Najboljša programska oprema za popravilo Android & iOS za vaše telefone ali tablične računalnike

Priznajmo: tehnologija ne more biti vedno popolna, prav tako tudi vaši pametni telefoni, čeprav se vanjo lažje zaljubite. Konec koncev je to samo stroj!


Ne glede na to, ali uporabljate pametni telefon ali tablični računalnik, ki ga poganja Android ali iOS, deluje brez težav, ko ste ga prvič prinesli domov. Postane vaš priročen spremljevalec in ponuja popolno mešanico funkcionalnosti in uporabnosti. Vendar s časom začnete biti priča počasi ali počasi.

Ker večino časa porabite za ukvarjanje s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, je zelo moteče, ko naprava deluje počasi ali začne visiti. Te naprave so nagnjene k virtualnim in fizičnim poškodbam. Medtem ko je slednje mogoče odpraviti z zamenjavo njegovih poškodovanih delov, virtualne ali tehnične škode ni tako enostavno popraviti.

Kot rezultat, imate težave pri dostopu do informacij ali pa se lahko izgubijo za vedno.

Pogoste težave, s katerimi se spopada naprava Android ali iOS

Predstavljajte si, da želite nujno poklicati, vendar ne morete. Vaši klici upadajo zaradi neznane težave, ki se je nenadoma pojavila od nikoder. Poskusite poslati sporočilo nekomu s svojega seznama stikov, vendar ste lahko videli, da vsi vaši stiki niso več. Situacija postane resna, ko opazite, da se baterija telefona izprazni hitreje kot kdaj koli prej.

Te težave so pogoste v napravah Android ali iOS in s tem še ni konec. Obstaja toliko drugih težav, s katerimi se lahko sreča vaš pametni telefon ali tablični računalnik, na primer:

  • Počasna funkcionalnost
  • Ponavljajoče obešanje
  • Težave s povezavo
  • Pregrevanje naprave
  • Google Play ali druge aplikacije se zrušijo.
  • Zaslon naprave, ki se ne odziva
  • Težave s prenosom aplikacij
  • Napaka nadgradnje
  • Zložen z Apple logotipom
  • Črni, modri ali rdeči zaslon smrti
  • Naprava se ne vklopi / izklopi.
  • In še veliko več…

Ko pride do teh situacij, ne bodite pozorni (kar je očitno navsezadnje vaš najljubši pripomoček!). Zahvaljujoč sodobni programski opremi za popravilo, ki jo lahko uporabite za odpravljanje težav v vaši napravi.

# 1. Tenorshare ReiBoot

Če je vaš pametni telefon Android ali iOS začel teči počasi ali večkrat visi, Tenorshare ReiBoot lahko odpravi. Z več kot 78 milijoni prenosov po vsem svetu je ta profesionalna programska oprema za popravilo zelo enostavna za uporabo in popravi vašo napravo, tako da deluje tako, kot ste jo prvič kupili.

Združljive naprave

Tenorshare podpira Apple telefone, tablične računalnike in televizijo, tako da odpravlja 50+ težav s programsko opremo in druge težave, ki so odgovorne za njegovo počasno in počasno delovanje.

Podpira 600+ pametne telefone in tablične računalnike Android z različico 2.0 in novejšo. Večino naprav, kot so Samsung, LG, Google, Huawei, HTC, Sony, itd. Je mogoče popraviti, ne glede na to, kaj ponudnik storitev vključuje AT&T, Vodafone, Verizon, T-Mobile, Sprint, Orange in tako naprej.

Sistemske težave, ki jih lahko reši

Programska oprema za popravilo lahko odpravi težave s sistemom Android, kot so naprava, ki se je zataknila pri obnovitvi, hitri zagon in načini prenosa, zamrznitev zaslona, ​​naprava se ne vklopi / izklopi, izpraznitev baterije, črni zaslon smrti, zaslon na dotik ne deluje, obtiči na logotipu, virus Android, ne polnjenje, naprava počasna ali opečna, nadaljujte znova zagonom in obtičite v načinu za slušalke.

Poslovite se od težav s sistemom iOS, kot so zastavljene posodobitve, zastavljeni logotip, črni zaslon, zamrznjen zaslon, obtičal v načinu snemanja, beli zaslon, onemogočen zaslon, obtičal v načinu za slušalke, zagonski zaslon, obnovitev in varnostno kopiranje, modri zaslon, ne more se povezati , napake v iTunes, kot so 14, 39 itd.

Edinstvene lastnosti

  • Prosto in brezhibno lahko vstopite ali zapustite načine hitrega zagona in obnovitve s samo enim klikom. Metoda brez težav in izredno hitra metoda ne zahteva kombinacije tipk.
  • Najvarnejši in najpreprostejši način za vstop ali izhod iz načina obnovitve, ne da bi ročno držali gumbe
  • Podrobna navodila za vstop ali izstop iz načina prenosa ali načina Odin s preprostimi kliki
  • Odpravlja sistemske težave 50+
  • Z enim klikom počistite sistemski predpomnilnik za optimizacijo telefona brez izgube podatkov
  • Obnovite ali posodobite Android ali iOS, da popravite počasno delovanje
  • Posodobite programsko opremo iOS, da jo posodobite na najnovejšo različico brez izgube podatkov
  • Obnovi IPSW po meri
  • Učinkovito popravi in ​​obnovi napake v iTunes in varnostno kopijo
  • Podpira Android 2.0 ali novejši
  • RAM: 256 MB ali več, priporočeno – 1024 MB
  • OS računalnika: Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
  • CPU: 1 GHz (32 ali 64 bit)

Kako ga uporabljati?

Korak 1:

Prenesite in namestite Tenorshare ReiBoot na svoj Windows ali Mac. Napravo povežite z računalnikom s pomočjo USB.

2. korak:

Poiščite težave z operacijskim sistemom.

3. korak:

Odpravite težave v načinu obnovitve, hitrega zagona ali prenosa brezplačno.

# 2. dr.fone

Popravljanje težav s sistemom je bilo pred nekaj leti zapletena naloga in tehnični geeki so bili zdravniki, ki so poskrbeli za zdravje vaših naprav, če bi šlo kaj narobe. Danes ste lahko zdravnik svojih telefonov z uporabo dr.fone!

Na voljo na platformi Mac in Windows, lahko z enim klikom enostavno odpravite različne težave vaših naprav. Več kot 150 milijonov uporabnikov izkorišča prednosti te programske opreme za enostavno, hitro in zanesljivo popravilo naprav.

Združljive naprave

Program za popravilo dr.fone vključuje široko paleto pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in iPodov iOS. Vse, kar potrebujete, je, da naložite in namestite programsko opremo in začnete popravljati napravo v nekaj minutah.

Podpira 1000+ naprav Android, vključno z večino Samsungovih modelov, kot so Galaxy S9 / S10, Galaxy S8, A8s, A6s, A9s, S7, A90, W2019, C7, M10, M30, Galaxy Note in še mnogo drugih. Ni pomembno, ali storitev prevzamete pri prevoznikih, kot je AT&T, T-Mobile, Verizon, Vodafone, Sprint, Orange itd. dr.fone lahko skrbi za vašo napravo.

Sistemske težave, ki jih lahko reši

Mnogi ljudje prezrejo zgodnje znake, ko njihovi sistemi začnejo delovati. Ko zadeve postanejo hude, so prisiljeni porabiti veliko denarja za popravilo škode. Zato svetujemo, da v svojem zgodnjem obdobju skrbite za svoj telefon, da jih enostavno popravite, ne da bi pri tem izgubili dragocene podatke.

Če pa ste priča težavam, kot je črni zaslon smrti, trgovina Play preneha delovati, telefon se ne vklopi ali izklopi, aplikacije se zrušijo, naprava se zatakne v zagonski zanki, napaka posodabljanja OTA, uporabniški vmesnik ne deluje, naprava se opeka; dr.fone jih lahko vse popravi.

Edinstvene lastnosti

  • Popravilo sistema z ničelno izgubo podatkov
  • Preprosta za uporabo
  • 100% varen in varen
  • Programska oprema za popravilo z enim klikom
  • Visoka stopnja uspeha
  • CPU: 1 GHz (32 ali 64 bit)
  • RAM: 256 MB ali več, priporočeno – 1024 MB
  • Prostor na trdem disku: 200 MB in več
  • Android: 2.0 in novejši
  • OS računalnika: Windows 10, 8.1, 8,7, Vista, XP

Kako ga uporabljati

Za uporabo dr.fone ne potrebujete visokih tehničnih znanj. Gre za preprost postopek, s katerim lahko odpravite težave v napravah Android ali iOS z nekaj kliki. Vendar priporočamo, da predhodno varnostno kopirate svoje podatke, da se izognete morebitni izgubi podatkov.

Korak 1:

Prenesite dr.fone v svoj Windows ali Mac in ga zaženite. Kliknite »Popravilo sistema«.

Zdaj povežite napravo z računalnikom s kablom USB.

2. korak:

Lahko bi videli tri možnosti, in sicer popravilo iOS-a, Android Repair in iTunes Repair. Kliknite katerega koli od njih glede na vašo napravo. Kliknite »Start«.

3. korak:

Napolnite podatke o napravi tako, da izberete blagovno znamko, ime modela, državo in prevoznika. Preverite opozorilo »Strinjam se« in kliknite »Naprej«.

4. korak:

Napravo nujno zaženite v načinu prenosa, tako da izklopite napajanje. Nadaljujte s pritiskom in držanjem gumba za glasnost, doma, pa tudi tipke za vklop najmanj 5–10 sekund. Zdaj spustite gumbe in nato pritisnite za povečanje glasnosti za vstop v način prenosa.

Če v vaši napravi ni domačega gumba, namesto tega pritisnite Bixby in izvedite 4. korak.

Kliknite »Naprej«.

5. korak:

Po prenosu in preverjanju strojne programske opreme se popravilo začne samodejno. Ko končate, kliknite »Končano«..

Zaključek

Ne glede na to, kako učinkovit je trenutno vaš pametni telefon ali tablični računalnik, se njegova funkcionalnost in hitrost sčasoma upočasnjujeta. In ko to stori, ni treba skrbeti, ampak ja, naprava postane težko. Z zgoraj omenjeno programsko opremo za popravilo se ne morete samo posloviti od vseh tistih nepotrebnih nadlog, ampak ste lahko tudi priča, da bo vaša naprava delovala hitro in neopazno, kot je to storila prej.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map