7 najboljših rešitev PBX v oblaku za mala in srednje velika podjetja

Če iščete sistem poslovnega telefona, ste akronim PBX verjetno videli že precej. PBX je kratek za Zasebna izpostava. Za razliko od javnega telefonskega omrežja PBX podjetjem omogoča, da sami upravljajo svoje telefonsko omrežje.


Tradicionalno so bili PBX sistemi na voljo samo kot rešitve na domu. To je pomenilo strogo samoupravljanje, visoke stroške vzdrževanja in zapletenost na visoki ravni.

In čeprav so še vedno na voljo kot domače rešitve, se sodobni uporabniki PBX spodbujajo, da svoj telefonski sistem gostijo prek oblaka.

Ne samo zato, ker je veliko bolj dostopna, ampak tudi zato, ker je lažje upravljati in lahko izkoristite edinstvene funkcije. Za ponazoritev je nekaj teh lastnosti:

 • Gostovanje zunaj mesta. Vaš telefonski sistem vodi in vzdržuje vaš ponudnik, kar pomeni, da so podatkovni centri zunaj kraja. To zmanjšuje potrebo po rednem vzdrževanju strojne opreme.
 • IP telefoni. Sistemi PBX v oblaku delujejo v celoti preko Etherneta. To pomeni, da lahko vaše celotno podjetje uporablja VoIP telefone in / ali mobilne telefone od koder koli, kjer je internetna povezava.
 • Enostavno upravljanje. Rešitve PBX v oblaku integrirajo vse bistvene funkcije na spletni nadzorni plošči. To pomeni, da lahko neposredno brskate, dodelite dovoljenja, upravljate konfiguracije telefona itd. Iz svojega brskalnika.
 • Prilagodljivost. Ne glede na to, ali ste na službenem potovanju ali zunaj pisarne, Cloud PBX zagotavlja, da vas lahko stranke in ekipa dosežejo kadar koli.
 • Brez dodatnih stroškov. Rešitve, prikazane v tej objavi, temeljijo izključno na načrtu. Plačujete samo za potrebne funkcije, ne več in nič manj.

In nazadnje, digitalna tehnologija zagotavlja, da lahko svojo izbrano platformo v oblaku integrirate tudi z najljubšimi orodji za upravljanje odnosov s strankami. Všečki Prodajno silo, Zendesk, Ohlapnost, Freshdesk, in mnogi drugi.

V nekem trenutku je digitalna povezava s sistemom vašega poslovnega telefona pomenila stroškovno učinkovitost. Te dni lahko izkoristite večjo produktivnost, enostavnost povečevanja in več sto integracij z orodji, ki jih vaše podjetje že uporablja.

Torej, poglejmo podrobneje o izbiri nekaterih najboljših rešitev Cloud PBX na trgu.

JustCall

JustCall

JustCall je sistem v oblaku s sedežem v oblaku, ki lastnikom podjetij zagotavlja telefonske številke v več kot 70 državah. Telefonske številke, ki jih ustvari JustCall, so prikazane kot lokalne številke, kadar se obrnete na svoje stranke, kar zagotavlja temeljito raven preglednosti.

Lokalna številka odpravlja potrebo strank, da skrbijo za zakonitost klicev, ki jih sprejemajo. Kmalu po prijavi kot stranka JustCall boste imeli možnost ustvarjati nove telefonske številke v kateri koli državi, ki jo želite..

Najboljše pa je, da ne gre samo za racionaliziran nabor telefonskih številk. Seznam funkcij podjetja JustCall sega daleč naokoli, ko gre za zagotavljanje, da ste vi in ​​vaše stranke vedno v stiku. In tukaj je opisano.

 • Preusmeritev klicev. Na dopust? Ni problem. JustCall lahko posreduje ali razdeli klice na več po vaši izbiri, tudi ko niste v službi.
 • Razdelitev ekipe. Noben klic ne sme biti brez odgovora. Funkcije ekipe JustCall omogočajo, da v eno številko dodelite več zaposlenih.
 • Sestanki. Uporabite enega od priloženih pripomočkov za spletno mesto, da na svoje spletno mesto dodate obrazec za sestanek. Tako lahko stranke načrtujejo klicne sestanke v času, ki jim ustreza.
 • Integracije. JustCall podpira več kot 30 integracij z vašimi najljubšimi platformami CRM in Helpdesk.
 • Spremljanje. Ali nameravate izučiti novo serijo zaposlenih v centru za podporo klicem? Vgrajene funkcije spremljanja vam omogočajo, da hitro ugotovite morebitne napake, ki jih pripravniki delajo, in jih na poti popravite.

Podjetje stalno posodablja svojo platformo z novimi funkcijami in orodji, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svoj telefonski sistem. Kar se tiče cen, je pošteno in prilagodljivo. Z najbolj dostopnim načrtom, ki se začne s samo 25 dolarjev na mesec na številko.

Aircall

AirCall

Ali iščete rešitev za poslovni telefon, ki se lahko poveča, ko vaše podjetje raste? Ne glejte dlje kot Aircall. Odlična izbira za lastnike podjetij, ki želijo ustanoviti lasten klicni center in ga razširiti skupaj z rastjo podjetij.

Kako težko je Aircall v praksi uporabljati? Dobra novica je, da je vse od prijave do ustvarjanja prve telefonske številke precej avtomatizirano. Ko nastavite strukturo svoje ekipe, lahko začnete dodajati telefonske številke iz več kot 50 držav.

Vsako številko, ki jo ustvarite, lahko sami prilagodite potrebam države, poleg tega pa lahko številko dodelite določenemu članu skupine. Na primer nekdo, ki deluje v regiji, kjer ste izbrali številko, ki bo na voljo.

Aircall za boljše poslovanje

Ampak to še ni vse. Da bi bil vaš klicni center čim bolj popoln, boste potrebovali podporo za integracijo drugih proizvajalcev. Verjetno je, da že upravljate seznam strank s pomočjo programske opreme za pomoč uporabnikom ali kako drugače.

Tudi v tem oddelku ima Aircall izjemno podporo s svojo podporo. Trenutni seznam integracij vključuje več kot 100 orodij in platform, ki jih uporabljajo sodobni lastniki podjetij. Všeč so Zoho, Shopify, SnapCall, Pipedrive in mnogi drugi.

RingCentral

RingCentral

RingCentral je glavna izbira telefonskega sistema za več kot 400.000 lastnikov podjetij po vsem svetu. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje ali rastoče podjetje – RingCentral ponuja veliko funkcij za zadovoljevanje vaših potreb.

RingCentral kot oblačna platforma, ki temelji na oblaku, izstopa s funkcijami za glasovne klice, mobilno sporočanje sporočil, pa tudi možnosti konferenc za video in zvok.

RingCentral predogled klicev

Ena najbolj iskanih funkcij za RingCentral je njihova poenotena mobilna in namizna izkušnja. To zagotavlja, da lahko zaposleni vedno dostopajo do pomembnih klicev (zgrešenih ali ne) ne glede na to, ali so na poti ali v pisarni.

S pomočjo distribucije lahko v vašem podjetju razporedite različne skupine za različne panoge. E.g. Stranke, ki potrebujejo tehnično ali finančno pomoč.

Cene se pri načrtu Essentials začnejo pri 20 USD na mesec, končni (vse vključeno) pa se začne pri 50 USD na mesec. Upoštevajte, da ti stroški naročnine ne krijejo posameznih telefonskih številk, ki se začnejo pri približno 5 USD za eno mednarodno številko.

8 × 8

8x8

8 × 8 je osredotočena na pomoč lastnikom malih in srednje velikih podjetij pri ustvarjanju dinamičnega telefonskega sistema v celotni poslovni strukturi. S svetovno tehnologijo – 8 × 8 lahko zagotavlja storitve visoke hitrosti PBX, pri čemer ne uporablja nič drugega kot internetno povezavo.

Kot platforma vse v enem je 8 × 8 sposobna zagotoviti več kot le običajen sistem upravljanja telefona. Za ponazoritev, tukaj je opis treh glavnih izdelkov, ki jih 8 × 8 ponuja svojim strankam:

 • Navidezna pisarna. Tradicionalna telefonska storitev, usmerjena v oblak, z uporabo VoIP. Kot nalašč za lastnike malih podjetij, ki potrebujejo zanesljivo telefonsko številko, s katero lahko dosežejo stranke.
 • Virtual Office Pro. Pro različica istega načrta vključuje dodatne funkcije, kot so faks, konference in možnost snemanja klicev. Idealno je, če vaše podjetje raste in želite zaključiti podjetje v oddaljenem delovnem okolju.
 • Virtualni kontaktni center. Popolna izkušnja kontaktnega centra v oblaku. To vključuje orodja za ustvarjanje poročil, analizo podatkov sčasoma in še veliko več. Primerno za ustaljena podjetja, ki se dnevno ukvarjajo s tisoči strank.

Ena od funkcij, s katerimi 8 × 8 izstopa, je njihova nadzorna plošča delodajalca. Ta nadzorna plošča vam pomaga združiti vse zaposlene v enem samem sistemu. Zaposleni lahko klepetajo med seboj, dodeljujejo klice ali urejajo zaostanke glasovnih sporočil.

Nenazadnje, če se odločite za 8 × 8 – vam bo eden od njihovih PBX strokovnjakov predstavil uvodni ogled izdelka, ki traja do ene ure. Tako boste zagotovili, da ste v celoti seznanjeni z vsemi njihovimi osnovnimi značilnostmi in kako lahko te funkcije koristijo vašemu podjetju.

RingOver

RingOver

RingOver je francoska telekomunikacijska platforma, ki vam pomaga vzpostaviti svoj digitalni klicni center v manj kot 5 minutah. Od klicnega centra do telefonske številke in prvega klica stranke. Vse zahvaljujoč temeljito optimizirani infrastrukturi, ki vam bo pomagala pri doseganju ciljev.

Če želite še bolj razumeti, kako je RingOver boljši od tradicionalnih lastnih PBX sistemov, si oglejmo glavne funkcije.

 • Ustvarite telefonsko številko v več kot 60 državah, brez omejitev za odhodne ali dohodne klice.
 • Uporabite svoj klicni center v oblaku za pošiljanje besedil, klepet s strankami, pošiljanje faksa ali prejemanje glasovnih sporočil.
 • Deluje z namiznim in mobilnim telefonom – sprejemajte klice vaše stranke s katerega koli mesta, kjer je dostop do interneta.
 • Dinamična stikalna plošča, s katero lahko zgradite interaktivne navigacijske izkušnje za svoje stranke. Npr. Pritisnite 1 ali 2 za dostop do določenega oddelka.
 • Popolnoma podrobna poročila o dohodnih / odhodnih klicih, zgodovini zaposlenih in še več.
 • Enostavna integracija z vašo najljubšo platformo za upravljanje odnosov s strankami.

Najboljše od vsega je, da zunaj postopka namestitve RingOver ničesar ne smete storiti. Nadzorna plošča, ki jo dobite po prijavi, je vseobsegajoča. To pomeni, da lahko začnete dodajati nove številke in člane ekipe takoj, ko se končate s prijavo.

Integracija RingOver

Najbolj priljubljen načrt (Power) se začne pri približno 60 USD na mesec. To vključuje neomejene klice v več kot 100 držav po vsem svetu. Poleg tega boste imeli možnost, da svoj klicni center vključite v več kot 15 najbolj priljubljenih platform CRM na trgu.

Posamezni pregledi kažejo, da ima RingOver visoko oceno za tehnično podporo. Z drugimi besedami, če še nikoli doslej niste uporabljali rešitve PBX v oblaku – vam bodo dobri ljudje na RingOveru z veseljem pomagali, da začnete čim hitreje začeti.

Nextiva

Nextiva

Nextiva je ena najstarejših in verjetno najbolj priljubljenih rešitev v oblaku na PBX. Podjetje se ponaša z več kot 15-letnimi izkušnjami na področju digitalnega telefona. In je preživel več premikov na splošno VoIP tehnologije, ki jo vidimo na spletu.

Kronski dragulj za uspehom Nextive je bilo njegovo nenehno delo na NextOS ploščad. NextOS zajema vse vidike komunikacije, povezane s poslovnim okoljem. Zlasti Nextiva je namenjena združevanju komunikacije med ekipo in odjemalci na eni edini nadzorni plošči. To pa omogoča brezhibno digitalno izkušnjo s klicnim centrom.

Nextiva NextOS

Od osnovnih funkcij, kot so glasovni klici, preusmerjanje klicev in čakalne vrste, do bolj zapletenih orodij, kot so podatki o strankah in podrobnosti o podjetju.

Dolgoročno vam bo Nextiva pomagala zbrati dovolj informacij o vaših kupcih, da boste lažje razumeli njihove potrebe.

Tole je opravljeno s pomočjo A.I. to pomaga Nextivi za zbiranje kritičnih informacij o odjemalcih v realnem času. In ker gre za precej edinstven pristop, bi najbolj ustrezal srednje velikim podjetjem, ki želijo eksponentno rasti v predvidljivem časovnem okviru..

CloudTalk

CloudTalk

CloudTalk je konsolidiran telefonski sistem v oblaku z integrirano platformo za klicni center. Zasnovan je za delo s sodobnimi poslovnimi orodji, službami za pomoč in trgovinam za e-trgovino, kar pomaga pri racionalizaciji komunikacije med strankami in podjetjem. Najbolj priljubljen mesečni načrt se začne pri 20 USD in ga je mogoče nadgraditi glede na vaše potrebe.

Za razliko od dolgočasnih lastnih PBX sistemov – CloudTalk deluje v celoti iz brskalnika. Tako zagotovite, da vam vzpostavlja samo nekaj trenutkov in začnete sprejemati klice že prvi dan.

CloudTalk analitika

Vi in vaši zaposleni imate možnost posneti vsak posamezen klic in si zapisovati v realnem času. Tako lahko imate dolgoročne odločitve, ki bodo pozitivno vplivale na vaše podjetje. In če niste prepričani, lahko CloudTalk vedno preizkusite s 14-dnevnim brezplačnim preskusnim obdobjem.

HubSpot je eden od partnerjev, s katerimi CloudTalk tesno sodeluje, zato, če imate obstoječo infrastrukturo HubSpot – lahko kombinirate obe platformi za bolj gladko izkušnjo interakcije s strankami kot kdajkoli prej.

Zaključek

Vse več podjetij sprejema digitalno okolje. Ker pa so starejši sistemi dražji za vzdrževanje – je smiselno iskati samo zanesljive alternative. Telefonski sistemi v oblaku ponujajo prožnost za sklepanje poslov, kjer koli že ste.

Najboljše od tega, da se večina dogaja znotraj svojega brskalnika. Klici se lahko še vedno snemajo, lahko upravljate z zaposlenimi, nekatere rešitve na tem seznamu pa se umaknejo, da bi zagotovili najboljšo možno komunikacijsko izkušnjo s strankami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map