7 najbolje rješenje Cloud PBX-a za male i srednje tvrtke

Ako ste u potrazi za poslovnim telefonskim sustavom, vjerojatno ste vidjeli skraćenicu PBX dosta. PBX je prekratak za Privatna poslovnica. Za razliku od javne telefonske mreže, PBX omogućuje tvrtkama da samostalno upravljaju svojom telefonskom mrežom.


Tradicionalno, PBX sustavi su bili dostupni samo kao rješenja na određenoj lokaciji. To je značilo strogo samoupravljanje, visoke troškove održavanja i složenost na visokoj razini.

Iako su još uvijek dostupni kao interna rješenja, moderni korisnici PBX-a potiču se da domaći svoj telefonski sustav drže preko oblaka.

Ne samo zato što je mnogo pristupačnija, već i zato što je jednostavnije upravljati i možete imati koristi od jedinstvenih značajki. Za ilustraciju, evo nekih od tih značajki:

 • Gostovanje izvan web mjesta. Vaš telefonski sustav vodi i održava vaš pružatelj usluga, što znači da su podatkovni centri izvan web mjesta. Ovo ublažava potrebu za redovitim održavanjem hardvera.
 • IP telefoni. Cloud-temeljeni PBX sustavi u potpunosti rade preko Etherneta. To znači da cijela vaša tvrtka može koristiti VoIP telefone i / ili mobilne telefone s bilo kojeg mjesta gdje postoji internetska veza.
 • Jednostavno upravljanje. RBX rješenja utemeljena na oblaku integriraju sve bitne značajke na mrežnoj nadzornoj ploči. To znači da možete izravno usmjeravati, dodijeliti dopuštenja, upravljati konfiguracijama telefona itd. Iz svog preglednika.
 • savitljivost. Bez obzira jeste li u poslovnom putu ili izvan ureda, Cloud PBX osigurava da vas klijenti i tim mogu kontaktirati kad god.
 • Nema dodatnih troškova. Rješenja prikazana u ovom postu izgrađena su isključivo na planu. Vi plaćate samo potrebne značajke, ni više ni manje.

I na kraju, digitalna tehnologija osigurava da možete integrirati i svoju PBX platformu po izboru sa svojim omiljenim alatima za upravljanje odnosima s kupcima. Sviđa mi se Salesforce, Zendesk, Zatišje, Freshdesk, i mnogi drugi.

U jednom trenutku, digitalno korištenje vašeg poslovnog telefonskog sustava odnosilo se na isplativost. Ovih dana možete imati koristi od povećane produktivnosti, lakoće skaliranja i stotina integracija s alatima koje vaša tvrtka već koristi.

Dakle, pogledajmo vaš odabir za neka od najboljih rješenja Cloud PBX-a na tržištu.

Samo nazovi

Samo nazovi

JustCall je PBX sustav temeljen na oblaku koji vlasnicima tvrtki omogućuje telefonske brojeve u više od 70 zemalja. Telefonski brojevi koje je stvorio JustCall pojavljuju se kao lokalni brojevi kad god kontaktirate sa svojim klijentima, što pruža temeljnu razinu transparentnosti.

Lokalni broj eliminira potrebu da se klijenti brinu o legitimnosti poziva koje primaju. Ubrzo nakon što se prijavite kao JustCall kupac, imat ćete mogućnost generiranja novih telefonskih brojeva u bilo kojoj zemlji u kojoj želite..

Najbolje od svega, ne radi se samo o pojednostavljenom skupu telefonskih brojeva. Popis značajki JustCall-a doseže daleko i široko kada je u pitanju osiguranje da ste vi i vaši klijenti uvijek u kontaktu. A evo kako.

 • Preusmjeravanje poziva. Vani na odmoru? Nije problem. JustCall može prosljeđivati ​​ili distribuirati pozive na niz po vašem izboru, čak i kad nemate ured.
 • Distribucija tima. Ni jedan poziv ne smije ostati bez odgovora. Značajke tima tvrtke JustCall omogućuju vam da dodijelite više zaposlenika na jednom broju.
 • imenovanja. Upotrijebite jedan od ponuđenih widgeta za web mjesto da biste dodali obrazac za sastanak na svoju web lokaciju. Na ovaj način, klijenti mogu zakazati razgovore na poziv u vrijeme koje im odgovara.
 • integracije. JustCall podržava više od 30 integracija s vašim omiljenim CRM i Helpdesk platformama.
 • Praćenje. Planirate obučiti novu skupinu zaposlenika centra za podršku? Ugrađene značajke nadzora omogućuju vam brzo prepoznavanje potencijalnih pogrešaka koje polaznici čine i njihovo ispravljanje u pokretu.

Tvrtka neprestano nadograđuje svoju platformu novim značajkama i alatima koji će vam pomoći da najbolje iskoristite svoj telefonski sustav. Što se tiče cijena, to je i pošteno i fleksibilno. S najpovoljnijim planom koji započinje od samo 25 USD mjesečno po broju.

Aircall

AirCall

Tražite li rješenje za poslovni telefon koje može dosegnuti kako vaše poslovanje raste? Ne tražite dalje od Aircall-a. Savršen izbor za vlasnike tvrtki koji žele pokrenuti vlastiti pozivni centar i proširiti ga zajedno s rastom poslovanja.

Dakle, koliko je teško koristiti Aircall u praksi? Dobra vijest je da je sve, od prijave do stvaranja vašeg prvog broja telefona, prilično automatizirano. Jednom kada postavite strukturu svog tima, možete početi dodavati telefonske brojeve iz više od 50 zemalja.

Svaki broj koji stvorite možete prilagoditi potrebama države, a osim toga, možete dodijeliti broj određenom članu tima. Na primjer, netko tko radi iz regije u kojoj odabirete broj koji će se nalaziti.

Aircall za bolje poslovanje

Ali to nije sve. Da bi vaš pozivni centar bio što kompletniji, trebat će vam podrška za integraciju treće strane. Vjerojatno su da već upravljate popisom klijenata pomoću softvera za pomoć ili na neki drugi način.

Čak i u ovom odjelu, Aircall je izuzetno dostupan s podrškom koju pružaju. Trenutačni popis integracija uključuje više od 100 alata i platformi koje moderni poduzetnici koriste. Sviđaju se Zoho, Shopify, SnapCall, Pipedrive i mnogi drugi.

RingCentral

RingCentral

RingCentral je primarni izbor telefonskog sustava za više od 400.000 vlasnika tvrtki širom svijeta. Bez obzira jeste li mala tvrtka ili rastuće poduzeće – RingCentral pruža obilje mogućnosti za ispunjavanje vaših potreba.

Kao voIP platforma utemeljena na oblaku, RingCentral se ističe značajkama za glasovne pozive, mobilno slanje poruka, ali i mogućnostima konferencije za video i audio.

RingCentral pregled poziva

Jedna od najtraženijih značajki za RingCentral je njihov objedinjeni doživljaj mobilne i radne površine. Na taj način zaposlenici uvijek mogu pristupiti važnim pozivima (propuštenima ili ne) bez obzira jesu li u pokretu ili su u uredu.

Kroz distribuciju možete rasporediti različite timove za različite grane u vašem poslovanju. pr. Kupci kojima je potrebna tehnička ili financijska pomoć.

Cijene počinju od 20 USD mjesečno za Essentials plan, a Ultimate (all-inclusive) počinje od 50 USD mjesečno. Imajte na umu da ovi troškovi pretplate ne pokrivaju pojedinačne brojeve telefona koji počinju otprilike 5 USD za jedan međunarodni broj.

8 × 8

8x8

8 × 8 usmjerena je na pomoć vlasnicima malih i srednjih poduzeća da stvore dinamičan telefonski sustav u cijeloj poslovnoj strukturi. Kroz tehnologiju svjetske klase – 8 × 8 je u mogućnosti pružiti brze PBX usluge koristeći samo internetsku vezu.

Kao platforma “sve u jednom”, 8 × 8 može pružiti više od tradicionalnog sustava upravljanja telefonom. Za ilustraciju, evo dostavljanja tri glavna proizvoda koja 8 × 8 pruža svojim kupcima:

 • Virtualni ured. Tradicionalna telefonska usluga orijentirana na oblak koristeći VoIP. Savršeno za vlasnike malih poduzeća kojima je potreban pouzdan telefonski broj s kojim mogu doći do klijenata.
 • Virtual Office Pro. Pro inačica istog plana uključuje dodatne značajke kao što su faks, konferencije i mogućnost snimanja poziva. Idealno je ako vaše poslovanje raste i želite zaključiti posao u radnom okruženju na daljinu.
 • Virtualni kontakt centar. Punopravni doživljaj kontakt centra preko oblaka. To uključuje alate za generiranje izvještaja, analizu podataka s vremenom i puno više. Pogodno za osnovana poduzeća koja se svakodnevno bave tisućama klijenata.

Jedna od značajki po kojoj se 8 × 8 ističe je njihova nadzorna ploča poslodavaca. Ova vam nadzorna ploča pomaže da u jednom jedinstvenom sustavu okupite sve svoje zaposlenike. Zaposlenici mogu međusobno razgovarati, dodijeliti pozive ili upravljati zaostatkom govornih poruka.

Konačno, ali ne najmanje bitno, ako se odlučite za 8 × 8 – jedan od njihovih PBX stručnjaka organizirat će vam uvodni obilazak proizvoda koji traje najviše sat vremena. To će osigurati da ste u potpunosti upoznati sa svim njihovim osnovnim značajkama i kako te značajke mogu koristiti vašem poslovanju.

RingOver

RingOver

RingOver je telekomunikacijska platforma sa sjedištem u Francuskoj koja vam pomaže uspostaviti vlastiti digitalni pozivni centar za manje od 5 minuta. Nema telefonskog centra do telefonskog broja i vašeg prvog klijentskog poziva. Sve zahvaljujući temeljito optimiziranoj infrastrukturi koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Da biste dalje shvatili kako je RingOver bolji od tradicionalnih internih PBX sustava, pogledajmo glavne značajke.

 • Kreirajte telefonski broj u više od 60 zemalja, bez ograničenja na odlazne ili dolazne pozive.
 • Koristite svoj pozivni centar utemeljen u oblaku za slanje tekstova, razgovor s klijentima, slanje faksa ili primanje glasovnih poruka.
 • Radi s Desktop i Mobile – prihvaćate pozive vašeg klijenta s bilo kojeg mjesta na kojem postoji pristup Internetu.
 • Dinamična centrala pomoću koje možete strukturirati interaktivne navigacijske doživljaje za svoje klijente. Npr Pritisnite 1 ili 2 za pristup određenom odjelu.
 • Potpuno detaljna izvješća o dolaznim / odlaznim pozivima, povijesti zaposlenika i još mnogo toga.
 • Jednostavna integracija s vašom omiljenom platformom za upravljanje odnosima s kupcima.

Najbolje od svega, nema toga što morate učiniti izvan postupka instalacije RingOver. Nadzorna ploča koju dobijete nakon prijave sve je sveobuhvatno. To znači da nove brojeve i članove tima možete započeti dodavati odmah po završetku prijave.

RingOver integracija

Najpopularniji plan (Power) počinje otprilike 60 dolara mjesečno. Ovo uključuje neograničene pozive u više od 100 zemalja širom svijeta. Nadalje, imat ćete mogućnost integriranja vašeg pozivnog centra s više od 15 najpopularnijih CRM platformi na tržištu.

Pojedinačne recenzije pokazuju da RingOver ima jaku ocjenu za tehničku podršku. Drugim riječima, ako nikad prije niste koristili Cloud PBX rješenje – fini folk u RingOveru rado će vam pomoći da što brže započnete..

Nextiva

Nextiva

Nextiva jedno je od najstarijih i vjerojatno najpopularnijih rješenja u oblaku temeljenih PBX-a na tržištu. Tvrtka se može pohvaliti sa više od 15 godina iskustva u prostoru sustava digitalnih telefona. I, preživjela je višestruke promjene u općenito VoIP tehnologiji koju danas vidimo na webu.

Krunski dragulj koji stoji iza uspjeha Nextive bio je njegov kontinuirani rad na NextOS platforma. NextOS obuhvaća sve aspekte komunikacije povezane s poslovnim okruženjem. Konkretno, Nextiva je posvećena okupljanju tima i komunikacija s klijentima na jednoj jedinstvenoj nadzornoj ploči. To zauzvrat pruža besprijekoran digitalni doživljaj pozivnog centra.

Nextiva NextOS

Od osnovnih značajki kao što su glasovni pozivi, prosljeđivanje poziva i redovi poziva, do složenijih alata poput podataka o klijentima i poslovnih detalja.

Dugoročno će Nextiva pomoći da skupite dovoljno informacija o svojim kupcima kako biste bolje razumjeli njihove potrebe.

Ovo je učinjeno uz pomoć A.I. što pomaže Nextivi da u stvarnom vremenu prikuplja kritične podatke o klijentima. A budući da je riječ o prilično jedinstvenom pristupu, najbolje bi odgovarao srednjim tvrtkama koje žele eksponencijalno rasti u predvidivom vremenskom okviru..

CloudTalk

CloudTalk

CloudTalk je konsolidirani telefonski sustav temeljen na oblaku s integriranom platformom za pozivni centar. Izgrađen je za rad s modernim poslovnim alatima, službom za pomoć i trgovinama e-trgovine, što pomaže u pojednostavljivanju komunikacije između klijenta i poduzeća. Najpopularniji mjesečni plan počinje s 20 USD i može se nadograditi ovisno o vašim potrebama.

Za razliku od zamornih internih PBX sustava, CloudTalk djeluje u cijelosti iz preglednika. To osigurava da postavljanje vašeg pozivnog centra traje samo nekoliko trenutaka, a prvog dana možete početi primati pozive.

CloudTalk analitika

Vi i vaši zaposlenici imate mogućnost snimati svaki pojedinačni poziv i bilježiti bilješke u stvarnom vremenu. Kao takav, imate slobodu donošenja dugoročnih odluka koje će utjecati na vaše poslovanje na pozitivan način. A ako niste uvjereni, uvijek možete isprobati CloudTalk s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

HubSpot je jedan od partnera s kojim CloudTalk usko surađuje, pa ako imate postojeću HubSpot infrastrukturu – možete kombinirati obje platforme za daleko glađe iskustvo interakcije s kupcima nego ikad prije.

Zaključak

Sve više i više tvrtki prihvaća digitalno okruženje. A kako stariji sustavi postaju skuplji za održavanje – ima smisla samo tražiti pouzdane alternative. Telefonski sustavi utemeljeni na oblaku nude fleksibilnost sklapanja posla bez obzira na to gdje se nalazite.

Najbolje od svega, većina se događa unutar vašeg preglednika. Pozivi se i dalje mogu snimati, možete upravljati zaposlenima, a neka od rješenja s ovog popisa nestaju van kako bi pružili najbolje iskustvo komunikacije s klijentom..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map