12 Storitve za pomoč, ko je WordPress Site Hakiran

Očistite vdrto mesto WordPress ali hitro odstranite zlonamerno programsko opremo


Obstaja veliko razlogov, da se spletno mesto v trenutnem internetnem svetu zlomi, vbrizga zlonamerno programsko opremo, na črni seznam, DDoSed. Zadnje varnostno poročilo SUCURI kaže, da ena ali več ranljivosti okuži 56% mest WordPress.

Stvari gredo narobe, ampak kako si hitro opomoremo od tega?

Obstajata dva načina.

 • Če ste kvalificiran varnostni delavec, lahko raziščete in očistite okužene datoteke, zlonamerne kode, da obnovite spletno mesto.
 • Če niste prepričani ali nimate časa, lahko najamete profesionalne storitve, s katerimi lahko spletno mesto začnete s poslovanjem.

Preučimo, katere vse spletne storitve lahko najamete, da popravite svoje spletno mesto WordPress Security.

SUCURI

SUCURI, eden vodilnih ponudnikov varnosti v oblaku, nudi tudi takojšnjo pomoč pri popravilu vdrtega mesta.

Izbirate lahko med tremi načrti.

 • Odziv podjetja v 4 urah
 • Pro – 6 ur
 • Osnovno – 12 ur

Na podlagi prioritete in proračuna lahko izberete načrt.

SUCURI ne samo enkrat popravite svoje spletno mesto, temveč nudijo stalno varnost in nadzor. Nekatere funkcije so:

 • Ustavite prihodnje napade
 • Odstranite varnostno opozorilo, črni seznam, zlonamerne kode
 • Sloj 3,4 & 7 DDoS zaščita
 • Hitro & prijazna podpora
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

SUCURI deluje na kateri koli spletni strani, vključno z WordPress, Joomla, Magento, Drupal itd.

SiteLock

Ali je vaše spletno mesto prekinjeno s spletnega gostitelja, na črnem seznamu iskalnik ali pa ga napada zlonamerna programska oprema?

SiteLock lahko odpravi te težave s takojšnjimi opozorili o odkrivanju zlonamerne programske opreme in jih reši z vsemi obstoječimi zaščitami do 24 * 7 s popravkom v nujnih primerih.

Izkoristite lahko tri izdelke SiteLock:

 • SiteLock SMART ™: Uporablja se za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme z vašega spletnega mesta.
 • SiteLock INFINITY ™: Zagotavlja storitev neprekinjenega skeniranja, da bo vaše spletno mesto varnejše & hitreje.
 • SiteLock TrueShield ™: Deluje kot požarni zid spletne aplikacije, da poveča zaupanje strank in njihovo razmerje konverzij na spletnem mestu.

Če je vaše spletno mesto trenutno okuženo, lahko izberete enkratno čiščenje spletnega mesta, da odstranite okužbo iz povratnih povezav in začasno zaustavitev za samo 199,99 USD na domeno. Lahko pa uporabite načrt za popravilo in trajno zaščito, da spletno mesto očistite pred zlonamerno programsko opremo v vrednosti 41,67 USD na mesec / domeno.

SiteLock ponuja tudi optični bralnik & sanacija, podpora požarnega zidu spletnih aplikacij, varnostno kopiranje spletnih strani in druge strokovne storitve v skladu z različnimi načrti, kot so SecureAlert, SecureStarter in SecureSpeed.

Astra

Astra WordPress Security še isti dan (navadno v roku 6-8 ur) očisti vaše prekaljeno spletno mesto WordPress. Če je Astra združljiva z večino CMS-ov (Magento, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop) in prilagojenim PHP-om, izjemno dobro sodeluje z WordPress-om.

V Astri obstajajo trije načrti – Essential, Pro & Posel. Čiščenje zlonamerne programske opreme je priloženo Pro letno ali več. Pro načrt vključuje tudi stalno zaščito vašega spletnega mesta za celo leto. In obljuba, ki se dogaja tako – “.. če bo v tem času karkoli šlo na jug, bomo to popravili, brez zastavljenih vprašanj.”

Wordfence

Uporaba WordPressa?

Wordfence pomoč pri čiščenju neomejenih strani na enem mestu za 179 dolarjev.

Wordfence ne samo čisti, ampak tudi vas obvešča, kako so napadli prevzeli nadzor nad svojim spletnim mestom, poglobljeno poročilo o preiskavi in ​​dejanja za zaščito pred prihodnjimi napadi.

Ko jih vključite v čiščenje, vam zagotovijo enoletno naročnino na premije (v vrednosti 99 USD) za spremljanje in zaščito vašega spletnega mesta.

Popravljanje spletnega mesta v eni uri

Kot lahko ugibate iz imena. OneHourSiteFix pomaga očistiti okužena mesta v eni uri.

Obstajata dve možnosti.

Lahko jih najamete za popravilo spletnega mesta za 250 dolarjev ali pa za stalno zaščito za 24,99 USD na mesec.

Popravilo kramp

Jim Walker vam pomaga hitro popraviti vdrto mesto. Jim je na voljo na telefonskem klicu za svetovanje.

Hack Repair vam pomaga tudi pri implementaciji SSL certifikata, s katerim lahko svoje spletno mesto dostopate prek HTTPS enkratno nizko.

Malcare

WordPress specializiran varnostni vtičnik za skeniranje, zaščito in nadzor mesta.

Malcare omogoča čiščenje spletnega mesta z njihove nadzorne plošče. Če pa potrebujete nujno pomoč, se lahko odpravite na storitev čiščenja v sili.

Varstvo strani

Če ste v redu, da počakate do 24 ur, se lahko odločite za redno odstranjevanje zlonamerne programske opreme; če pa morate nujno očistiti, pojdite na nujno službo.

SiteGuarding deluje z WordPress in Joomla CMS.

SiteGuarding je znan tudi po zagotavljanju celovitih varnostnih rešitev spletnega mesta, vključno z varnostno kopijo.

Popravite mojo spletno stran

Začenši že od 99 USD za popravilo spletnih mest. To je postopek v treh korakih.

Ko je mesto določeno, Fixmysite bo utrdilo spletno mesto WP z uporabo varnostnih vtičnikov Wordfence.

WPHackedHelp

Ali za vaše spletno spletno mesto WordPress potrebujete hitro rešitev?

Potem, WP Hacked Pomoč bo prva izbira za popolno varnost spletnega mesta in hitro odstranjevanje zlonamerne programske opreme & spletno mesto počistiti.

WP Hacked Help ponuja 360-stopinjski pregled vašega spletnega mesta WordPress s popolno analizo možnosti črnih seznamov in znakov okužbe.

To orodje je predstavljeno z zlonamerno programsko opremo & odstranitev okužbe, popravila kramp spletnega mesta, google črni seznam & odstranitev opozoril, analiza zlonamerne programske opreme & raziskave, zaščita spletnega mesta pred prihodnjimi krampami, varno gostovanje in vsakodnevno samodejno varnostno kopiranje s spletno podporo za stranke 24 * 7.

Načrti za zaščito spletnih mest WordPress se začnejo z 99,99 USD za čiščenje zlonamerne programske opreme in virusov. In njegova premium zaščita prinaša večjo vrednost z zagotavljanjem varnega gostovanja s čiščenjem zlonamerne programske opreme in virusov v 99,99 USD plus 10 USD / mesec.

MageFix

Če iščete brezplačno neomejeno čiščenje zlonamerne programske opreme in preverjanje onesnaženja na drugih mestih, pojdite z Magefixom. Zagotavlja preprečevanje prihodnjih poskusov kramp z vseh spletnih platform, kot so WordPress, Drupal, Joomla, & Magento.

Magefix je skladen z GDPR in svojim strankam vedno razveseljuje podrobna navodila po korakih za odkrivanje zlonamerne programske opreme, odstranjevanje neželene pošte, kako ravnati s hekerskim napadom in kaj ne bi smeli storiti s krampanimi spletnimi mesti in podobno.

Z načrtom brezplačnih cen ima še dve strukturi cenovnega načrta. Platinasti cenovni načrt vključuje funkcije, kot so posodobitev in varnostne kopije spletnega mesta, odstranjevanje črnih seznamov, obnovitev google oglasov, neprekinjena zaščita, zagotavlja odpravljanje težav z ranljivostjo v 1 do 12 urah in neomejeno odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Ta načrt vas bo stal le 12 USD na mesec na spletnem mestu.

In če želite poiskati veliko in enkratno plačilno sredstvo s 100-odstotno garancijo vračila denarja, potem lahko izberete načrt Zlata v višini 99 dolarjev na spletno mesto. Ponuja enoletno garancijo storitve in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Fiverr

Z naraščajočimi aktivnostmi priljubljene programske opreme in spletnih mest lahko agresivni hekerji zlahka ciljajo nanjo. Torej je ključno ugotoviti, ali so zajecine luknje na vašem spletnem mestu. Ker nimate čarobne kristalne kroglice za prihodnost, kako boste zavarovali svoje spletno mesto, če niste strokovnjak ali strokovnjak?

Torej, ne da bi bilo bolj zapleteno, jih lahko najamete Ponudniki varnostnih storitev WordPress iz Fiverrja ki lahko v realnem času jamči za varnost spletnega mesta in prepreči, da bi vaše spletno mesto v prihodnosti napadlo zlonamerno programsko opremo. 

Fiverr je največja platforma, ki povezuje vsa podjetja s svobodnjaki. Če torej najdete najemna podjetja, ki bodo obremenila vaš žep, potem lahko najamete vrhunske ponudnike storitev WordPress, ki vam bodo pomagali pri odkrivanju zlonamerne programske opreme WordPress, storitvah odstranjevanja zlonamerne programske opreme s prihodnjim jamstvom za preprečevanje napadov. 

Vem, da je prišlo do paničnega trenutka, ko se spletno mesto zlomi, toda zahvaljujoč zgornjim vrhunskim storitvam, ki pomagajo ponovno vzpostaviti vaše spletno poslovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map