Kako zaščititi svojo internetno zasebnost?

To je doba hashtagov, tweetov, všečkov in komentarjev, kjer prostovoljno delimo svoje življenje na različnih platformah. Kaj pa spletna zasebnost?


Je to velika stvar?

Stavim, da je!

Vaša identiteta je izrednega pomena. Pomaga vam, da se dokažete v številnih vidikih svojega življenja, bodisi pri izdaji potnega lista, prošnje za domače posojilo ipd.

Po navedbah statistika, od leta 2013 po vsem svetu je bilo ukradeno ali izgubljenih več kot 9,7 milijarde zapisov zaradi kibernetskih kriminalov in kršitev podatkov.

Kaj pa, če nekdo ukrade vaše osebne podatke?

To lahko ne samo ogrozi vaše vsakodnevne dejavnosti, ampak lahko tudi izzove vaš ugled, tako poklicno kot zasebno. Vedno ne pozabite, da so vaši finančni in osebni podatki zelo zaželeni kibernetskim kriminalcem. Če vam bodo uspeli ukrasti vašo identiteto, lahko vdrejo v vaše bančne poverilnice, zlorabijo vaše poslovne podatke in vse stvari, ki jih v življenju nikoli ne bi želeli.!

Zato morate pametno upravljati spletno zasebnost in modrejše podatke!

Nevarnosti nezaščitenih spletnih podatkov

Pomembne podatke pustite nezaščitene in vaša zasebnost ni nikoli varna!

Tako je. Spletni podatki so izjemno ranljivi za veliko število groženj zasebnosti in varnosti. Nekaj ​​glavnih vprašanj, povezanih z njim, so:

Neupoštevanje informacij

Mnoga spletna mesta uporabljajo piškotke in shranjujejo vaše osebne podatke v več namenov. Velikokrat teh podatkov ne šifrirajo in do njih lahko dostopa pozneje vsakdo. To napačno ravnanje z vašimi osebnimi ali poslovnimi podatki lahko povzroči resne posledice.

Tudi portali za e-poslovanje in e-bančništvo niso povsem varni. Torej, obstaja tveganje, da kibernetiki lahko izkoristijo vaše občutljive finančne podatke.

Spremljanje lokacije

Ljudje v teh dneh nikoli ne oklevajo, da svoje osebne podatke in trenutno lokacijo objavijo na družbenih medijih. Ti podatki ostanejo za vedno na spletnem mestu in lahko postanejo tveganje za vas.

Ali veste, da na to vpliva celo Facebook kršitev podatkov v letu 2018, ki je izpostavil več kot 50 milijonov uporabniških računov?

Torej, bodite pozorni!

Vohunjenje

Nimate pojma, koliko sledilcev vas vohuni, ko ste na spletu. Ne glede na njihov namen beležijo zgodovino iskanja in spremljajo vaše dejavnosti na več načinov. Tako pridobijo jasno sliko vaših spletnih interesov.

Medtem ko tržniki sledijo vašim podatkom z namenom oglaševanja, ki je prilagojen vašim všečkom in zanimanjem, še vedno posega v zasebnost. Najslabši primer – ko kibernetski kriminalci uporabljajo vaše podatke za izvajanje nezakonitih in nepooblaščenih dejavnosti, da predstavljajo resne grožnje v spletu.

Navsezadnje se vse skupaj spusti v eno stvar – ohranjanje zasebnosti vaših podatkov na najpametnejši možni način.

Odgovornost za zaščito vaših spletnih podatkov je res dvosmerna ulica. Čeprav v spletu grožnje skorajda ni mogoče ublažiti, lahko postanete žrtev. Zato se odločite, koliko osebnih podatkov želite razkriti, in ne slepo verujte spletnim mestom in platformam družbenih medijev.

Internetna zasebnost je združena odgovornost in vsi bi morali prevzeti odgovornost za svojo varnost podatkov. Zato je ključnega pomena razumevanje morebitnih tveganj, vaših internetnih pravic, skupaj s praktičnimi metodami in tehnologijami.

Oglejmo torej nekaj načinov, kako lahko zaščitite svojo zasebnost:

Uporabite programsko opremo za zaščito zasebnosti. ��️

Programska oprema za zaščito zasebnosti je bistvenega pomena za vse vaše naprave, kjer uporabljate internet, da preprečite spletne grožnje in goljufije. Z različnimi filtri, šifriranjem in drugimi sodobnimi tehnologijami omejuje ali nadzoruje količino podatkov, ki so izpostavljeni tretjim strankam na spletu.

Programska oprema lahko ponuja dve vrsti zaščite podatkov – zaščito pred krajo identitete s skrivanjem IP naslova uporabnikov in drugo, brisanje ali skrivanje internetnih sledi po brskanju. Ščiti vašo zasebnost tako, da prepozna šibke točke vaše naprave in dela na njih. Ponuja:

 • Črni seznam in bela lista
 • Zaznavanje vdorov
 • Šifriranje
 • Stenografija (skrivanje podatkov in e-nadzor)

Nekaj ​​priporočljive programske opreme za zaščito zasebnosti:

VIPRE zasebnostni ščit

Skrbite za svojo zasebnost podatkov, kajne?

In bi moral, vendar ne, če imaš VIPRE zasebnostni ščit nameščen v računalniku!

Ta zelo učinkovita programska oprema lahko zaščiti pred krajo identitete tako, da ugotovi, kje so shranjeni občutljivi podatki, vključno s telefonsko številko, naslovom, e-pošto, poverilnicami kreditne kartice itd..

Deluje natančno z vašimi računalniki Macs in osebni računalnik, ponuja pa tudi podporo za mobilne naprave. Njegova borbena moč je velika v primerjavi z zlonamerno programsko opremo, da vam zagotovi zasebnost na visoki ravni. Če želite skenirati računalnik, vam ni treba čakati dolge ure. Njegov VPN podpira široko paleto naprav od iOS-a in Windows-a, do macOS-a in Android-a in ga je enostavno nastaviti v nekaj minutah.

Odlikuje ga vgrajena zaščita pred odškodninsko programsko opremo, ki zagotavlja, da niste naslednja žrtev. Uporablja večstopenjski postopek za odkrivanje in odpravljanje težav z zasebnostjo v računalniku. VIPRE Privacy Shield je cenovno ugoden tudi za domače uporabnike z izklicno ceno 34,99 USD / leto za 1 računalnik, medtem ko njegov napredni paket stane 59,99 USD / leto za 1 računalnik.

Avira Prime

Zaščitite vse svoje spletne aktivnosti in podatke s Avira Prime, ki varuje vašo napravo, osebna iskanja, nakupovanje, domače omrežje in več. Njegova močna protivirusna zaščita vas rešuje pred zlonamerno programsko opremo in drugimi spletnimi grožnjami ob samodejnem posodabljanju gonilnikov in same programske opreme.

Z varnim brskanjem blokirajte sledilce brskalnikov, vsiljive oglase in okužena spletna mesta. Programska oprema med nakupovanjem prek spleta najde varne kupone in ponudbe in blokira želene klicne osebe in spletna mesta, ki lažno predstavljajo, preden bi lahko povzročila škodo.

Uživajte v višji stopnji zasebnosti, če ostanete anonimni, zato bodo vaši iskalni predmeti, izdelki, ki jih kupujete in gesla, ki jih vnesete, ostali zasebni. Optimizira 200+ nastavitev zasebnosti za vas in podpira močnejše upravljanje gesla. Prav tako povečuje delovanje in hitrost računalnika s čiščenjem neželenih datotek, zmanjšanjem zaostankov, pospeševanjem časa zagona in povečanjem pomnilnika.

To večplastno programsko opremo lahko uporabljate v številnih napravah ne glede na njihov operacijski sistem in izkoristite naročnino za največ 25 naprav in do 3 leta. V primeru, da ste obtičali, za vprašanja postavite njihovo podporo strankam VIP.

BullGuard Premium

Pridobite vrhunsko kibernetsko varnost z uporabo Zaščita BullGuard Premium da zaščitite svojo identiteto in spletne podatke. Ta nagrajena anti-malware uporablja sofisticirane tehnologije, kot je strojno učenje za zagotavljanje varnega brskanja in omrežnega skeniranja. Tudi kibernetski tatovi mojstra ne morejo prekršiti svojih močnih zaščitnih slojev.

S pomočjo učinkovitih sistemov za zaščito identitete lahko programska oprema takoj zazna morebitne zlonamerne podatke, ki jih vaš računalnik prejme, in pošlje e-poštno opozorilo, da lahko zaščitite. Z uporabo metod globokega učenja in naprednih matematičnih algoritmov omogoča hitro odkrivanje groženj. Številne učne plasti lahko učinkovito analizirajo lastnosti in kode zlonamerne programske opreme. Zato lahko tveganja odpravi prej, preden lahko vpliva na vaš sistem.

BullGuard zagotavlja zahtevne požarne zidove, ki vas varujejo pred varnim pristaniščem in obenem ščitijo pred vsiljivci. Takoj zmanjša nepooblaščene poskuse povezovanja določene naprave z internetom in zagotavlja popolno varnost pred in po prenosu aplikacij.

Če ste se povezali z nevarnim omrežjem Wi-Fi, vas programska oprema opozori s preverjanjem njegovega digitalnega podpisa. Ljubiteljem iger omogoča, da uživajo hitrejše in varne igre, ne da bi pri tem ogrozili delovanje. Optični bralnik domačega omrežja lahko učinkovito spremlja vašo povezljivost in omrežje 24/7 skupaj s povezanimi napravami, vključno s pametnimi zvočniki, otroškimi monitorji, termostati itd..

Poskusite brskalnike, usmerjene v zasebnost ��

Ali menite, da čiščenje zgodovine brskalnika odstrani vse madeže?

Pomisli še enkrat.

Sledi vaše spletne aktivnosti še vedno obstajajo. Celo spletna mesta shranjujejo piškotke in lahko preberete pogoje uporabe ali politiko zasebnosti spletnega mesta, da potrdite isto. Torej, razmislite, kaj bi se lahko zgodilo, če nekdo vdre v spletno mesto, kjer so vaši osebni podatki?

Odgovor je brez možganov!

Zato je uporaba brskalnikov, osredotočenih na zasebnost, smiselna. Ti brskalniki vključujejo funkcije zasebnega brskanja, ki vam pomagajo zaščititi podatke med uporabo interneta. Oglejmo si nekatere od njih!

Pogumni

Izkusite neprekosljivo varnost in zasebnost z omogočanjem Pogumni da se “pogumno” borite s sledilci in zlonamerno programsko opremo za vas. Varovanje podatkov je njegova glavna prednostna naloga in strežniki nikoli ne shranjujejo in ne vidijo vaših informacij o brskanju. Tudi po brisanju ne ostanejo nobeni madeži.

Z odličnimi zmogljivostmi lahko Brave nalaga spletne strani 3 do 6 krat hitreje. Ponuja uporabniku prijazen vmesnik za uvoz nastavitev iz drugih brskalnikov, ki jih uporabljate med njegovo dobrodošlico ali pozneje prek menijev. Ustvari seznam, na katerem se prikažejo vsi vaši prejšnji profili brskalnika, podatke pa lahko uvažate tudi iz drugih brskalnikov.

The Brave Rewards podpira spletna mesta, ki jih imate radi, saj jim omogočate, da si prislužite letake v obliki letakov za ogled svojih oglasov, povezanih z zasebnostjo. Lahko celo nagovarjate svoja najljubša spletna mesta v rednih presledkih; lahko vse te dejavnosti izvajate, ne da bi tvegali vaše osebne podatke, saj se sredstva prenašajo z anonimno knjigo.

Ta brskalnik vam omogoča prilagodljivost nastavitev in analizo števila blokiranih sledilcev, skriptov itd. S svojim HTTPS povsod se Brave nadgradi na HTTPS, tako da lahko uživate v varnejši, šifrirani komunikaciji.

Privzete nastavitve so že optimizirane za blokiranje zlonamerne programske opreme, lažnega predstavljanja in drugih zlonamernih oglasov. Prav tako zaradi vaše varnosti onemogoči vtičnike iz privzetih nastavitev. Ponuja funkcijo Brave Sync za sinhronizacijo in šifriranje želenih zaznamkov in nastavitev.

Druge funkcije:

 • Preprečevanje prstnih odtisov
 • Zaščita na mestu
 • Privzeta globalna konfiguracija ščita
 • Povleci in spusti
 • Pripeti zavihki in samodejno odstranjevanje
 • Poiščite na strani in natisnite stran.
 • Obrazec samodejno izpolni
 • DuckDuckGo za iskanje zasebnih oken
 • Razširitve za Chrome

Tor

Brskaj po internetu z zaupanjem Tor in biti zaščiten pred nadzorom, sledenjem in cenzuro. Ne glede na to, ali uporabljate Windows, Android, iOS in Linux, lahko Tor še vedno naložite v svojo napravo.

Prosto distribuirana programska oprema sledi zanesljivi in ​​varni strukturi, podobni čebuli. Za zaščito vaše zasebnosti vaše podatke ovije v več šifrirnih slojev in jih nato varno pošlje, dokler ne prispejo na pravi strežnik DNS.

Tor Browser prihaja z varnostnimi popravki, vključno z NoScript, HTTPS Everywhere in še več, kar zagotavlja vrhunsko zaščito in varnost podatkov. Lahko blokira vtičnike brskalnika, kot so Flash, Quicktime, RealPlayer itd., S katerimi lahko ljudje manipulirajo, da razkrijejo uporabnikov IP-naslov. Zato vam ne priporoča namestitve dodatnih vtičnikov ali dodatkov.

Ta brskalnik je rezultat projekta Tor + Firefox Browser, poleg tega pa lahko obiščete tudi zaklenjena spletna mesta. Sposoben je za usmerjanje podatkov do ali iz skritih storitev za požarnimi zidovi. Nastavitev FTP-ja in njegova konfiguracija sta tudi enostavna. Tor je prenosljiv, kar pomeni, da ga lahko zaženete z naprave USB, če je v njem predhodno konfigurirana; zato ne potrebujete lokalne namestitve.

Epski

Želite uporabiti internet za “epsko” izkušnjo surfanja?

Namestite Brskalnik za zasebnost Epic!

Epic je varen in zasebni spletni brskalnik, ki lahko blokira sledilce, oglase, kriptovalute, ultrazvočno signalizacijo, odtis prstov in še veliko več. V seji brskanja lahko v povprečju ustavi več kot 600 dejavnosti sledenja.

Brskalnik lahko blokira puščanje zasebnosti, povezanih z 11 jedrnimi brskalniki. V ta namen lahko odstrani sledenje URL-jem in naslovno vrstico, sledenje namestitvi in ​​sledenje napakam. Brskalnik blokira določene klice WebRTC, ki lahko razkrijejo vaše podatke, kot so naslovi IP, tudi po uporabi VPN ali šifriranega proxyja.

Druga impresivna funkcija, ki jo ponuja Epic, je zaščita prstnih odtisov, da blokira metode prstnih odtisov, vključno z odpiranjem slikovnega platna, platna pisave, zvočnih kontekstnih podatkov itd. Poleg tega omejuje ultrazvočne signale na vašem telefonu, poslane z različnih spletnih mest za upravljanje sledenja.

Ko zaprete brskalnik, izbriše baze podatkov, zgodovino, nastavitve, predpomnilnik DNS in aplikacije, bližnjice, obiskane povezave, predstavnostni predpomnilnik, Flash in piškotke, podatke za prijavo, lokalno shrambo in še veliko več. Za šifriranje brskanja in skrivanje IP naslovov lahko vklopite njegov šifrirani posrednik. Tako ste med uporabo javnega brezžičnega interneta varni.

Za mobilne naprave si oglejte to objavo.

Uporabite VPN ��

Navidezno zasebno omrežje (VPN) je nekakšna programska oprema za zaščito vaše spletne zasebnosti. Ustvari zasebno omrežje s pomočjo javne internetne povezave za prikrivanje vašega naslova IP. Uporabnike povezuje s spletom prek drugega strežnika. Ponudnik storitev VPN to povezavo šifrira. Tako postanete anonimni in vaša internetna dejavnost ne bo več mogoča.

Če uporabljate javni Wi-Fi v kavarni, knjižnici ali drugih javnih mestih, morate v glavnem uporabljati VPN. Tako lahko z uporabo VPN ohranite spletna kriminala in zaščitite svoje spletne podatke.

Oglejmo si torej nekaj najboljših storitev VPN.

Surfshark

Demistificirajte moč interneta z uporabo Surfshark brez skrbi za svojo zasebnost in varnost. Uporablja sodobne tehnologije, da vas ščiti pred poskusi lažnega predstavljanja, zlonamerne programske opreme in sledilcev, da bi vaša lokacija ostala zasebna, skupaj s podatki, zaščitenimi vsakič, ko brskate po internetu.

Zaščitite široko paleto naprav, ne glede na vrsto operacijskega sistema, ki se uporablja, saj je Surfshark združljiv z več platformami. Dovoli, da določena spletna mesta in aplikacije zaobidejo vaš VPN s seznama dovoljenih, programska oprema pa neverjetno dobro deluje tudi z bančnimi aplikacijami na vašem mobilnem telefonu.

Surfshark sledi doslednemu spoštovanju pravilnika brez dnevnika, saj pomeni, da ne spremljajo, ne shranjujejo in ne spremljajo vaših spletnih aktivnosti. Omogoča stikalo Kill, ki deluje kot varnostna mreža, če povezava VPN prekine. Skrbi za vašo varnost z zagotavljanjem zasebnega DNS na ločenem strežniku in zaščito pred puščanjem.

Uživajte v anonimnosti, medtem ko dostopate do vsebine v spletu prek njenega načina kamuflaže. Njegova funkcija Multihop vam omogoča povezovanje prek več držav hkrati, medtem ko prikriva identiteto. Način NoBorders vam omogoča uporabo programske opreme v določenih območjih z omejenimi možnostmi.

Surfshark uporablja šifriranje AES-256-GCM v industriji, da bolje zaščiti vaše zasebne podatke. V vseh svojih aplikacijah ponuja tudi privzeti varnostni protokol IKEv2 / IPsec, skupaj s podporo za stranke 24/7, ki vam pomaga.

Ščit omrežne točke

Brezskrbno plavajte v Cyber ​​Oceanu, da dostopate do vsebine kadarkoli in kjer koli Ščit omrežne točke. Ookla je Speedtest potrdil kot najhitrejši VPN na svetu. Uživajte v šifriranem brskanju in zaščitite občutljive podatke tako, da povežete enega od njegovih 3200+ VPN-jev, razporejenih po 80 državah.

Začnite s prenosom, povezovanjem in izbiro svoje lokacije za brskanje po želeni vsebini z izjemno hitro in enostavno uporabo. Hotspot Shield uporablja šifriranje vojaškega razreda, s katerim lahko na dan blokira 57 milijonov lažjih spletnih mest in zlonamerne programske opreme. Strokovnjaki v industriji so potrdili, da je njegov patentirani protokol Hydra najhitrejši in najbolj varen na trenutnem trgu.

V primeru, da se pojavijo kakršne koli težave, se obrnite na njihovo 24-urno tehnično podporo v živo. S to programsko opremo VPN lahko povežete največ 5 naprav, vključno s prenosnikom, tabličnim računalnikom, pametnim telefonom in televizorjem. Nikoli ne beleži vaše brskalne dejavnosti, zato svojo verodostojnost dokaže za centimeter več.

Iskalniki, usmerjeni v zasebnost ��

Številni iskalniki lahko spremljajo vaše spletne aktivnosti. Ti podatki se lahko hranijo več dni in se uporabljajo za oglaševanje.

Če se želite rešiti pred tem, se lahko odločite za iskalnike, usmerjene v zasebnost. Ne zbirajo ali ne distribuirajo rezultatov iskanja z nikomer. Tako lahko na obisku katerega koli spletnega mesta ostanete anonimni in blokirate sledilce.

Tu je nekaj zasebnih iskalnikov:

DuckDuckGo

Nikoli ne ogrožajte svoje zasebnosti.

Zaupanje DuckDuckGo da iščete stvari, ki vas pametujejo, in v nekaj sekundah dobite rezultate. Iskanje, uživanje v varni povezavi in ​​blokiranje sledilcev so s tem iskalnikom brezplačno možno brez napora.

Lahko celo dodate njegovo razširitev v Chrome in brskate brez skrbi. Milijoni ljudi po vsem svetu so že zaupali, da je DuckDuckGo njihov partner za varno iskanje, zdaj pa je na vrsti tudi vas, saj se kibernetski zločini vsak dan povečujejo.

Če želite začeti, ga morate namestiti z nekaj kliki in nato brskati, ko želite. Šifrira povezave in bloke, vsiljivce, da zagotovi zasebno izkušnjo brskanja.

Vsako spletno mesto, ki ga obiščete, DuckDuckGo Privacy Essentials, je tam, da zaščiti vašo zasebnost in nikoli ne shranjuje ali zbira vaših podatkov.

Ekozija

Oblikovan z inovacijami, Ekozija stoji od ostalih s svojo edinstveno vizijo – posaditi drevesa, kjer je to potrebno. Čeprav vam nudi odlično izkušnjo brskanja, koristi pri sajenju dreves v prizadevanju za obnovo planeta Zemlje.

Vam je težko verjeti??

Ecosia vsak mesec objavi svoja finančna poročila, v katerih pokaže, kam so vložili svoj dobiček iz rezultatov iskanja.

Z Ecosia je vaša zasebnost popolnoma varna, saj vaših osebnih podatkov nikoli ne proda nikomur. V enem tednu anonimizira vsa vaša iskanja po spletu. Za korak naprej pri varovanju okolja zaposluje svoje strežnike, da delujejo na obnovljivi energiji.

Samo dodajte Ecosia v Chrome in uživajte v raziskovanju spleta.

Uporabite zasebnost proxy ��‍��

Na spletu najdete različne vrste pooblaščencev, da zaščitite svojo zasebnost.

Ampak kako?

Proxy se nanaša na strežnik, ki deluje kot posrednik med napravo in internetom. Sprejema lahko zahteve za povezavo, jih posreduje in vrne podatke za vas.

Sestavlja spletne storitve, spletna mesta in omrežja in ljudje jih uporabljajo za številne spletne zasebne in varnostne namene, kot so:

 • Spremenite IP naslov
 • Zaščitite spletna mesta
 • Preverjajte javni Wi-Fi
 • Izogibajte se Geo-omejitvam
 • Izogibajte se prepovedi in požarnih zidov.
 • Avtomatizirajte procese na spletu in še več

Proxy lahko uporabljate v številnih brskalnikih, vključno s Chromom, Firefoxom, Internet Explorerjem itd. In je združljiv v številnih napravah.

Oglejte si te pooblaščence:

Smartproxy

Nikoli ne dovolite, da bi se kdo vdrl v vašo zgodovino iskanja s pomočjo stanovanjskih pooblaščencev Smartproxy ponudbe. Ker so ti pooblaščenci težko dostopni, ker njihovi naslovi IP pripadajo resničnim in fizičnim napravam. Proxy omogoča, da preprečite geografske omejitve. Ne potrebuje nastavitve ali podomrežja in ponuja samo varne IP-stanovanja.

S Smartproxy lahko hkrati uporabite več povezav za strganje različnih virov in optimizacijo dostopa do podatkov. Ponuja neomejene povezave, proxyje HTTP (s), več kot 10 milijonov IP iz več kot 195 lokacij po vsem svetu. Ni pomembno, od kod na zemlji uporabljate proxy, nastavitev končnih točk za dostop do naslovov IP je enostavna.

MyIPHide

Uživajte v hitrem brskanju, skrivanju IP-ja in odblokiranju spletnih mest z uporabo MyIPHide ki nudi stabilne in 13-krat hitrejše delovanje kot uporaba VPN-ja. Inteligentno šifrira vse svoje pooblaščence, da nikomur nikoli ne razkrijejo vaše prave identitete. Zato lahko dostopate do katerega koli spletnega mesta, s katerim želite hraniti svoje nenehno hrepenenje po dodatnih informacijah.

Izberite svoj IP naslov med 77 premium ponudbami iz 27 držav. S pomočjo MyIPHide lahko prekinete omejitve spletnih strani glede na lokacijo, kot je YouTube. Potreben je le 0,1 sekunde, da preklopite na drug IP. Do interneta dostopajte s katero koli napravo z isto licenco in tudi ne omejuje prenosa podatkov.

Bonus nasveti ��

 • Omejite svoje osebne podatke na družbenih medijih
 • Pazite, da kliknete povezavo
 • Zavarujte svoje pametne telefone z močnimi gesli
 • Okrepite poverilnice za prijavo
 • Dvakrat preverite svojo Wi-Fi
 • Pazite na lažno predstavljanje
 • Uporabite način šifriranja na vseh svojih komunikacijskih kanalih
 • Posodobite sistem in aplikacije
 • Uporabite povezave HTTPS
 • Vedno se ne pozabite odjaviti
 • Ne odgovarjajte na elektronsko pošto

Zaključek

Svojo zasebnost v spletu vedno jemljite resno, saj je varnost v spletu postala tako ključnega pomena kot zapiranje vhodnih vrat vaše hiše. Rešite se pred orožjem na spletu z uporabo zgoraj omenjenih metod in orodij za uživanje v brskanju po ogromnem oceanu interneta in iskanju stalnega pretoka informacij.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map