10 brzo učitavanje višenamjenskih WordPress tema

Vrijeme učitavanja stranice od vitalnog je značaja za korisničko iskustvo bilo koje web stranice.


Search ocjene motora istaknuti su na temelju brzine učitavanja na mjestu.

47% postotak potrošača očekuje da se web stranica učita za 2 sekunde ili manje. 40% ljudi napušta web stranicu koja uzima više od 3 sekunde za učitavanje. Isto tako, 1% kašnjenja u odgovoru na stranicu može rezultirati smanjenjem konverzija od 7%.

Tisuće je tema, ali vrlo je malo dobro optimizirano za SEO, korisničko iskustvo i laganu težinu. Isprobao sam stotine tema i ustanovio da su sljedeće dobro kodirane i učitavaju se za manje od 3 sekunde. Koristio sam Pingdom alate, ali postoji mnogo alata za testiranje vremena učitavanja web mjesta.

Pronađite sljedeću WP temu …

Astra

Pokrenuta 2017. godine, Astra je brzo postala omiljena među blogerima i vlasnicima poslovnih stranica zahvaljujući svojim jedinstvenim značajkama. Mozgove oluje razvile su ga; tvrtka usmjerena na razvoj WordPress-a.

Astra je besplatna tema koja se učitava s gomilom WordPress proizvoda koji vam omogućuju stvaranje i razvoj web stranice jednim klikom na gumb.

Jedna od najznačajnijih prednosti korištenja Astre je ta što je ova tema u potpunosti usmjerena na brze odgovore. Brzina isporuke je nevjerojatna i ima intuitivan dizajn, koji Astru razlikuje od ostalih WordPress tema.

Ova tema također ima moćan i jedinstven dodatak paket koji omogućava korisnicima da isprobaju nove stvari na svojim web stranicama. Astra je kompatibilna sa svim vrstama stvaranja stranica i preglednika. Kompatibilan je i s WooCommerce, dodatkom za eCommerce koji se nalazi u WordPressu.

Jedna od najistaknutijih karakteristika koja privlači korisnike na Astru je njena kompatibilnost sa SEO dodacima. Tema je lako prilagodljiva, što vaše zadatke čini mnogo jednostavnijim.

Astra je pogodna za početnike i profesionalce zahvaljujući jednostavnom, ali intuitivnom dizajnu koji možete konfigurirati i prilagoditi svojim potrebama.

Authority Pro

Bilo da tek započinjete ili ste iskusni dizajner web stranica, autoritet je sjajna WordPress tema za rad.

Authority Pro by StudioPress najprikladniji je za ljude koji pažljivo izrađuju i dizajniraju web stranice profesionalnog izgleda za svoje blogove ili tvrtke.

Ova se tema automatski postavlja, tako da ne morate trošiti vrijeme na uvoz detalja sa svog WordPress-a. Također dolazi s oglednim demonstracijskim prikazom koji omogućuje vam provjeru kako stvari funkcioniraju.

Authority Pro vam također nudi popis preporučenih dodataka koji su korisni za dodavanje dodatnih detalja na vaše web mjesto. Kompatibilan je s WooCommerceom tako da internetsku trgovinu možete kreirati u trenu.

Korisnicima koji su tek započeli s razvojem web mjesta, Autoritet će se smatrati korisnim zahvaljujući cjelovitoj podršci koju pruža za tekst i zaglavlja. Još jedna značajna prednost korištenja autorskih WordPress tema je ta što je mobilna reakcija i Gutenberg spreman. To znači da je vaša web stranica optimizirana i kompatibilna sa svim preglednicima i uređajima.

Novine

Ako ste netko tko radi s objavama na blogovima i člancima, razmislite o nabavci teme Novine za WordPress. Nudi mnoštvo predložaka koji olakšavaju pisanje i učitavanje članaka na vašoj web stranici.

Novine postala tema bestselera zahvaljujući različitim značajkama koje su ga učinile brzim favoritom među vlasnicima web stranica s vijestima. Idealan je za bloganje i web stranice koje su specijalizirane za vijesti, časopise i recenzije. To je mobilna responzivna tema koja omogućava da vaša web lokacija bude kompatibilna sa svim preglednicima i veličinama zaslona.

Novine su integrirane u WooCommerce, BuddyPress, bbPress Forum i Instagram. Podržava najbolje SEO prakse kako bi se osiguralo da vaše web mjesto dobije najviše pokrivenosti. Kompatibilan je i s AdSenseom i Google oglasima.

Unatoč stotinama značajki, tema se učitava brže. Ima jednostavno sučelje za prilagodbu tema, što ga čini hitom među korisnicima koji tek počinju.

Pokretanje Pro

Startup Pro je a Geneza dječja tema. dolazi s različitim značajkama koje su pogodne i za početnike i za profesionalce. Dolazi s širokim nizom boja, predložaka i izgleda s kojima možete eksperimentirati tijekom izrade web stranica.

S Pokretanje Pro, možete stvoriti ubrzane mobilne stranice (AMP) koje pomažu u postizanju brzine i reakcije vaše web stranice na mobilnim uređajima. Tema je integrirana u WooCommerce i Elementor, dodatak koji se koristi za izradu stranica i predložaka.

Startup Pro vam omogućuje izradu web stranica s integriranim društvenim ikonama, dodatke za biltene, prilagođene logotipe, reprodukciju videozapisa i istaknute slike.

purpurna boja

Ljubičasta vam omogućuje kombiniranje upotrebljivosti s dizajnom. Ova je tema idealna za korisnike koji žele poboljšati estetiku svoje web stranice i povećati promet.

Purple ima atraktivno korisničko sučelje s privlačnim shemama boja i jednostavnom pristupačnošću, što je velika prednost ako želite povećati stopu konverzije. Isti doživljaj pruža se i korisnicima mobilnih uređaja kao i korisnicima desktop računala.

Tema nudi jedinstveno istaknuto područje koje prikazuje najvažnije aspekte vaše web stranice. S unaprijed definiranim odjeljcima početne stranice Purplea stvoriti novu web lokaciju je nevjerojatno jednostavno. Samo povucite i ispustite kako biste preuredili ili uklonili odjeljke i vaš je predložak stvoren.

Također dolazi s unaprijed definiranim izgledima zaglavlja koje možete izabrati. Ljubičasta je integrirana s najboljim SEO praksama, što je još jedan plus što se tiče povećanja prometa na web stranicama. Također je optimiziran za AdSense i Google oglase.

Johannes

Ova WP tema savršena je ako ste netko tko želi biti u toku s najnovijim trendovima u razvoju web stranica. Johannes vam omogućuje stvaranje jedinstvene web stranice s osobnim dodirom zahvaljujući raznolikoj kolekciji fino prilagođenih opcija dizajna.

S Johannes, možete personalizirati sve na svojoj web stranici, od izgleda do tipografije i shema boja. Tema vam pruža odabranu raznolikost unaprijed pripremljenih dizajna s kojima možete eksperimentirati kako biste stvorili prilagođeni dizajn.

Ima opciju pregleda uživo koja vam omogućuje da vidite kako izgledaju vaši dizajni i unesete sve željene promjene. S Johannesom je jednostavno prilagoditi slike i videozapise kako bi najbolje odgovarali web stranici.

Omogućuje vam i unaprijed određena oglasna mjesta na koja možete postaviti natpise kako biste povećali unovčavanje. Johannes je kompatibilan s WooCommerce, Mailchimp, Jetpack i mnogim drugim popularnim dodacima. Pa SEO-optimiziran, tako da je za vas jedna stvar manja. Johannes je kompatibilan sa svim preglednicima i responzivan. Poznat je po brzini odziva munje.

GeneratePress

GeneratePress je WordPress tema usmjerena na performanse koja je brza, lagana i sigurna. To je jedna od najsigurnijih tema koja je danas dostupna zahvaljujući svojim standardima kodiranja koji su pregledali svjetski vođe WordPress zajednice.

GeneratePress poznata je po brzini i učinkovitosti, od kojih se većina pripisuje maloj veličini i čistim kodovima. Integriran je s najboljim SEO praksama, osiguravajući da vaše web stranice dobivaju najviše prometa.

Ova tema omogućuje vam kontrolu nad izgledom i dizajnom web stranice, što vam omogućava eksperimentiranje s bojama, predlošcima, marginama, bočnim trakama i temama. Kompatibilan je sa svim popularnim dodacima i može se prevesti na više od 20 jezika.

Njegova brzina i učinkovitost ono je što ga čini popularnim izborom među web programerima.

SEO WP tema

Korisnici koji žele povećati promet na web stranici i povećati stope pretvorbe trebali bi razmotriti dobivanje teme SEO WP. Ovaj je program stvoren kako bi pomogao vlasnicima web lokacija da poboljšaju svoju reputaciju na mreži, poboljšaju marketing na društvenim mrežama i iscrpe kvalitetne sadržaje relevantne za ciljanu publiku.

Jedna od najvećih prednosti korištenja SEO WP tema redovna su izvješća o društvenim medijima i analitika koja vam mogu pomoći da prepoznate da li za bilo koja područja vašeg digitalnog marketinga treba obratiti pažnju.

Ideja koja stoji iza SEO WP teme je stvoriti web stranice koje su u skladu sa SEO pravilima, što im daje prednost u odnosu na web lokacije konkurentima. S današnjim vrlo konkurentnim marketinškim strategijama, od vitalnog je značaja za vaše poslovanje da ostanemo ispred krivulje.

Sa SEO WP temom značajno povećavate ocjenu vaše web stranice na tražilicama. Ostale značajke uključuju prilagodljivo sučelje, brze odgovore i kompatibilnost.

Newsmag

Newsmag by TagDiv pogodan je za web stranice koje su specijalizirane za vijesti, časopise i kritike.

Nudi širok izbor unaprijed dizajniranih predložaka koje možete miješati i slagati da biste stvorili jedinstvene web stranice. Podržava YouTube videozapise i postove na društvenim mrežama, što je vrlo korisno u održavanju vašeg sadržaja relevantnim.

Newsmag ima jednostavno i intuitivno sučelje koje možete prilagoditi svojim željama. Lagan je i brz, zbog čega se mnoge web stranice s vijestima odlučuju koristiti ovu WordPress temu.

Ono što Newsmag izdvaja od ostalih je njegova svestranost u pogledu stvaranja i objavljivanja vijesti. Zadaci se završavaju u nekoliko klikova na gumb. Ostale jedinstvene značajke uključuju fleksibilne mogućnosti dizajna, performanse, integrirane prijevode i intuitivni sustav.

Skypoint

Ako se bavite poslom s nekretninama, pokušajte Skypoint. Ova WordPress tema dizajnirana je za profesionalne nekretnine, vlasnike nekretnina i agencije za iznajmljivanje nekretnina.

Ima atraktivan izgled koji posjetiteljima pruža vizualnu poslasticu na kojoj se prikazuju vaše poslovanje i usluge s nekretninama. Nudi vam vrhunske opcije koje omogućuju kombiniranje funkcionalnosti i dizajna, što rezultira jedinstvenom web stranicom koja je izraz vašeg poslovanja s nekretninama..

Iako je ova tema dizajnirana za profesionalce u području nekretnina, može se koristiti za izradu bilo koje web stranice. Najveća prednost korištenja Skypoint-a je ta što vam omogućuje izradu vizualno privlačne web stranice, nečega što je potrebno za područje nekretnina. Privući pažnju posjetitelja i održati osjećaj spletke je neophodno, a to je zajamčeno Skypointom.

Zaključak

Odabir prave teme ključan je za vaš uspjeh na mreži. Nadam se da jedna od gore navedenih WP tema odgovara vašem zahtjevu. Nakon što odlučite koju temu koristiti, ne zaboravite primijeniti optimizaciju za poboljšanje performansi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map