Nasveti za najem razvijalca WordPress za vaše podjetje

Med oblikovanjem spletnega mesta WordPress obstajata dve vprašanji. Ali naj spletno mesto izdelam sam ali naj najamem razvijalca WordPressa?


Če poznate WordPress, je dobro sprejeti samostojno razvijanje spletnega mesta. Z nekaj seznanjenosti ne morete ustvariti spletnega mesta. Od načrtovanja do razvoja zahteva veliko truda. Morate biti strokovnjak za PHP, CSS in WordPress

Če niste strokovnjak, boste morda bolje najeli razvijalca. Lahko so samostojni izvajalci ali preko razvojne agencije.

Oglejmo si naslednje točke, ki vam lahko pomagajo najem razvijalca WordPress.

Opišite, kaj se zahteva

Današnja WordPress ni enaka; bilo je nekaj let nazaj. Je močan in lahko pomaga pri gradnji od osebnega spletnega mesta do kompleksne aplikacije. Če torej od razvijalca zahtevate, da razvije spletno mesto WP, potem to ne zadostuje. Najprej se morate odločiti, kaj iščete?

 • Je to za bloganje?
 • Spletna trgovina?
 • Spletna stran podjetja?
 • Imenik?
 • Revija?

in seznam se nadaljuje …

Navedite, kaj vse funkcije iščete.

 • Integrirani družbeni delež
 • Območja pripomočkov
 • Avtor polje
 • Polje za komentarje
 • Objava & postavitev kategorije
 • Glava in podnožje

in tako naprej…

Ne glede na to, kaj ga boste razvili – povejte razvijalcu, da iščete lahko kodo, SEO optimizirano za hitro nalaganje spletnega mesta in boljše uvrstitve v iskanju.

Natančno pisanje opisa dela bi bilo koristno pri iskanju najboljšega razvijalca. Pred objavo je pomembno sestaviti jasen in podroben opis zahtev z upoštevanjem dejavnikov izida, proračuna in roka. Videlo je, da večina orisov ne deluje, ker stranke ne morejo zagotoviti podrobnih in popolnih informacij. Če torej ne porabite časa za domače naloge, potem kako pričakujete, da boste dobili dobre razvijalce?

Uporabite reference

Kot nov prebivalec na nekaterih območjih moramo narediti več stvari. Zato na splošno povprašamo okoli prijateljev, kolegov ali družine. Podobno je pri razvijalcih WordPress-a. Pojdi lahko s sklici na svoje prijatelje, strokovnjake ali zaupanja vredne razvijalce, s katerimi so sodelovali.

Če raziskave še niste zaključili, jo morate razširiti tako, da se vključite v WordCamps ali lokalno srečanje itd. LinkedIn je preizkušen način za najem razvijalca WordPressa, tako da vprašate stike, da predlagajo.

Ne zamudite celotne slike

Ko izberete nekaj imen s seznama, ne pozabite pravilno skrbeti za portfelje. O njih lahko dobite ocene na spletnih straneh, ki jih pregledujete, Dribble in GitHub itd. Preden si zagotovite najem, preglejte njihova prejšnja dela. Dejstva, kot so; dobro predstavljene in podrobne študije primerov, prispevek k skupnosti WordPress, pregledi tem in vtičnikov, ustreznost tem v blogih in drugih publikacijah je treba pravilno analizirati in pregledati.

Lahko preverite njihove socialne profile in si predstavite, kako komunicirajo z drugimi. Od tu boste razumeli njihov odnos do vsega, tako kot tudi do dela. Govorilo se je, da biti dobro znan, dokler ne boš dovolj iznajdljiv.

Doživite njihovo preteklo delo

Če niste strokovnjak in ne morete razumeti kodnih in tehničnih izrazov, je glavna stvar, na katero se lahko osredotočite, izkušnje s preteklim delom. Lahko jih prosite, naj vam pokažejo nekaj primerov, ki so povezani z vašim projektom. Po analiziranju komentirajte.

Analizirajte, ali njihova pretekla dela izpolnjujejo vaše zahteve ali ne? Ali so vsi elementi na strani lepo poravnani? Ali je vtičnik opravil vse teste na podlagi testnega načrta? Predvsem pa bi morali biti zadovoljni z delom in prepričati sebe, da jih najamete.

Najemite serviserja

Večina razvijalcev ima v preteklosti nekaj poslovnih in samostojnih izkušenj. Zato jim to postane koristno, ko začnejo delati v nekem podjetju kot WordPress razvijalec. Resnično poznajo vrednost časa, ne da bi zapravili malo.

Za uspešnega podjetnika bi morali najeti razvijalca, ki je usmerjen v storitve. Prejemanje tega, kar ste najeli na resnično profesionalen način, je ključni cilj pri najemu WordPressovega razvijalca.

Preverite temeljne elemente

Da, pomembno je analizirati temeljne elemente.

 • Ali lahko razvijalec na vaša vprašanja ustrezno odgovori?
 • Ali vam lahko posredujejo posodobitev stanja?
 • Ali razvijalec razloži točke, da jih hitro razumete?
 • Angleščina ali jezik, ki ga raje komunicirate?

Pregled kode

Pregledovanje kode je zmogljiva metoda za preverjanje kakovosti dela. Nekateri drugi razvijalci (tretja oseba) bodo preverili kodo in jo pregledali na podlagi logičnih napak, popolne izvedbe vseh primerov, količine opravljenega preizkusa, težav in varnosti. Tako boste lahko predstavili predstavo o uspešnosti razvijalca in po potrebi lahko zahtevali spremembe.

Kje najeti razvijalca WordPressa?

Odvisno je od vaše želje, v nadaljevanju pa je nekaj najboljših spletnih mest, ki jih lahko najdete za svoj naslednji projekt.

Upwork – na stotine razvijalcev, najame jih bodisi s fiksno ceno ali na uro.

Toptal – najeti top 3% freelancerja

Fiverr – dobro za nekaj majhnih nastavitev

Guru – podobno kot Upwork

Lahko pa svojo zahtevo objavite tudi na Twitterju s hashtago – #hiring #wordpress #development

Želim vam veliko sreče pri iskanju pravega kandidata za vaše delo.

Članek Emily Johns

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map