10 alata za lektoriranje kako biste omogućili da vaš blog postane podesiv

Podijeljeni postovi dragocjeni su za svaku kampanju društvenih medija. Ako još više učinite svoj sadržaj učinit će učinkovitijom kampanjom.


Vaša se poruka širi brže, a trošit ćete manje. Sve je o dostizanje veće publike brzim tempom bez dodatnih troškova!

Iz tog razloga razvijeno je nekoliko strategija i tehnika. Sve više i više blogera svakodnevno ih koristi za postavljanje svojih postova na blogu dijeliviji.

Blogeri obično obavljaju različite zadatke kako bi osigurali da je njihov sadržaj visokog kvaliteta. Oni uključuju planiranje, pisanje, lekturu, uređivanje i objavljivanje, a oni mogu biti poteškoća žonglirati sve odjednom.

Kvaliteta vašeg sadržaja većinu vremena će odrediti kako dijelite svoje postove na blogu su.

Imati kvalitetan sadržaj svidjet će se elitnoj publici; koja određuje kako i na koji način će se vaši postovi objavljivati ​​i dijeliti. Koristite razne alate za poboljšanje sadržaja da biste poboljšali kvalitetu svog sadržaja.

Korištenjem profesionalne usluge lektoriranja na mreži, to možete osloboditi neko vrijeme da se usredotočite na zahtjevnije zadatke na svom tanjuru. Na ovaj ćete način svoje blogove skalirati kroz platforme društvenih medija poput požara bura.

Bit će prilično razočaravajuće ako vaši postovi nemaju smisla zbog manjih pogrešaka koje bi se mogle u potpunosti izbjeći. Vaši postovi moraju imati protok i imati smisla. Usluge lektoriranja trebaju vam pomoći u tome.

1. Fiverr

Fiverr omogućuje vam pristup međunarodnom skupu profesionalnih čitača lektora i urednika. Dok se koncentrirate na svoje pisanje, ostat će da se lektira i uređuje vaše ostale postove.

Moći ćete se više usredotočiti na stvaranje kvalitetnog sadržaja jer ćete imati više vremena za svoje ruke kad ste oslobodili svoj raspored.

Imati ćete svoje postove istrenirane od strane talentiranih lektora uz izvrsnu naknadu prilagođenu džepu. Postoji dobar sigurnosni sustav koji osigurava da je vaša investicija zaštićena, bez obzira koliko bila mala.

To je Fiverru učinilo najvjernijim web stranice freelancera na internetu.

Za nove blogere blagujte ovu stranicu i šaljite ih ovdje što je češće moguće. Čak će i iskusni blogeri biti impresionirani koliko vrijednosti mogu dodati svojim web mjestima koristeći usluge s Fiverr.

2. Ulysses

Ulysses je odličan alat dizajniran za blogere sa značajkom poboljšanja njihove produktivnosti u pokretu. Blogging uključuje mnogo izlaska iz ureda radi prikupljanja podataka za vaše postove na blogu.

Izazov nastaje kada ne možete pisati na terenu. Nećete moći zabilježiti neke ljepše detalje koje ćete uključiti u svoj posao.

Dobijte da pišete na terenu pomoću ove aplikacije, ostavljajući sve detalje dok su svježi u vašem umu ili još bolje pred vama. Ovako će biti vaš sadržaj privlačnijoj publici, i vaša će priča biti živopisnija i izražajnija.

cross-platforma mogućnosti ove aplikacije osiguravaju da niste ograničeni na vrstu uređaja koju imate. Svoj rad također možete izvesti u nekoliko formata kao što je PDF ili ga direktno izvesti u WordPress.

3. Jednostavno brojanje riječi

Dok pišete, važno je voditi računa o broju riječi. Profesionalni pisac reći će vam da ne mogu pisati bez da bilježe broj riječi.

Čak i ako vam ne smeta koliko dugo ispada ono što pišete, uvijek će vam se ograničiti broj riječi za svaki blog.

Stoga je važno znati kako održati ravnotežu ovdje. Moći ćete znati koliko riječi koristiti po stavku i po retku. Jednostavno brojanje riječi će točno informirati vas koliko ste riječi upisali.

Zalijepite tekst u aplikaciju i on će vam odmah dati broj riječi i ostale parametre. Brojni blogeri već dugo vjeruju u njega kako bi ga novi blogeri mogli koristiti bez brige.

4. Provjera plagijata

Provjera plagijata malim SEO alatima je zbirka alata za lektoriranje i uređivanje koji su vrlo zgodni u onome što rade i koja mogu bez ikakvih troškova pružiti usluge vrhunskog razreda.

Značajno je da je provjera za plagijat vrlo učinkovit u provjeri vašeg wok-a za plagiranje putem interneta. Ovo će osigurati da se predate autentičnim radovima čak i ako vi posudite podatke iz članaka na mreži.

Izbjegavajte sramotu da vam posao odbije zbog plagijata. Teško je ukloniti mrlju od vaše reputacije profesionalnog blogera uzrokovanog piratstvom. Izbjegnite to koristeći ovaj besplatni alat kako biste osigurali profesionalnu kvalitetu sadržaja.

Ovdje zalijepite tekst i on naglašava gdje se čini da vaš rad ima sličnost s nekim mrežnim dokumentima. Svoj rad možete urediti putem interneta dok ga ponovno pregledava. Imajući originalni sadržaj to čini vjerojatnije da će se dijeliti među elitnim čitateljima i koji ne bi željeli ovu publiku?

5. WriteRack

Imate li neki dugački post koji želite podijelite na Twitteru za brzi razgovor Vaša mrežna mreža? Tada će vam ovaj alat biti koristan. Ono što čini je da uklanja teret bavljenja monotonim objavljivanjem koji može biti prilično neugodno.

Sve što morate učiniti je dajte mu svoj posao, a on će ga podijeliti na bitove veličine maksimalnog ograničenja znakova i postavljati ih jedan za drugim bez vaše intervencije. Twitter je sjajan za dijeljenje ideja, ali ne dopušta dijeljenje dugačkih postova.

Za izjavu imate samo 140 znakova.

Koristiti WriteRack kad imate puno toga za reći na Twitteru. Iskoristite ovaj alat za “raspored“Svoje postove tako da se možete usredotočiti na stvaranje više postova – vaši blogerski napori su upravo postali lakši!

6. Jezični alat

Post koji se može najviše dijeliti mora biti u skladu s puno gramatičkih pravila. Ili morate zaposliti profesionalne lektore ili naučiti ta pravila. Ovaj alat rješava taj izazov za vas tako što provjerava rad više od 20 jezika.

Za one koji ne pišu na engleskom, ne brinite, vaš će se rad provjeriti na engleskom kao i na drugim jezicima. Jednostavno zalijepite svoj posao LanguageTool, i odmah će provjeriti vaš rad i dati vam trenutne povratne informacije.

7. Hemingway urednik

Hemingway urednik odličan je način za poboljšanje vaše tipkarske vještine. Omogućuje vam prepoznavanje nedostataka prilikom tipkanja. Vaš je rad analiziran, a zatim su pogreške istaknute u različitim bojama i prikazane na desnoj strani s empirijskim detaljima.

Kroz ovu detaljnu analizu moći ćete razumjeti što i kako se u skladu s tim prilagoditi. višebojna prezentacija pogrešaka korisno vam je u isticanju različitih vrsta pogrešaka, što vam omogućava da uočite koju vrstu grešaka vam najviše smeta.

Pomoću ovog alata moći ćete točno znati gdje usredotočiti svoj trud – značajka koju obični uređivači teksta ne nude.

8. pero

Kad koristite Pero, dani su vam uzorci njihovog rada. Ovo će vam biti modeli za vježbanje. Nakon što dovršite svaki zadatak, prikazat će vam se prikaz učinka.

Tamo gdje ste bili u pravu, pogriješili ili vam je potrebna dodatna pomoć sve će se mjesto analizirati i automatski vam pokazati.

Uzorci su tekstovi s lutkom koji se mogu koristiti nekoliko puta jer ih sustav resetira nakon svake sesije. Nastavite to raditi sve dok vaše vještine ne budu savršene i ne možete se nositi sa zadacima koji vam se stižu.

9. Softver đumbira

Softver đumbira je zbirka alata vrlo privlačna za svakog blogera. Nudi vam fleksibilnost što sve svoje alate za lektoriranje možete nalaziti u istom paketu sa uređivačem teksta kako biste mogli pismeno obavljati zadatke za koje smatrate da nisu mogući.

Ovdje uređivač teksta automatski ispravlja pogreške pri tipkanju dok nastavljate pisati. Uz to, vaš članak može pročitati naglas i upozoriti vas na najčešće korištene izraze.

Zbog toga se vaš rad čini aktualnim i na taj način zanimljivim za vaše čitatelje. Ovo je neprocjenjiv alat i značajno će poboljšati vašu učinkovitost. Stvorite atraktivan post s ovim alatom i tako ćete privući maštu svojih čitatelja.

10. 1Checker

Želite li luksuz provjeriti svoj tekst bilo gdje, bez potrebe da ga premještate iz jedne aplikacije u drugu? 1Checker ima mogućnost provjere onoga što upišete bez obzira na to gdje se nalazi – uređivača teksta ili internetskih preglednika.

Imati mogućnost provjere vašeg rada na bilo kojoj platformi je poput mogućnosti da budete mobilni. Doživjet ćete minimalni nemir zbog provjere postova i njihova će se vrijednost povećavati. Poboljšavanje kvalitete vašeg sadržaja, čak i vaših postova na društvenim medijima, uz pomoć trenutačnih, sveobuhvatnih alata može značajno poboljšati koliko su vaši postovi zajedljivi..

Zaključak

Ovi su alati učinkovit način poboljšanja kvalitete vaših postova. Ovo nije sveobuhvatan popis, jer postoje mnogi drugi alati koji mogu raditi za vas. Iako nije zajamčeno da svi alati djeluju, ono što je važno jest način na koji ih koristite.

Nema vani boga aplikacije koja može obavljati sve funkcije. Najefikasniji način da izvučete maksimum iz ovih alata je njihovo korištenje u kombinaciji. Jedna aplikacija umanjuje nedostatak druge, dok će druga dodati međusobne visoke bodove.

Ovdje nije naveden nijedan od alata koji djeluju za vas? Je li vas neki od ovdje navedenih razočarao ili niste radili kako treba? Pridružite se ovoj temi i podijelite svoje mišljenje o tome kako neko može napraviti svoje postovi na blogu su dijeljiviji.

Napisao lori

Lori Wade slobodni je pisac sadržaja Ubrzani pisac koga zanima širok raspon sfera od obrazovanja i mrežnog marketinga do poduzetništva. Ona je i entuzijastični učitelj koji nastoji podići obrazovanje na drugu razinu kao i svi mi. Ako vas zanima pisanje, možete je pronaći na Cvrkut ili Google+ ili je pronađite na drugim društvenim medijima. Pročitajte i preuzmite Lori-ove korisne spoznaje!

OZNAKE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map