12 orodij, ki vam bodo pomagala zagnati partnerski program

Izvajanje besede o vašem izdelku je zagotovo najpomembnejši in najtežji vidik digitalnega trženja. Čeprav obstaja veliko odličnih tehnik za promocijo vašega izdelka na spletu, se vam zdi ritem zastrašujoč.


Morda je ena izmed najbolj spregledanih tehnik trženja affiliate marketing. Ne samo, da lahko s svojim partnerskim programom zaslužite dosleden dohodek, temveč lahko ustvarite tudi obilico glasnosti o izdelkih, ki jih ponujate.

In tukaj je:

 • Koristni izdelki so vedno povprašeni. Ne glede na to, ali ste v blogerski industriji ali upravljate zagon, bodo ljudje uporabljali vaše izdelke, če jim to pomaga. Smiselno je samo, da bi isti ljudje želeli zaslužiti pasivni stranski dohodek iz partnerskega programa.
 • Veliko ljudi, ki sodelujejo v partnerskih programih, pogosto pišejo objave na spletnem dnevniku o vašem izdelku, da ustvarijo več prodaje podružnic. To pomeni brezplačno trženje vašega izdelka, vključno z izgradnjo kakovostnih povratnih povezav.

Partnerski programi delujejo še posebej dobro z digitalnimi zagoni. To je zato, ker stranki ni treba naročiti fizičnega izdelka, da jo lahko uporablja. Prav tako drugim drugim preprosteje oglašujejo vaš izdelek, saj je na voljo v digitalni obliki.

Osnove partnerskih programov

Če niste prepričani o tem, kaj pomeni zagon pridruženega programa, je tukaj zgoščen primer, ki vas bo prepričal. Povezani program vam omogoča, da povabite zunanje sodelavce (blogerje, založnike itd.), Da pomagajo pri promociji svojih izdelkov v zameno za provizijo..

Čeprav se večina partnerskih programov razlikuje, večina uporablja nekatere temeljne koncepte:

 • Prodajno usmerjene provizije. Partnersko trženje vam omogoča, da ste prilagodljivi glede tega, kako plačujete drugim za njihova prizadevanja za promocijo vašega izdelka. Če ni prodaje, vam ni treba plačati provizije. Zato je vzdrževanje partnerskega programa izjemno stroškovno učinkovito. Poleg tega spodbuja podružnice drugih podjetij, da vlagajo v svoja prizadevanja za zaslužek.
 • Tekoče komisije. Lahko se odločite za plačilo stroge enkratne pristojbine za vsako novo stranko ali pa svojim podružnicam omogočite, da stalno zaslužijo provizije. Izplačilo provizije, kadar stranka porabi določen znesek za vaše izdelke. Blagovne znamke radi DigitalOcean so znani po uporabi tega pristopa.

Vse ostalo je odvisno samo od vas. Vrsta drugih funkcij, ki jih lahko ponudite, bo odvisna tudi od platforme partnerskega programa, ki jo uporabljate. Kar se tudi zgodi, kaj vse to vodilo.

Za lažji začetek lastnega partnerskega programa smo na trgu pripravili seznam najboljših orodij partnerskih programov. Ta orodja vam bodo pomagala spremeniti vaš partnerski program od začetne ravni do podjetja, če je potrebno. Poleg tega dodajamo veliko raznolikosti, vključno s posebnimi orodji za partnerske programe za WordPress in uporabnike spletnih strani podjetij.

Ne izgubljajmo časa in pridemo do dobrih delov.

Nagrajen

Nagrajen

Ali imate podjetje SaaS?

Rewardful ponuja nekatera najlažja orodja za podjetja, da ustvarijo svoj lastni partnerski program s prehodom za plačila Stripe.

Platforma avtomatizira vse, od upravljanja provizij do izplačil in povračil. In na koncu, Rewardful ima enega najlažjih nastavitvenih procesov iz katere koli partnerske programske platforme.

 • Pripravite račun Stripe
 • Ustvari račun
 • Povežite svoj Stripe račun z Rewardful
 • Kopirajte in prilepite preprost delček JavaScript
 • Ustvarite oglaševalske akcije na nadzorni plošči

Ko so zgornji koraki zaključeni, bo delček, ki ste ga dodali na svoje spletno mesto, omogočil upravljanje podružnic za vaš izdelek. Rewardful ponuja namensko nadzorno ploščo za vse podružnice, ki se prijavijo v vaš program.

Nagrajen primer

Ta nadzorna plošča vključuje stvari, kot so upravljanje povezav, oglasi s pasicami, izplačila in še veliko več. Ker se domače združuje s storitvijo Stripe, se vsa plačila spremljajo in upravljajo samodejno.

Cene se začnejo pri 19 USD na mesec za najosnovnejši načrt, z možnostjo, da bi podjetje šlo pri približno 299 USD na mesec.

Tapfiliate

Tapfiliate

Tapfiliate tudi platforma podružničnega programa, ki temelji na delčku. Čeprav se njihov poudarek nagiba k številnemu pristopu. Z drugimi besedami, Tapfiliate posebej cilja na široko paleto vsebin in sistemov spletnih strani. Njihovo programsko opremo za partnerske programe je mogoče integrirati s Shopify, WordPress, Weebly, Wix in druge dobro znane platforme.

Funkcije Tapfiliate

Tu so ključne značilnosti:

 • Samodejna integracija z najbolj priljubljenimi sistemi za upravljanje vsebin.
 • Prilagodljiva nadzorna plošča s predhodno vgrajenimi delovnimi tokovi, sprožilci in funkcijami podružničnega upravljanja.
 • Pridružena podjetja lahko blagovno znamko lastne nadzorne plošče.
 • Posebna pravila za provizije, vključno z zunanjimi strankami, kot so bonusi in nagrade.
 • Deluje z vsemi glavnimi prehodi za plačila.

Načrti se začnejo pri 69 dolarjih na mesec in obstajajo 0% transakcijske provizije.

Objavi affiliate Pro

Objavi affiliate Pro

Objavi affiliate Pro je orodje za sledenje podružnicam za upravljanje prodaje, izplačil in pridruženih uporabnikov. Vsebuje nadzorno ploščo vse v enem za vzdrževanje osebnega partnerskega programa. Poleg tega vam za uporabo te platforme ni treba imeti predhodnih tehničnih izkušenj. Skoraj vsi koraki namestitve so popolnoma brezkodni in temeljito razloženi.

Sama platforma zajema področja, kot so sledenje prodaje, podpora posameznim izdelkom, kuponi in upravljanje provizij. Poleg tega Post Affiliate Pro pomaga preprečiti nesrečne stranke s spremljanjem potencialno napačnih transakcij; zaščita pred goljufijami.

Vsaka podružnica, ki se prijavi za promocijo svojih izdelkov, bo imela svojo posamezno nadzorno ploščo. Ta nadzorna plošča vsebuje vsa potrebna orodja za ustvarjanje partnerskih povezav, upravljanje plačil in sledenje novih potencialnih strank.

Kiflo

Kiflo

Kiflo specializirano za pomoč blagovnim znamkam, kot je vaša, pri izvajanju strategije upravljanja odnosov s partnerji. V svojem bistvu je usmerjen v rastoča podjetja, ki bi želela narediti naslednji korak pri promociji svojega izdelka.

Ko začutite, da vaša prodaja sledi linearni krivulji, lahko s pomočjo Kiflovih obsežnih orodij z omejeno mobilnostjo povečate dolgoročno izpostavljenost. Na voljo vam je vse od nadzorne plošče podružnic in upravljanja povezav po meri.

Poleg tega lahko s pomočjo enotne nadzorne plošče Kiflo povežete s partnerji in vzpostavite dolgotrajne odnose. Na koncu dneva bodo verjetno vaši partnerji tudi sami uporabniki izdelkov.

WP Affiliate Manager

Upravitelj podružnic za WordPress

WordPress je močan sistem za upravljanje vsebin. Prvotno zloglasni za najboljšo funkcionalnost spletnega dnevnika – WordPress je zdaj zasnovan na spletnih mestih z močjo medijev, zagonih SaaS, poslovnih platformah in trgovinah e-trgovine. Če vodite svoje podjetje ali zagone iz WordPress-a, bo WP Affiliate Manager postal božji dar za vas.

Ta vtičnik je zasnovan tako, da se integrira z vašo obstoječo programsko opremo za upravljanje izdelkov in nato povabi podružnice, da postanejo del vašega programa. Obstoječe podprte platforme vključujejo WooCommerce, Easy Digital Downloads, WP eStore, S2Member in številne druge.

In ker temelji na WordPressu, dobite tisto tradicionalno okolje, ki mu je enostavno slediti. To orodje uporablja vaše obstoječe podatke o WordPressu za ustvarjanje nadzornih plošč uporabnikov in zagotavljanje priročnih funkcij upravljanja podružnic.

Podružnica CJ

Podružnica CJ

V začetku 2000-ih, Komisija stičišče je bil znan po svojem zloglasnem slovesu na področju affiliate marketinga. Skoraj vsi digitalni tržniki so v tistem času uporabljali komisijo Junction posebej, saj je imela največji na voljo izdelke za promocijo. V teh dneh se CJ Affiliate osredotoča na pomoč Oglaševalci kot tudi založniki.

Za razliko od samostojne partnerske programske opreme ponuja CJ nekaj zanimivih prednosti za to, da se vaš partnerski program odpravi od tal. Najprej funkcija oglaševalca omogoča seznam vseh izdelkov na eni nadzorni plošči. Od tam naprej lahko določite tudi najbolj majhne podrobnosti o svojem izdelku ali storitvi, ki jih poskušate tržiti.

In drugič, CJ je tudi platforma za založnike. Tako boste na primeren način takoj privabili nove partnerske partnerje. CJ-jeva založba navaja vse izdelke, ki so na voljo za promocijo. In občinstvo je dovolj raznoliko, da vedno najde izdelek v določeni kategoriji.

ShareASale

ShareASale

ShareASale sega tudi v zgodnja leta 2000. Platforma je preživela številne različne spremembe na področju trženja, vendar ostaja dobra izbira za vse, ki želijo promovirati svoj izdelek s pomočjo partnerskega sistema.

Ključna prednost ShareASale je, da je izjemno dobro poznana platforma. Tudi priljubljene znamke so všeč Super motiv uporabljajo ShareASale za upravljanje svojih partnerskih potreb.

Del tega je povezan s tem, da ShareASale založnikom olajša delo. Vsakdo lahko na zelo učinkovit način promovira izdelek in si prisluži podružnične provizije. Njihova zgodovina plačil je trdna, kar še dodatno olajša izbiro za promocijske partnerje.

Učinek

Učinek

Affiliate marketing ni samo v spodnji vrstici. Prav tako gre za partnerstva – ljudi, ki vam omogočajo dolgoročno več zaslužka. Vpliv vključite je platforma, zasnovana tako, da vam pomaga ohraniti odprto linijo z vsemi partnerji.

Če imate dostop do podrobnih poročil, boste videli, kateri partnerji so izjemno uspešni. In če ste dovolj zadovoljni, jim lahko ponudite posebne ponudbe in boljše provizije za njihovo trdo delo.

Na splošno to počnete na črevesju ali iz dobrega srca. Namesto tega vam Impact pomaga pri odločanju na podlagi podatkov. Morda celo izogibajte se partnerjem, ki delajo bolje, kot ste pričakovali.

Voluum

Voluum

Voluum je oglaševalski sledilnik vse v enem za vaše podjetje. S tem orodjem lahko naredite več kot le upravljanje svojih partnerskih programov.

Kot primer:

 • Svoje oglaševalske kampanje lahko spremljate na spletnih mestih, kot so Facebook, Instagram, Twitter in druga.
 • Podatke preizkusite tako, da jih analizirate glede na vzorce in drugačna spoznanja.
 • Pridobite nasvete, ki bodo sprejemljivi za izboljšanje splošne učinkovitosti vaše naslednje kampanje.
 • Spremljajte nakupe podružnic in njihov izvor. Ugotovite, kdo ima največji vpliv na vašo prodajo in izkoristite to.

Če že imate uveljavljeno podjetje za srednje velika podjetja – Voluum je eno tistih orodij, ki vam bo prineslo statistično prednost pred konkurenco.

PAKO

CAKE Affiliate Marketing Rešitev

PAKO je tržno orodje, ki temelji na uspešnosti za upravljanje potencialnih strank, optimizacijo večkanalne strategije in krepitev partnerskih odnosov. Najbolje se uporablja za obstoječi podružnični sistem. Koristno bo zbirati kvantitativne podatke za optimizacijo uspešnosti podružnic.

Čeprav se na začetku morda zdi zapleteno, je učenje CAKE enostavno, saj je večina njegovih funkcij intuitivna. Na nadzorni plošči lahko ustvarjate poročila, sledite določenim partnerjem ali pošiljate promocije z uporabo ničesar razen orodij.

Napotitev

Napotitev

Napotitev je platforma za vse partnersko trženje, ki vam pomaga ustvariti partnerski sistem za vaš izdelek. Pa tudi daje pomoč pri privabljanju novih partnerjev. Vsi kupci Referion-a dobijo dostop do posebnega trga, kjer več kot 5000 založnikov išče nove izdelke za promocijo.

Poleg tega boste našli številne informativne priročnike in videoposnetke kako tržiti svoj izdelek prek podružničnega trženja.

To orodje partnerske platforme bo izjemno dobro sodelovalo z lastniki trgovin eCommerce. Npr., Imate a Shopify shranjujte in želite razširiti svoje podjetje. Referenion ima brezhibne integracije tako za Shopify, kot tudi za WooCommerce in druge priljubljene platforme e-trgovine.

PridružiteWP

PridružiteWP

WordPress je brez dvoma ena najpreprostejših platform za upravljanje spletnih strani tam. In za mnoge ideja o prehodu na drugo rešitev ne pride v poštev. Če imate radi WordPress in želite upravljati svoje podružnice znotraj glavne nadzorne plošče, imamo nekaj dobrih novic.

PridružiteWP je prvi WordPress dodatek za upravljanje trženja, ki vam pomaga zaslužiti več. Ker svoje izdelke že objavljate s programom WordPress, bo uporaba AffiliateWP izjemno preprosta.

Primer AffiliateWP

Začnete z osnovno namestitvijo in določitvijo določenih pravil za vaš podružnični program. Nato boste na svoje spletno mesto lahko dodali stran s partnerskim programom. Ta stran bo vašim novim partnerjem pomagala pri prijavi in ​​prejemanju njihovih partnerskih povezav.

Prav tako bodo vaši partnerji lahko spremljali njihov napredek in zahtevali dvig plačil po določenem pragu. Kot skrbnik vašega partnerskega programa se lahko odločite za posredovanje pasic po meri ali drugih možnosti oglaševanja. Nato bodo vaši partnerji imeli neposreden dostop do teh virov.

Če že veste, kako preprost je WordPress, potem vtičnik AffiliateWP ni izjema pri istem trendu. To je enostavno razumeti, zelo prilagodljiv in vam omogoča, da izvedete toliko prilagoditve, kot želite.

Zaključne besede

Zagon partnerskega programa ni težko. Če imate trden izdelek za prodajo, obstaja velika verjetnost, da je tam nekdo, ki bi vam rad pomagal pri promociji tega izdelka. In koristi od tega so neprecenljive.

Glede na velikost izdelka / podjetja boste morali pretehtati in pretehtati svoje možnosti za najboljšo platformo za trženje podružnic.

Ta priročnik orodij za podružnično trženje mora imeti dovolj raznolikosti, da lahko pokriva vaše potrebe tako v malih podjetjih kot v podjetjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map