10 varnostnih aplikacij za zaščito naprav Android

Nedavna študija je ugotovil, da skoraj 87% vseh naprav Android je negotovih.


Te ranljivosti se pojavijo zaradi pomanjkanja varnostnih posodobitev. Internet ni nikoli varen, ko so povezani s spletom. V današnjih dneh je glavna skrb varnost in številne aplikacije drugih proizvajalcev si prizadevajo izboljšati.

Naslednje aplikacije vam bodo pomagale zaščititi naprave Android pred spletna identiteta & varnostne grožnje.

Avast Mobilni Varnost

Avast je odlična aplikacija za zaščito telefona s sistemom Android pred virusi in številnimi drugimi grožnjami.

Avast je eden najbolj zaupanja vrednih brezplačnih protivirusnih programov za Android, ki vas opozorijo, ko se spyware, adware namestijo in kršijo vašo zasebnost.

Stopnja odkrivanja najnovejše zlonamerne programske opreme za Android je približno 99,9% in je približno 100% zlonamerne programske opreme, odkrite v zadnjih štirih tednih.

Razsodba: Če sta glavna skrb za zlonamerno programsko opremo in varno brskanje, je ta aplikacija primerna za vas.

Sophos Antivirus in varnost

Sophos je ena najboljših protivirusnih aplikacij, ki bi jih lahko imela na Androidu popolnoma brez stroškov.

Njegov uporabniški vmesnik vas morda ne bo navdušil prav veliko. Vendar pa bodo njegove lastnosti zagotovo pomirile vaš um.

Lastnosti:

 • Pregled virusov nameščenih aplikacij, obstoječih aplikacij in pomnilniških medijev
 • Zaščita pred izgubo in krajo s podporo oddaljenega dostopa, ki uporabniku omogoča brisanje, zaklepanje, zvonjenje in iskanje vaše naprave
 • Spletno filtriranje
 • Blokiranje neželene pošte

Sophos se ponaša z najnovejšo stopnjo odkrivanja zlonamerne programske opreme 100%, kar pomaga, da se izstopa od ostalih.

Razsodba: Če imate raje produktivnost pred simpatičnim dizajnom, je Sophos resnično najboljše aplikacije svojega žanra, ki jih imate tam.

AppLock

Uporaba te aplikacije je precej preprosta. AppLock ščiti posamezne aplikacije pred vsiljivci tako, da uporabnika prosi, naj mu postavi zatič / vzorec za dostop do aplikacije. V katero koli aplikacijo lahko zaklenete svoj SMS, Stike, Gmail ali drugo zadevo.

Ne zamenjujte zaklepanja aplikacij z vgrajeno ključavnico telefona. Vgrajena ključavnica na vašo napravo zaklene ključavnico. Ničesar ni mogoče dostopati. Vendar AppLock zaklene aplikacije, ki ste jih izbrali.


Razsodba: Če želiš prepreči vsiljivce Če želite dostopati do svojih aplikacij, vendar ne želite obdržati nobenega gesla za svojo napravo, lahko uporabite Applock.

Signal Private Messenger

Obstaja veliko aplikacij za varno sporočanje. Vendar jih večina deluje le, če oba uporabnika uporabljata isto aplikacijo.

Vendar pa, Signal Private Messenger omogoča dodajanje dodatna plast varnosti za redno sporočanje SMS sporočil, tudi če eden od uporabnikov ne uporablja Signal Private Messengerja. Razvil ga je Open Whisper System.

Sledijo njegove pomembne lastnosti

 • Odprtokodno
 • Šifriranje od konca do konca, kar pomeni, da na njegovem strežniku ni nič shranjenega
 • lahko šifrira sporočila, tudi če kdo od uporabnikov ne uporablja Signal Private Messengerja.

Razsodba: Če želite enkripcija od konca do konca za vaš običajni SMS “je Signal Private Messenger nedvomno najboljša aplikacija na trgu.

Varen klic

Zagotavlja vaše klice tako, da jih nihče ne more poslušati. Varen klic omogoča zasebno šifriranje vaših zasebnih klicev, s čimer preprečuje, da bi jih vsiljivci poslušali.

Za priklic in sprejemanje telefonskih klicev uporablja privzeto telefonsko aplikacijo. Svoje Peer to Peer arhitektura z robustnim šifriranjem od konca do konca preprečuje, da bi vaše klice ukradli tretje osebe, vključno z razvijalci te aplikacije.

Razsodba: Če želite končati šifriranje za telefonske klice, uporabite Varni klic.

App Ops

Osnovna funkcionalnost sistema App Ops je preklicati določen niz dovoljenj za določeno aplikacijo. Mnoge aplikacije imajo dodatno dovoljenje, ki nikakor ni povezano z njegovo funkcijo.

App Ops vam pomaga blokirati takšne nepotrebna dovoljenja. Ko v napravo namestite aplikacijo, morate odobriti vse vidike naprave, ki jih aplikacija zahteva.

Če zavrnete dovoljenje za katerega koli od njih, se aplikacija ne bo namestila. App Ops je uporaben v takih situacijah, kjer lahko namestite aplikacijo, ne da bi ji podelili določen nabor dovoljenj.

Razsodba: Če želite preklicati aplikacije določenih nepotrebnih dovoljenj, lahko uporabite aplikacijo Ops.

LastPass

Spominjanje gesel je danes zelo težavno, če imajo uporabniki več računov v spletu in vsak račun ima drugo geslo.

LastPass je eden najboljših skrbniki gesel na trgu, ki omogoča shranjevanje gesel številnih računov z dodatnimi varnostnimi sloji.

Do vseh svojih zaupnih podatkov lahko enostavno dostopate iz katerega koli računalnika ali mobilne naprave. Šifrirano s skrivnim glavnim geslom, kar morate zapomniti, je eno geslo LastPass za dostop do vseh vaših geslov.

Vrazsodba: En šifriran cilj koraka za iskanje vseh vaših geslov.

Poišči mojo napravo

Poišči mojo napravo je izboljšan upravitelj naprav za Android, ki omogoča oddaljeno zvonjenje, iskanje, zaklepanje naprave Android. Omogoča vam tudi, da obrišete celotne podatke naprave, če jih slučajno izbrišete izven svojega dosega.

Mnoge druge aplikacije ponujajo to storitev z drugimi vodilnimi storitvami.

Google pa je daleč najlažje nastaviti in omogoča prijavo prek nekega drugega upravitelja naprav za android in brisanje podatkov iz naprave na poti.

Razsodba: Če želiš dostop do telefona na daljavo, uporabite Andriod Device Manager.

NoRoot požarni zid

Veliko aplikacij v napravi Android morda uporablja in jedo vaše mobilni podatki po nepotrebnem.

NoRoot požarni zid vam omogoča nadzor dostopa do interneta za aplikacije brez zakoreninjenja naprave. Omogoča nam, da izberemo, ali lahko določena aplikacija dostopa do interneta samo prek wifija ali samo prek mobilnih podatkov ali niti enega ali obeh.

Razsodba: Če ne želite izkoreniniti naprave, ampak želite požarni zid, uporabite NoRoot Firewall.

Orbot

Orbot je aplikacija za Android, ki je del projekta Tor, ki vam omogoča, da vse svoje poti preusmerite prometa prek omrežja Tor.

VPN uporablja en sam strežnik, medtem ko Tor usmerja vaš promet skozi različne predore, pri čemer ne sme zaostajati nobenih sledi. Orbot ustvari resnično zasebno mobilno podatkovno povezavo. Podatki se šifrirajo in ponovno šifrirajo

Podatki se večkrat šifrirajo in ponovno šifrirajo, dokler ne dosežejo zadnjega omrežja, kjer se dešifrirajo, s čimer preprečijo sledilcu sledenje.

Razsodba: Orbot omogoča enostavno šifriranje vašega internetnega prometa.

Upam, da vam zgornje aplikacije, ki so določene za varnost, pomagajo, da bo vaš mobilni telefon / naprave Andriod varen in varen. Razmislite tudi o uporabi VPN od SurfEasy za nadaljnjo zaščito vaše identitete na spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map