekspert og WordPress-utvikler Mark Jaquith. Strukturen er pålitelig og hackere hater den.

Brukervennlig tilpasning

I motsetning til mange merker, gir Genesis deg muligheten til å tilpasse forskjellige sider av nettstedet ditt som du vil. Takket være alle widgetene som er tilgjengelige i sidefeltet, er du praktisk talt en utvikler!

Det beste er at du kan “blande og matche” din layout etter behov og ha opptil 6 oppsett for hvert innlegg på nettstedet ditt.

Når som helst kan du endre nettstedstypografi, farge, skriftstørrelse, kantalternativer og mer ved å bruke enkle alternativer fra Genesis-temaet.

Genesis Child Theme:

Undertemaer for Genesis er ikke annet enn undergrupper av Genesis-rammeverket som aktiveres etter nedlasting eller installasjon av en Genesis-ramme på hjemmesiden din. Hvis Genesis (foreldresiden) er oppdatert, mister ikke barnetemaet (barnesiden) noe av det harde arbeidet ditt.

Hvis du sjekker Studiopress-katalogen, vil du oppdage at det er 50+ underordnede temaer tilgjengelig i Genesis-rammeverket, hvorav du kan velge ønsket underordnet tema i henhold til kravet ditt.

Les også – Best Genesis Child Themes 2020

Pro-tips:

For de som ikke har hørt, sammenkoblet WP Engine (verdens ledende managed-hosting-program) med Genesis (verdens mest populære WordPress-designramme).

Ledelsen i WP Engine har vært rask med å forsikre publikum om at Genesis utvikling og støtte vil fortsette langt inn i fremtiden. De har også gjort det klart at de vil innfri alle eksisterende kundeforpliktelser.

Hvis du er ute etter webhotell og ønsker å få de beste verktøyene for nettstedet ditt med mest mulig valuta for pengene, foreslår jeg at du går for en WP Engine WordPress hosting.

Det er oppstart, vekst, skala og tilpassede planer som støtter alt fra små nettsteder til enorme. Det beste er at siden WordPress ‘anskaffelse av StudioPress i juli 2018, kommer StudioPress og Genesis rammeverk som en del av WP Engine webhotellpakke.

Dette betyr at du får alle StudioPress-verktøyene sammen med Genesis-rammeverket i en enkelt pakke når du kjøper en WP Engine Plan!

Men husk at disse planene ikke blir billige. Du kan imidlertid fortsatt spare 20% på WP Engine ved å bruke kupongen.

Siste tanker

I denne digitale tidsalderen kan du få ‘n’ antall temaer for nettstedet ditt, men ikke bare noen som hjelper deg med å forbedre virksomheten slik Genesis kan gjøre for deg.

Hvis du virkelig er opptatt av ditt WordPress-nettsted og ønsker å øke trafikken og øke virksomheten, ville Genesis-temaer fra Studiopress være min anbefaling for deg. Jeg vil ikke si at dette er den beste tematilbyderen tilgjengelig i markedet, ettersom de har noen virkelig gode konkurrenter som Headway, Elegant, Thesis, etc..

Jeg anbefaler dette fordi jeg har prøvd alt dette og har funnet at Genesis er det beste når det gjelder brukervennlighet og funksjonalitet.

Det er mulig at du har andre krav enn mine. Derfor foreslår jeg at du sammenligner Genesis-rammeverket med andre merker og tar en informert beslutning til slutt.

Les også:

 • Beste WordPress-temaer for SEO Company
 • Beste virksomhets WordPress-temaer 2020
 • 7 beste WordPress-temaer for blogger

Forfatter Bio:

Gnanasekar er en innholdsforsker på Kuratert tilbud. Han elsker å få tid til å skrive tekniske og ikke-tekniske relaterte artikler. Bortsett fra jobb, elsker han å spille utendørs spill.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map