10 orodij za lektoriranje, s katerimi lahko svojo objavo na spletnem dnevniku delite

Skupne objave so dragocene za vse kampanje v družabnih medijih. Če bo vaša vsebina še bolj skupna, bo prišlo do učinkovitejše kampanje.


Vaše sporočilo se bo širilo hitreje in porabili boste manj. Vse je o hitro doseganje večjega občinstva brez dodatnih stroškov!

Zaradi tega je bilo razvitih več strategij in tehnik. Vsak dan več blogerjev jih uporablja za objavo svojih dnevnikov bolj deljiv.

Blogerji običajno izvajajo različne naloge, da bi zagotovili kakovostno vsebino. Ti vključujejo načrtovanje, pisanje, lektoriranje, urejanje in objavljanje, lahko pa bodo težave, ko boste vse naenkrat žonglirali.

Kakovost vaše vsebine bo večino časa določala, kako delite svoje objave na spletnem dnevniku so.

Kakovostna vsebina bo všeč elitnemu občinstvu; ki določa, kako in kje bodo objavljene in deljene vaše objave. Za izboljšanje kakovosti vsebine uporabite različna orodja za izboljšanje vsebine.

Z uporabo profesionalne storitve lektoriranja na spletu lahko sprosti nekaj časa da se osredotočite na zahtevnejše naloge na vašem krožniku. Tako boste svoje bloge spreminjali po platformah družbenih medijev, kot je ogenj.

Precej razočaranje bo, če vaše objave nimajo smisla zaradi manjših napak, ki bi se jim bilo mogoče v celoti izogniti. Vaše objave morajo imeti pretok in smiselne. Lektoriranje storitev naj bi vam pomagalo pri tem.

1. Fiverr

Fiverr vam omogoča dostop do mednarodne skupine profesionalnih bralcev lektorjev in urednikov. Ko se boste osredotočili na svoje pisanje, boste svoje druge objave lektorirali in urejali.

Več pozornosti se boste lahko osredotočili ustvarjanje kakovostnih vsebin saj boste imeli več časa, ko boste sprostili svoj urnik.

Vaša delovna mesta bodo z nadarjenimi lektorji polepšala po ugodnih žepninah. Obstaja dober varnostni sistem, ki zagotavlja, da je vaša naložba zaščitena, ne glede na to, kako majhna je.

To je Fiverrju najbolj zaupalo spletne strani samostojnih ponudnikov na internetu.

Za nove blogerje zajemite to spletno mesto in pošiljajte tukaj čim pogosteje. Tudi izkušeni blogerji bodo navdušeni nad tem, koliko vrednosti lahko dodajo svojim spletnim mestom z uporabo storitev iz Fiverr.

2. Ulysses

Ulysses je odlično orodje, namenjeno blogerjem, s funkcijo povečanja njihove produktivnosti v gibanju. Bloganje vključuje veliko izstopa iz pisarne za zbiranje informacij za vaše objave na spletnem dnevniku.

Izziv se pojavi, ko na terenu ne morete pisati. Ne boste mogli zajeti nekaterih lepših podrobnosti, ki jih boste vključili v svoje delo.

Začnite pisati na tem področju s to aplikacijo, tako da v podrobnosti zapišete vse podrobnosti, ki so še sveže ali še bolje pred vami. Tako bo vaša vsebina bolj privlačna za občinstvo, in vaša zgodba bo živahna in bolj ekspresivna.

The navzkrižna platforma zmožnosti te aplikacije zagotavljajo, da niste omejeni na vrsto naprave, ki jo imate. Delo lahko tudi izvozite v več formatov, kot je PDF, ali pa ga neposredno izvozite v WordPress.

3. Enostavno štetje besed

Medtem ko pišete, je upoštevanje števila besed pomembno. Poklicni pisatelj vam bo povedal, da ne morejo pisati, ne da bi upoštevali število besed.

Tudi če se ne motim, kako dolgo se izkaže, kaj pišete, boste vedno imeli omejitev števila besed za vsako objavo v blogu.

Zato je pomembno vedeti, kako ohraniti ravnovesje tukaj. Izvedeli boste lahko, koliko besed uporabiti na odstavek in na vrstico. Enostavno štetje besed bo natančno vas seznanimo s tem, koliko besed ste vnesli.

Prilepite besedilo v aplikacijo in takoj vam bo dal število besed in druge parametre. Številni blogerji mu že dolgo zaupajo, tako da ga lahko novi blogerji uporabljajo brez skrbi.

4. Preverjanje plagiatorstva

Preverjanje plagiatorstva z majhnimi orodji za SEO je zbirka orodij za lektoriranje in urejanje, ki so zelo priročno pri njihovem početju in ki lahko brezplačno zagotavljajo storitve vrhunske kakovosti.

Zanimivo je, da je preverjevalnik plagiatorstva zelo učinkovit pri preverjanju vašega plaka v spletu. To vam bo zagotovilo avtentično delo, čeprav tudi vi izposodite podatke iz člankov na spletu.

Izogibajte se zadregi, da bi vaše delo zavrnili zaradi plagiatorstva. Na slovesu profesionalnega blogerja, ki ga povzroča piratstvo, je težko odstraniti madež. Pobegnite temu z uporabo tega brezplačnega orodja, da zagotovite kakovostno vsebino.

Tukaj prilepite svoje besedilo in izpostavlja, kje se zdi, da ima vaše delo podobnost z nekaterimi spletnimi dokumenti. Svoje delo lahko uredite na spletu, ko ga ponovno pregleda. Ob izvirni vsebini to omogoča večja verjetnost za skupno rabo med elitnimi bralci in ki tega občinstva ne bi želeli?

5. WriteRack

Imate kakšno dolgo objavo, ki jo želite delite na Twitterju za hiter razplet vaše spletno omrežje? To orodje bo nato priročno. To, kar počne, je, da odvzame breme monotonega objavljanja, ki je lahko zelo moteče.

Vse, kar morate storiti, je, da mu daste svoje delo in razdeli ga na koščke velikosti največje omejitve znakov in jih postavite drug za drugim brez vašega posredovanja. Twitter je odličen za izmenjavo idej, vendar ne omogoča, da delite dolge objave.

Za izjavo imate samo 140 znakov.

Uporaba WriteRack ko imate na Twitterju veliko povedati. Izkoristite to orodje za »urnik“Svoje objave, da se boste lahko osredotočili na več objav – vaša blogerska prizadevanja so postala le lažja!

6. Jezikovno orodje

Najbolj delljiva objava mora biti v skladu s številnimi slovničnimi pravili. Morate najeti profesionalne lektorje ali se naučiti teh pravil. To orodje za vas rešuje ta izziv tako, da preverja svoje delo več kot 20 jezikov.

Za tiste, ki ne pišejo v angleščini, ne skrbite, vaše delo bo preverjeno v angleščini in v drugih jezikih. Delo preprosto prilepite LanguageTool, in takoj bo preveril vaše delo in vam zagotovil takojšnje povratne informacije.

7. Hemingway urednik

Hemingway urednik je odličen način za izboljšanje vaših pisalnih sposobnosti. Omogoča vam, da prepoznate svoje pomanjkljivosti pri tipkanju. Vaše delo je analizirano, nato pa so napake označene v različnih barvah in prikazane na desni strani z empiričnimi podrobnostmi.

S to podrobno analizo boste lahko razumeli, kaj in kako se temu ustrezno prilagoditi. The večbarvna predstavitev napak je koristno pri poudarjanju različnih vrst napak, kar vam omogoča, da ugotovite, katere vrste napak vas najbolj enostavno pestijo.

S tem orodjem boste lahko natančno vedeli, kam naj osredotočite svoj trud – funkcijo, ki jo običajni urejevalniki besedil ne ponujajo.

8. Quill

Ko uporabljate Quill, dobili ste vzorce njihovega dela. To bodo vaši modeli za lektoriranje. Ko dokončate vsako nalogo, boste dobili razčlenitev svoje uspešnosti.

Tam, kjer ste imeli prav, šel narobe ali potrebujete dodatno pomoč, vam bo mesto samodejno analiziralo in pokazalo.

Vzorčna besedila so le navidezna besedila, ki jih je mogoče uporabiti večkrat, saj jih sistem po vsaki seji ponastavi. To lahko nadaljujete, dokler vaše spretnosti niso popolne in ne boste mogli ravnati z nalogami, ki vam pridejo na vrsto.

9. Programska oprema Ginger

Programska oprema Ginger je zbirka orodij, ki je zelo privlačna za vsakega blogerja. Ponuja vam fleksibilnost, če imate vsa orodja za lektoriranje v istem paketu z urejevalnikom besedil, tako da lahko pisno opravljate naloge, za katere menite, da niso mogoče..

Tu urejevalnik besedil samodejno odpravi vaše napake pri tipkanju, medtem ko nadaljujete s pisanjem. Poleg tega lahko vaš članek prebere na glas in vas opozori na najpogosteje uporabljene fraze.

Zaradi tega se vaše delo zdi aktualno in s tem zanimivo za vaše bralce. To je neprecenljivo orodje in bo znatno izboljšalo vašo učinkovitost. Ustvarite privlačno objavo s tem orodjem in očarali boste domišljijo svojih bralcev.

10. 1Preverjeva

Ali želite, da je vaše besedilo preverjeno kjer koli, ne da bi ga morali prestavljati iz ene aplikacije v drugo? 1Preglednik lahko preveri, kaj vtipkate, ne glede na to, kje je – urejevalniki besedil ali spletni brskalniki.

Imati možnost preverjanja svojega dela na kateri koli platformi je podobno zmožnosti mobilnosti. Pri preverjanju svojih objav boste doživeli minimalno stisko in njihova vrednost se bo povečala. Izboljšanje kakovosti vaše vsebine, tudi vaših objav v družabnih medijih, s pomočjo takojšnjih celovitih orodij lahko znatno izboljša, kako so dostopne vaše objave.

Zaključek

Ta orodja so učinkovit način za izboljšanje kakovosti vaših objav. To ni obsežen seznam, saj obstaja veliko drugih orodij, ki vam lahko pomagajo. Čeprav ni zagotovljeno, da vsa orodja delujejo, je pomembno, kako jih uporabljate.

Zunaj ni aplikacije boga, ki bi lahko opravljala vse funkcije. Najučinkovitejši način, da iz teh orodij kar najbolje izkoristite njihovo uporabo v kombinaciji. Ena aplikacija bo zmanjšala pomanjkljivost druge, druga pa bo dodala drug drugemu visoke točke.

Ali katero od orodij, ki so za vas delovala, ni našteto? Vas je kateri koli od naštetih tukaj razočaral ali ni opravil, kot je bilo potrebno? Prispevajte k tej temi in delite svoje mnenje o tem, kako lahko kdo ustvari svoje objave na spletnem dnevniku so bolj izmenljive.

Napisal Lory

Lori Wade je samostojni pisatelj vsebin za Cvetoči pisatelj ki ga zanima široka paleta sfer od izobraževanja in spletnega trženja do podjetništva. Je tudi navdušena mentorica, ki si prizadeva, da bi izobraževanje dvignila na drugo raven, kot jo počnemo vsi. Če vas pisanje zanima, jo lahko najdete na Twitter ali Google+ ali pa jo poiščite na drugih družbenih medijih. Preberite in prevzemite Lori-jeva koristna spoznanja!

Oznake:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map