8 najboljša programska oprema za obnovitev podatkov Android

Resnično je srhljiv trenutek, če se vam zdi pomembna datoteka izbrisana iz telefona ali tabličnega računalnika Android. Mogoče je bila ta datoteka odsev srečnih trenutkov, ki jih ne moreš podoživeti, ali pa je bil dokument, ki ga potrebuješ v službi.


Izguba datoteke je boleča, ne glede na to. Razlog, da ste izgubili podatke v Androidu ali iOS-u, je lahko posledica naključnega brisanja, pomanjkanja varnostnih kopij, napak pri vkoreninjenju, napake na pomnilniški kartici ipd..

Kaj pa, če se zavedate, da v telefonu ne najdete pomembne datoteke? Ali obstaja način, da ga vrnete?

No, tu pride na vrsto programska oprema za obnovo podatkov za Android!

Kako programska oprema za obnavljanje podatkov za Android reši vaše datoteke?

Pri tem je, da se pri brisanju datoteke njegovi podatki ne izperejo v celoti. Android označuje ta prostor kot prazen in datoteko obravnava kot manjkajočo. Torej datoteke ne morete videti, ta prostor pa lahko prepišejo nove datoteke. Ko ta prostor zasedejo izvirne datoteke, lahko rečete, da je datoteka izgubljena.

Ker večina telefonov Android nima koš za smeti, ne morete poiskati svojih podatkov nazaj. Na koncu lahko za reševanje datotek uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov Android. Programska oprema lahko pomiri pomnilnik telefona Android za iskanje strani, ki so označene z 0, da bi našli ločljive podatke.

Poleg tega orodje povrne podatke, ki jih je mogoče obnoviti, hkrati pa mu da obliko, ki jo je mogoče rešiti. Prav tako svetujemo, da orodja za obnovitev podatkov uporabite takoj, ko se datoteka izbriše, tako da postane možnost za obnovitev podatkov dokaj velika..

Za obnovitev podatkov so običajno trije preprosti koraki:

 • Napravo uspešno povežete z računalnikom, na katerem je nameščena obnovitvena programska oprema
 • Izbira vrste datoteke, ki ji sledi skeniranje
 • Izbira želenih datotek in obnovitev podatkov

Spodaj je omenjeno nekaj programske opreme, s katero lahko obnovite podatke iz naprav Android.

Tenorshare UltData

Tenorshare velja za eno najboljših programov za obnovo podatkov za Android, ki jih najdete. Trdi, da ima najvišjo stopnjo uspešnosti v panogi in je združljiv z več kot 6000 napravami, vključno s Samsung, Oppo, Xiaomi, Huawei itd..

Ta programska oprema je brez težav povrnila izbrisane fotografije in sporočila WhatsApp iz pametnega telefona. Tudi če nimate varnostne kopije, lahko na WhatsApp obnovi video posnetke, glas, nalepke, dokumente itd.

Ne glede na vrsto datoteke vam lahko Tenorshare pomaga obnoviti pomembne stike, založene fotografije iz galerije, zapise klicev in druge datoteke v vašem notranjem pomnilniku. Za to morate nujno izkoreniniti napravo.

Obnovitev podatkov je možna v scenarijih, kot so:

 • Naključno brisanje
 • Poškodba vode
 • Zrušitev sistema OS
 • Zaslon je pokvarjen
 • Sistemski koren

Podatke lahko obnovite tako iz notranjega pomnilnika kot tudi s SD kartic. Preden jo obnovite, si lahko tudi ogledate datoteko. Če govorimo o varnostnem vidiku, je to orodje samo za branje in brez tveganja, kjer ni možnosti uhajanja informacij ali izgube podatkov..

dr.fone

dr.fone Programska oprema za obnovo podatkov trdi, da je prva blagovna znamka na svetu, ki ponuja storitve za obnovitev podatkov za osebno uporabo. Industrijo že več kot osem let vodi in podpira več kot 6000 naprav Android. Datoteke lahko celo izvlečete iz pokvarjenih pametnih telefonov Samsung.

Ta programska oprema lahko povrne široko paleto datotek, vključno z glasbo, besedilnimi sporočili, stiki, videoposnetki, fotografijami, dokumenti in sporočili WhatsApp za zakoreninjene telefone. S tem orodjem lahko izgubljene podatke povrnete ne glede na scenarij, na primer nenamerno brisanje, zrušitev sistema, pozabljena gesla, težave s kartico SD, napake pri ukoreninjenju, utripanje ROM-a, poškodbe, črni zaslon, ponastavitev na tovarne itd..

Z uporabo rešitve dr.fone lahko z nekaj preprostimi kliki optično preberete in si nato ogledate izgubljene datoteke, da obnovite vse ali izbrane podatke. Ponuja tri načine obnovitve, in sicer notranje shranjevanje, zlomljeno napravo in kartice SD.

iMyFone

D-Back ponuja preprost način za obnovitev izbrisanih podatkov s pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov Android. Lahko jih dobite celo iz pokvarjenih telefonov. Ta programska oprema podpira več pametnih telefonov Android in vrst datotek, vključno z dnevniki klicev, sporočili, fotografijami, zvoki, videoposnetki, stiki, dokumenti in podatki WhatsApp.

Z D-Back dobite visoko raven varnosti in hitrejšo hitrost pridobivanja podatkov, potem ko jih izgubite zaradi zrušenja sistema, nenamernega brisanja, poškodbe vode, napada virusa, črnega zaslona, ​​pozabljenih gesel, sistemskega korena in naprave, ki se ne odzivajo scenarijev.

Programska oprema ponuja obnovitev podatkov iz notranjega pomnilnika in s SD kartic. Pred nalaganjem datotek lahko celo predogledate in filtrirate. Ni pomembno, ali je vaša naprava zakoreninjena ali ne, orodje pa vam lahko še vedno povrne podatke.

EaseUS

Prosta programska oprema EaseUS lahko učinkovito obnovi izbrisane datoteke, kot so stiki, besedilna sporočila, videoposnetki, fotografije, dokumenti in zvok. Podpira več kot 6000 naprav Android, vključno s Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus, Asus in tako naprej.

Programska oprema lahko obnovi datoteke s SD kartic in notranjega pomnilnika ob izgubi podatkov zaradi naključne škode, napada virusa, odpovedi naprave, koreninjenja, nepravilnega ravnanja z napravami, težav s SD kartico in še več. Napravo morate samo povezati, iskati izgubljene datoteke in obnoviti želene datoteke v nekaj minutah.

EaseUS skrbi za varnost in zasebnost podatkov, ne da bi jih prepisali. Poleg tega ponuja brezplačne nadgradnje za celo življenje, tako da boste lahko uživali v njegovi najnovejši različici takoj, ko jo izda. Poleg tega, če naletite na težave, lahko brezplačno poiščete njihovo tehnično podporo.

Če želite vnaprej preveriti kakovost obnovitvenih datotek, si lahko ogledate obnovljive podatke in filtrirate želene. Poleg tega lahko spremljate spremembe v realnem času, ker programska oprema pošlje obvestila o rezultatih obnovitve v center za obveščanje naprave.

FonePaw

Uporaba FonePaw, lahko z lahkoto obnovite izbrisane predstavnosti in besedila iz naprave Android. Hitrost skeniranja tega orodja je razmeroma hitrejša, hkrati pa ščiti zasebnost vaših podatkov, vključno z dnevniki klicev, sporočili, fotografijami, videoposnetki, dokumenti in mediji WhatsApp.

Podpira širok spekter datotek, kot so Excel, Word, PPT, HTML, PDF, RAR, ZIP in še več. Ni pomembno, ali so bili vaši podatki izgubljeni zaradi naključne škode, zrušitve OS, težav s SD, utripa ROM-a in napadov virusov; programska oprema jih lahko obnovi vse.

Programsko opremo podpira več kot 6000 naprav Android, od različic 2.3 do 9.0. Poleg teh ponuja programska oprema tudi funkcije, vključno z odvzemom podatkov iz pokvarjenih telefonov Android, skupaj z varnostno kopijo in obnovitvijo.

Disk vrtalnik

7-regres podatkov, ki zdaj Disk Drill uporablja zmogljivo tehnologijo za obnavljanje podatkov iz naprav Android. Preprost za uporabo in brezplačno vam lahko povrne podatke nazaj po nenamernem izbrisu ali v korupciji.

Vrste datotek, ki jih je mogoče obnoviti s to programsko opremo, so dokumenti, aplikacije, glasbene datoteke, videoposnetki, baze podatkov, e-poštna sporočila in drugo. Če želite obnoviti podatke, morate po vključitvi načina “Mass Storage” povezati napravo Android z osebnim računalnikom. Zdaj odprite programsko opremo in poiščite izgubljene datoteke in jih obnovite. Če pa ta način ni na voljo v vaši napravi, ga predhodno izkorenini.

Ta programska oprema ne more samo pridobiti podatkov iz pametnega telefona Android, ampak tudi iz tabel Android in TV škatel.

TelefonRescue

TelefonRescue je verjetno edini, ki lahko povrne izbrisane podatke in jih povrne neposredno v vaš pametni telefon. Ne glede na to, ali korenite napravo ali ne, lahko še vedno najde in obnovi izbrisane podatke.

Programska oprema lahko obnovi različne vrste podatkov iz vašega telefona, vključno s podatki in prilogami WhatsApp. S pomočjo uporabe prilagojenih tehnologij za vsak pametni telefon in tablični računalnik PhoneRescue obnavlja datoteke z impresivno hitrostjo.

Poleg tega lahko programska oprema shrani vašo napravo, ko je zaklenjena z vzorcem, geslom ali prstnim odtisom, ne da bi pri tem izgubila podatke.

AirMore

Če ste s posodobitvami sistema, utripajočim ROM-om, zakoreninjenjem naprave ali preprosto po naključju izbrisali nekaj uporabnih podatkov iz svoje naprave, AirMore lahko vam pomaga obnoviti datoteke, kot jih nikoli niste izgubili. Ponuja hitrejši način obnavljanja podatkov s SD kartic in notranjega pomnilnika naprave.

Programska oprema lahko iz notranjega pomnilnika obnovi podatke, kot so stiki, sporočila, fotografije, zvok, videoposnetki, dnevniki klicev, dokumenti in podatki WhatsApp. Na drugi strani lahko naprava obnovi podatke, kot so fotografije, videoposnetki, zvok in dokumenti s SD kartic.

V primeru, da je vaša naprava zlomljena, pade v vodo ali je padla sistemska nesreča, je mogoče njene podatke povrniti. Vendar je ta funkcija uporabna samo za modele telefonov Samsung Galaxy, vendar naj bi bilo kmalu podprtih še več naprav.

Zavijanje

Izguba podatkov je resnično boleča izkušnja, zlasti kadar si ne morete privoščiti, da bi jih trajno izgubili. A zgodi se in ne skrbite; zgoraj navedena programska oprema za obnovitev podatkov Android vam lahko pomaga obnoviti datoteke. Ne glede na vrsto datoteke, ki ste jo izgubili, ali androidno napravo, ki jo uporabljate, programska oprema za obnovitev podatkov ponuja učinkovit, varen in hitrejši način, da jih vrnete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map