10 Hitro nalaganje večnamenskih tem WordPress

Čas nalaganja strani je ključni dejavnik za uporabniško izkušnjo katerega koli spletnega mesta.


Search uvrstitve motorjev temeljijo na hitrosti nalaganja mesta.

47% odstotek potrošnikov pričakuje, da se bo spletna stran naložila v dveh sekundah ali manj. 40% ljudi opusti spletno mesto, ki ga sprejme več kot 3 sekunde za nalaganje. Tudi 1-odstotno zamuda pri odzivu strani lahko povzroči 7-odstotno zmanjšanje konverzij.

Obstaja na tisoče tem, zelo malo pa je dobro optimiziranih za SEO, uporabniško izkušnjo in lahkotnost. Preizkusil sem na stotine tem in ugotovil, da so naslednje dobro kodirane in naložene v manj kot 3 sekundah. Uporabljal sem orodja Pingdom, vendar obstaja veliko orodij za preverjanje časa nalaganja spletnega mesta.

Poiščimo vašo naslednjo temo WP …

Astra

Astra, ki se je začela leta 2017, je hitro postala priljubljena med blogerji in lastniki poslovnih strani zaradi svojih edinstvenih funkcij. Razvojne sile možganov so ga razvile; podjetje, osredotočeno na razvoj WordPressa.

Astra je tema freemium, ki je naložena s celim kupom WordPress dobrot, ki omogočajo ustvarjanje in razvoj spletnega mesta s klikom gumba.

Ena najpomembnejših prednosti uporabe Astre je ta, da je ta tema v celoti osredotočena na hitre odzive. Hitrost dostave je izjemna in ima intuitivno zasnovo, ki Astro loči od drugih tem WordPress.

Ta tema ima tudi močan in edinstven dodatek, ki uporabnikom omogoča, da preizkušajo nove stvari na svojih spletnih mestih. Astra je združljiva z vsemi vrstami ustvarjalcev strani in brskalnikov. Kompatibilen je tudi z WooCommerce, vtičnikom za e-trgovino, ki ga najdemo v WordPressu.

Ena najvidnejših lastnosti, ki uporabnike pritegne k Astri, je njena združljivost s SEO vtičniki. Tema je enostavno prilagodljiva, zaradi česar so vaše naloge veliko bolj preproste.

Astra je zaradi preprostega, a intuitivnega dizajna primerna tako za začetnike kot profesionalce, ki jih lahko konfigurirate in prilagodite svojim potrebam.

Authority Pro

Ne glede na to, ali šele začenjate ali ste sezonski oblikovalec spletnega mesta, je Authority odlična WordPress tema, s katero lahko sodelujete.

Authority Pro by StudioPress je najbolj primeren za ljudi, ki želijo skrbno izdelati in oblikovati profesionalna spletna mesta za svoje bloge ali podjetja.

Ta tema se samodejno nastavi, zato vam ni treba porabiti časa za uvoz podrobnosti s svojega WordPress-a. Priložen je tudi vzorec predstavitve, ki vam omogoča, da se prepričate, kako stvari delujejo.

Authority Pro vam ponuja tudi seznam priporočenih vtičnikov, ki so uporabni pri dodajanju dodatnih podrobnosti na vaše spletno mesto. Združljiv je z WooCommerce, tako da lahko spletno trgovino ustvarite v hipu.

Uporabniki, ki šele začnejo z razvojem spletnega mesta, bodo organu koristili zahvaljujoč popolni podpori, ki jo nudijo besedilne glave in logotipi. Druga pomembna prednost uporabe teme WordPress je, da je mobilno odziven in Gutenberg pripravljen. To pomeni, da je vaše spletno mesto optimizirano in združljivo z vsakim brskalnikom in napravo.

Časopis

Če ste nekdo, ki sodeluje z objavami na spletnem dnevniku in članki, razmislite o tem, da dobite temo časopisa za WordPress. Ponuja množico predlog, ki omogočajo enostavno pisanje in nalaganje člankov na vaše spletno mesto.

Časopis je postala tema uspešnice zaradi različnih funkcij, ki so hitro postale priljubljene med lastniki novic. Idealen je za bloganje in spletna mesta, ki so specializirana za novice, revije in preglede. To je odzivna mobilna tema, ki omogoča, da je vaše spletno mesto združljivo z vsemi brskalniki in velikostmi zaslona.

Časopis je integriran v WooCommerce, BuddyPress, bbPress Forum in Instagram. Podpira najboljše prakse SEO za zagotovitev, da vaše spletno mesto dobi največ pokritosti. Kompatibilen je tudi z oglasi AdSense in Google.

Kljub sto funkcijam se tema nalaga hitreje. Ima preprost vmesnik za prilagajanje tem, zaradi česar je hit med uporabniki, ki se šele začenjajo.

Zagon Pro

Startup Pro je a Geneza otroška tema. prihaja z različnimi funkcijami, ki so primerne tako za začetnike kot profesionalce. Na voljo je s široko paleto barv, predlog in postavitev, s katerimi lahko eksperimentirate med ustvarjanjem spletnih strani.

Z Zagon Pro, lahko ustvarite pospešene strani za mobilne naprave (AMP), ki pomagajo pri hitrem in hitrejšem odzivanju na mobilnih napravah. Tema je integrirana z WooCommerce in Elementor, vtičnik, ki se uporablja za izdelavo strani in predlog.

Zagon Pro vam omogoča ustvarjanje spletnih strani z integriranimi socialnimi ikonami, vtičniki za novice, prilagojenimi logotipi, predvajanje videoposnetkov in predstavljene slike.

Vijolična

Vijolična vam omogoča, da združite uporabnost z dizajnom. Ta tema je idealna za uporabnike, ki želijo izboljšati estetiko svojega spletnega mesta in prinesti več prometa.

Purple ima privlačen uporabniški vmesnik z privlačnimi barvnimi shemami in enostavno dostopnostjo, kar je velika prednost, če želite povečati stopnjo konverzije. Enako izkušnjo imajo uporabniki mobilnih telefonov in namizni uporabniki.

Tema ponuja edinstveno predstavljeno območje, ki prikazuje najpomembnejše vidike vašega spletnega mesta. Z vnaprej določenimi razdelki domače strani Purple je ustvarjanje novega spletnega mesta neverjetno enostavno. Preprosto povlecite in spustite, da preuredite ali odstranite odseke in vaša predloga je bila ustvarjena.

Na voljo je tudi z vnaprej določenimi postavitvami glave, ki jih lahko izbirate. Vijolična je integrirana z najboljšimi praksami SEO, kar je še en plus pri povečanju prometa na spletnih straneh. Optimiziran je tudi z AdSense in Google Ads.

Johannes

Ta tema WP je popolna, če ste nekdo, ki želi biti v koraku z najnovejšimi trendi v razvoju spletnega mesta. Johannes vam omogoča, da ustvarite edinstveno spletno mesto z osebnim pridihom zahvaljujoč raznoliki zbirki natančno prilagojenih možnosti oblikovanja.

Z Johannes, lahko na svoji spletni strani prilagodite vse, od postavitve do tipografije in barvnih shem. Tema vam ponuja ročno izbrane prednastavljene modele, s katerimi lahko eksperimentirate, da ustvarite svoj prilagojen dizajn.

Ima možnost predogleda v živo, ki vam omogoča, da vidite, kako izgledajo vaši dizajni, in spremenite želene spremembe. Z Johannesom je enostavno prilagoditi slike in videoposnetke, da najbolje ustrezajo spletni strani.

Omogoča vam tudi vnaprej določena mesta oglasov, kamor lahko postavite pasice za povečanje zaslužka. Johannes je združljiv z WooCommerce, Mailchimp, Jetpack in številnimi drugimi priljubljenimi vtičniki. No SEO-optimiziran, tako da je za vas ena stvar manj. Johannes je združljiv z vsemi brskalniki in odziven. Znana je po hitrosti odziva.

Ustvari pritisk

GeneratePress je tematska uspešnost WordPress, ki je hitra, lahka in varna. Je ena izmed najbolj varnih tem, ki je danes na voljo, zahvaljujoč standardom kodiranja, ki so jih pregledali svetovni voditelji skupnosti WordPress.

Ustvari pritisk je znan po svoji hitrosti in učinkovitosti, največ pa gre pripisati svoji majhnosti in čistim kodam. To je integrirano z najboljšimi praksami SEO, saj zagotavlja, da vaša spletna mesta dobijo največ prometa.

Ta tema vam omogoča, da nadzirate postavitev in oblikovanje spletnega mesta, kar vam omogoča, da eksperimentirate z barvami, predlogi, robom, stranskimi vrsticami in temami. Združljiv je z vsemi priljubljenimi vtičniki in ga je mogoče prevesti v več kot 20 jezikov.

Njegova hitrost in učinkovitost sta priljubljena izbira med spletnimi razvijalci.

SEO WP Tema

Uporabniki, ki želijo povečati promet na spletnih straneh in povečati stopnjo konverzij, bi morali razmisliti o pridobitvi teme SEO WP. Ta program je bil ustvarjen, da bi pomagal lastnikom spletnih strani izboljšati svoj spletni ugled, okrepil trženje družbenih medijev in izdal kakovostno vsebino, primerno za ciljno publiko.

Ena največjih prednosti uporabe SEO WP Tema so redna poročila o družbenih medijih in analitika, ki vam lahko pomagajo prepoznati, ali na katerem koli področju vašega digitalnega marketinga potrebuje pozornost.

Ideja za temo SEO WP je ustvariti spletna mesta, ki so skladna s pravili SEO, kar jim daje prednost pred konkurenčnimi spletnimi mesti. Pri današnjih zelo konkurenčnih marketinških strategijah je za vaše podjetje ključnega pomena, da ostanete pred krivuljo.

S SEO WP temo znatno povečate uvrstitev svojega spletnega mesta na spletnih iskalnikih. Druge funkcije vključujejo prilagodljiv vmesnik, hitre odzive in združljivost.

Časopis

Časopis avtorja TagDiv je primeren za spletna mesta, ki so specializirana za novice, revije in preglede.

Ponuja široko paleto vnaprej izdelanih predlog, ki jih lahko mešate in primerjate, da ustvarite edinstvene spletne strani. Podpira YouTubove videoposnetke in objave v družabnih medijih, kar je zelo koristno pri ohranjanju ustrezne vsebine.

Newsmag ima preprost, intuitiven vmesnik, ki ga lahko prilagodite svojim željam. Je lahka in hitra, zato se mnoga spletna mesta z novicami odločijo za uporabo te teme WordPress.

Newsmag razlikuje od ostalih je njegova vsestranskost pri ustvarjanju in objavljanju novic. Naloge so opravljene v nekaj klikih gumba. Druge edinstvene funkcije vključujejo prilagodljive možnosti oblikovanja, zmogljivosti, integrirane prevode in intuitiven sistem.

Skypoint

Če se ukvarjate z nepremičninskim poslom, poskusite Skypoint. Ta tema WordPress je bila zasnovana za profesionalne prodajalce, lastnike nepremičninskih podjetij in agencije za najem nepremičnin.

Ponaša se s privlačno postavitvijo, ki obiskovalcem omogoča vizualno poslastico, na kateri so predstavljene vaše nepremičninske dejavnosti in storitve. Ponuja vam vrhunske možnosti, ki vam omogočajo, da združite funkcionalnost z oblikovanjem, kar ima za posledico edinstveno spletno mesto, ki je izraz vašega nepremičninskega posla.

Čeprav je bila ta tema zasnovana za nepremičninske strokovnjake, jo je mogoče uporabiti za izdelavo katere koli spletne strani. Največja prednost uporabe Skypoint je, da vam omogoča izdelavo vizualno privlačnega spletnega mesta, nekaj, kar je potrebno za področje nepremičnin. Ključni pogled obiskovalca in ohranjanje občutka spletk je bistvenega pomena, in to je zagotovljeno s Skypointom.

Zaključek

Izbira prave teme je ključnega pomena za uspeh vašega spletnega poslovanja. Upam, da ena od zgornjih tem WP ustreza vašim zahtevam. Ko se odločite, katero temo uporabiti, ne pozabite uporabiti optimizacije za izboljšanje uspešnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map