9 Dober antivirus za mala in srednje velika podjetja

Ker vsako leto mineva, potreba po dobrem protivirusu narašča.


Zlasti trenutno je povpraševanje po njem ves čas veliko, saj večina od nas dela od doma in uporablja odprti internet. Če ostanemo na strani, so virusi vedno grozili vsem uporabnikom interneta, zato uporaba antivirusa zagotovo pomaga zmanjšati nevarnost na veliko raven.

Lahko prepreči nekatere resnično moteče situacije, kot so puščanje podatkov, izguba informacij in podobno. Morda že veste, da biti žrtev teh grdih napadov lahko uničiti vaš ugled in celotno podjetje, zato je preventiva vedno boljša od zdravljenja.

Spodaj omenjena protivirusna programska oprema vam bo pomagala preprečiti nevarne napade in z lahkoto očistiti sistem. ��

Avira

Z uporabo lahko dobite zaščito pred različnimi grožnjami, vključno z odkupno programsko opremo, virusi, hekerji in lažnim predstavljanjem Avira. To je združljivo s standardom GDPR in vsaka oseba, ki prej nima dovolj znanja o tem, se lahko navadi na funkcije znotraj njega.

Opremljen je z Avira Protection Cloud, ki je kombinacija različnih tehnologij, kot so AI, motor z več optičnimi bralniki, roj inteligence in analiza vedenja. Vse to vam ponuja izjemno varnostno izkušnjo, ki vam bo v miru pri brskanju po internetu.

Začnete lahko z brezplačno preizkusno različico, preden nadgradite na premijski načrt, ki se začne pri 38 USD.

BullGuard

S troplastno zaščito in večkratnimi nagradami pod pasom, BullGuard je precej močan, ko gre za ravnanje z virusi in drugimi grožnjami. Varno vas uporablja z več taktikami, na primer preprečevanjem dostopa do sumljivih spletnih mest in ustavljanjem izsiljevalne programske opreme na svojih posnetkih.

Poleg tega je uporaba preprosta in z eno naročnino lahko zaščitite več naprav. Omeniti je treba tudi njihovo podporno skupino 24/7. Z njimi lahko kadar koli naletite na njihovo funkcijo klepetanja v živo, kadar koli naletite na kakršno koli težavo.

BullGuard za omejen čas ponuja tri polne mesece brezplačnega preizkušanja, ki vključuje zaščito 50 različnih naprav. Bodite prepričani, da to preverite.

Avast

Veteran v protivirusnem prostoru, Avast vam nudi popolno zaščito pred različnimi grožnjami. Ima pametno tehnologijo, ki lahko zazna grožnje, preden vas ogrozi. Ko je grožnja prepoznana, gre naprej in jo blokira ne samo iz vaše naprave, temveč tudi iz njihovega celotnega omrežja, tako da so pred njo vsi varni..

Druga odlična lastnost je centraliziran nadzor. Z njegovo uporabo lahko dobite centraliziran pregled svojih sredstev IT in uporabnikom onemogočite izklop protivirusne programske opreme, da se prepričate, da je vse dobro zaščiteno.

Če namestite to programsko opremo, jo boste lahko uporabljali v različnih napravah v svoji pisarni in dobili pregled na nadzorni plošči vse v enem za določanje težav.

McAfee

S podporo 24/7 in celovito zaščito, McAfee je še ena odlična možnost za vaše podjetje. Lahko ga uporabljate v več napravah in uživate v zaščiti e-pošte, spleta in požarnega zidu, vse v eno. To protivirusno programsko podjetje deluje od leta 1987 in odtlej je samo izboljšalo svoje storitve.

Prvo leto stane le 94,99 USD, če pa ste na njihovi strani, se vam priporočamo, da najprej uporabite njihovo brezplačno preizkusno različico. Deluje z Windows, Mac, Android in IOS.

AVG

Cena le 46,99 USD, AVG ščiti vaše podjetje pred množico groženj, kot so virusi, odkupna programska oprema, zlonamerna programska oprema, hekerji itd. Za zaščito vas uporabljajo različne tehnike. Na primer, vas predhodno obvesti, ali je spletna stran, ki jo obiščete, varna ali ne. Prav tako preveri, ali datoteka, ki jo prenašate, vsebuje kaj nevarnega.

Zahvaljujoč njihovemu zaznavanju izbruha v realnem času v oblaku in proaktivnemu zaznavanju AI se lahko zdaj celo zaščitite pred najnovejšo zlonamerno programsko opremo.

Tu je še nekaj funkcij, ki jih boste vzljubili:

 • Požarni zid za zaščito pred neželeno pošto, virusi, hekerji itd.
 • Zaščita identitete pred vohunsko in programsko opremo
 • Datoteke varno šifrira in shranjuje na navidezni disk, zaščiten z geslom
 • Izbriše sumljive datoteke
 • Popolno skeniranje sistema za odkrivanje groženj
 • Oddaljeno upravljanje za skrbnika, da prevzame nadzor nad AVG v različnih napravah

Veliko je več funkcij in s to programsko opremo se skoraj ne morete zmotiti, saj jo uporablja več kot 600.000 podjetij po vsem svetu..

Bitdefender GravityZone

Pogosto uvrščena na prvo mesto v neodvisnih varnostnih testih, Bitdefender GravityZone ohranja neverjetno varnost vašega sistema in informacij. Uporablja AI in strojno učenje in ima funkcije, kot so:

 • Plastna zaščita končnih točk
 • Obramba pred napadi omrežij, kot na primer brutalna sila
 • Univerzalno kontrolno območje za vse povezane naprave
 • Upravljanje tveganj s končno točko, da končna točka ostane močna in varna
 • Program spremlja za znake zlonamernega vedenja

Namestitev in upravljanje je zelo enostavno in ima dvosmerni požarni zid z odkrivanjem / preprečevanjem vdorov. Ta programska oprema stane 77,69 dolarja za tri naprave in en strežnik. Lahko pa kupite več naprav in strežnikov, če želite.

Obstaja tudi 30-dnevna brezplačna preskusna različica.

ESET Endpoint Antivirus

Zagotavljanje napredne zaščite pred grožnjami z veliko hitrostjo, ESET Endpoint Antivirus ima precej dobro nagrajen status. V vsakem načrtu lahko blokirate ciljane napade, preprečite kršitve podatkov, zaščitite svoj sistem pred izsiljevalno programsko opremo in še veliko več.

Večplastno obrambo dobite na celotnem ciklu zlonamerne programske opreme in ne samo z ene strani. To pomeni, da lahko zazna zlonamerno programsko opremo pred, objavo in med izvajanjem. Dobra stvar tega programa je tudi ta, da ne potrebuje ogromnih sistemskih specifikacij. Tudi če imate računalnik nizkega cenovnega razreda, bo najverjetneje deloval tudi na tem.

Razen tega dobite upravljanje omrežja na daljavo, da nadzirate vse z ene točke. Načrti cen ESET Endpoint Antivirus se začnejo od 190 dolarjev.

Malwarebytes za ekipe

Lahek, cenovno dostopen in zelo močan, Malwarebytes za ekipe lahko pomagajo zaščititi računalnik, pametni telefon in tablični računalnik pred različnimi kibernetskimi grožnjami. Vaša naprava omogoča nemoteno delovanje in brez motenj v delovanju.

Napaja lahko do 20 različnih naprav, tako da če imate ekipo takšnih velikosti, je varovanje njihovih sistemov najpomembnejše. Poleg tega imajo na voljo impresivno ekipo za podporo 24 ur na dan po telefonu, klepetu in e-pošti.

Če želite poenostaviti varnost, so malwarebytes for Teams dobra možnost, ki jih morate upoštevati. Začnete lahko z njihovo brezplačno preskusno različico.

Varnost končne točke Vipre

Poganja ga napredno strojno učenje, Varnost končne točke Vipre nudi zaščito pred grožnjami, ki so že dolgo tu, in tudi pred tistimi, ki se šele začnejo pojavljati. Ima vedenjsko analizo v realnem času in obveščevalno omrežje o grožnjah, s katerim lahko odstrani vse sumljive, ki se pojavijo..

Ta rešitev ima nekaj neverjetnih funkcij, kot so:

 • Večplastna končna zaščita
 • Enostavna in enostavna skrbniška plošča za odličen nadzor
 • Nadzor spletnega dostopa za spremljanje politik uporabe interneta
 • Podrobna nadzorna plošča za ogled vsega poglobljeno

Razen tega prejmete tudi poročila v realnem času in odziven mobilni vmesnik, s katerim lahko kadar koli in kjer koli spremljate svojo varnost. Če to iščete, izkoristite brezplačno preskusno različico.

Zaključek

Varnost je resnično potrebna za vsako podjetje, zato upam, da bodo zgornje rešitve ohranile vaše podatke in sredstva zaščitene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map